Sennheiser PC 8 USB On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USB-A
Multimedia Headsets

Sennheiser PC 8 USB On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USB-AΚωδικός: 35857456

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύνδεση USB
  • Μήκος Καλωδίου 2 m
  • Noise Canceling MIC

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο και είναι άνετα μετά από ώρα χρήσης.

24,63
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Τετ, 09 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 24,01 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 33,90 €

  2. 30,94 €

  3. 35,00 €

  4. 34,99 €

  5. 33,38 €

  6. 32,55 €

  7. 28,07 €

  8. 27,50 €

  9. 26,38 €

  10. 32,42 €

  11. 24,10 €

  12. 46,96 €

  13. 43,00 €

  14. 39,17 €

  15. 33,91 €

  16. 24,63 €

  17. 30,95 €

  18. 35,13 €

  19. 68,88 €

  20. 34,50 €

  21. 26,00 €

  22. 26,49 €

  23. 38,50 €

  24. 24,01 €

  25. 27,52 €

  26. 57,40 €

  27. 40,30 €

  28. 36,45 €

  29. 36,64 €

  30. 60,81 €

  31. 35,00 €

  32. 89,14 €

  33. 35,00 €

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
On Ear
Συνδεσιμότητα
USB-A
Μήκος Καλωδίου
2 m
Χρήση
Καθημερινή
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ασύρματο
Όχι
Ρύθμιση Έντασης Ήχου
Όχι
Αναδιπλούμενες Κάψες
Όχι
Noise Canceling MIC
Ναι
Dect
Όχι
Surround
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • cujof1
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικά! Πολύ καλός ήχος, με ακούν και ακούω πολύ καθαρά, όπως διάβαζα και στα σχόλια. Είναι πανάλαφρα και δε με κουράζουν, τα χρησιμοποιώ αρκετές ώρες τη μέρα. Αντικατέστησαν τα πιο βαριά ακουστικά μου που είχα συνοδευτικά με ένα μικρόφωνο. Εκπληκτικά και για ταξίδι (για σύνδεση με υπολογιστή), γιατί είναι μια αξιοπρεπής λυση χωρίς βάρος.

    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • teos9888
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλά για multimedia headset και για τα χρήματά τους. Ποιότητα ήχου και μικροφώνου ιδανικά για τηλεδιασκέψεις. Πανάλαφρα και δεν κουράζουν, αλλά με λεπτό καλώδιο και σκελετό που φαίνεται εύθραυστος. Θα δείξει όμως στο χρόνο. Ηχομόνωση όχι καλή αλλά μιλάμε για multimedia headset οπότε δεν έχω απαιτήσεις. Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

    Update μετά από λίγο καιρό χρήσης: Δεν ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο τεμάχιο που πήρα, αλλά μου εμφανίζει τα εξής δύο θέματα. Πρώτον, εκεί που μπορεί για ώρα να μιλάω κανονικά, ξαφνικά ο ήχος του συνομιλητή μου ακούγεται παραμορφωμένος και θα πρέπει να επανασυνδέσω το headset για να στρώσει. Δεύτερον, μερικές φορές οι συνομιλητές μου παραπονιούνται ότι ακούν έντονα παράσιτα χωρίς να έχω κάποια άλλη συσκευή κοντά (πχ κινητό). Δυστυχώς δεν έμεινα ευχαριστημένος και θα προτιμήσω κάποια άλλα ακουστικά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CostaGR
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα συγκεκριμένα τα παράγγειλα απο το εξωτερικό πριν κανα δυο μήνες. Για οσους γνωρίζουν η Sennheiser ειναι μια απο τις πιο κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των ακουστικών. Τα πήρα για τηλεργασία λόγω δουλειάς και τα χρησιμοποιώ επι καθημερινής βάσεως για 8 ώρες.

    Στα θετικά:

    Είναι απίστευτα ελαφριά με αποτέλεσμα να μην κουράζουν καθόλου ακόμη και για ολοήμερη χρήση.

    Το μικρόφωνο που έχει ειναι απο τα καλύτερα που έχω δουλέψει προσωπικά βάσει και της εμπειρίας που έχω σε multimedia headsets. Σε ακούνε πεντακάθαρα και τους ακούς πεντακάθαρα.

    Επιπλέον η συνδεσιμότητα τους μέσω USB port ειναι πανεύκολη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα δηλαδή (Plug n Play)

    Η μείωση θορύβου ειναι απίστευτη (Noise cancelling 10/10)

    Στα αρνητικά:

    Λόγω του οτι είναι πολυ ελαφριά δείχνουν οτι είναι αρκετά φτηνής κατασκευής σε σχέση με κάποια άλλα κάποιων άλλων εταιριών αλλα προσωπικά εμένα δεν με απσχολεί αυτό καθώς ειναι αρκετά άνετα κατα την χρήση τους και οπως κάποιος προανέφερε προηγουμένως νομίζεις πως δεν τα φοράς.

    Το καλώδιο που έχουν είναι αρκετά λεπτό και όχι τόσο παχύρευστο όπως σε κάποια άλλα ακουστικά πράγμα το οποίο με προβληματίζει ως προς την διάρκεια ζωης τους μελλοντικά.

    Το μπάσο τους είναι αρκετά μέτριο αλλά είναι λογικό γιατι ειναι multimedia headset και έχουν σχεδιαστεί για αυτή τη χρήση.

    Η ηχομόνωση τους ειναι αρκετά μέτρια αλλά εξαρτάται και απο το χώρο εργασίας που βρίσκεστε.

    Συνολικά θεωρώ οτι ειναι μια αρκετά τίμια αγορά που μπορείτε να βρείτε και σε αυτο το budget.Υπαρχουν και ακουστικά χαμηλότερου κόστους που μπορείτε να βρείτε αλλά προσωπικά θεωρώ οτι Sennheiser = Ποιότητα

    Να σημειώσω οτι τα συγκεκριμένα δεν ανταποκρίνονται σε κάποιους που τα θέλουν για gaming και ειναι μόνο για χρήση μέσω τηλεργασίας και μέσω του υπολογιστή. Ωπότε ξεχάστε το κομμάτι της ηχομόνωσης ή του μπάσου για όσους εδιαφέρονται γι αυτή τη χρήση.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μπάσο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GiorgosPGP
    5
    19 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η Sennheiser είναι μια καταξιωμένη εταιρία που βγάζει επαγγελματικά προϊόντα ήχου και ποιοτικά hi-fi. Το συγκεκριμένο headset το έχω από το 1ο lockdown και είναι εκπληκτικό για τηλεδιασκέψεις Webex, Teams, Skype, και προφανώς Zoom, Viber, Messenger, κλπ από pc ή laptop. Τώρα (11/2020) πήρα και 2ο για τη συμβία που είναι δασκάλα, κι είναι ενθουσιασμένη απο τη ποιότητα του ήχου κι απο το πόσο δεν τη κουράζει η πολύωρη εργασία με αυτά (σε σχέση με headset των 19ε που χρησιμοποιούσε πρίν, ή σε σχέση με ακουστικά-ψειρες κινητού). Η συνομιλία με αυτό το headset έχει ποιότητα φυσικού ηχου, σαν να βρίσκεστε με το συνομιλητή στο ίδιο δωμάτιο. Ακούς και σε ακούνε πεντακάθαρα, δυνατά, και χωρίς κουραστικές και άχρηστες συχνότητες. Σε ακρόαση μουσικής τα πάει εξαιρετικά, αλλά δεν προορίζονται για αυτό. Σε γενικές γραμμές όταν ενα headset είναι ρυθμισμένο από το κατασκευαστή για conference, δεν θα παίζει τέλεια μουσική-και το ανάποδο. Στο teleworking οι ανάγκες είναι άλλες: άνεση στη πολύωρη χρήση, καθαρός ήχος με έμφαση στις συχνότητες της ανθρώπινης φωνης και ΟΧΙ στα μπάσα, noise cancellation ώστε να σε ακούνε καλα και χωρις αντηχήσεις απο τους τοίχους ή με θορύβους του σπιτιού, κλπ. Σε όλα αυτά το Sennheiser παίρνει άριστα. Σε σύγκριση με τα Logitech h340 έχουν σαφώς ανώτερη ποιότητα ήχου, αλλά χάνουν σε αίσθηση (τα h340 δείχνουν πιο στιβαρά). Η ποιότητα κατασκευής αρχικά δείχνει μέτρια λογω του οτι είναι παναλαφρα, αλλα ειναι παραπάνω από ΟΚ για 35 ευρω. Είναι τόσο άνετα που ίσα που τα νοιώθεις, και δεν κουράζουν καθόλου τα αυτιά. Το καλώδιο βολικά μακρύ (2m), ειναι ψιλο-λεπτο αλλά δείχνει καλό κι ανθεκτικό, έχει διακόπτη mute για το μικρόφωνο, και volume για τα ακουστικά. Το μικρόφωνο μαζεύει και μπορείς να στρίψεις τσιγάρο χωρις να ακούει ο άλλος χρατς-χρουτς. Ειναι plug-n-play σε windows 10 (δεν χρειάζονται drivers), και συνδέονται MONO με usb.
    Άριστα.

    *Edit* Επειδή ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική και τον ήχο, με ρωτάνε αρκετοί φίλοι και συνάδελφοι πράγματα τα οποία καλύτερα να ξεκαθαρίσω κι εδώ.

    Noise cancellation: Η τεχνολογία αυτή δουλεύει οταν μιλάς, κι οχι όταν το μικρόφωνο σου είναι ανοιχτό και απλά ακούς τους άλλους. Στην ουσία την ωρα που μιλάς μεταφέρεται ο ήχος της φωνής σου χωρίς το περιβάλλοντα θόρυβο. Όταν δεν μιλάς σε ενα meeting μεταφέρει όλους τους ήχους, και ΠΡΕΠΕΙ να ενεργοποιείς το mute (είτε από το pc είτε από το διακόπτη του headset, για αυτό αλώστε και τα headsets έχουν mute). Εαν είσαι σε γήπεδο με ανοιχτό μικρόφωνο και δεν μιλάς, θα μεταφέρει όλη τη φασαρία. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως μάρκας headset, και δυστυχώς πολλοί κρίνουν αρνητικά κάποια ακουστικά επειδή δεν ξέρουν πως να τα χρησιμοποιήσουν σωστά σε chats & meetings. Στο συγκεκριμένο headset το noise cancellation δουλεύει εξαιρετικά (απομόνωση ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΣΟΥ απο τους υπόλοιπους θορύβους του ΧΩΡΟΥ ΣΟΥ όταν μιλάς). Εάν τα χρειάζεστε για πολύ θορυβώδες περιβάλλον (μιλάμε για εντάσεις μουσικής σε μπαράκι), τοτε η κατάσταση δεν σώνεται ούτως η άλλως και πρέπει να πληρώσετε πολλά φράγκα για εξειδικευμένα headset.

    Απομόνωση ήχου απο τα ακουστικά: Τα συγκεκριμένα είναι μικρά, ελαφριά και ακουμπάνε απαλά πάνω στο αυτί, δεν το τυλίγουν (όπως των στούντιο ή τα gaming headsets), και κατά συνέπεια δεν απομονώνουν 100% το χώρο. Εαν ενδιαφέρεστε για εργασία και όχι για gaming, ΜΗΝ κινηθείτε σε ακουστικά gaming η σε hi-fi τύπου over-the-ear διότι μετα απο ενα 2ωρο meeting τα αυτιά σας θα έχουν ανάψει και το κεφάλι σας θα είναι καζάνι. Ειδικά τα gaming headset, σχεδιάζονται για να σε αποκόβουν απο το περιβάλλον και να αποδίδουν σωστά ένα ΧΩΡΟ (της αρένας του παιχνιδιού πχ) πολλές φορές δημιουργώντας αντήχηση, με αρνητικό αντίκτυπο στο πως ακούς ενα meeting με 6 άτομα. Προσωπικά δεν με χαλάει ισα να μπορώ να ακούσω και το κουδούνι του σπιτιού αμα χτυπήσει ο ντελιβεράς με το φρέντο, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι ακούς τη φασαρία του σπιτιού. Είπαμε, τα συγκεκριμένα είναι οτι καλύτερο για τηλεργασία.

    Εάν θέλετε να παίζετε παιχνίδια με dolby κλπ, πάρτε gaming headset των 150€. Αν είστε χρυσο αυτί και θέλετε να ακούτε Mozart, χρειάζεστε over the ear ακουστικά των 300€. Εαν ηχογραφείτε ή μιξαρετε τύμπανα και ηλεκτρικές κιθάρες χρειάζεστε ουδέτερα studio ακουστικά. Τα συγκεκριμένα είναι για χρήση βιντεοκλήσεων και ως αυτά κρίνονται. Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να δώσει κάποιος περισσότερα λεφτα για τέτοια χρήση, και τα Sennheiser είναι κορυφαία επιλογή. Το να δώσει κάποιος "λίγα παραπάνω" για να ακούει και λίγο καλύτερα μουσική ή να παίζει και games κλπ, είναι ψευδαίσθηση και δεν ισχύει. Ο μόνος λόγος που μπορώ να κατανοήσω για να δώσει κάποιος περισσότερα, είναι να θέλει ασύρματα (προσωπικά δεν με βολεύουν για είναι πολύ πιο βαριά, και είναι λίγο θέμα χρόνου να τελειώσει κάποια στιγμή η μπαταρία στη μέση του meeting).

    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Ηχομόνωση
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ηχομόνωση

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Sennheiser PC 8 USB On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USB-ASennheiser PC 8 USB On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USB-ASennheiser PC 5 On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση 3.5mm JackSennheiser PC 5 On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση 3.5mm JackLogitech H390 On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USBLogitech H390 On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USBPlantronics Blackwire C3220 On Ear Multimedia Ακουστικά με μικρόφωνο και σύνδεση USB-APlantronics Blackwire C3220 On Ear Multimedia Ακουστικά με μικρόφωνο και σύνδεση USB-ASennheiser PC 7 On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USB-ASennheiser PC 7 On Ear Multimedia Ακουστικά με μικροφωνο και σύνδεση USB-A
από 24,01 €από 20,50 €από 28,05 €από 53,21 €από 12,50 €
ΚατασκευαστήςSennheiserSennheiserLogitechPlantronicsSennheiser
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΣυνδεσιμότηταUSB-A3.5mm JackUSB-AUSB-AUSB-A
Περισσότερα χαρακτηριστικά