Μπαούλα Κήπου & Βεράντας

Marhome Μπαούλο Αποθήκευσης Εξωτερικού Χώρου Πλαστικό 140lt Ανθρακί Μ58.5xΠ46xΥ55εκ.Κωδικός: 35653433

Το μπαούλο της εταιρείας Marhome είναι κατάλληλο για τον κήπο ή τη βεράντα και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα συνθετικό υλικό ελαφρύ και ανθεκτικό στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες. Διαθέτει χωρητικότητα 140 λίτρων, για την οργάνωση και την αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων, όπως διάφορα εργαλεία και προϊόντα κηπουρικής ή διακοσμητικά κήπου...
Δες όλη την περιγραφή

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 58.5εκ.
  • Πλάτος: 46εκ.
  • Ύψος: 55εκ.
35,98
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Παρ, 11 Οκτ
+17,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 35,98 €

Περιγραφή

Το μπαούλο της εταιρείας Marhome είναι κατάλληλο για τον κήπο ή τη βεράντα και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα συνθετικό υλικό ελαφρύ και ανθεκτικό στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες. Διαθέτει χωρητικότητα 140 λίτρων, για την οργάνωση και την αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων, όπως διάφορα εργαλεία και προϊόντα κηπουρικής ή διακοσμητικά κήπου & βεράντας, διατηρώντας τον χώρο τακτοποιημένο και τα αντικείμενα προστατευμένα. Για την καλύτερη προστασία και τη μέγιστη αντοχή του, προτείνεται η τοποθέτησή του σε στεγασμένο, σκιερό μέρος ούτως ώστε να αποφεύγονται φθορές που μπορεί να προκαλέσει η συνεχής έκθεσή του σε έντονες καιρικές συνθήκες.

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 58.5εκ.
  • Πλάτος: 46εκ.
  • Ύψος: 55εκ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πλαστικό
Χωρητικότητα
140 lt
Χρώμα
Γκρι

Διαστάσεις

Μήκος
58,5 εκ.
Πλάτος
46 εκ.
Ύψος
55 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη