F1 2022 Xbox One/Series X Game
XBOX Series X Games

F1 2022 Xbox One/Series X GameΚωδικός: 35669470

Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή της Formula 1 με το F1 22 της EA SPORTS™, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του FIA Formula One World Championship™ 2022. Λάβετε θέσεις για τη νέα σεζόν καθώς τα

Δες όλη την περιγραφή

Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή της Formula 1 με το F1 22 της EA SPORTS™, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του FIA Formula One World Championship™ 2022. Λάβετε θέσεις για τη νέα σεζόν καθώς τα ανασχεδιασμένα αυτοκίνητα και οι νέοι κανόνες δίνουν νέο νόημα στη μέρα του αγώνα, δοκιμάστε τις ικανότητές σας στη νέα πίστα Miami International Autodrome και πάρτε

Δες όλη την περιγραφή
39,40
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 39,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 63,50 €

  2. 89,89 €

  3. 39,40 €

  4. 89,21 €

Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή της Formula 1® με το F1® 22 της EA SPORTS™, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του FIA Formula One World Championship™ 2022. Λάβετε θέσεις για τη νέα σεζόν καθώς τα ανασχεδιασμένα αυτοκίνητα και οι νέοι κανόνες δίνουν νέο νόημα στη μέρα του αγώνα, δοκιμάστε τις ικανότητές σας στη νέα πίστα Miami International Autodrome και πάρτε μια γεύση της λάμψης και του γκλάμουρ στη λειτουργία F1® Life.

Αγωνιστείτε με τα εντυπωσιακά νέα αυτοκίνητα της σεζόν Formula 1® 2022 με την αυθεντική σύνθεση και των 20 οδηγών και των 10 ομάδων και ελέγξτε την εμπειρία του αγώνα σας με νέες καθηλωτικές ή κινηματογραφικές σεκάνς αγώνα.

Δημιουργήστε μια ομάδα και βγάλτε τους μπροστά στη γραμμή εκκίνησης με νέο βάθος στη λειτουργία My Team Career Mode, αγωνιστείτε αντίπαλοι με διαίρεση οθόνης ή παιχνίδι πολλών παικτών ή αλλάξτε τον ρυθμό προσλαμβάνοντας σούπερ σταρ της πίστας από κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος.

Νέα σεζόν, νέοι κανόνες

Πάρτε θέση για τη νέα σεζόν και αγωνιστείτε με εντυπωσιακά νέα διαφορετικά αυτοκίνητα σε εμβληματικές πίστες που περιλαμβάνουν την ολοκαίνουρια πίστα Miami International Autodrome.

Μια εντελώς νέα ημέρα αγώνα

Πάρτε τον έλεγχο της αγωνιστικής σας εμπειρίας με καθηλωτικούς και κινηματογραφικούς γύρους σχηματισμού και περιόδους με αυτοκίνητο ασφαλείας, πιτ-στοπ με αλληλεπίδραση και με ολοκαίνουριους αγώνες σπριντ.

Τεχνητή Νοημοσύνη που προσαρμόζεται

Ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης για λιγότερο απαιτητικούς παίκτες που σας κρατάει ανταγωνιστικούς σε κάθε αγώνα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Racing, Simulation, Sports
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
01/07/2022
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Edition
Standard
Νέα Κυκλοφορία
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Manos_Psaradakis2948

Παίζει και σε xbox one;; γιατί έχω ακούσει ότι τα παιχνίδια παίζουν παντού

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)