Soundbar

Sonos Ray Soundbar 2.0 Μαύρο Κωδικός: 35971217

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Έλεγχος αφής
  • WiFi
  • Apple AirPlay 2
  • Θύρα Optical
Δες όλη την περιγραφή
239,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 239,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    239,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    320,53 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    298,99 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  9. 347,63 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  12. 299,00 €

  13. 239,00 €

  14. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    239,00 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  17. 326,33 €

  18. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  19. 351,17 €

  20. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

  21. 473,77 €

Περιγραφή

Το Ray είναι το all-in-one compact soundbar που αναβαθμίζει την τηλεοπτική και μουσική σας εμπειρία, καθώς και την εμπειρία του gaming.

Απολαύστε εύκολο έλεγχο με την εφαρμογή Sonos, με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης σας, με το Apple AirPlay 2, με τις εφαρμογές μουσικής υπηρεσίας και πολλά άλλα.

Εξαιρετικά καινοτόμο

Οι πρωτοποριακά και ειδικά σχεδιασμένοι κυματοδηγοί διαχέουν τον ήχο από τοίχο σε τοίχο, ενώ χάρη στην προηγμένη επεξεργασία κάθε ηχητικό στοιχείο αποκτά ακριβή θέση στον χώρο. Το καινοτόμο σύστημα bass reflex προσφέρει συναρπαστικές χαμηλές συχνότητες ενώ η προσαρμοσμένη ακουστική εναρμονίζεται με συχνότητες μεσαίου και υψηλού εύρους.

Καθαρός διάλογος

Δεν χάνετε ποτέ λέξη. Η Ray, η οποία έχει ρυθμιστεί με τη βοήθεια βραβευμένων μηχανικών ήχου του Χόλιγουντ, εξασφαλίζει ότι μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την ιστορία.

Φέρνει το δράμα

Νιώστε ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο όλων αυτών. Οι διαιρούμενοι κυματοδηγοί προβάλλουν τον ήχο από τοίχο σε τοίχο και η προηγμένη επεξεργασία τοποθετεί με ακρίβεια τα στοιχεία στο δωμάτιο.

Συντονισμένο στην τελειότητα

Η τεχνολογία συντονισμού Trueplay προσαρμόζει τον ήχο στη μοναδική ακουστική του χώρου σας, ώστε το περιεχόμενο να ακούγεται πάντα όπως ακριβώς πρέπει.

Απαιτείται υποστηριζόμενη συσκευή iOS.

Τίποτα δεν εμποδίζει την ψυχαγωγία σας

Ο συμπαγής και διακριτικός σχεδιασμός ταιριάζει άψογα με το σπίτι σας και δεν θα τραβήξει την προσοχή από αυτό που συμβαίνει στην οθόνη.

Compact, ευέλικτος σχεδιασμός

Το Ray διαθέτει ένα διακριτικό κωνικό σχεδιασμό που αφομοιώνεται άψογα στον χώρο σας. Χάρη στο compact μέγεθος και στα εμπρός κατευθυνόμενα ακουστικά μέρη, μπορείτε απλώς να το τοποθετήσετε μέσα στο έπιπλο της τηλεόρασης χωρίς να υπάρχουν παρεμβολές από γειτονικές επιφάνειες.

Επέκταση του ηχοσυστήματος σας

Το Ray προσφέρει ευελιξία για να δημιουργήσετε σταδιακά το σύστημα Sonos που θέλετε. Προσθέστε ένα ζεύγος ηχείων One SL για surround κινηματογραφικό ήχο ή οποιοδήποτε ηχείο Sonos στο χώρο σας για multi-room ακρόαση.

Λειτουργεί με την τηλεόρασή σας

Συνδέστε το Ray σχεδόν σε οποιαδήποτε τηλεόραση και χρησιμοποιήστε το υπάρχον τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο του ήχου. Για μια ρύθμιση παιχνιδιού επόμενου επιπέδου, συνδέστε τον υπολογιστή σας.

Η τηλεόραση ή ο υπολογιστής πρέπει να διαθέτει οπτική έξοδο. Συμβατό με τηλεχειριστήριο τηλεόρασης με δυνατότητα υπέρυθρων.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Sonos Ray
  • Καλώδιο τροφοδοσίας 2m
  • Οπτικό καλώδιο 1.5m
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης και νομικές/εγγυητικές πληροφορίες


Κατασκευαστής

Sonos

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα
Ethernet, Optical, Wi-Fi
Τύπος
Soundbar
Κανάλια
2.0
Ασύρματο Subwoofer
Όχι
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Διάστασεις Κύριας Μονάδας

Μήκος
559 mm
Βάθος
95 mm
Ύψος
71 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Bill_Peppas
    4
    58 στους 61 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η Sonos προτείνει την Ray για τηλεοράσεις μεγέθους με διαγώνιους έως και 55 ιντσών (που προτείνονται για αποστάσεις θέασης μεταξύ 1.4μ και 2.35μ). Προσωπικά από άποψης «ματσαρίσματος» (Coherency) εικόνας-ήχου θα την συνιστούσα για τηλεοράσεις με διαγώνιο 32”-42” (που σημαίνει και κοντινότερη απόσταση θέασης). Με πιο «χαλαρά» κριτήρια και κάποιες παραχωρήσεις από το… ιδεατό, θα την συνδύαζα και με έως 55” TV. Ο μικρός της όγκος μας επιτρέπει να την τοποθετήσουμε σχεδόν οπουδήποτε… κάτω από την τηλεόραση μας, ανάμεσα στα πόδια της, σε κάποιο ράφι κάτω ή πάνω από την TV, στον τοίχο με την βάση της Sonos, κλπ… Όλοι οι οδηγοί της είναι στην πρόσοψη και στοχεύουν ευθεία, οπότε δεν υπάρχει θέμα αν την «στριμώξουμε» π.χ. σε κάποιο κλειστό ράφι. Όπως όλα τα προϊόντα της Sonos, έτσι και η Ray έρχεται και αυτή σε δύο ματ φινιρίσματα, μαύρο και λευκό. Παρά την προσιτή τιμή της, το “look” και “feel” της Ray είναι σε πολύ καλό επίπεδο, εμφανισιακά αλλά και κατασκευαστικά, δεν υστερεί σε σημαντικό βαθμό σε σχέση με τα μεγαλύτερα αδερφάκια της. Είναι σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, πάνω από τον «μέσο όρο» της κατηγορίας τιμής της. Πίσω από την ενσωματωμένη γρίλια της βρίσκουμε δύο mid-woofers στο κέντρο της, ένα tweeter με split type waveguide (για να γίνεται ταυτόχρονη διασπορά του ήχου ευθεία αλλά και στα πλάγια όπου μέσω ανακλάσεων στο δωμάτιο να αποδοθεί κάποιο «surround effect” και πιο ευρύ soundstage) στο αριστερό και δεξί άκρο της, και ένα passive radiator για βαθύτερο μπάσο σε κάθε άκρο της Αν αυτό δεν μας αρκεί, όπως όλες οι ηχομπάρες της Sonos, έτσι και με την Ray μπορεί να δημιουργηθεί κανονικό surround setup προσθέτοντας δύο ηχεία της Sonos, όπως τα One SL ή Five, καθώς και ένα ή δύο subwoofer Sonos Sub για ακόμα πιο ολοκληρωμένο ήχο! Όλα αυτά με ασύρματη σύνδεση Wi-Fi, όπως και η ηχομπάρα (η οποία διαθέτει και θύρα ethernet αν το Wi-Fi μας δεν έχει καλό σήμα στο σημείο). Για τον έλεγχο της Ray επιστρατεύουμε είτε το remote control της TV μας (γίνεται εκμάθηση) είτε την εφαρμογή της Sonos στο κινητό/tablet μας, είτε τα touch controls στην επάνω πλευρά της Ray. Στην πρώτη μας «δοκιμασία» για την Sonos Ray βάλαμε στόχο να βρούμε την μέγιστη στάθμη που μπορεί να επιτύχει χωρίς να ξεφύγει από αποδεκτά επίπεδα η παραμόρφωση. Στο 1μ η στάθμη ανήλθε στα 79dB. Με λίγο πιο χαλαρά κριτήρια, αλλά με ανεκτή παραμόρφωση, ήταν «οκ» και στα 83dB στο 1μ.. Με βάση τα παραπάνω, δεν θα προτείναμε η Sonos Ray να μπει σε απόσταση μεγαλύτερη των 1.5-1.7μ από την θέση θέασης γιατί τότε οι στάθμες που επιτυγχάνει θα είναι ανεπαρκείς για οτιδήποτε πέραν ειδησεογραφικών δελτίων και ενημερωτικών εκπομπών. Σειρά έχουν οι δοκιμές NearField για να δούμε τι κάνουν οι επιμέρους οδηγοί (mid-woofer, tweeter, passive radiator), καθώς και οι δοκιμές των ρυθμιστικών και του room correction της Sonos που ακούει στο όνομα “TruePlay”.
    Στο γράφημα μας βλέπουμε με πράσινο την απόκριση της Sonos Ray όπως έρχεται από το εργοστάσιο, στημένη στον χώρο δοκιμών μας σε απόσταση ενός μέτρου από την θέση ακρόασης/μέτρησης. Με κόκκινο, μπλε και κίτρινο αντίστοιχα, βλέπουμε την έξοδο (NearField) των Passive Radiators, Mid-woofers, και Tweeters αντίστοιχα. Όπως όλα τα ηχεία, έτσι και η Sonos Ray όταν τοποθετείται σε έναν κλειστό χώρο, η απόκριση της επηρεάζεται από τους κανόνες της φυσικής, ακυρώσεις και στάσιμα κύματα, “room modes”, επηρεάζουν την απόκριση της στην θέση ακρόασης, για αυτό και δεν βλέπουμε στην τελική απόκριση το «άθροισμα» των επιμέρους αποκρίσεων των οδηγών της.
    Για το “TruePlay” room correction, χρειαζόμαστε ένα μοντέρνο iPhone ή iPad, καθώς η Sonos έχει δημιουργήσει microphone calibration profiles μόνο για τις συσκευές της Apple. Το δοκιμάσαμε φυσικά, και όπως περιγράφει και η ίδια η Sonos στο τέλος της διαδικασίας του TruePlay calibration, οι διαφορές είναι «μικρές», αλλά αναλόγως του πόσο «προβληματικός» είναι ο χώρος και η τοποθέτηση μας, μπορεί να γίνουν μέχρι και αρκετά εμφανείς. Στο μεγαλύτερο εύρος και μέρος των δοκιμών μας βελτίωνε τον ήχο της Ray, αλλά και σε ένα μέρος της απόκρισης δημιουργούσε μεγαλύτερη βύθιση για κάποιο λόγο. Σε γενικές γραμμές, τα οφέλη ήταν περισσότερα των αρνητικών, οπότε αν δεν έχετε iPhone ή iPad, αξίζει να δανειστείτε από κάποιον φίλο σας για να κάνετε την σύντομη (περί τα 10 λεπτά συνολικά) διαδικασία.
    Συμπέρασμα 1ο: αν είστε φαν των ταινιών δράσης και θέλετε να «ζείτε» τις εκρήξεις, κλπ., θα πρέπει να επενδύσετε ένα σημαντικό ποσό για να αποκτήσετε το Sonos Sub(woofer) για να δώσετε ζωή στις χαμηλές συχνότητες του μπάσου μιας και η Ray από μόνη της δεν μπορεί να αποδώσει το βαθύ μπάσο σε επαρκή στάθμη (ζωντανεύει από τα 51Hz και έπειτα). Για τους μη απαιτητικούς, σε σχέση με τα ηχεία της TV, υπάρχει φυσικά περισσότερο μπάσο και «αίσθηση» αυτού, αλλά δεν πρόκειται να… ταρακουνήσει τον καναπέ σας. Αν βρίσκετε ακριβό το Sonos Sub, τουλάχιστον σε σχέση με το κόστος απόκτησης της Ray, ακούγεται πως η Sonos θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα μικρότερο subwoofer (Sonos Sub Mini ?) σε πιο προσιτή τιμή.
    Συμπέρασμα 2ο: παρά την προσιτή τιμή της και το λιλιπούτειο μέγεθος της, η Ray διατηρεί τον ηχητικό χαρακτήρα της Sonos, με τον ισορροπημένο ήχο, την πτωτική τάση στο γράφημα απόκρισης, λεπτομερή, διαυγή ήχο, δίχως να τσιρίζει, ούτε να τονίζει τις υψηλές συχνότητες για να «κλέβει» τις εντυπώσεις σε χώρους παρουσίασης.
    Συμπέρασμα 3ο: η Ray έχει και αυτή τα «όρια» της. Είναι «ιδανική» για μια κρεβατοκάμαρα. Σε μικρό σαλόνι θα δώσει νέα «ζωή» στην TV σας. Δεν θα καλύψει όμως με υψηλές στάθμες τις ταινίες σας αν έχετε μεγάλο ανοιχτό χώρο ή κάθεστε σε μεγάλη απόσταση από την TV και την ηχομπάρα (οτιδήποτε μετά τα 2μ. θα το θεωρούσαμε «μη αποδεκτό» και θα σας προτείναμε να πάτε τουλάχιστον στην Sonos Beam Gen. 2 ή κάποια αντίστοιχου επιπέδου ηχομπάρα).
    Αν η απόσταση θέασης σας είναι κάτω από τα 2μ. (ιδανικά μεταξύ 1μ και 1.5μ), και δεν έχετε ιδιαίτερες απαιτήσεις όσον αφορά το μπάσο, θα την λατρέψετε την Ray. Αν θέλετε μια μικρή, κομψή και «φορητή» ηχομπάρα με καλή ποιότητα ήχου σε λογικές στάθμες, πάλι η Ray θα σας αφήσει ικανοποιημένους. Αν ψάχνετε την αίσθηση ενός διακριτού συστήματος home cinema, δεν θα σας ικανοποιήσει ούτε η Ray, αλλά και καμία ηχομπάρα γενικότερα. Αν όμως ο χώρος σας είναι μικρός, και σκοπεύετε να προσθέσετε και τουλάχιστον ένα Sonos Subwoofer (έστω το φημολογούμενο προς κυκλοφορία, μικρό της μοντέλο), ή ιδανικότερα και 2 surround ηχείων, στα λεφτά που θα διαθέσετε θα πάρετε ήχο ποιότητας και πιστότητας που σε λογικές στάθμες, δύσκολα βρίσκετε σε ίδιας αξίας ηχεία.

    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ισχύς
    • Όχι τόσο πλούσιος ήχος
    • Μέτριας δυσκολίας σύνδεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Sonos Ray Soundbar 2.0 ΜαύροSonos Ray Soundbar 2.0 ΜαύροSonos Beam (Gen 2) Soundbar 80W 2.0 ΜαύροSonos Beam (Gen 2) Soundbar 80W 2.0 ΜαύροSonos Arc Soundbar 5.0.2 ΜαύροSonos Arc Soundbar 5.0.2 ΜαύροCrystal Audio CASB240 Soundbar 240W 2.1 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροCrystal Audio CASB240 Soundbar 240W 2.1 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροJBL Bar All-in-One Soundbar 80W 2.0 με Τηλεχειριστήριο ΜαύροJBL Bar All-in-One Soundbar 80W 2.0 με Τηλεχειριστήριο Μαύρο
από 239,00 €από 499,00 €από 797,51 €από 114,99 €από 99,99 €
ΚατασκευαστήςSonosSonosSonosCrystal AudioJBL
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΣυνδεσιμότηταEthernet, Optical, Wi-FiEthernet, HDMI (ARC), Optical, Wi-FiEthernet, HDMI (ARC), Optical, Wi-FiAUX, Bluetooth, Optical, USBBluetooth, HDMI (ARC), Optical, USB
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες