Corsair Hydro X Series Icue Xh303i Υδρόψυξη Επεξεργαστή Τριπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/1700/1200 με RGB Φωτισμό
Υδρόψυξη

Corsair Hydro X Series Icue Xh303i Υδρόψυξη Επεξεργαστή Τριπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/1700/1200 με RGB ΦωτισμόΚωδικός: 35755751

Το CORSAIR HYDRO X SERIES iCUE XH303i RGB PRO Custom Cooling Kit περιέχει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον δικό σας συμπαγή προσαρμοσμένο βρόχο ψύξης.

Δες όλη την περιγραφή
399,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 399,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    399,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    399,92 €

  3. 399,92 €

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά

  • Συνδυάζει κορυφαία κατασκευή και εξαιρετική απόδοση ψύξης, συμβατή με τις υποδοχές Intel® LGA 1700, LGA 1200 και AMD AM4
  • Διαθέτει αντλία DDC PWM υψηλής απόδοσης, ενσωματωμένο φωτισμό RGB και αισθητήρα θερμοκρασίας εντός βρόχου.
  • Παρέχει εξαιρετική απαγωγή θερμότητας με καλοριφέρ πάχους 30 mm και κορυφαίο πυρήνα χαλκού.
  • Οκτώ RGB LED ανά ανεμιστήρα δημιουργούν ζωντανό φωτισμό και οπτικά εφέ που συνδυάζονται με ισχυρή ψύξη.
  • Ένας ελεγκτής iCUE σε συνδυασμό με το ισχυρό λογισμικό CORSAIR iCUE σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις του ανεμιστήρα και της αντλίας ενώ παρακολουθείτε τις θερμοκρασίες.
  • Το συμπεριλαμβανόμενο σιδηροπρίονο, η ράβδος σωλήνων, η ράβδος σιλικόνης, ο άξονας κάμψης σωλήνων και ο σφιγκτήρας πριονίσματος διευκολύνουν την κοπή, την κάμψη και το φινίρισμα της σωλήνωσης για αυτές τις καθαρές τέλειες διαδρομές σωλήνων.
  • Δημιουργήστε εκπληκτικούς βρόχους με κρυστάλλινο σωλήνα PMMA, κόβονται εύκολα και λυγίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο πριόνι και ένθετο σιλικόνης και τοποθετούνται με τα μαύρα εξαρτήματα και προσαρμογείς σκληρής γραμμής XF που περιλαμβάνονται.
  • Με το ψυκτικό υγρό XL8 διατηρεί τον βρόχο σας καθαρό και δροσερό, αναμεμειγμένο με αντιδιαβρωτικούς και αντιβακτηριακούς αναστολείς.












Κατασκευαστής

Corsair

Χαρακτηριστικά

Socket
1200, 1700, AM4
Μέγεθος Ψυγείου
Τριπλού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Μαύρο
Φωτισμός
RGB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη