Ανδρικά Μπουφάν

MAC In a Sac Origin Ανδρικό Μπουφάν Αδιάβροχο CharcoalΚωδικός: 35937627

Ανδρικό μπουφάν της εταιρίας MAC In a Sac σε γκρι χρώμα. Κατασκευασμένο από ειδικό υλικό που αντέχει στη βροχή. Ελαφρύ, ιδανικό για τους μεταβατικούς μήνες.

Βασικά χαρακτηριστικά:
• Κανονική εφαρμογή
• Σύνθεση: 100% Πολυεστέρας

Μέγεθος:

53,96
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 53,95 €

Περιγραφή

Ανδρικό μπουφάν της εταιρίας MAC In a Sac σε γκρι χρώμα. Κατασκευασμένο από ειδικό υλικό που αντέχει στη βροχή. Ελαφρύ, ιδανικό για τους μεταβατικούς μήνες.

Βασικά χαρακτηριστικά:
• Κανονική εφαρμογή
• Σύνθεση: 100% Πολυεστέρας

Χαρακτηριστικά

Είδη

Χρώμα
Γκρι
Εποχή
Ανοιξιάτικα - Φθινοπωρινά
Στυλ
Casual
Με Κουκούλα
Όχι
Αμάνικο
Όχι

Χαρακτηριστικά

Αδιάβροχο
Ναι
Αντιανεμικό
Όχι
Με Επένδυση
Όχι
Πουπουλένιο
Όχι
3 in 1
Όχι
Biker
Όχι
Διπλής Όψης
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Εικόνες χρηστών

Ανακάλυψε τη μόδα στο Skroutz

Δες εμφανίσεις άλλων χρηστών και δείξε μας κι εσύ τη δική σου

Γίνε ο πρώτος που
θα ανεβάσει φωτογραφία

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • tiniakos7
    1
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα πιο πεταμένα χρήματα που έδωσα ποτέ.
    Μέσα στον πρώτο μήνα άρχισε να χαλάει η εσωτερική αδιαβροχοποίηση.
    Μετά την πρώτη βροχή ξεκίνησε αυτό που βλέπετε λες και ήταν τοξική.
    Δεν μπήκε ποτέ πλυντήριο.
    Μίλησα με το κατάστημα αγοράς, μου είπε ότι έστειλε φώτο στην εταιρεία και δεν το αναγνώρισε ως πρόβλημα.

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ka_The
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το πήρα προσφορά 45€ και μπορώ να πω ότι μετά από πολύ ψάξιμο δε θα μπορούσα να βρω τίποτα καλύτερο. Αρχικά έχει πολύ καλή εφαρμογή. Είμαι 1,80 και 80 κιλά και το large μου πάει τέλεια. Έχει 10000mm αδιαβροχοποιηση, δοκιμασμένη σε βροχή αρκετά δυνατή ,στην οποία έμεινα για 10 λεπτά περίπου, το φούτερ που φορούσα από μέσα έμεινε εντελώς στεγνό. Επίσης έχει 8000 διαπνοή και όντως σε ανάβαση φαραγγιού περίπου 1 χιλιομέτρου με την 20 μηνών κόρη μου στην πλάτη (15 κιλά μαζί με το καθισματακι) δεν ένιωσα το σώμα μου να σκάει. Επίσης είναι αρκετά όμορφο και για καθημερινή χρήση.

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Nasios
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρόκειται για ένα αδιάβροχο τύπου shell, δηλαδή πέρα απο τη μεμβράνη δεν έχει κάποια φόδρα εσωτερικά που να σε ζεσταίνει ή να κάνει άνετη την επαφή με το δέρμα. Γι'αυτό το λόγο θα πρότεινα τη χρήση του σε συνδυασμό με κάποιο μακρυμάνικο baselayer, αντίστοιχο της θερμοκρασίας που επικρατεί. Με κοντομάνικο η αίσθηση της μεμβράνης στο γυμνό δέρμα δεν είναι πολύ ευχάριστη, ειδικά αν έχεις ιδρώσει.

    Μόλις αγόρασα για 2η φορά καθώς το 1ο που είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια έφτασε στο τέλος της ζωής του. Το χρησιμοποιούσα σε πεζοπορίες ή ποδήλατο βουνού (στην κατάβαση μόνο ή σε μέρες με δυνατό άνεμο & κρύο ή όταν βρέχει) αλλά και στην πόλη όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν. Αναπνέει καλύτερα απο ένα κοινό "πλαστικό" αδιάβροχο, αλλά αν κάνεις κάποια έντονη δραστηριότητα θα ιδρώσεις. Στο περπάτημα αναπνέει μια χαρά.

    Στο θέμα της αδιαβροχοποίησης τα καταφέρνει πολύ καλά για το κόστος και τις προδιαγραφές του. Οι ραφές είναι καλυμμένες με ταινία εσωτερικά οπότε δεν υπάρχουν διαρροές. Με τα χρόνια και τα πλυσίματα η ιδιότητα του αυτή φθίνει όμως. Οι ταινίες στις ραφές μετά απο τόσο καιρό & χρήση ξεράθηκαν και ξεκόλλησαν/κόπηκαν. Παρόλο που η ετικέτα επιτρέπει πλύσιμο στο πλυντήριο θα πρότεινα να το αποφύγετε. Οσο καιρό το έπλενα στο χέρι ήταν μια χαρά, μετα απο μερικά πλυσίματα στο πλυντήριο + τη φθορά του χρόνου έχασε σχεδόν ολοκληρωτικά την αδιαβροχοποίηση του. Εννοείται χωρίς μαλακτικό, απαγορεύεται έτσι κι αλλιώς σε τέτοια υφάσματα.

    Γενικά το παλιό μου Origin με είχε αφήσει πολύ ικανοποιημένο. Η τιμή του, η αποτελεσματικότητα στον αέρα, τη βροχή και το γεγονός οτι το τυλίγεις στο πουγκί του και καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο το κάνουν ένα πολύ πρακτικό τεχνικό ρούχο. Το Origin 2 έχει βελτιωμένες προδιαγραφές στη μεμβράνη και κάποιες επιπλέον βελτιώσεις σε λεπτομέρειες (αντανακλαστική λωρίδα στην πλάτη, ύφασμα ωστε να μην ενοχλεί το φερμουάρ στο λαιμό όταν είναι κουμπωμένο κλπ). Επιπλέον η κουκούλα, η οποία διπλώνει και κρύβεται στο γιακά, μπορεί να φορεθεί και πάνω απο ποδηλατικό κράνος.

    Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; H αίσθηση σε γυμνό δέρμα (δύσκολο χωρίς φόδρα) και ίσως κάτι να βοηθάει την κουκούλα να κρατάει σταθερό σχήμα όταν τη φοράς (καποιες κουκουλες έχουν ραμμένο ένα συρματάκι εσωτερικά που βοηθάει).

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη