Reflex Activated Carbon Άμμος Γάτας Clumping 10lt

Reflex Activated Carbon Άμμος Γάτας Clumping 10ltΚωδικός: 35862008

Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Reflex, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία.

Δες όλη την περιγραφή

Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Reflex, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία.

Δες όλη την περιγραφή
10,90
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+17,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 10,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 10,90 €

Περιγραφή

Άμμος γάτας μπετονίτη, από την Reflex, κατάλληλη για όλες τις ανοιχτές ή κλειστές τουαλέτες. Ο μπετονίτης είναι φυσικό ορυκτό το οποίο έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία. Παράλληλα προσφέρει στη γάτα σας τη δυνατότητα να σκάψει και να καλύψει τα περιττώματά της. Ο καθαρισμός της πραγματοποιείται με την καθημερινή αφαίρεση των περιττωμάτων, ενώ μπορείτε να αντικαταστήσετε όλη την άμμο μία φορά την εβδομάδα.

Κατασκευαστής

Reflex (Άμμος Γάτας)

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • ctsirkas
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έπαιρνα την Ever Clean Fast Acting Odour Control. Είδα ένα μήνυμα μιας φίλης στα σχόλια που μίλαγε για την Reflex με Activated Carbon με τα καλύτερα λόγια και είπα να τη δοκιμάσω. Λοιπόν πράγματι η Reflex είναι καλύτερη (και φτηνότερη). Αν δε σας πειράζει που είναι τουρκική, τότε πάρτε την με κλειστά μάτια. Τα κόπρανα ακόμα και ακάλυπτα να μείνουν δε μυρίζουν καθόλου. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά από την Ever Clean που νόμιζα ότι ο λόγος ήταν ένα καινούριο φίλτρο που έβαλα στην τουαλέτα. Κατά τον καθαρισμό της τουαλέτας έγινε σαφές ότι ο λόγος ήταν η άμμος - ακόμα και με ανοικτή τουαλέτα η μυρωδιά ήταν ελάχιστη. Δεν είναι αρωματισμένη το οποίο δεν είναι κατ' ανάγκη θετικό, εξαρτάται από τα γούστα. Μόνο αρνητικό είναι ότι κατά το κοσκίνισμα σηκώνει ένα σύννεφο σκόνης οπότε χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή με κοσκίνισμα με μικρή απόσταση από την επιφάνεια κι έτσι παίρνει λίγο περισσότερο χρόνο το καθάρισμα. Δοκιμάστε την δε θα το μετανιώσετε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τρομερή, δε μυρίζει άσχημα και δημιουργεί πολύ συμπαγείς σβώλους. Θα την ξαναγοράσω σίγουρα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη