Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R10 Crop Frame Body Black
Mirrorless Φωτογραφικές Μηχανές

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R10 Crop Frame Body BlackΚωδικός: 36272828

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Dual Pixel CMOS AF II 24.2MP
  • ISO έως 32,000 & video έως 12,800
  • 4K/60p video
  • 2.36 million dot EVF

Με οθόνη αφής 7.5cm, DIGIC X processor, 15fps continuous shooting.

Δες όλη την περιγραφή
949,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 949,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.139,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    1.139,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    1.139,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    1.139,00 €

  5. 1.075,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    1.139,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    949,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    1.139,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    1.139,00 €

  10. 1.345,90 €

  11. 1.382,77 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    1.139,00 €

  13. 1.142,95 €

Περιγραφή

Περισσότερη ευκρίνεια & αυτόματη εστίαση

Η EOS R10 διαθέτει σύστημα εστίασης Dual Pixel CMOS AF II, που χρησιμοποιεί τεχνολογία AI βαθιάς μάθησης για προηγμένη αναγνώριση θέματος. Παρέχει Είναι ακριβείς εικόνες και είναι ευαίσθητο σε χαμηλό φωτισμό . Επιπλέον μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους, οχήματα και ζώα όπως γάτες, σκύλους και πουλιά παρακολουθώντας τα καθώς κινούνται οπουδήποτε στο πλαίσιο ακόμη και αν κινούνται γρήγορα. Όταν φωτογραφίζετε ανθρώπους, η EOS R10 δίνει πρώτα προτεραιότητα στα μάτια. Εάν αυτά δεν είναι ορατά, τότε παρακολουθείται το πρόσωπο και αν το θέμα σας απομακρυνθεί για μια στιγμή, ακολουθεί το κεφάλι και ακολουθεί το σώμα.

Περισσότερη ταχύτητα

Η EOS R10 μπορεί να καταγράψει συνεχείς ριπές εικόνων RAW, JPEG ή HEIF έως και 15 καρέ 1 ανά δευτερόλεπτο (ή 23 fps 5 χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό κλείστρο της κάμερας) ενώ η κάμερα παρακολουθεί το θέμα σε όλο το κάδρο, προσαρμόζοντας συνεχώς την εστίαση και την έκθεση ως απόκριση στη μεταβαλλόμενη σκηνή. 


Αποτύπωση στιγμών κλάσματος του δευτερολέπτου

Στη λειτουργία RAW Burst, οι φωτογραφίες μπορούν να τραβήξουν έως και 30 fps με περικοπή 75 τοις εκατό, με τις εικόνες να αποθηκεύονται σε ένα μόνο αρχείο ταινίας για καθαρή και εύκολη οργάνωση. Στη συνέχεια, οι μεμονωμένες εικόνες μπορούν να εξαχθούν, να υποβληθούν σε επεξεργασία και να επεξεργαστούν με το δωρεάν λογισμικό Digital Photo Professional (DPP). Όταν η Pro-Shot είναι ενεργοποιημένη στο μενού της φωτογραφικής μηχανής, η EOS R10 καταγράφει 0,5 δευτερόλεπτο δράσης πριν πατηθεί το κουμπί απελευθέρωσης του κλείστρου και έτσι θα συλλαμβάνετε τα πάντα.

Γρήγορη απάντηση

Ο επεξεργαστής DIGIC X προσφέρει χειρισμό απόκρισης και ελάχιστη καθυστέρηση ή συσκότιση του εικονοσκοπίου, ώστε να νιώθετε πάντα συνδεδεμένοι με το θέμα σας.

Η τέλεια ισορροπία

Ένας αισθητήρας 24,2 megapixel σάς προσφέρει την ιδανική ισορροπία λεπτομέρειας, ταχύτητας και απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μέγιστη ευαισθησία ISO 32000 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 51.200) επιτρέπει περισσότερες λεπτομέρειες και λιγότερο θόρυβο κατά τη λήψη στο σκοτάδι. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο φλας, που σας δίνει λίγο περισσότερο φως όταν το χρειάζεστε.

4K που αψηφά τις προσδοκίες

Η EOS R10 τραβάει πλάνα βίντεο 4K και επιτρέπει την περικοπή χωρίς απώλεια ποιότητας κατά την επεξεργασία για έργα Full HD. Μπορεί να γίνει επιλογή μεταξύ 4K/60p , για ομαλή αναπαραγωγή κινούμενων αντικειμένων και εφέ αργής κίνησης ή εκπληκτικής υπερδειγματοληψίας 4K/30p που δημιουργείται από την έξοδο 6K από τον αισθητήρα 24,2 megapixel της κάμερας.

Σούπερ ομαλή κίνηση

Κατά τη λήψη σε λειτουργία Full HD, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ρυθμοί καρέ έως και 120 fps, αποκαλύπτοντας ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες στην κίνηση των κινούμενων αντικειμένων. Για σκηνές αργής κίνησης, η δυνατότητα δημιουργίας εκπληκτικών ταινιών time-lapse 4K και Full HD στην κάμερα προσθέτει ακόμη περισσότερα στη δημιουργικότητα,

EVF

Το EVF 2,36 εκατομμυρίων κουκκίδων του EOS R10 δείχνει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται μια εικόνα που τραβήχτηκε, από το βάθος πεδίου μέχρι την ισορροπία λευκού και το στυλ εικόνας. Είναι άνετο, εύκολο στη χρήση και προσαρμόσιμο, ώστε να μπορείτε να βλέπετε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Το πλεονέκτημα APS-C

Επειδή η EOS R10 είναι χτισμένη γύρω από έναν αισθητήρα μεγέθους APS-C και οι φακοί προσφέρουν 1,6 φορές μεγαλύτερη εστίαση. Βγείτε ακριβώς δίπλα στο θέμα σας.

Κατασκευαστής

Canon

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κάμερας
Body
Ανάλυση Megapixel
24,2 MP
Σταθεροποίηση Εικόνας
Ναι
Ενσωματωμένο Flash
Ναι
Mount
Canon RF
Χρώμα
Μαύρο
Υποστήριξη 3D
Όχι
Ειδικά Χαρακτηριστικά
-
Βάρος
382,2 gr

Οθόνη & Viewfinder

Viewfinder (Σκόπευτρο)
Ναι
Μέγεθος Οθόνης
3 "
Οθόνη Αφής
Ναι
Ανακλινόμενη Οθόνη
Ναι

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα
CMOS
Διαστάσεις Αισθητήρα
22.3 x 14.9
Μέγεθος Αισθητήρα
APS-C
Επιλογές ISO
100 - 32000
Autofocus (AF)
Ναι

Εικόνα

Format Εικόνων
C-RAW, HEIF, JPEG, RAW

Video

Ανάλυση Video
3840 x 2160
FPS
60 fps
Format Video
MP4, NTSC, PAL

Συνδεσιμότητα

HDMI
Ναι
USB 2.0
Ναι
USB 3.0
Όχι
WiFi
Ναι
Τύποι κάρτας μνήμης
SDHC, SDXC
PictBridge
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος
122,5 mm
Ύψος
87,8 mm
Βάθος
83,4 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ksanthoulis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM)

    Εύχρηστη,ελαφριά,συμπαγής .
    Η εμπειρία χρήσης μικρή,μόλις αγοράστηκε 3/3, οι πρώτες εντυπώσεις όμως μετά από 10+ bodies (film,d-slr, mirrorless) ως ψηφιακή μηχανή είναι ψηλά.Οτι είχε κουτσουρεμενο ως τώρα οι προηγούμενες γενιές canon το έχει μια καταναλωτική "ερασιτεχνική" κάμερα όπως η R10.Μολις ολοκληρωθεί ο κύκλος εργασίας με την μηχανή(εκδήλωση, σεμινάριο,εξωτερικά γυρίσματα, διαφημιστικά,μέχρι και Ανάσταση!) θ αλλάξει η περιγραφή τελείως με πλήρης ανάλυση δυνατοτητων..
    *Μια ικανη καμερα κ για βιντεο.Εδω πρέπει να ξερεις τι ακρ8βως κανεις γιατι το 10bit video (hdr pq) στα 1080p ειναι χαλια εκτος αν ειναι ημερα(χωρις εντονες σκιες στα πλανα).στο 4Κ ειναι πολυ καλύτερα εκτος αν γραφεις στα 50 καρε οποτε εχεις κροπ 40% οποτε ενας σταθερος φακος στα 35mm γινεται σχεδον 90mm (crop 1.6 x 40% +- )
    Το εκθεσιομετρο καλο ειναι στα 2/3 πανω απο 0 σε αυτη την ποιότητα και iso εως 3000.
    Η παρακολούθηση αυτοματης εστιασης ειναι μαγικη.Χανεται μονον σε σκοτεινες συνθήκες.
    Με αργο φακο stm ef σε φωτογραφία κ σε βιντεο παραμετροποιεις την αποκριση κ ταχύτητα για να δωσεις αυτο που επιθυμεις στο αποτέλεσμα σου.
    Σε σύγκριση με σονυ α6Χχχ σειρα εχει μεγαλη διάφορα σε ολα τα πάνω και τα χρωματα της ειναι πολυ πιο κοντα στην πραγματικότητα ειδικα στην ουδετερη επιλογη χρωματων.Με πολαριζε φιλτρο στον φακο δινεις στα ημερήσια καδρα σου φοβερη απεικονιση(τοπια,νερα,ουρανο κ.α.)
    Ζεσταίνεται σε εγγραφή 4Κ 25 καρε αρκετα το καλοκαιρι σε σημείο στα 45 λεπτά με ανοιχτο πορτακι να διακοπτεις την εγγραφή για να μη παθει κατι.
    Το evf και η οθονη ειναι πολυ φωτεινά κι ευκρινη εν συγκρισει με ολες τις κροπ της αγορας σε αυτη την τιμη,ισως κ παραπάνω .
    Στα 1080 50 καρε εχω γραψει έως κ 2 ωρες με 30° οπου κ σταματαει η εγγραφή (ειναι το χρονικο οριο της)με ζεστο σωμα αλλα με φακο χειροκινητο (ttartisan 12 f2.8)
    Η μπαταρια δεν κρατα 2 ωρες εγγραφης στα 1080 25 χαμηλη ποιοτητα με af φακο ,στην μιαμιση ωρα σβηνειΗ ηλεκτρονική σταθεροποιηση εχει 2 βαθμιδες κ ειναι μονο για τριποδο η gimbal ,στο χερι επειδη ειναι ελαφρια καμερα παραμορφωνει αρκετα το καδρο ιδιως αν φορας ευρυγώνιο φακο.
    Τα 15 καρε ανα δευτερόλεπτο για φωτογραφια ειναι πολυ καλο με επιτυχια σχετικη γιατι πρέπει να χεις φακούς με γρηγορη εστιαση(βλ.linear focus lenses )καθως το af tracking ειναι αρκετα καλο σε καλες κ μετριες συνθηκες φωτιαμου.
    Για επαγγελματίες η ερασιτέχνες που αρκούνται σε ωραια χρωματα με ελαχιστους συμβιβασμους ειναι τοπ.

    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Edouardos_Mpirdimpikoulas
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM)

    Έχει τα πάντα όσα χρειάζομαι από άποψης εστίασης και βίντεο. Καλύτερα που δεν έχει σταθεροποιητή, διότι είναι πιο ελαφριά. Γενικά δεν καταλαβαίνω ότι της λείπει κάτι, μάλλον τα... παραέχει όλα.

    Δεν έχει φυσικά την εικόνα μίας ff. Αν όμως κάποιος έχει φακούς φωτεινούς, δεν θα προβληματιστεί ιδιαίτερα. Σε iso 1600 κάνει δουλειά.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά τύπος kit: Kit (EF-M 18-150mm F3.5-6.3 IS STM)

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση στο κράτημα
    • Μενού
    • Βάρος
    • Επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
    • Καδράρισμα
    • Ποιότητα φωτογραφιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Canon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R10 Crop Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R10 Crop Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R8 Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R8 Full Frame BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R100 Crop Frame Kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM) BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R100 Crop Frame Kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM) BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R50 Crop Frame Kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM) BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R50 Crop Frame Kit (RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STM) BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R7 Crop Frame Body BlackCanon Mirrorless Φωτογραφική Μηχανή EOS R7 Crop Frame Body Black
από 949,00 €από 1.399,00 €από 582,00 €από 777,00 €από 1.449,00 €
ΚατασκευαστήςCanonCanonCanonCanonCanon
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Μέγεθος ΑισθητήραAPS-CFull FrameAPS-CAPS-CAPS-C
Περισσότερα χαρακτηριστικά