TCL Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED 43C635 HDR (2022)
Τηλεοράσεις

TCL Smart Τηλεόραση 43" 4K UHD QLED 43C635 HDR (2022)Κωδικός: 36091134

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμός Ανανέωσης 60 Hz
  • Panel: QLED
  • Τύπος HDR: Dolby Vision, HDR10, HLG
  • 2x HDMI 2.1/2x HDMI/2x USB
  • Λογισμικό: Android
  • Ενεργειακή Κλάση G
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 4 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η σειρά C63 της TCL απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν μια προσιτή τηλεόραση με αρκετές προηγμένες λειτουργίες, όπως υποστήριξη ανάλυσης 4K, HDR, Smart TV λειτουργικότητα και ενσωματωμένο ήχο Dolby Atmos. Είναι μια καλή επιλογή για καταναλωτές που θέλουν να απολαύσουν καλή ποιότητα εικόνας και ήχου χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν πολλά χρήματα.

QLED

Χάρη στην τεχνολογία αιχμής Quantum Dot, αυτή η τηλεόραση TCL προσφέρει γνήσιο κινηματογραφικό χρώμα από πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα και αποχρώσεις.

Όλα τα χρώματα που μπορούν να καταγράψουν οι κινηματογραφικές κάμερες. Καθιστούν δυνατή την παροχή ενός επιπέδου αναπαραγωγής χρωμάτων, λεπτομέρειας και βάθους που δεν συναγωνίζονται με οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση LED ή OLED.

Περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα

Αυτό που βρίσκεται μπροστά σας είναι μια τηλεόραση που μπορεί να απεικονίσει μια ευρύτερη παλέτα χρωμάτων έως και 93% υπό το πρότυπο DCI-P3. Ακριβώς όπως όταν βλέπετε μέσα από ένα καλειδοσκόπιο για να δείτε τον κόσμο των χρωμάτων.

4K HDR PRO: ζωηρά ακριβή χρώματα και καλύτερες λεπτομέρειες​

Το πιο πρόσφατο πρότυπο για περιεχόμενο UHD είναι το High Dynamic Range. Το HDR PRO παρέχει μια ανώτερη εμπειρία Υψηλού Δυναμικού Εύρους με εξαιρετική αντίθεση, λεπτομέρεια σκιών και ζωηρά ακριβή χρώματα. Απολαύστε απίστευτη λεπτομέρεια εικόνας όπως θα ήθελαν οι παραγωγοί ταινιών. Η εικόνα που βλέπετε είναι τόσο λεπτομερής όπως είναι και στον πραγματικό κόσμο. Βουτήξτε περαιτέρω στο βάθος και στη λεπτομέρεια!

Στις τηλεοράσεις TCL, το 4K HDR PRO σε συνδυασμό με την τεχνολογία quantom dot παρέχει μια ανώτερη εμπειρία Υψηλού Δυναμικού Εύρους (HDR) που προσφέρει ακριβή χρώματα και καλύτερες λεπτομέρειες.

Τεχνολογία DLG

Αξιοποιώντας την τελευταία τεχνολογία DLG (Dual Line Gate) της TCL, η λειτουργία αυτόματης προσαρμογής περιεχομένου προσφέρει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης και εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση από ποτέ. Μια πολύ πιο ομαλή εμπειρία παιχνιδιού είναι στη διάθεσή σας.

Dolby Vision

Φανταστείτε να κάθεστε σε ένα θέατρο, να παρακολουθείτε τις κουρτίνες που θα αποκαλυφθούν και τους ηθοποιούς να μπαίνουν μέσα. Μια μαγευτική σκηνή είναι ακριβώς μπροστά σας -- αυτό ακριβώς θα δείτε με το Dolby Vision. Περισσότερο από το να φέρνεις το θέατρο στο σπίτι, μπορείς να είσαι στο θέατρο.

MEMC

Ο αλγόριθμος MEMC 60 Hz μειώνει το θάμπωμα της οθόνης κίνησης, αφαιρεί το σκίσιμο της εικόνας και εγγυάται μια μεταξένια ομαλή σκηνή.

Διαύγεια Κίνησης για ομαλή εικόνα και βελτιωμένη κίνηση

Στις γρήγορες κινούμενες ενέργειες, δεν θέλετε να χάσετε καμία λεπτομέρεια. Ο ιδιόκτητος αλγόριθμος λογισμικού της MEMC TCL ενεργοποιείται ενώ παρακολουθείτε αθλητικά ή εκπομπές με γρήγορο ρυθμό ή ταινίες. Βοηθά στη μείωση της θολότητας της οθόνης κίνησης και στη διατήρηση των ιχνών κίνησης στο ελάχιστο.

Η εμπειρία προβολής σας θα είναι πάντα κρυστάλλινη, ανεξάρτητα από την πηγή 50Hz ή 60Hz.

Εκπληκτικό HDR ανεξάρτητα από την πηγή

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να έχετε την καλύτερη ποιότητα εικόνας 4K HDR στην τηλεόραση: HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION.

Αυτή η τηλεόραση TCL τα υποστηρίζει όλα!

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλήρως τη μέγιστη χωρητικότητα της τηλεόρασής σας 4K HDR: απολαύστε οποιοδήποτε περιεχόμενο Dolby Vision σε περιεχόμενο Netflix, Disney+ ή HDR 10+ στο Amazon Prime Video, αυτή η τηλεόραση 4K HDR TCL θα υποστηρίζει πάντα την καλύτερη μορφή.

Η βελτιστοποιημένη εμπειρία παιχνιδιού σας

Για τους παίκτες, μια τηλεόραση με απόκριση είναι εξίσου σημαντική με μια τηλεόραση με καλή εικόνα. ,

Το HDMI 2.1 διασφαλίζει συμβατότητα με τις πιο πρόσφατες γενιές κονσολών παιχνιδιών και επιτρέπει λειτουργίες όπως το ALLM (Auto Low Latency mode).

Το ALLM επιτρέπει στην κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών ή στην κάρτα γραφικών του υπολογιστή να αλλάζει αυτόματα την τηλεόραση σε λειτουργία παιχνιδιού για εξαιρετικά γρήγορη καθυστέρηση εισόδου τηλεοπτικού παιχνιδιού κάτω από 15 ms

Κινηματογραφική εμπειρία ήχου στο σπίτι

Τα ηχεία ONKYO, ειδικά σχεδιασμένα για καθαρότητα και ακρίβεια ήχου, επιτρέπουν μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ήχου Dolby Atmos στο σπίτι.

Κρυστάλλινη ποιότητα: Είτε πρόκειται για οικείο διάλογο είτε για ένα περίπλοκο ηχητικό τοπίο, κάθε λεπτομέρεια ζωντανεύει με πλούσια σαφήνεια και βάθος, έτσι δεν θα χάσετε τίποτα.

Νιώστε περισσότερα: Αυξήστε την ένταση των συναισθημάτων σας με ήχο τόσο πλούσιο και καθαρό, που θα νιώσετε μια ισχυρότερη σύνδεση με τους χαρακτήρες και τη μουσική.

Βοηθός Google Hands-free: αφήστε τη φωνή σας να ακουστεί

Με τον προηγμένο φωνητικό έλεγχο Hands-Free σε συνδυασμό με το Google Assistant, η Google TV της TCL κάνει τη ζωή έξυπνη και απλή.

Γνωρίστε τον Βοηθό Google* Η TCL Google TV διαθέτει ενσωματωμένο Google Assistant*.

Κάντε του ερωτήσεις. Πες του να κάνει πράγματα. Είναι το δικό σας προσωπικό Google, πάντα έτοιμο να σας βοηθήσει με περισσότερες από 1 εκατομμύριο ενέργειες. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερα μαθαίνει και σας βοηθάει Βρείτε αμέσως τις προτιμώμενες εφαρμογές σας και αποκτήστε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας.

Να είστε μαζί στη στιγμή

Δωρεάν, απλές, υψηλής ποιότητας φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις** με την TCL τηλεόρασή σας.

Πρόσωπο με πρόσωπο, με έως και 32 άτομα: Φέρτε μαζί όλους τους ανθρώπους που μετράνε πιο πολύ, ακόμη και όταν είστε χώρια, με ομαδικές κλήσεις.

Συνδεθείτε με τους πιο στενούς φίλους και την οικογένειά σας: Το Google Duo λειτουργεί τέλεια στην TCL Google TV σας. Δεν θα χάσετε παραπάνω στιγμή με κανέναν από τους φίλους και την οικογένειά σας.

Οι κλήσεις σας παραμένουν ιδιωτικές με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο: Είτε πρόκειται για κλήση ένας προς έναν είτε για ομαδική κλήση, οι συνομιλίες σας στο Duo θα παραμένουν πάντα ιδιωτικές με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο

Η Alexa επιτρέπει στη φωνή σας να ελέγχει τον κόσμο σας

Η Amazon Alexa ζει στο cloud και γίνεται πάντα πιο έξυπνη. Ζητήστε από την Alexa να παίξει μουσική, να ακούσει τις ειδήσεις, να ελέγξει τον καιρό, να ρυθμίσει την ένταση της τηλεόρασης, να αλλάξει κανάλι τηλεόρασης, να ελέγξει το έξυπνο σπίτι σας και πολλά άλλα.

Premium και κομψός σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο

Χωρίς πλαίσιο στο μπροστινό μέρος για μεγαλύτερη οθόνη και περισσότερη εικόνα που αγαπάτε.

Αυτός ο εξαιρετικά λεπτός σχεδιασμός χρησιμοποιεί πραγματικό μέταλλο, καθιστώντας το ένα ανθεκτικό και κομψό κομμάτι χειροτεχνίας, που θα συνδυάζεται με τον χώρο σας.

Ένα διαχρονικό κομμάτι Art Design που αναδεικνύεται και συνδυάζεται τέλεια με τον χώρο σας.

Κομψή ρυθμιζόμενη θέση διπλής βάσης

Κομψή και έξυπνη: η πολυτελής σχεδίαση χωρίς στεφάνι της σειράς TCL C63 διαθέτει διπλής θέσης ρυθμιζόμενη βάση που επιτρέπει την τοποθέτηση μιας ηχόμπαρας TCL ή την τοποθέτηση της τηλεόρασης σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού.

Η κομψότητα συναντά την απόδοση και την τεχνολογία QLED σε τέλεια αρμονία.

Κατασκευαστής

TCL

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
43 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
QLED
HDR Type
Dolby Vision, HDR10, HDR10+
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
30 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos, Dolby Digital Plus

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Όχι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
Android
Smart Assistant
Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
2
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2022
Βάρος
8,3 kg
VESA Mount
300 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
960 mm
Ύψος
545 mm
Πάχος
91,4 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
960 mm
Ύψος
605 mm
Πάχος
315,5 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+31Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Angelos_Georgoulas
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Η τηλεόραση γενικά είχε καλή εικόνα, ωραίο ήχο και στα θετικά της ήταν ότι είχε google tv, που για αυτήν την τιμή δύσκολα το βρίσκεις με αυτά τα χαρακτηριστικά. Δυστυχώς το μενού της ήταν σχετικά αργό, αλλά δεν μπορείς να τα θες όλα σε αυτήν την τιμή. Δύο με τρεις μέρες μετά την ενεργοποίηση της διαπιστώθηκε κοιτώντας από πιο κοντινή απόσταση (από τον καναπέ δεν φαινόταν) ότι στο μέσον της οθόνης παρατηρούνται λευκές κουκκίδες. Στάλθηκε πίσω και έγινε επιστροφή χρημάτων καθότι διαπιστώθηκε και από το service ότι ήταν ελαττωματική. Διαβάζοντας ότι η tcl δεν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα δεν επιχειρήσαμε να πάρουμε ξανά την ίδια ή άλλη tcl. Στην τιμή πάντως που είναι τώρα των 470€ σίγουρα δεν θα την προτιμούσα, καθώς η νέα Hisense (499€) που πήραμε είναι μακράν ανώτερη στην εικόνα και με γρήγορη απόκριση μενού, ακόμη και αν αυτό είναι vidaa και όχι google play.

    • Ήχος
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εικόνα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Βάζω 4 αστέρια μόνο για 2 λόγους. Πρώτον στα μαύρα έχει ενα θέμα, σε σκοτεινές σκηνές κάνει ένα σαν ξέβαμμα του μαύρου. Δεύτερον το μενού της είναι αρκετά εύχρηστο αλλά ορισμένες φορές μπορεί να lagαρει λιγο.
    Κατά τα άλλα πολύ καλη κατασκευή, ωραίες γωνίες θέασης και όμορφη ζωντανή εικόνα. Για τον ήχο δεν έχω άποψη καθότι είναι συνδεδεμένη σε home cinema.
    Για gaming επίσης εξαιρετική με πολύ χαμηλό χρόνο απόκρισης και πραγματικά 60fps.
    Θεώρω ότι στα λεφτά της είναι μια πολύ αξιόλογη επιλογή για casual/gaming χρήση.

    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εικόνα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vardoulakos87
    4
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Έκανα αγορά TCL 65 Qled με βάση σχολίων για απλή χρήση και λίγο game ps θα την έχω σε 3 μέρες κάποιος με 65? Να μας πει?

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stylianos_pappas93
    3
    4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η εικόνα είναι αρκετά καλή.
    Το μενού υπερβολικά αργώ.
    Η εικόνα σε ταινίες με dolby σε εκνευρίζει διότι αναβοσβήνει η φωτεινότητα τόσο έντονα.
    (Αν έχει κάποιος κάποιο fix ας το αναφέρει παρακαλώ).
    Αν μπορούσα θα την έστελνα πίσω και θα αγόραζα άλλη.
    Επιλέξτε κάτι πιο αξιόλογο, μακριά από tcl.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • OldHolbornYellow
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ένα εύρημα το εργαλείο.. ήμουν σε f&u 32αρα κα οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.. την αγόρασα μετά από πολλές αξιολογήσεις κ απο άλλες τηλεοράσεις. Βασικά την αγόρασα για το PS5 μου. Τούμπανο το εργαλείο.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Stefanidakis
    5
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Έχω αγοράσει αυτή την tv πριν από 6 ημέρες και έχω εντοπίσει όταν παίζει μαύρη οθόνη αυτά τα σύννεφα. Δεν φαίνεται τόσο πολύ στην πραγματικότητα όσο στην φωτογραφία αλλά υπάρχουν πιο γκρίζα σύννεφα

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panos222344
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ωραία τηλεόραση, κάποιες φορές χάνει την σύνδεση στο internet και δεν βρίσκει το router το οποιο είναι κοντά. Λίγο δύσχρηστο menu.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Panousis_A
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Εξαιρετική με όλη τη σημασία της λέξης! Την έχω 1 μήνα και η εικόνα είναι όλα τα λεφτά ! Η ίδια τηλεοραση αν έγραφε η μάρκα Samsung θα έκανε σίγουρα πάνω από 1000€ !!!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Γρηγόρης Κ.
    5
    3 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Έχει μεν Google play αλλά δεν μπορείς να εγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές, δεν τις εμφανίζει καν. Ούτε chrome ουτε Firefox πχ . Και χειροκίνητα να τις βάλεις δεν τις τρέχει.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kiriakgeorge
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Για τα χρηματα της πολυ καλη .
    Δεν ξερω αν σε σχεση με αλλες qled αρκετα μεγαλυτερης αξιας αν ειναι κατωτερη σε εικονα αλλα σε σχεση με ιδιου κοστους lcd ειναι ανωτερη με διαφορα στην εικονα της.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DIMITRIOS_PAPAZOGLOU
    5
    30 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    παιδιά η τηλεόραση είναι αστέρι!!!
    πολυ απλό μενού...Android menu.
    σε εικόνα και ήχο έχει πολλές και καλές ρυθμίσεις
    συνδέθηκε κατευθείαν σε Sonos beam και το Dolby Atmos απλά τα σπάει.
    σε εφαρμογές τρίτων θέλει λίγο ψάξιμο....
    κατά τα άλλα μια φοβερή τηλεόραση για τα λεφτά της.

    Ενημέρωση προς μελλοντικούς αγοραστές!
    Παιδιά δεν έχω λόγια
    Έβαλα και έναν Launcher από το play store
    Και πετάει!!!!
    Βλέπεις και όλες της εφαρμογές που δεν σε αφήνει να δεις ο εργοστασιακός.
    Κατέβασα και το τελευταίο update από την TCL μέσω USB γιατί από μονής της στην Ελλάδα δεν κάνει αναβαθμίσεις, και πετάει!
    Μπορείτε να της κάνετε ότι θέλετε
    Είναι απίστευτη!!!
    Χωρίς κολλήματα!!!
    Κατεβάστε και στο κινητό σας αλλά και στην τηλεόραση την εφαρμογή send files to tv και περάστε εφαρμογές που δεν έχει το play store της τηλεόρασης!
    Αυτά !!!
    Για 400€ τα κάνει όλα και συμφέρει!!!!!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Γωνία θέασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Meletis_Lazaridis
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 50 "

    Από θέμα εικόνας και ήχου είμαι αρκετά ικανοποιημένος... το μόνο ελάττωμα που έχω παρατηρήσει είναι πως όταν ανοίγω την tv και πατάω το κουμπί για τα media ή για το μενού κολλάει και αργεί να τα ανοίξει το οποίο είναι λίγο ενοχλητικό...Αν την αφήσεις να δουλέψει 1-2 λεπτά μετά είναι οκ....αλλά κατα τα άλλα είναι μια ευχάριστη tv και σε πού καλή τιμή

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efisugar
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    είναι πολύ καλή επιλογή! σίγουρα η καλύτερη επιλογή για τα χρήματα της. Ήμουν διστακτική έπειτα από σχόλια που διάβασα αλλά τελικά άξιζε η συγκεκριμένη επιλογή. επιπλέον να συμπληρώσω ότι έχει υβριδική τηλεόραση (κάποιοι ανέφεραν πως δεν έχει) απλά πρέπει να το ρυθμίσεις από το μενού.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anton_kou
    2
    6 στους 49 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Την εταιρία δεν την ήξερα κ δεν είχα αποψη. Πήγα σε έναν Γερμανό κ μου πρότειναν ανεπιφύλακτα αυτή την τηλεόραση. 1) έχει αργή αντίδραση στις εντολες. 2) Δεν έχει την επιλογή για τα ψηφιακά κανάλια ώστε να βλέπεις παλιά επεισόδια. Είναι οικονομική αλλά μοιάζει σα να είναι τηλεόραση 10 χρόνων.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis Marku
    5
    19 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Με κλειστά μάτια! Η τηλεόραση είναι απίστευτη…την έχω 3-4 μήνες. Εικόνα, ήχος τέλειος.

    Όσοι την θέλουν και για gaming με next gen κονσόλες, έχει δυνατότητα 120 fps από τις ρύθμισης. (Καταλαβαίνει από μόνη της το ps5 και ρυθμίζεται, δεν γνωρίζω για xbox)

    Δεν έχω βρει αρνητικό μέχρι τώρα.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Grigoris_Konstantinidis6918
    5
    21 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Προερχόμενος από το μοντέλο της tcl σε c 725 που την έσπασα πήγα σε αυτό το μοντέλο c635 εικόνα φοβερή ειδικά αν δείτε 4κ ταινία αλλιώς στα ελληνικά κανάλια που είναι με το ζόρι hd δεν μπορεί να αξιοποιηθεί καμιά φορά 4κ TV .
    Από ήχο είναι πάρα πολύ καλή με κρυστάλλινο ήχο και καλό μπάσο δεν χρειάζεται να περάσεις το 18 εκτός και αν είσαι κουφός .

    Έχει άπειρες λειτουργίες από άποψη λειτουργικού ένα σορό ταινίες από tcl channel

    Όταν την πάρετε ρυμθιστε την οθόνη στα μέτρα σας και στην αρχή θα είναι λίγο αργεί μέχρι την πάρει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις τις πρώτες μέρες που θα συνδεθείτε στο internet . Σε σύγκριση με άλλες μάρκες είναι μισή τιμή!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • joh_potamitis
    4
    10 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Εξαιρετικη εικονα μιας και ειναι qled
    Αρκετα καλος ηχος τουλαχιστον για καθημερινή χρηση.
    Μεγαλο προβλημα
    Το αργό
    Μενου της. Ειναι πιο αργο και απο τηλεοράσεις 4ετιας.
    Εκει βρηκαν να κανουν την τσιγγουνια τους εκει στην Tcl.θα μπορούσαν αντι για δυο τηλεκοντρολ να εχουν βάλει ενα πιο γρηγορο επεξεργαστη .

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thodwrhs1
    3
    4 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    43Κ.Το μενού αρκετά αργό,θελει τον χρόνο του στο άνοιγμα της τηλεόρασης και γενικά ΑΡΓΗ.... Όταν βλέπεις ΠΧ stremio Netflix klp στο άκυρο σε πετάει στην home page. Είναι μία φτηνή τηλεόραση αξίας 300€max. Την έχω σαν δεύτερη τν στο υπνοδωμάτιο αλλιώς θα την είχα δώσει ΠΙΣΩ. Αν την θέλετε για κύρια τηλεόραση ΔΕΝ την προτείνω

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lefterisvoz
    4
    3 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    4 στα 5
    αργό μενού
    όχι τόσο καλός ο ήχος
    για τα λεφτά της βέβαια αξίζει δεν μπορείς να τα έχεις όλα!

    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikosfb1966
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Την έχω ένα μήνα .. άψογη λειτουργία μέχρι τώρα .. για μένα το μενού είναι πανεύκολο .. καθαρή google tv… πολύ καλή εικόνα

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giopap88
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Πολύ καλή επιλογή και χωρίς να υστερεί σε οτιδήποτε από 3πλάσιες+ τιμές.μας καλύβει πλήρως, αγώνες, σειρές, μουσική. Η αγορά της έγινε στα 500€. Η tcl ακόμη στην Ελλάδα είναι κάπως υποτιμημένη

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • john.zitis
    4
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    παρα πολυ ωραια εικονα που ομως πρεπει να αφιερωσεις 30-40 λεπτα να ρυθμισεις. εχει εντονα χρωματα και πολυ καλα μαυρα! ο ηχος της θα μπορουσε να ειναι λιγο πιο δυνατος αλλα για τηλεωραση ειναι ποιοτικος. το μενου της ειναι σαν μιας android tv οποτε θελει λιγο εξοικειωση. τα λεφτα της τα αξιζει και με το παραπανω!!! πολυ καλη επιλογη.

    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dionisis_Hassos
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Τρομερή για τα λεφτά της. Έχει εξαιρετική εικόνα και πραγματικά έμεινα άναυδος απ τον ήχο της. Το μενού ωστόσο σπάει νεύρα γιατί ψιλοσέρνεται.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Akis_DooMDiveR
    5
    11 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Η καλύτερη επιλογή σε αυτό το budget , κάποια στα ίδια χαρακτηριστικά (όχι καλύτερη) από Samsung / LG / Sony κτλ θες 1000€ ακόμα

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

188 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
stylianos_pappas93

Μπορεί να βοηθήσει κανείς για το πως απενεργοποιώ το HDR και το Dolby Vision;

Dimitris_Zy

Δεν την έχω τη τηλεόραση,αλλά λογικά πας στο μενού της TV κάπου στις ρυθμίσεις θα το λέει.

Alex_Troh

Έρχεται μαζί με βάση τοίχου; Αν όχι, ξέρετε ποια είναι συμβατή και αν είναι φιξαρισμένη σε ένα σημείο ή αν μπορείς να την γυρίσεις δεξιά αριστερά και να την φέρεις πιο μπροστά πχ;

louposk

Υπάρχουν διάφορες βάσεις. Ψάξε για βάσεις τηλεόρασης τοίχου. Από την εικόνα και μόνο καταλάβαινες αν είναι βάση που κουνιέται η οχι.

Dimitris_Zy

Καλησπέρα,μια ερώτηση αν γνωρίζετε,η συγκεκριμένη TV έχει VRR και ALLM ?

Δες όλες τις ερωτήσεις (19)

Είδες πρόσφατα