Ad
Herbstore Φράουλα Έλαιο Monoi 100ml
Λάδια Πολλαπλής Χρήσης

Herbstore Φράουλα Έλαιο Monoi 100mlΚωδικός: 36293571

Το λάδι φράουλας είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο, δυσεύρετο και premium έλαιο βάσης. 

Δες όλη την περιγραφή

Το λάδι φράουλας είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο, δυσεύρετο και premium έλαιο βάσης. 

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 24,75 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 24,75 €

Περιγραφή

Το λάδι φράουλας είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο, δυσεύρετο και premium έλαιο βάσης. 

Οι καταπληκτικές του ιδιότητες, στηρίζονται στη σύνθεση των συστατικών του. To έλαιο Φράουλας είναι πλούσιο σε αντιοξειδοτικά (έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C) και για το λόγο αυτό είναι γνωστό πως καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Χαρακτηρίζεται ακόμη από την υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνες Β5, Β6, Κ και σε ιχνοστοιχεία όπως είναι το μαγγάνιο, ο χαλκός, ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο και το κάλιο. 

Επιπλέον το λάδι φράουλας περιέχει φολικό οξυ, σαλικυλικό οξύ, ριβοφλαβίνη, τανίνες και Ωμέγα-3 λιπαρά. O συνδυασμός όλων των συστατικών χαρίζει στο έλαιο φράουλας ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να λειτουργεί ως φυσικό αποτοξινοτικό της επιδερμίδας.

Μία πολύ σημαντική ιδιότητα που έχει το έλαιο φράουλας είναι ότι μπορεί να συμβάλει στη λεύκανση της επιδερμίδας. Θα βρείτε το έλαιο φράουλας σε εξειδικευμένα premium καλλυντικά για τη μείωση της έντασης των φακίδων. Στις περιπτώσεις αυτές, η εφαρμογή γίνεται τοπικά.

Το λάδι φράουλας χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό 5-15% μαζί με άλλα (οικονομικότερα) έλαια. Είναι ιδανικό για ξηρές και γηρασμένες επιδερμίδες. Απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και έχει αρκετά ισχυρό "όξινο" άρωμα.

Είναι συστατικό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή premium serums, αντιγηραντικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σαπούνια - ειδικά σε σαπούνια προσώπου.

Το λάδι φράουλας χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλα έλαια βάσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Τέλος, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ότι τα έλαια βάσης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Κατασκευαστής

Herbstore

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Έλαιο Monoi

Περιοχή Χρήσης

Πρόσωπο
Όχι
Μαλλιά
Όχι
Σώμα
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Βιολογικό
Όχι
Ξηρό
Όχι
Shimmering
Όχι

Χρήση

Μασάζ
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
100 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη