Dell G3223D IPS HDR Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

Dell G3223D IPS HDR Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGΚωδικός: 35581156

Οι αγαπημένοι σας κόσμοι παιχνιδιών ενισχύονται με ρεαλιστικά γραφικά και ζωντανά χρώματα σε αυτήν την οθόνη QHD με πιστοποίηση VESA DisplayHDR400.

Δες όλη την περιγραφή

Οι αγαπημένοι σας κόσμοι παιχνιδιών ενισχύονται με ρεαλιστικά γραφικά και ζωντανά χρώματα σε αυτήν την οθόνη QHD με πιστοποίηση VESA DisplayHDR400.

Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 474,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 474,00 €

Περιγραφή

Οι αγαπημένοι σας κόσμοι παιχνιδιών ενισχύονται με ρεαλιστικά γραφικά και ζωντανά χρώματα σε αυτήν την οθόνη QHD με πιστοποίηση VESA DisplayHDR400. Θα απολαύσετε φωτεινότερα χρώματα και βαθύτερα μαύρα χάρη στη χρωματική κάλυψη 95% DCI-P3 και την προβολή χωρίς τρεμόπαιγμα που μειώνει ταυτόχρονα την έκθεση στο μπλε φως χωρίς να υποφέρετε από υποβάθμιση χρώματος.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι ξεκούραστη και έχει καλό χρόνο απόκρισης.

Γρήγορο παιχνίδι με απόκριση

Μείνετε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό με αυτό το γρήγορο πάνελ IPS που υποστηρίζει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 165 Hz σε υπολογιστές και έως 120 Hz σε παιχνίδια κονσόλας σε ανάλυση QHD. Απολαύστε παιχνίδι χωρίς καθυστερήσεις χάρη στον χρόνο απόκρισης GTG 1ms καθώς και στη συμβατότητα AMD FreeSync PremiumPro και Nvidia G-SYNC, που εξαλείφει το σκίσιμο της οθόνης για να προσφέρει μια ομαλή και ρευστή εμπειρία παιχνιδιού.

Πέντε μοναδικές λειτουργίες

  • Night Vision - Βελτιώνει την αντίθεση και τη σαφήνεια κατά τις σκοτεινές σκηνές του παιχνιδιού για βελτιωμένη ορατότητα.
  • Clear Vision- Βελτιώνει τις λεπτομέρειες και τη σαφήνεια σε μια σκηνή παιχνιδιού ημέρας.
  • Chroma Vision- Εφαρμόζει δυναμικά έναν χάρτη θερμότητας σε οποιοδήποτε περιβάλλον παιχνιδιού για να βοηθήσει στη διαφοροποίηση των αντικειμένων του παιχνιδιού από το φόντο.
  • Bino Vision- Προσφέρει δυνατότητα ζουμ οθόνης για προβολή μακρινών στόχων ή αντικειμένων έως και 2x.
  • Crosshair- "Πάντα Ορατό" στο παιχνίδι και βοηθά στη στόχευση σε αυτούς τους πιο σκληρούς αγώνες.

Ταιριάζει άψογα

Ένα από τα εκπληκτικά κρυφά πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης USB-C είναι η απλοποιημένη διαχείριση καλωδίων που χρησιμοποιεί μόνο ένα καλώδιο για σύνδεση με τους πιο πρόσφατους υπολογιστές τόσο για ήχο όσο και για πολυμέσα. Σε συνδυασμό με έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό αερισμού με μονόχρωμο οπίσθιο φωτισμό και μια πρακτική βάση με δυνατότητα περιστροφής και κλίσης, αυτή η οθόνη εξισορροπεί πραγματικά τη φόρμα και τη λειτουργία.

Βελτιωμένο παιχνίδι με κονσόλα

Η οθόνη παιχνιδιών Dell 32 USB-C προσφέρει συμβατότητα με τις πιο πρόσφατες κονσόλες και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε περιεχόμενο QHD με μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Ναι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
31,5 "
Ανάλυση
2560x1440
Αντίθεση
1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
1 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
165 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Ναι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI, USB-C

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Είδος Monitor
Gaming Monitor
Ηχεία
Όχι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
FreeSync, G-Sync
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
33 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • johnnara
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασα την συγκεκριμενη οθονη μιας και ειχα παρει την ιδια σε 27" πριν απο μερικους μηνες για να επεκτεινω το γραφειο μου. Την χρησιμοποιω κυριως σε εφαρμογες του ιατρειου μου που απαιτουν γρηγορη αποκριση της οθονης (ενδοστοματικος ψηφιακος σαρωτης) και οχι για παιχινδια. Εχω δοκιμασει να παιξω αρκετα βαρια παιχνιδια Elden Ring) σε φουλ αναλυση χωρις κανενα προβλημα και μπορω να πω οτι ειναι φοβερη! Αξιζει τα χρηματα της μεχρι το τελευταιο ευρω.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hierro

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από 2 χρόνια που έχω μια 27 asus 1080p είπα να αναβαθμιστώ.
    Δεν έχω πολλά να πω. Τα έχουν καλύψει οι προηγούμενοι.
    Το μόνο που θα πω οι ταινίες που είναι 1080p θα φαίνονται λίγο θολές λόγο της ανάλυσης. Με 4K είναι μια χαρά.
    Αξίζει τα λεφτά της.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mazarakis
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έψαχνα ένα monitor για να φύγω από 1080p και να να πάω στα 1440p, κατέληξα εδώ.
    Φανταστικό monitor, ποιοτικό, 32 ίντσες, είναι ips, με 165hz ρυθμό ανανέωσης και 2k. Το δικό μου δεν έχει ίχνος bleeding ή ghosting. Επίσης έχω και το ps5 πάνω εδώ. Η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη, ισχύει. Εγώ το πήρα στα 460.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aenimus
    4
    72 στους 72 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    TLDR : Καλή με 1-2 ερωτηματικά αλλά πολλά χρήματα γι αυτό κοιτάξτε και την LG 32GP850 που είναι σχεδόν το ίδιο Panel και φθηνότερη.

    Το μοντέλο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο (2022) και αγοράστηκε στα 480 Ευρώ τα οποία θεωρώ ότι είναι πολλά, αλλά 32" IPS 1440p 165Hz είναι μια πολύ περιορισμένη αγορά με λίγες επιλογές, ήμουν ανάμεσα σε αυτήν, την LG 32GP850 και την Gigabyte M32Q.

    Γενικά : Όπως και άλλα IPS της Dell, χρησιμοποιεί Nano IPS Panel της LG τα οποία είναι σχετικά καινούρια τεχνολογία και θεωρούνται εξαιρετικής ποιότητας. Σε σχέση με άλλα IPS διαθέτουν μεγάλο εύρος χρωμάτων αλλά η αντίθεση τους είναι λίγο μικρότερη.

    Κατασκευή :

    Α) Υποδειγματική ποιότητα κατασκευής, τόσο που νομίζεις ότι αγόρασες σειρά Alienware και όχι σειρά Dell. Εξαιρετικά ποιοτικό, χοντρό πλαστικό από την βάση έως την οροφή.

    B) Η βάση έχει πολύ βολικό σχήμα ώστε να μην πιάνει το μισό γραφείο σας και πολλές ρυθμίσεις έτσι ώστε να φέρετε το Panel στο ακριβές ύψος και γωνία που θέλετε.

    Γ) Στο πάνω και πίσω μέρος έχει "τρύπες" ώστε να υπάρχει κυκλοφορία αέρα και να μην ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες.

    Δ) Στο πίσω μέρος έχει ένα πολύ απαλό μπλε φωτισμό LED το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει χρώμα και προς το παρόν δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί (ίσως αλλάξει με firmware update), δεν είναι όμως καθόλου ενοχλητικό και τις περισσότερες φορές δεν θα καταλαβαίνετε καν ότι υπάρχει.

    Panel & Εικόνα :

    Ανάλυση : 1440p στις 31,5 ίντσες θα πει 93 PPI, το οποίο δεν είναι κακό, είναι απλά η βάση. Με το Windows Clear Type το κείμενο πάντα θα είναι πεντακάθαρο και τα περισσότερα παιχνίδια υποστηρίζουν Anti Aliasing οπότε μην σας τρομάζει το PPI.
    Εξάλλου στις 32" λόγω μεγέθους θα κάθεστε πιο πίσω από ένα μικρότερο monitor οπότε δεν πρόκειται να δείτε ποτέ Pixelated εικόνα ή κάτι παρόμοιο.

    !! Πρόβλημα με την ανάλυση και το PPI αντιμετώπισα μόνο σε κάποιες ταινίες όπου το 1080p δεν φαινόταν καθόλου καλά στις 31,5" και έπρεπε να τις βρίσκω σε 4K, καθώς δεν υπάρχει 1440p σε ταινίες.
    Γι αυτό το λόγο streaming services όπως το Netflix που προσφέρουν το περιεχόμενο τους μόνο σε 1080p ή 4Κ μπορούν ενδεχομένως να σας αναγνωρίσουν την οθόνη ως 1080p αφού δεν είναι 4K και μετά να μην σας επιτρέπουν να δείτε streaming περιεχόμενο στα 4K δημιουργώντας σας θέμα.
    Επίσης τα anime επειδή δεν βγαίνουν σε ανάλυση μεγαλύτερη των 1080p, αναγκάστηκα να βρω ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής video με custom shaders για να φαίνονται ικανοποιητικά (https://github.com/bloc97/Anime4K).

    Χρώματα : Τα Nano IPS Panels της LG επιτρέπουν τεράστιο εύρος χρωμάτων, χρήσιμο για αντίστοιχους επαγγελματίες και για όσους αγαπούν τα oversaturated χρώματα.
    Η Dell σε αντίθεση με πάρα πολλές άλλες εταιρίες συνηθίζει να έχει σωστά ρυθμισμένα χρώματα από το εργοστάσιο στα περισσότερα μοντέλα της, και το ίδιο ισχύει και εδώ.
    Από εκεί και πέρα μπορείτε να τα φέρετε στα μέτρα σας μέσω του Menu / Nvidia Control Panel. Color calibration με hardware ίσως χρειαστεί μόνο για πολύ συγκεκριμένους επαγγελματίες.

    Contrast : Όπως όλα τα IPS Monitor έχει χαμηλή αντίθεση και επειδή το μειονέκτημα των Nano IPS είναι χαμηλότερο contrast σε σχέση με άλλα IPS Panels, θα είναι στα 850:1 αντί για 1000 ή 1100:1, αλλά η διαφορά είναι πραγματικά πολύ μικρή και όχι ιδιαίτερα εμφανής στην εικόνα.

    Brightness : Το Monitor σε SDR φτάνει το εξωπραγματικό νούμερο των 550 Nits ενώ αν και είναι HDR400, μπορεί να φτάσει έως και τα 600 Nits σε SDR.

    HDR : Δίχως τεράστιο Contrast, 1000 Nits και ανεξάρτητα φωτιζόμενα Pixel , κάτι που προς το παρόν διαθέτει μόνο η OLED τεχνολογία, δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστικό HDR. Παρόλα αυτά λόγω της καλής φωτεινότητας σε HDR, σε κάποια games και ταινίες θα δείτε (μικρή πάντα) διαφορά ανάμεσα σε SDR και HDR. Υπάρχουν 3 διαφορετικά HDR preset στις ρυθμίσεις του Menu για να πειραματιστείτε.

    Ρυθμός Ανανέωσης : Η οθόνη μπορεί να τρέξει ταυτόχρονα 165Hz 1440p και 30bit χρώμα μέσω Display Port. Τα Nano IPS της LG θεωρούνται τα ταχύτερα IPS στην αγορά και όπως μπορείτε να δείτε σε αντίστοιχα test (UFO κτλ) η θολούρα στην κίνηση είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με άλλα Panels.

    Adaptice Sync : Η οθόνη είναι G Sync Certified και το G Sync σε εμένα λειτούργησε απροβλημάτιστα μέσω Display Port (βέβαια ένα G Sync Native θα είναι πάντα καλύτερο αλλά οι διαφορές είναι μικρές). Δεν έχω κάρτα AMD οπότε δεν το έκανα test σε FreeSync.

    Menu & Ρυθμίσεις :

    Α) Διαθέτει joystick + 4 πλήκτρα για πλοήγηση στο μενού στο πίσω μέρος, ενώ κάτι που μου έκανε θετική εντύπωση είναι ότι σε αντίθεση με τα περισσότερα Monitor όπου ανοίγουν /κλείνουν από το joystick ή κάποιο αντίστοιχο κουμπί πίσω, εδώ υπάρχει στο κάτω μπροστινό μέρος της οθόνης ξεχωριστό κουμπί με φωτισμό για το Power On/Off.

    B) To Menu διαθέτει πολλές ρυθμίσεις τις οποίες δεν θα εξηγήσω αναλυτικά αλλά θα σταθώ σε 2 σημεία :
    1) Θα ήθελα με το που ανοίγει το Menu να μου βγάζει στο πάνω μέρος του τις τρέχουσες ρυθμίσεις όπως αν είναι ανοιχτό το HDR ή το G Sync κτλ, όπως σε άλλα monitors.
    2) Άλλα Monitors της ίδιας κατηγορίας παρέχουν διάφορα crosshair να διαλέξετε από το Menu, εδώ υπάρχει μόνο ένα και κυριολεκτικά πιάνει την μισή οθόνη, δεν καταλαβαίνω πως έγινε αυτό αλλά μπορεί εύκολα να λυθεί με κάποιο firmware update του Menu, το οποίο όμως δεν έχει έρθει ακόμη.
    3) Υπάρχει μια ρύθμιση που λέγεται Uniformity Compensation η οποία υποτίθεται κάνει ακόμη πιο ομοιόμορφο το χρώμα από το κέντρο στις άκρες της οθόνης. Δεν είδα κάποια διαφορά και αυτή η ρύθμιση ρίχνει το Contrast στα 1:650 (!) οπότε να το έχετε πάντα στο off.
    4) Τεχνολογία Backlight Strobbing (Motion Blur Reduction) δεν υπάρχει διότι δημιουργεί θέμα στα Nano IPS. Η LG έβαλε για 1η φορά στα Monitor της σειράς GP850 όμως η υλοποίηση δεν είναι καλή. Αν δεν παίζετε FPS σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν χρειάζεστε Backlight Strobbing, αφήστε που λόγω του flickering που προκαλεί σε πολλούς δημιουργεί πονοκέφαλο.
    5) Οι ρυθμίσεις που έχω είναι Brightness 95%, Contrast 85%, Sharpness 90%.

    Συνδεσιμότητα :

    Α) Δύο Θύρες HDMI 2.0, δεν υπάρχει λόγος για 2.1 για κονσόλες καθώς το Monitor δεν είναι 4K.
    Β ) 1 Θύρα Display Port 1.4 με DSC για να έχετε 165 και 30bit RGB color ταυτόχρονα.
    Γ) 1 Θύρα USB 3.2 Type C είτε για φόρτιση συσκευών είτε για να την συνδέσετε με το PC και να επιτρέπει επικοινωνία δεδομένων μεταξύ PC - Monitor για firmware update ή χρήση Dell Monitor Software.
    Δ) 1 Θύρα USB 3.0 για φόρτιση συσκευών και 1 Θύρα USB 3.2 Type A ((USB Passthrough)) η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για USB Sticks, Headsets, Ποντίκια κτλ όταν συνδέεται η USB C με το PC.

    Προβλήματα :

    Α) IPS Glow : Πολύ δύσκολο να βρείτε IPS Monitor δίχως Glow, ακατόρθωτο στα Nano IPS καθώς είναι λίγο πιο επιρρεπή σε αυτό. Με το brightness στο 95% και σε σκοτεινό χώρο, στο δικό μου Panel σημαντικό Glow υπάρχει μόνο στην κάτω δεξιά πλευρά και φαίνεται μόνο σε αρκετά σκοτεινές σκηνές.
    Glow υπάρχει διάσπαρτα κα στο υπόλοιπο μέρος του Panel είναι όμως ασθενές και δεν με απασχολεί ακόμη και σε σκοτεινές σκηνές. Μην ξεχνάτε επίσης ότι σε αντίθεση με το Backlight Bleed, το IPS Glow επηρεάζεται πολύ από την γωνία θέασης, εγώ πχ άλλα το ύψος του καθίσματος/οθόνης καθώς και την γωνία της οθόνης λίγο προς τα αριστερά, και είδα βελτίωση. Ακόμη και αν έστελνα την οθόνη για αντικατάσταση κατά 80% θα έπαιρνα οθόνη με το ίδιο ή περισσότερο IPG Glow.

    Β) Pixel Inversion : Υπάρχει σε μικρό βαθμό (μικρό αναβόσβημα σε συγκεκριμένο γκρι χρώμα κτλ) αλλά θα το δείτε σχεδόν αποκλειστικά σε Test, δηλαδή πρέπει να ψάχνετε να το δείτε για να το δείτε. Αν ήταν παραπάνω θα έστελνα το Panel για αντικατάσταση.

    Τα χρήματα είναι πολλά σε σχέση με ένα 32 1440p 60Hz Monitor, βέβαια εκτός από τα Hz εδώ πληρώνεις καλή ποιότητα κατασκευής και συνδεσιμότητα, αλλά και πάλι είναι πολλά. Πήρα το Monitor επειδή τα έφτυσε το παλιό και χρειαζόμουν καινούριο, αν είχα κάποιο λίγο υποδεέστερο που να λειτουργεί θα το σκεφτόμουν πολύ να πάρω ή να περιμένω 1-2 χρόνια να πέσουν οι τιμές ή/και να βγουν νέες τεχνολογίες.

    • Άνεση
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Εικόνα
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nobody!
    3
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λίγο light bleed κέντρο κάτω και ips glow στην κάτω δεξιά γωνία. Αναμενόμενο.. Ευτυχώς δεν είχε κανένα καμμένο πιξελ και η εικόνα είναι φανταστική.. Καθόλου overshoot, σε όλα τα επίπεδα fast έως extreme. Έχει επίσης 15w φορτιστή usb C. Δεν έχω βρει κάποιο αρνητικό για τώρα. Θεωρώ ότι η 32αρα 2560x1440p ή 2160p είναι τα ιδανικά μεγέθη. Δεν ενοχλεί καθόλου που δεν είναι curved και προέρχομαι από 34αρα curved.
    Settings HDR Desktop, brightness από τα windows 10 στο 65. extreme.

    edit: έχει flickering με freesync ανοικτό με ό,τι driver και να δοκίμασα.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Very good for its price. Clean colors. gsync HDR.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

48 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
tr-909

Σε τι απόσταση κάθεστε από την οθόνη? Πόσο ξεκούραστη είναι για τα μάτια σε διάφορες χρήσεις (gaming, youtube, browsing) και για αρκετό χρόνο?

superhero
Stefanos_Ampadiotakis

καλησπέρα. την έχω την οθόνη... αλλά... εδώ αναφέρει στην περιγραφη ότι έχει croshair, night vision κτλ. Είναι λάθος περιγραφή του Σκρουτζ ή πρέπει να αναβαθμίσω firmware της οθόνης για να τα έχω. γτ στο μενού τώρα δεν υπαρχουν

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Dell G3223D IPS HDR Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGDell G3223D IPS HDR Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 32GP850-B IPS HDR Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGLG UltraGear 32GP850-B IPS HDR Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGDell G3223Q IPS HDR Gaming Monitor 31.5" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGDell G3223Q IPS HDR Gaming Monitor 31.5" 4K 3840x2160 144Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGDell G2724D IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGDell G2724D IPS HDR Gaming Monitor 27" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGDell S3222DGM VA Curved Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 2ms GTGDell S3222DGM VA Curved Gaming Monitor 31.5" QHD 2560x1440 165Hz με Χρόνο Απόκρισης 2ms GTG
από 474,00 €από 329,00 €από 696,53 €από 298,80 €από 376,26 €
ΚατασκευαστήςDellLGDellDellDell
-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος31,5 "31,5 "31,5 "27 "31,5 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά