Μια Μέρα στον Βυθό!
Παιδικά Θεατρικά Βιβλία

Μια Μέρα στον Βυθό! Κωδικός: 35810492

Μια μέρα

Το παραμύθι Μια μέρα στον βυθό έχει γραφτεί με τρόπο ώστε να μπορεί να δραματοποιηθεί από παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Τα παιδιά χωρίζονται σε γοργόνες και ψαράκια και

Δες όλη την περιγραφή

Μια μέρα

Το παραμύθι Μια μέρα στον βυθό έχει γραφτεί με τρόπο ώστε να μπορεί να δραματοποιηθεί από παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Τα παιδιά χωρίζονται σε γοργόνες και ψαράκια και αποδίδουν θεατρικά τις σκηνές του, με την αφήγηση του/της εκπαιδευτικού.

Δες όλη την περιγραφή
5,78
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 5,78 €

Περιγραφή

Μια μέρα

Το παραμύθι Μια μέρα στον βυθό έχει γραφτεί με τρόπο ώστε να μπορεί να δραματοποιηθεί από παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Τα παιδιά χωρίζονται σε γοργόνες και ψαράκια και αποδίδουν θεατρικά τις σκηνές του, με την αφήγηση του/της εκπαιδευτικού. Εξαιρετικά συνδυάζεται με μουσική του Vivaldi ως υπόκρουση και πιο συγκεκριμένα την Άνοιξη (από το έργο του 4 εποχές). Μπορεί να παρουσιαστεί σε γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς ή να αποδοθεί ως θεατρικό παιχνίδι στα πλαίσια μιας ή δυο διδακτικών ωρών. Απευθύνεται σε νηπιαγωγούς, δασκάλους Α′, Β′ και Γ′ τάξης καθώς και στους εκπαιδευτικούς Θεατρικής Αγωγής των αντίστοιχων τάξεων. Μπορεί να ενταχθεί στο μάθημα των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων (Ζω καλύτερα – Ευ ζην Ψυχική και συναισθηματική υγεία) και να αποτελέσει αφορμή για συζήτηση και δημιουργικό παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα
Ελληνικά
Είδος
Σύγχρονο Ελληνικό Θέατρο
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
40
Διαστάσεις
21x29 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες