Smartwatches

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black) Κωδικός: 36037133

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 14 μέρες
  • NFC, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
306,80
ΠαράδοσηΠέμ, 11 Ιουλ - Τετ, 17 Ιουλ
+13,99 €

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 306,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 299,02 €

  2. 306,80 €

  3. 405,76 €

Περιγραφή

Το Huawei Watch GT 3 Pro απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα προηγμένο έξυπνο ρολόι με πλούσια χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Πρόκειται για ένα ρολόι με εντυπωσιακό σχεδιασμό και πολυεπίπεδη οθόνη AMOLED, που παρέχει ανάλυση 466 x 466 pixels.

Μεταξύ των λειτουργιών του Huawei Watch GT 3 Pro περιλαμβάνονται αισθητήρες για παρακολούθηση της καρδιακής σας συχνότητας, μέτρηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και της πίεσης του αίματος, παρακολούθηση του ύπνου, καθώς και λειτουργίες για την παρακολούθηση της φυσικής σας κατάστασης, όπως η μέτρηση των βημάτων, της απόστασης και των θερμίδων που καίτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επιπλέον, το Huawei Watch GT 3 Pro προσφέρει μια μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 14 ημέρες, ανάλογα με τη χρήση, και είναι συμβατό με διάφορες εφαρμογές όπως η αναπαραγωγή μουσικής και άλλες λειτουργίες που το καθιστούν ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Ισχυρή απόδοση στο σκοτάδι και το φως της ημέρας

Πολύχρωμες φωσφορίζουσες όψεις ρολογιών που λάμπουν πάντα, ακόμα και τη νύχτα, φροντίζοντας να σε κρατήσει με μια ματιά. Απλώς σήκωσε τον καρπό σου, για να λάβεις όλες τις βασικές πληροφορίες, με το Always On Display (AOD) watch face. Προσάρμοσε το watch face του ρολογιού σου από το Gallery ή επίλεξε από πολλά διαθέσιμα watch faces που είναι διαθέσιμα για λήψη, και βρες το στυλ και τη διάταξη που σου ταιριάζει και ζωντανεύει την εκπληκτική AMOLED οθόνη σου!

Ο σύντροφος σου στην υγεία

Η τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen™ 5.0+ αναπτύσσει οκτώ φωτοηλεκτρικούς αισθητήρες σε σχηματισμό δακτυλίου, για τη λήψη βελτιωμένων σημάτων. Ένας ολοκαίνουργιος αλγόριθμος φιλτράρει τις παρεμβολές, για σχολαστική παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού. Ο αλγόριθμος παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 προσδιορίζει βασικές καταστάσεις ύπνου, βαθμολογεί την ποιότητα ύπνου και σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές για το πως να ξεκουράζεσαι καλύτερα κατά την διάρκεια της νύχτας. Τα check-in tasks στη λειτουργία Healthy living κάνουν την ευεξία σου μια ικανοποιητική, στοχευμένη διαδικασία, από τον ύπνο μέχρι το πόσο νερό πίνεις στις προπονήσεις— και πολλά άλλα!

Εξερεύνησε τον κόσμο κάτω από το νερό

Το ρολόι μπορεί να καταγράφει δεδομένα κατάδυσης, όπως η διάρκεια της κατάδυσης και η καμπύλη βάθους, καθιστώντας την πρόοδό σας ανιχνεύσιμη και ορατή. Η λειτουργία προπόνησης άπνοιας καταγράφει τον καρδιακό σας ρυθμό, τη διάρκεια συγκράτησης της αναπνοής και τον χρόνο έναρξης της συστολής του διαφράγματος, για να αυξήσεις το χρόνο που μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου, ώστε να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για προηγμένες υποβρύχιες προκλήσεις.

Κράτα την ανάσα σου

Η λειτουργία προπόνησης άπνοιας καταγράφει τον καρδιακό σου ρυθμό, τη διάρκεια που κρατάς την αναπνοή σου και τον χρόνο έναρξης της συστολής του διαφράγματος, για να αυξήσεις το χρόνο που μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου, για καλύτερη προετοιμασία στις προηγμένες υποβρύχιες προκλήσεις.

Γίνε ο βασιλιάς του swing

Το ρολόι καταγράφει με ακρίβεια δεδομένα για το swing όπως η ταχύτητα ταλάντευσης, ο ρυθμός ταλάντευσης, ο χρόνος αναστροφής και ο χρόνος καθόδου. Επιπλέον παρέχει λειτουργία εμβέλειας οδήγησης που ακολουθεί την ταλάντευσή σου μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με εύχρηστα demos και συμβουλές, για να πας το παιχνίδι γκολφ στο επόμενο επίπεδο!

Περισσότερες λειτουργίες διασκέδασης

Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η γρήγορη φόρτιση θα κάνουν το ρολόι να τρέχει, όποτε το χρειάζεσαι. Το ρολόι έχει 30% αυξημένη ταχύτητα φόρτισης και σου επιτρέπει να φορτίζεις 25% σε 10 σύντομα λεπτά ή 100% σε μόλις 85 λεπτά, και να το φοράς για 14 ημέρες πριν χρειαστεί να το φορτίσεις ξανά! Απάντησε στις κλήσεις Bluetooth απευθείας από το ρολόι σου. Μπορείς να απαντήσεις και να απορρίψεις τις εισερχόμενες κλήσεις, να στείλεις προσαρμοσμένες γρήγορες απαντήσεις και να δεις τα αρχεία καταγραφής κλήσεων, για να παραμείνεις συνδεδεμένος ακόμα και όταν το τηλέφωνό σου δεν είναι κοντά σου.

Σύνδεσε το τηλέφωνο σου

Το ρολόι συνδυάζεται άψογα με έξυπνες συσκευές. Από συσκευές Huawei, έως τηλέφωνα iOS και Android 12, το Huawei Watch GT 3 Pro θα λειτουργεί άψογα από την άνεση του καρπού σου. Η εφαρμογή Huawei Health είναι συμβατή με συσκευές Android και iOS.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Huawei Watch GT 3 Pro
  • Βάση ασύρματης φόρτισης
  • Οδηγίες χρήσης 
  • Πληροφορίες ασφάλειας




Κατασκευαστής

Huawei

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,43 "
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Δερμάτινο
Υλικό Κάσας
Τιτάνιο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
SMS, Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
Βηματόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, GPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Διάρκεια Λειτουργίας
14 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
46 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+49Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

gmirtzakis
5
61 στους 66 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Προτείνεται σίγουρα για χρήστες Huawei smartphones. Για Android δεν έχω άποψη. Για iOS είναι σπαστικό που δεν μπορώ να έχω το appgallery…

Αρνητικά:
- Το λουράκι είναι ελαφρώς σκληρό για το χέρι μου, ελπίζω με τη χρήση να μαλακώσει.Ίσως σε χοντρούς καρπούς να είναι οριακό. Υπάρχουν όμως άπειρα aftermarket πάμφθηνα…
- Δεν απενεργοποιείται το Bluetooth , μπαίνει σε sleep mode
- Λόγω χρήσης με iphone, δεν έχω τη δυνατότητα να εγκαταστήσω το appgallery στο HuaweiHealth και άρα να εγκαταστήσω επιπλέον εφαρμογές.
- Θα ήθελα τη μέτρηση ορόφων , ανέβασμα κατέβασμα.
- Δεν έχω πλοήγηση, επειδή δεν μπορώ να κατεβάσω αντιπστοιχη εφαρμογή( λόγω iOS) .
- Διαβάζει τα μηνύματα που έρχονται, Mail, Viber κλπ αλλά δεν εμφανίζει εικόνες και δεν απαντά όπως πιθανώς κάποια άλλα smartphones.

Θετικά:
- Δώρο τα Freebuds 4.
- Premium κατασκευή.
- Ανίχνευση αρτηριακης ανελαστικότητας.
- Ηλεκτροκαρδιογράφημα.
- Οξύμετρο.
- Ευανάγνωστη οθόνη, με αρκετά watchfaces και μπορείς να αγοράσεις και άλλα.
- Το gps σε πρώτη χρήση κλείδωσε σε 10 sec, ενώ το άλλο επαγγελματικό ρολόι αθλητών ( 3ετίας) χρειάστηκε περίπου λεπτό!
- πάμπολλες λειτουργίες αθλημάτων.
- Οι μετρήσεις σε μέτρα, βήματα κλπ φαίνονται ακριβείς σε σχέση πάντα και με το επαγγελματικό που το συνέκρινα.
- Πολύ αναλυτική η παρακολούθηση του ύπνου με πολλές προτάσεις για βελτίωση
- Γενικά στον τομέα υγεία τα πάει άριστα!!
- Πολύ καλό ηχείο και για μουσική και για κλήσεις. Επίσης πολύ καλό το μικρόφωνό του. Μίλησα με κράνος πάνω σε μηχανάκι και η συνομιλία ήταν άψογη!
-Δεν σε ταλαιπωρεί και συνδέεται σε δύο sec μέ iPhone.
- Πολύ καλό το ότι βλέπεις ποιος σε καλεί και εάν θέλεις απαντάς και μιλάς σαν να άνοιξες το κινητό.
- Έχει στέγνωμα ηχείου- μικρόφωνου σε περίπτωση που μπει σε νερό!
- Έχει εύρεση συσκευής (τηλεφώνου αλλά και ρολογιού από το τηλέφωνο)
- Με ανοιχτούς όλους τους αισθητήρες ( καρδιακοί παλμοί, μέτρηση άγχους, παρακολούθηση ύπνου, βηματόμετρο κλπ) και σημαντική χρήση (όχι ξεζούμισμα) έχει 10 ημέρες λειτουργία και είναι στο 8% η μπαταρία και πιθανόν οι 14 ημέρες που αναφέρονται να είναι
πιθανό να επιτυγχάνονται με όλους τους αισθητήρες παρακολούθησης κλειστούς. Πιθανολογώ ότι οι 9-10 ημέρες θα είναι η στάνταρ διάρκεια χρήσης.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αντοχή
  • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Manolis_Surligas
1
46 στους 70 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αν κάποιος το θέλει για θάλασσα και για όλα αυτά τα "χαρούμενα" που δείχνουν στο promo video ας το ξανασκεφτεί. 3 φορές στα 11 μέτρα, 3 φορές έμπασε νερό. Η διαδικασία πήγαινε-έλα στο service παίρνει περίπου 20+ μέρες. Με άπειρα τηλέφωνα στην Huawei δεν βγήκε άκρη ούτε θέλουν να παραδεχθούν ότι η συσκευή τους δεν πιάνει το specification που αναφέρουν.

Update: 4η συσκευή αντικατάστασης και αυτή έβαλε νερό.

  • Οθόνη
  • Άνεση
  • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anton Dend

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω πάνω απ[ο 1 χρόνο με συνεχή καθημερινή χρήση και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Καλές μετρήσεις, δυνατή μπαταρία. Μοναδικό μείον οτι χρειάζεται εγκατάσταση το store της Huawei για την πλήρη χρήση και παραμετροποίηση του, πράγμα όχι αρκετό για να χάσει ούτε μισό αστέρι για εμένα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maounisleyteris
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μονόδρομος....... Μετά το huawei gt2 ,huawei gt2 pro, φοβερή βελτίωση όλων των αισθητήρων ,το μπρασελέ τιτανίου είναι απίστευτο απλά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • liondani
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

    Πανέμορφο! Μεγάλη ποικιλία watchfaces. Μεγάλη αυτονομία.Value for money... κατά την γνώμη μου μακράν καλύτερο από το νεότερο gt 4... Πραγματικό κόσμημα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • premium κατασκευή, πολύ μεγάλη αυτονομία με όλα ανοιχτά και συνεχή σύνδεση με το κινητό (nova 9) και μια όμορφη ευδιάκριτη οθόνη. Στα μείον η μη υποστήριξη ανέπαφων πληρωμών στην Ελλάδα παρότι το ρολόι διαθέτει NFC.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SpaFF
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εντάξει ολη εστω και λιγο γνωρίζουμε την σειρα GT της Huawei... Για smartwatch ειναι καθαρα μονοδρομος....

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgekaramanlidis
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Πανέμορφο ρολόι με ακρίβεια στης μέτρησης , μπαταρία τέλεια κρατάει τουλάχιστον 1,5 εβδομάδα με πολύ χρηση

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dadi68
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πανέμορφη η έκδοση με το μπρασελέ απο τιτάνιο! Οι μετρήσεις εξαιρετικές. Το βάζω καθημερινά κάτω απο το ντούζ (όχι σε θάλασσα) χωρίς κανένα πρόβλημα. Aν στήσεις το modded health της Huawei (μόνο για Android) έχεις πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα watch faces ή και να φτιάξεις τα δικά σου μέσω του Huawei Editor... Απλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι η δόνηση δεν είναι αρκετά δυνατή...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vagelis_Georgiadis
    4
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ένα πολύ ωραίο έξυπνο ρολόι το οποίο μπορεί να βοηθήσει τον κάθε αθλητή να παρακολουθεί τις επιδόσεις του. Το μόνο αρνητικό θα έλεγα είναι το γεγονός πως για να πάρει σωστή μέτρηση θα πρέπει να το δέσεις στο κατάλληλο σημείο για μεγαλύτερη ακρίβεια παλμών. Ίσως το μόνο αρνητικό θα ήταν αυτό με την ακρίβεια παλμών ειδάλλως θα έβαζα 5 αστέρια. Ίσως με ένα υφασμάτινο λουράκι το πρόβλημα να διορθωθεί.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • konstantinos_psillakis
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Έχει αρκετές λειτουργίες Για τα χρήματα του. Μου πήρε νερά όμως αλλά το σέρβις μου το αντικατέστησαν σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Πολύ εξυπηρετικό το σέρβις και έτσι σε 1 εβδομάδα το είχα πίσω επισκευασμένο από την εγγύηση.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ef_chou
    1
    5 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η χειρότερη αγορά !!! Το αγόρασα τέλη Οκτωβρίου και μέσα σε 5 ημέρες δε δούλευε η οθόνη αφής. Μου είπαν ότι είναι θέμα λογισμικού και μετά από περίπου 1 μήνα στο σέρβις μου το αντικατέστησαν. Σε δύο μήνες εμφάνισε και το δεύτερο ρολόι το ίδιο πρόβλημα !!! Από Δευτέρα θα το πάω στο σέρβις και βλέπουμε...Μου το επέστρεψαν μετά από 10 μέρες αφού άλλαξαν οθόνη, μπαταρία και δεν ξέρω τι άλλο. Αποτέλεσμα; μέσα σε τρεις ημέρες το ρολόι σταμάτησε να λειτουργεί, νέκρωσε, δε φορτίζει, δεν κάνει τίποτα. Φυσικά θα ζητήσω επιστροφή των χρημάτων και δεν πρόκειται να ξαναπλησιάσω HUAWEI !!!!

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kxepap
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Titanium . Ευκολο στην χρήση κανένα πρόβλημα στην θάλασσα. Σχεδόν 1 χρόνο τώρα λειτουργεί χωρίς προβλήματα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stratos_panos
    3
    3 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έναν χρόνο μετά κ με πολύ προσοχή στην χρήση του, διαπίστωσα γρατζουνιές στην κάσα
    (Τιτάνιο λεει) δεν το καλύπτει η εγγύηση κλασικά κ για αντικατάσταση κασας με οθόνη μαζί, γιατί πάει πακέτο ,180 ευρώ... δεν παίρνω καινούριο?? να ξαναγυρίσω σε samsung αλλά κάθε μέρα φόρτιση?..

    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Achilleas!
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κόσμημα πραγματικά. Πάντα κορόιδευα τέτοιους gadget όπως πολλοί και δε καταλαβαίνα τι χρησιμότητα έχουν! ήδη απ' τη πρώτη βδομάδα είχα εντυπωσιαστεί! Μεγάλη άνεση να δέχεσαι κλήσεις ενώ είσαι απασχολημένος πχ να οδηγας και να μιλάς μέσω αυτού, ακόμα και τα μηνύματα (δε μπορείς να απαντήσεις, μόνο να γράψεις απ' την εφαρμογή δικά σου μηνύματα). Με το κατάλληλο watch face άνετα φοριέται και σε πιο ειδικές περιστάσεις! Προτίμηστε το χωρίς δεύτερη σκέψη αρκεί να είστε εντάξει με το ότι δεν είναι τόσο 'έξυπνο' όσο τα galaxy watch,apple . Εγώ ήμουνα οκ με αυτό γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να φορτίζω κάθε μέρα ακόμα μια συσκευή πέρα απ' το κινητό μου. Τώρα με τη χρήση που του κάνω κρατάει άνετα 1 βδομάδα, πιο πιθανό να σου κλείσει επειδή το ξέχασες , παρά να λόγω μπαταρίας. Τώρα στις μετρήσεις ύπνου είναι πολύ ακριβής, ειδικά άμα έχεις ενεργοποιημένο και το true seen .
    Άψογο σε όλα !

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • michamichae
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Δεν υποστηρίζει πληρωμές ανέπαφα στην Ελλάδα η Huawei όπως γράφει.Παρολα αυτά είναι ένα στιβαρό ανθεκτικό ρολόι και η οθόνη του καλή! Διάρκεια μπαταρίας 6 μέρες σίγουρα με Bluetooth συνέχεια συνδεδεμένο!!!Δεν χάνεται η σύνδεση του.Ακουγεσαι καθαρά στις κλήσεις, χωρητικότητα για να βάζεις στην μνήμη τραγουδάκια και να λειτουργεί ανεξάρτητα από την μουσική του τηλεφώνου.Αρνητικο για μένα ότι το ηχείο είναι από την μεριά που πλένεις τα χέρια σου αλλά αν το χεις στο νου σου το ρολόι δεν παθαίνει τίποτα.Για αδιάβροχο αν και το λέει σαν χαρακτηριστικό εγώ μετά από σχόλια που διάβασα δεν το ρισκάρω.παρολα αυτά αξίζει σαν ρολόι!!!!! Φορτίζει μαγνητικά.Εχει εύρεση κινητού και ρολογιού αντίστοιχα για να μην το χάνεις αρκεί να ναι συνδεδεμένο με Bluetooth.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alex_19
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Αναβάθμιση από Watch GT2. Έχει όλες τις κλασσικές λειτουργίες αλλά και ΗΚΓ, μέτρηση αρτηριακής ανελαστικότητας, θερμοκρασίας δέρματος κτλ. Σχετικά ακριβές στις μετρήσεις του, ικανοποιητική αυτονομία μπαταρίας και έχει την δυνατότητα εγκατάστασης τρίτων εφαρμογών από το AppGallery.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • guskafetzo
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το κακό είναι ότι δεν έχει το nfc.
    Δεν το έχω χρησιμοποιήσει μέσα στο νερό και ο λόγος είναι ότι έχω διαβάσει ότι εμφανίζει πρόβλημα όταν βρέχεται

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Iper
    1
    22 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    αγορά από γνωστό μαγαζί για συγκεκριμένο σκοπό της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα και τρέξιμο .
    Στην πρώτη βουτιά μαύρισε το έστειλα στο σέρβις και μου είπαν ότι το αδιάβροχοποιησαν...;;;
    και μου το ξανά έστειλαν πίσω ,όλο το καλοκαίρι καλά μέχρι πριν λίγες μέρες νέα βουτιά στη θάλασσα νέο μαύρο στην οθόνη και τώρα αρχίζουν τα προβλήματα με τα public που μου λένε ότι πρέπει εγώ να απευθυνθώ στην εταιρεία (ενώ είναι στην εγγύηση)και εδώ και 2 εβδομάδες περιμένω απάντηση από το σέρβις για πιθανή αντικατάσταση.
    450 ευρώ πεταμένα στους Κινέζους για ένα ρολόι που λέει ότι κάνει και για καταδύσεις .
    Μακριά από αυτό το ρολόι δεν αξίζει ούτε 100 ευρώ ποιότητα κατασκευής του είναι μόνο εμφάνιση

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • geo_kats9428
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. η μπαταρια κραταει 7-8 μερες με τραγουδια στο γυμναστηριο ολες τις μετρησεις ανοιχτες και απαντηση σε κλησεις. στην θαλασσα δεν το εχω βαλει ακομα γιατι φοβαμε ακομα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Paschalis_Tsiolas95
    5
    4 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή επιλογή. Ευχαριστημένος από όλες της απόψεις. Αρνιτικο το NFC που δεν υπάρχει, και θα το χρειαζόμουν.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ιωάννης Δημόπουλος
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πανέμορφο!!!!
    Μεγάλη αυτονομία μπαταρίας..
    Ακριβείς μετρήσεις..
    Τέλειο για την δουλειά που το πήρα..

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kircoff
    2
    9 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προερχόμενος από το gt το πρώτο το οποίο βγήκε σκυλί προσδοκούσα ανάλογες επιδόσεις και από το gt3 pro. Τελικά πολύ μέτριο με τεράστιο μειονέκτημα το ότι μετράει βήματα στην οδήγηση.σε διαδρομή 2 ωρών μου πρόσθεσε 800 βήματα...δεν θεωρούσα σε αναβάθμιση μοντέλου ότι θα γίνει κάτι τέτοιο. Όταν στα βήματα κάνει τέτοια μεγάλα σφάλματα νομίζω είναι περιττό να μπω στην διαδικασία να εμπιστευτώ οποιαδήποτε μέτρηση του ρολογιού. Κατά τα άλλα καλή εμφάνιση και η μπαταρία στα γνωστά επίπεδα (ελπίζω και στο χρόνο να αποδειχθεί καλή γιατί διάβασα πολλά περίεργα). Σας προτείνω να πάτε σε παλιότερα μοντέλα της εταιρείας ήταν λάθος μου να πάρω αυτό και δώσω τα έξτρα χρήματα στην κυριολεξία χωρίς λόγο και τα παλιότερα μοντέλα τα ίδια κάνουν και καλύτερα με λιγότερα από τα μισά χρήματα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xmpampis85
    2
    7 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Αγοράστηκε 10 Μαΐου περίπου στην αρχή η μπαταρία κρατούσε 10 μέρες, το ίδιο με το gt 2 που είχα. Τώρα το βγάζω από φόρτιση κ σε 3 ώρες έχει 50%, δεν βγάζει ούτε τη μέρα…

    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chrisnd97
    5
    6 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    κλασική huawei, ποιότητα!! μας καλαμαθαινει

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michael_Siaterlis
    2
    21 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλά όλα του, όμορφο σε εμφάνιση και στο χέρι, όμως μην το βάλετε στη θάλασσα! Υποτίθεται πως μετράει και καταδύσεις! Το άλλο με τον Τοτό; Μπήκα θάλασσα για απλό μπάνιο βγαίνοντας πάτησα και τη λειτουργία αποστράγγισης αλλά την επόμενη ημέρα ήταν σβηστό και δεν άναβε με τίποτα. Το πήγα στο service όπου Δευτέρα 21/08 πρωί ήμουν σε μία ουρά εγώ και άλλοι δέκα με το ίδιο πρόβλημα. Ε! Όχι κι έτσι!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • diomix71
    1
    5 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    δεν το έχω ούτε ένα χρόνο και μου χει βγάλει πρόβλημα με την μπαταρία δεν κρατάει ούτε μία μέρα πλέον. είμαι σε διακοπές και με έχει αφήσει.... προερχόμενος από προηγούμενο της huawei μοντέλο smartwatch πιο φθηνή έκδοση το οποίο τα έπαιξε με το που έληξε η εγγύηση είπα να πάρω κάτι καλύτερο...... μάλλον πέταξα τα λεφτά μου.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • miltaras_production
    4
    10 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αγορά του έγινε γιατί το διαφήμιζαν ότι έχει NFC τελικά δεν υπάρχει στο μενού η επιλογή nfc διότι δεν υποστηρίζεται στην Ευρωπαϊκή ένωση.
    Μεγάλο μειονέκτημα να μην έχει NFC.
    Ήμουν κάτοχος του huawei watch gt 2 κ έχω να πω ότι όποιος σκέφτεται να το πάρει είναι μικρές ή διάφορες τους στην πραγματικότητα δεν κάνει τίποτα παραπάνω από το huawei gt2. Δεν ξέρω αν αξίζουν και τα λεφτά που το πουλάνε, αλλά σίγουρα από τα 400ευεω που έκανε έπεσε στα 250 γιατί δεν έχει NFC ΚΑΙ ΔΕΝ υποστηρίζει και micro sim. Κατά τα άλλα γενικά το ρολόι είναι πολύ όμορφο και ελαφρύ..

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikolaos_Iak_
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Τρομερό ρολόι. Πολλές δυνατότητες αλλά χωρίς nfc pay. Μεγάλο ελάττωμα για την τιμή του!! Κατά τα άλλα. Αξίζει!! Design και ποιότητα στο 100%

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

668 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
michamichae

Το gt3 δεν έχει nfc λόγω ότι ακόμα δεν υποστηρίζεται στην χώρα μας.λογικα και το 4 έτσι θα ναι κακώς όμως στα χαρακτηριστικά γράφουν nfc.τωρα τις διαφορές δέστες και μόνος σου αν δεν πάρεις απάντηση.

Dimitris_Galazoulas3244

Έχω τ gt 3 huawei activ δεν λειτουργεί η δονηση ξέρει κάποιος κάτι συνέβη σε κάποιον το ίδιο?

Panagiotis_Kouvarntas

Μετά από 10 μήνες καθημερινής χρήσης, χωρις να βγει από το χέρι μου, έκλεισε και δεν ανοίγει! Ενώ φορτίζει κάτι έχει γίνει και δεν ανοίγει!

Spyros_CHatzipetros

καλησπέρα...έχω το gt4 και μου βγάζει συχνά ότι δεν μπορώ να κάνω κλήση από το ρολόι ή να απαντήσω από το ρολόι γιατί έχω πολλές συσκευές bluetooth συνδεδεμένες ενώ δεν έχω...

Δες όλες τις ερωτήσεις (46)

Παρόμοια προϊόντα

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Huawei Watch GT 3 Pro Titanium 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Green Composite Strap)Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch GT 3 Active Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Huawei Watch 4 Pro Stainless Steel 48mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Dark Brown)Huawei Watch 4 Pro Stainless Steel 48mm Αδιάβροχο με eSIM και Παλμογράφο (Dark Brown)
από 306,80 €από 205,00 €από 249,89 €από 150,87 €από 431,17 €
ΚατασκευαστήςHuaweiHuaweiHuaweiHuaweiHuawei
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες