Weber Genesis E-435 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 48x86εκ. με 4 Εστίες 14.1kW και Πλαϊνό Μάτι
Ψησταριές Υγραερίου

Weber Genesis E-435 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 48x86εκ. με 4 Εστίες 14.1kW και Πλαϊνό ΜάτιΚωδικός: 36206526

Ψησταριά υγραερίου με 4  καυστήρες, σύστημα θωράκισης κρέατος, έναν πλευρικό καυστήρα μαγειρέματος και μαντεμένιες σχάρες ψησίματος Weber Crafted. Επιπλέον διαθέτει...

Δες όλη την περιγραφή

Ψησταριά υγραερίου με 4  καυστήρες, σύστημα θωράκισης κρέατος, έναν πλευρικό καυστήρα μαγειρέματος και μαντεμένιες σχάρες ψησίματος Weber Crafted. Επιπλέον διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικής ανάφλεξης, καπάκι με μεγάλο ύψος (ενσωματωμένο θερμόμετρο), ανοξείδωτες αντιφλογιστικές σχάρες και μεγάλους πάγκους εργασίας.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 2.549,99 €

Περιγραφή

Ψησταριά υγραερίου με 4  καυστήρες, σύστημα θωράκισης κρέατος, έναν πλευρικό καυστήρα μαγειρέματος και μαντεμένιες σχάρες ψησίματος Weber Crafted. Επιπλέον διαθέτει σύστημα ηλεκτρονικής ανάφλεξης, καπάκι με μεγάλο ύψος (ενσωματωμένο θερμόμετρο), ανοξείδωτες αντιφλογιστικές σχάρες και μεγάλους πάγκους εργασίας.

Μεγάλη Επιφάνεια Ψησίματος

Η E-435 της σειράς Genesis της Weber διαθέτει σχάρα 86x48εκ. και έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Διαθέτει μαντεμένιες αντικολλητικές σχάρες με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωσή αλλά και επιφάνεια φρυγανίσματος που με μία κίνηση διπλασιάζεται και επιτρέπει να ετοιμάσεις τα συνοδευτικά σου.

Περισσότερες Δυνατότητες με Weber Crafted Πλαίσιο

Με δύο και μόνο κινήσεις μπορείς να μετατρέψεις την ψησταριά σου από ένα απλό BBQ σε έναν πραγματικό σταθμό μαγειρικής. Aντικαθιστώντας τη σχάρα μαγειρέματος με τα ειδικά προσαρμοσμένα σκεύη Weber Crafted, μπορείς να δημιουργήσεις φαγητά που κανείς δεν φανταζόταν οτι θα μπορούσε να φτιάξει σε μια ψησταριά. Ανοξείδωτα γουόκ για τα λαχανικά σου, pizza stone για τα πιο μαγευτικά pizza nights, πλάκες και μια πληθώρα σκευών μπορούν να φιλοξενηθούν στον ειδικό χώρο της επιφάνειας ψησίματος της Genesis E-435 και να σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά. Διαθέτει και γάντζους για να κρεμάσεις την σχάρα σου όταν δεν την χρησιμοποιείς στο κορμό του BBQ.

Πλευρική Εστία Γκαζιού

Η πλευρική εστία της Genesis E-435 έχει συνολική ισχύ 3,52Kw και κατασκευάστηκε για να σου λύσει τα χέρια. Απόλαυσε την ελευθερία του παράλληλου μαγειρέματος στο τηγάνι και την ψησταριά σου και φτιάξε τηγανητά ψάρια, λαχανικά και λαχταριστά κεφτεδάκια, ενώ, την ίδια στιγμή ψήνεις το κρέας για όλης την παρέα.

Με Επιφάνεια Θωράκισης Ψητών

Θωράκισε πολλές μπριζόλες ταυτόχρονα, στην εξαιρετικά μεγάλη Sear Zone. Η Genesis E-435 διαθέτει ένα έξτρα καυστήρα ισχύος 3.8Kw ικανό να κάνει τέλειο searing (θωράκιση).

Ανοξείδωτο Πλαϊνό Ράφι

Το πτυσσόμενο ανοξείδωτο πλαϊνό ράφι, θα σου λύσει πραγματικά τα χεριά! Πλέον έχεις τον χώρο που χρειάζεσαι για κάθε πιατέλα ή πιάτο που θα χρειαστείς κατά την διάρκεια του ψησίματος.

Σύστημα Ανάφλεξης Infinity

Η Genesis E-435 διαθέτει 4 κεντρικούς ανοξείδωτους καυστήρες ισχύος 14,1Kw και ένα καυστήρα Sear station με ισχύ 3.8Kw. Ο σχεδιασμός των καυστήρων εγγυάται ότι θα παραμείνουν σε άψογη κατάσταση για πολύ καιρό και ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια μαγειρέματος για τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου. Ψήσε ζουμερές μπριζόλες ή μπιφτέκια όταν την ίδια στιγμή ψήνεις φτερούγες κοτόπουλου, το ίδιο αποτελεσματικά σε όλη την επιφάνεια ψησίματος, χωρίς κανένα κόπο. Ταυτόχρονα, το σύστημα μεμονωμένης ανάφλεξης Infinity, εξασφαλίζει αποτελεσματική ανάφλεξη των καυστήρων σου, κάθε φορά.

Κλειστό Ντουλάπι Αποθήκευσης

Η επανασχεδιασμένη καμπίνα της Genesis E-435 μπορεί να φιλοξενήσει μια φιάλη 10 κιλών. Ταυτόχρονα με τον αποσπώμενο δίσκο συλλογής λίπους, ο καθαρισμός της ψησταριάς σας θα γίνει παιχνιδάκι.

Ξεχωριστός Χώρος Αποθήκευσης Αξεσουάρ

Με ξεχωριστό ντουλάπι αποθήκευσης για Crafted αξεσουάρ, ώστε να έχετε τα πάντα σε τάξη και τακτοποιημένα.

Με μια Ματιά..

  • Πλαίσιο Weber Crafted (διευρύνετε το μενού σας με εξατομικευμένα μαγειρικά σκεύη)
  • Αναδιπλούμενο τραπεζάκι προετοιμασίας και σερβιρίσματος
  • Επεκτεινόμενη πάνω σχάρας ψησίματος
  • Σύστημα διαχείρισης λίπους Pull & Clean
  • Χώρος για φιάλη στο ντουλάπι
  • Με 6 γάντζους για εργαλεία
  • Με 2 πλευρικά τραπεζάκια
  • Τύπος καυσίμου: υγραέριο (η επαναπληρώσιμη φιάλη πωλείται ξεχωριστά)
  • Σχάρες ψησίματος Weber Crafted απο χυτοσίδηρο με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση
  • Με πλαϊνό καυστήρα
  • Ηλεκτρονική ανάφλεξη
  • Βαμμένες ατσάλινες πόρτες
  • Γάντζοι σχάρας
  • Διαστάσεις επιφάνειας ψησίματος: 48x86 εκ.
  • Διαστάσεις καπάκι ανοιχτό: 160x174x78.7εκ.
  • Διαστάσεις καπάκι κλειστό: 123x174x68.5 εκ.

Κατασκευαστής

Weber

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Επιφάνεια Ψησίματος
Σχάρα
Εστίες
4 Εστίες
Επιτραπέζια
Όχι
Εντοιχιζόμενη
Όχι
Με Ρόδες
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Συνολική Ισχύς Κεντρικών Καυστήρων
14,1 kW
Πλαϊνό Μάτι
Ναι
Εστία Υπερύθρων
Όχι
Ισχύς Πλαϊνού Ματιού
3,5 kW
Θερμόμετρο
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Μαντεμένια Σχάρα
Ναι
Πέτρες Λάβας
Όχι
Φορητή
Όχι
Παράθυρο
Όχι
Αναδιπλούμενο Πλαϊνό Ράφι
Όχι

Διαστάσεις Επιφάνειας Ψησίματος

Πλάτος Σχάρας
86 εκ.
Μήκος Σχάρας
48 εκ.

Διαστάσεις & Βάρος Ψησταριάς

Ύψος
123,2 εκ.
Μήκος
174 εκ.
Πλάτος
68,6 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη