Apple MacBook Air 13.3" (2020) IPS Retina Display (M1/8GB/256GB SSD) Space Gray (US Keyboard)
Laptops

Apple MacBook Air 13.3" (2020) IPS Retina Display (M1/8GB/256GB SSD) Space Gray (US Keyboard) Κωδικός: 36303093

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2020
  • Οθόνη 13.3" 2560x1600 Retina
  • 8 Πυρήνες 3.2Ghz
  • Thunderbolt 3/Wi-Fi 6
  • Αυτονομία έως 18 ώρες
  • Βάρος 1.29kg
Δες όλη την περιγραφή
936,27
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Apple

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 909,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 909,00 €

  2. 936,27 €

Περιγραφή

Το MacBook Air 13 ιντσών είναι λεπτό, ελαφρύ και προσφέρει πολλές δυνατότητες, χάρη στην υπερδύναμη του M1 chip και διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας που φτάνει τις 18 ώρες.

M1, μικρό τσιπ τεράστιο άλμα

Ο πρώτος επεξεργαστής σχεδιασμένος για Mac, διαθέτει 8 πυρήνες επιτρέποντας στο MacBook Air να είναι εξαιρετικά γρήγορο και δυνατό.

Με 16 δισεκατομμύρια τρανζίστορς ενσωματώνει επεξεργαστή, κάρτα γραφικών, Neural Engine και πολλά ακόμα σε ένα μικροσκοπικό μέγεθος.

Διαθέτει 4 πυρήνες για τις καθημερινές δουλειές του επεξεργαστή αφήνοντας τους άλλους 4 πυρήνες απόδοσης να αναλαμβάνουν τις πιο απαιτητικές διαδικασίες

Και οι 8 πυρήνες συμμετέχουν στην ποιότητα των γραφικών του υπολογιστή επιτρέποντας ακόμα και βίντεο ανάλυσης 4K να παίζουν ομαλά χωρίς προβλήματα.

Machine learning

Το Neural Engine 16 πυρήνων φέρνει ταχύτητα και αυτοματισμό σε ανάλυση βίντεο, αναγνώριση φωνής, επεξεργασία εικόνας και πολλά ακόμα. Ο επεξεργαστής M1 μπορεί να κάνει έως και 11 τρισεκατομμύρια λειτουργίες το δευτερόλεπτο υποστηρίζοντας λειτουργίες που δεν μπορούσες να φανταστείς. Όπως το να επιτρέψει στην εφαρμογή djay Pro AI να απομονώσει όργανα και φωνητικά από οποιοδήποτε τραγούδι σε πραγματικό χρόνο.

macOS Big Sur

Σχεδιασμένο για να ξεκλειδώσει τις δυνατότητες του επεξεργαστή M1. Το Big Sur μεταμορφώνει τον υπολογιστή με τεράστιες αποδόσεις και πολλά ακόμα. Όμορφος νέος σχεδιασμός με καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφάλειας προσωπικών δεδομένων.

Retina display

Με την υπέροχη οθόνη Retina οι εικόνες έχουν ένα απίστευτο επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού.

  • Το κείμενο είναι ευκρινές και καθαρό.
  • Ο οπίσθιος φωτισμός LED παρέχει βαθύ μαύρο και φωτεινό λευκό.
  • Το πλατύ χρώμα P3 φέρνει ακόμα πιο ζωντανά πράσινα και κόκκινα χρώματα από το sRGB.
  • Κάθε MacBook Air διαθέτει τεχνολογία True Tone, έτσι η ισορροπία λευκού προσαρμόζεται αυτόματα ώστε να ταιριάζει με τη θερμοκρασία χρώματος του φωτός γύρω σας για μια πιο φυσική εμπειρία θέασης.

Με oθόνη Retina 13,3” (2560x1600) και με 25% πιο διευρυμένο χρωματικο πεδίο από το sRGB, τα αποτελέσματα θα σε αφήσουν με ανοιχτό το στόμα. Η οθόνη φτάνει μέχρι τα άκρα του περιβλήματος, ώστε να επικεντρώνεσαι στο περιεχόμενο της.

Κάμερα και μικρόφωνα

FaceTime HD camera

Το τσιπ M1 σας βοηθά ακόμη και να φαίνεστε καλύτερα. Η προηγμένη μείωση θορύβου κάνει τις σκοτεινές περιοχές πιο έντονες και η ανίχνευση προσώπου χρησιμοποιεί το Neural Engine για καλύτερη ρύθμιση της ισορροπίας λευκού και των επιπέδων έκθεσης για ακόμη πιο φυσικούς τόνους δέρματος.

Τριπλό μικρόφωνο

Ποιότητα στούντιο χωρίς το στούντιο. Ένας βελτιωμένος λόγος σήματος προς θόρυβο ανταγωνίζεται αυτόν των επαγγελματικών μικροφώνων.

Magic Keyboard

Το Magic Keyboard σάς επιτρέπει να κάνετε τα πάντα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

  • Ο μηχανισμός ψαλιδιού προσφέρει μια αποκριτική, άνετη και αθόρυβη εμπειρία πληκτρολόγησης.
  • Το Touch ID παρέχει γρήγορο, εύκολο έλεγχο ταυτότητας για ασφαλείς συνδέσεις και αγορές.


    Touch ID

    Ένα άγγιγμα στον αισθητήρα ξεκλειδώνει αμέσως το Mac σας και ένα πάτημα το κλειδώνει.

    Χρησιμοποιήστε το δακτυλικό σας αποτύπωμα για ενοικίαση ταινιών, αγορά εφαρμογών ή πρόσβαση σε πράγματα όπως κλειδωμένα έγγραφα ή ρυθμίσεις συστήματος χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας.

    Όταν πραγματοποιείτε αγορές στο διαδίκτυο με το Apple Pay, το Touch ID συμπληρώνει αυτόματα τα στοιχεία αποστολής και χρέωσης χωρίς να κοινοποιείτε τα στοιχεία της κάρτας σας.

    Εφαρμογές

    Εκτέλεσε ισχυρές εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για το M1 chip. Παράλληλα, όλες οι υπάρχουσες εφαρμογές σου λειτουργούν άψογα, χάρη στο Rosetta 2. Και για πρώτη φορά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις αγαπημένες σου εφαρμογές από το iPhone και το iPad απευθείας στο macOS. Συνολικά, θα έχεις πρόσβαση στη μεγαλύτερη συλλογή εφαρμογών που είχε ποτέ ένα Mac.

    Apple Pay

    Με το Apple Pay, μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να πληρώνετε για αγορές χρησιμοποιώντας το iPhone, το iPad, το Apple Watch ή το Mac

    Συνδεσιμότητα

    Πραγματοποιήστε συνδέσεις ταχύτερα από ποτέ.

    • Thunderbolt / USB 4, ο εξαιρετικά υψηλός ρυθμός μεταφοράς δεδομένων συναντά την ευελιξία. Το Thunderbolt επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων, τη φόρτιση και την έξοδο βίντεο μέσω μιας μόνο θύρας, και το MacBook Air διαθέτει δύο από αυτές.

    Δημοφιλείς Apple Σειρές

    Πάτησε στη σειρά που σε ενδιαφέρει για να δεις όλα τα μοντέλα!

    Κατασκευαστής

    Apple

    Χαρακτηριστικά

    Επεξεργαστής (CPU)

    Κατασκευαστής
    Apple
    Οικογένεια
    M1
    Συχνότητα
    3,2 GHz
    Γενιά
    Zen 4

    Οθόνη

    IPS Panel
    Ναι
    OLED
    Όχι
    Διαγώνιος
    13,3 "
    Ανάλυση
    2560x1600
    Δυνατότητες
    Retina Display
    Ρυθμός ανανέωσης
    60 Hz

    Μνήμη RAM

    Χωρητικότητα Μνήμης
    8 GB

    Κάρτα Γραφικών

    Shared Μνήμη
    Ναι
    Κατασκευαστής
    Apple
    Μοντέλο
    7-Core

    Σκληρός Δίσκος

    Τύπος Σκληρού
    SSD
    Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
    256 GB

    Μέσα Ανάγνωσης

    Card Reader
    Όχι

    Συνδεσιμότητα

    Συνδέσεις
    Thunderbolt 3
    Wi-Fi/Bluetooth
    Ναι
    Δακτυλικό Αποτύπωμα
    Ναι

    Λογισμικό

    Λειτουργικό Σύστημα
    macOS

    Γενικά Χαρακτηριστικά

    Βάρος
    1,29 kg
    Τύπος
    Notebook
    Χρώμα
    Γκρι
    Γλώσσα Πληκτρολογίου
    Αγγλικά US
    Έτος Κυκλοφορίας
    2020
    Μοντέλο
    MacBook Air

    Εγγύηση

    Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
    1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    Εικόνες αξιολογήσεων

    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    Εικόνες αξιολογήσεων
    +7Εικόνες

    Αξιολογήσεις χρηστών

    alexandross_g
    4
    55 στους 57 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δεν θα σταθώ στα θετικά, προφανώς είναι ένα απ τα καλύτερα laptop που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα, ταχύτατο και εξαιρετικό. Ειδικά αν έχεις και άλλες συσκευές της εταιρίας η σύνδεση γίνεται ακαριαία οπότε η όλη εμπειρία χρήσης φτάνει σε άλλο επίπεδο. Τώρα, έτυχε σε εμένα να καεί ένα pixel από την οθόνη μετά από 7 μήνες απ την αγορά του. Όσο ευχαριστημένος είμαι απ την apple τόσο δυσαρεστημένος είμαι με τα επίσημα services στη χώρα μας… Είναι να μην σου τύχει η αναποδιά γιατί μετά μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο και μια ταλαιπωρία που δεν έχει τελειωμό. Απ τη μία το τηλεφωνικό κέντρο σου λέει ότι θα σου αντικαταστήσουν την οθόνη, απ την άλλη το service δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Το θέμα είναι ότι όταν αγοράζεις ένα οποιοδήποτε προϊόν πρέπει να υπάρχει και η σωστή υποστήριξη από πίσω!
    update: μετά από επίσκεψη στον επίσημο μεταπωλητη μου άλλαξαν όλο το πάνω μέρος του Mac

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

    Παναγιώτης_
    2
    147 στους 246 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Θα παραθέσω κάποια ελαττώματα, τα οποία έχουν να κάνουν σχεδόν αποκλειστικά με το λειτουργικό σύστημα:
    1. Δεν μπορείς να κάνεις διαφορετική ρύθμιση για την κύλιση στην επιφάνεια αφής και διαφορετική ρύθμιση για την κύλιση του τροχού σε ένα ποντίκι, παρόλο που υπάρχουν ξεχωριστά μενού για το καθένα. Αν επιλέξεις κύλιση αντίθετη με την φορά των δακτύλων στην επιφάνεια αφής (που είναι και το πιο σύνηθες), το ίδιο θα συμβαίνει και με τον τροχό του ποντικιού, που είναι όμως εντελώς ασύνηθες και αλλόκοτο.
    2. Από προεπιλογή, αν ένας φάκελος περιέχει υποφακέλους και αρχεία, όλα αυτά παρατίθενται ανάκατα μεν, με αλφαβητική σειρά δε. Δεν απεικονίζονται πρώτα οι υποφάκελοι και μετά τα αρχεία. Πρέπει να κάνεις ταξινόμηση ανά είδος για να ταξινομηθούν με πιο λογικό τρόπο. Και αυτό θα πρέπει να γίνεται κάθε φορά σε κάθε φάκελο και υποφάκελο (δεν υπάρχει κάποια γενική ρύθμιση για όλους τους φακέλους).
    3. Αν θες να δεις σε πλήρη οθόνη φωτογραφίες που έχεις σε έναν φάκελο, θα πρέπει πρώτα να επιλέξεις αυτές που θέλεις να δεις (καλή τύχη όταν ο φάκελος περιέχει και άλλα αρχεία και υποφακέλους) και μετά να τις ανοίξεις σε πλήρη οθόνη. Το macbook θα σε ρωτήσει προηγουμένως, αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ανοίξεις τόσα πολλά αρχεία και μετά θα μπορέσεις να δεις όλες τις φωτογραφίες. Ενώ στα Windows ανοίγεις μία εικόνα σε πλήρη οθόνη και απλά πατάς τα βελάκια για να πας στην επόμενη.
    4. Ακόμα χειρότερα είναι όταν θελήσεις να ακούσεις κάποια μουσικά κομμάτια που έφερε πχ σε ένα στικάκι ένας φίλος, περιμένοντας να τα απολαύσεις από τα πολύ καλά ηχεία του μηχανήματος. Αντί, ωστόσο, να συμβεί αυτό που είναι αυτονόητο και απλό σε οποιοδήποτε "κοινό" μηχάνημα που αναπαράγει μουσική (πχ ηχείο bluetooth, τηλεόραση, laptop κλπ), εδώ θα δεχθείς πρώτα την ερώτηση αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ανοίξεις ας πούμε 500 αρχεία (!?). Λες ναι, γιατί δεν πιστεύεις ότι θα ακολουθήσει αυτό που θα ακολουθήσει. Διαπιστώνεις τότε ότι το macbook αρχίζει πράγματι να "ανοίγει" και να "επεξεργάζεται" ένα - ένα τα 500 μουσικά τραγούδια πριν τα ακούσεις, μία διαδικασία που διαρκεί αρκετά δευτερόλεπτα για κάθε κομάτι. Σε τι συνίσταται, όμως, αυτή η επεξεργασία που τελικώς καταλήγει στο να γίνεις εσύ και το macbook σου ρεζίλι; Ειλικρινά, δεν θέλησα να μάθω, μιας και δεν διέθετα την ανάλογη υπομονή και αγένεια να ασχολούμαι με αυτό το μαραφέτι αντί με την παρέα μου. Πιθανότατα αντιγράφει τα αρχεία στον σκληρό και τα αρχειοθετεί στην λίστα αναπαραγωγής ανάλογα με τον καλλιτέχνη, τον τίτλο, το άλμπουμ κλπ.
    5. Όταν επιλέγεις να κλείσεις ένα παράθυρο (κόκκινο κουμπί) δεν κλείνει και η εφαρμογή. Παραμένει ανοιχτή και στην ουσία είναι σαν να την έχεις ελαχιστοποιήσει. Αυτό είναι κακό, διότι δίνει την δυνατότητα σε κάποιες εφαρμογές, εφόσον παραμένουν ανοιχτές, να καταγράφουν την δραστηριότητα του υπολογιστή για διαφημιστικούς (και όχι μόνο;) σκοπούς βάσει πχ των αποθηκευμένων cookies και ιστορικού επισκέψεων σε ιστοσελίδες. Εγώ το συνειδητοποίησα όταν έλαβα μήνυμα σε mail που δεν είχα καταχωρήσει στην Apple, με προώθηση προϊόντων για το "καινούριο μου mac". Καλό; Κι αυτό παρόλο που είχα ρυθμίσει τον Browser μου να διαγράφει όλα τα cookies και το ιστορικό κάθε φορά που τον κλείνω. Κάπως έτσι κατάλαβα, λοιπόν, πως για να κλείσει μία εφαρμογή πρέπει κάθε φορά να κάνω δεξί κλικ πάνω στο εικονίδιο της εφαρμογής και να επιλέγω έξοδος ή τερματισμός. Πολύ εξυπηρετικό.
    6. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις Microsoft Access σε ένα Mac (αυτό εμένα με πόνεσε αρκετά).
    7. Δεν μπορείς έτσι απλά να συνδέσεις ένα τηλέφωνο android και να έχεις πρόσβαση στα αρχεία σου.
    8. Δεν υπάρχει τρόπος να διαγράφεις κείμενο προς τα εμπρός (η λειτουργία delete στα windows).
    9. Αν συνδέσεις εξωτερικό σκληρό δίσκο με φορμά NTFS δεν τον αναγνωρίζει.
    10. Δεν υπάρχει επιλογή να μετακινήσεις αρχεία από ένα σημείο σε ένα άλλο (πχ με αποκοπή και επικόλληση). Υπάρχει μόνο η επιλογή της αντιγραφής. Θα πρέπει να γνωρίζεις κάποιες συντομεύσεις που περιλαμβάνουν την χρήση του command ή να σύρεις το αρχείο στην καινούρια του θέση (που σημαίνει ότι πρέπει να έχεις δύο παράθυρα ανοιχτά).
    11. Έχει μόνο δύο θύρες USB-c. Άντε να συνδέσεις τώρα ένα παραδοσιακό ποντίκι σε αυτό το μηχάνημα. Έψαξα για ποντίκι silent με bluetooth και βρήκα ελάχιστες επιλογές. Οπότε πας στην επιλογή ακαλαίσθητων προεκτάσεων.
    12. Το word και excel είναι αρκετά πιο αργά στο mac.
    13. Το κουμπί για την εναλλαγή της γλώσσας (κάτω αριστερά στο πληκτρολόγιο) τις περισσότερες φορές δεν πιάνει, πιθανότατα γιατί έχει πολύ αργή ανταπόκριση, κάτι εξαιρετικά προβληματικό όταν γράφεις γρήγορα ένα κείμενο. Στην πράξη καταλήγεις να το πατάς και να το ξαναπατάς μέχρι να πάρει μπρος. Η συντόμευση control + space δουλεύει όμως πάντα.
    14. Η αναζήτηση ενός αρχείου δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση. Ανοίγεις τον Finder, πατάς Αρχείο, κάτω-κάτω στην λίστα πατάς Εύρεση ή, εναλλακτικά, πατάς το εικονίδιο με τον μεγεθυντικό φακό πάνω δεξιά στο παράθυρο του Finder. Έπειτα πληκτρολογείς τον όρο και σου παραθέτει άμεσα μεν, ανάκατα δε, αρχεία που είτε περιλαμβάνουν τον όρο αναζήτησης, είτε τον περιέχουν στον τίτλο. Ξαναεπιλέγεις τότε αν θέλεις ο όρος αναζήτησης να βρίσκεται στον τίτλο του αρχείου ή να τον περιλαμβάνει μέσα σε αυτό.
    15. Εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο να κάνεις επιλογή μεταξύ διάφορων ανοιχτών παραθύρων της ίδιας εφαρμογής. Στα Windows όταν περάσεις τον δείκτη πάνω από το εικονίδιο της ανοιχτής εφαρμογής σου βγάζει σε προεπισκόπηση τα ανοιχτά παράθυρα και επιλέγεις αυτό που θες. Εδώ θα πρέπει να κάνεις μία κίνηση με τα δάκτυλα στην επιφάνεια αφής για να εμφανιστούν τα ανοικτά παράθυρα από όλες όμως τις ανοιχτές εφαρμογές. Μπορείς επίσης να κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής και να επιλέξεις από την λίστα με τα ονόματα των ανοιχτών αρχείων εκείνο που θες. Υπάρχει βέβαια και η ρύθμιση "Διαχείριση Προσκηνίου", η οποία είναι αρκετά εφετζίδικη, αλλά δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου όταν τα ανοιχτά παράθυρα είναι σε πλήρη μεγέθυνση. Πρέπει να κάνεις μία ειδική επιλογή για να συνεχίζει να εμφανίζει αριστερά η οθόνη και τα υπόλοιπα ανοιχτά παράθυρα της ίδιας εφαρμογής, από τα οποία όμως δεν μπορείς να επιλέξεις εκείνο που θες. Θα πρέπει να πατάς στο αριστερό εικονίδιο με τα ομαδοποιημένα ανοιχτά παράθυρα ξανά και ξανά μέχρι να εμφανιστεί στο προσκήνιο εκείνο που θέλεις.
    16. Ανεπαρκής υποστήριξη, ίσως και εσκεμμένο σνομπάρισμα της ελληνικής γλώσσας. Ενώ κάποιες εφαρμογές και ρυθμίσεις του συστήματος έχουν ελληνικά ονόματα (πχ. Ρυθμίσεις Συστήματος, Κέντρο Ελέγχου, Διαχείριση Προσκηνίου), κάποιες άλλες έχουν αγγλικά (πχ. Finder, Launchpad, Dock).
    17. Η παράθεση ενός παραθύρου αριστερά ή δεξιά της οθόνης, κάτι πολύ χρήσιμο όταν δουλεύει κανείς με 2 ανοιχτά παράθυρα, λειτουργεί πολύ ανεπαρκώς στο mac και η ρύθμιση αυτή χάνεται με το παραμικρό. Για παράδειγμα, όταν χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο με τον υπολογιστή, το ένα από τα δύο παράθυρα μεταπίπτει για ανεξήγητο λόγο σε προβολή πλήρους οθόνης.
    18. Αργή ανταπόκριση της επιφάνειας αφής σε κάποιες λειτουργίες. Το δεξί κλικ, για παράδειγμα, με την επιλογή των δύο δακτύλων αργεί να φορτώσει. Ακόμη χειρότερα είναι όταν επιλέγει κανείς να κάνει μετακίνηση πάνω στην οθόνη (drag) με διπλό κλικ, αντί για πίεση της επιφάνειας. Το μηχάνημα αργεί να ανταποκριθεί όταν αφήνεις το δάκτυλο στο τέλος της κίνησης, οπότε όταν κάνεις ξανά κλικ κάπου στην οθόνη, η οθόνη μετακινείται εκ νέου, σαν να μην άφησες ποτέ το δάκτυλο από την επιφάνεια. Έψαξα για λύση και κάποιοι προτείνουν την απενεργοποίηση σύνθετων κινήσεων με την επιφάνεια αφής, για να μην αργεί το μηχάνημα να κατανοήσει τι θες να κάνεις. Αλήθεια τώρα; Στα Windows δεν είχα ποτέ ανάλογα προβλήματα και ας είναι μηχανήματα δεκαετίας και άνω.
    19. Εναλλαγή χρήστη: Αρχικά δεν εμφανίζεται στο μενού Apple. Εκεί υπάρχει μόνο η δυνατότητα αποσύνδεσης του χρήστη. Θα πρέπει να κάνεις ρύθμιση για να εμφανίζεται η δυνατότητα αυτή. Και πάλι, όμως, δεν μπορείς να την εμφανίσεις σαν επιλογή στο μενού Apple, μαζί με την δυνατότητα αποσύνδεσης χρήστη, τερματισμού και επανεκκίνησης. ΌΧΙ, φυσικά. Αυτονόητα πράγματα εδώ μοιάζουν πολυτέλειες. Θα εμφανιστεί η επιλογή αυτή είτε στην γραμμή μενού ή στο κέντρο ελέγχου. Και τότε μόνο μπορείς να κάνεις εναλλαγή χρήστη.
    20. Αν για κάποιον λόγο θελήσει κανείς να κάνει καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος, θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει τεχνικό τηλέφωνο ή να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί εδώ υπάρχουν παγίδες: Όταν φτάσει κανείς στο παράθυρο για διαγραφή του δίσκου μέσω του Recovery Μενού, θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για επιστροφή και πάλι στο Recovery Menu, για να επιλέξει εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Θα πρέπει να μαντέψεις ότι εδώ -κατ εξαίρεσιν- όταν κλείνεις ένα παράθυρο επιστρέφεις στο προηγούμενο μενού. Αν όμως κάνεις το λάθος να τερματίσεις τον υπολογιστή, ελπίζοντας ότι θα μπεις ξανά στο recovery menu πατώντας command + R κατά την εκκίνηση, την έβαψες. Γιατί τότε μπορείς να κάνεις μεν εγκατάσταση, αλλά μόνο μέσω διαδικτύου. Και μαντέψτε... Όσες φορές και αν προσπάθησα, η εγκατάσταση κόλλαγε στο τελικό στάδιο και μου έλεγε να ξεκινήσω εκ νέου την διαδικασία. Στην τεχνική υποστήριξη μου πρότειναν (άκουσον- άκουσαν) να συνδεθώ με δεδομένα κινητού για να κατεβάσω κάποια Giga του λειτουργικού από εκεί, γιατί αν το δίκτυο είναι ασταθές, η διαδικασία κολλάει! Δεν ήξεραν καν να μου πουν ότι μπορεί να έχει αλλάξει η ώρα του συστήματος μετά το σβήσιμο του δίσκου, οπότε να αποτυγχάνει η εγκατάσταση για τον λόγο αυτό. Και στην περίπτωσή μου η ώρα ήταν μεν σωστή, αλλά η ζώνη ώρας είχε μεταφερθεί στις ΗΠΑ, οπότε ήμουν... στο μέλλον. Και πώς ρυθμίζεται η ώρα; Μα... φυσικά μέσω εντολής στο terminal, ή, καλύτερα, πηγαίνοντας τον mac κατευθείαν σε κάποιον για να το φτιάξει. Το αστείο είναι ότι, μέσα στο όλο μπάχαλο και έχοντας διαμαρτυρηθεί εντόνως, άκουσα από κάποιον της τεχνικής υποστήριξης το κορυφαίο σχόλιο, ότι τα mac είναι φτιαγμένα για να εξυπηρετούν καλύτερα τον χρήστη.

    Γενικά, καθώς ζω με αυτό το εργαλείο ανακαλύπτω και άλλα πράγματα που ΔΕΝ μπορώ να κάνω ή που τα κάνω με αρκετή χρονοτριβή. Έκανα την επιλογή αυτή γιατί ήθελα ένα laptop που δεν θα χρειάζεται αντικατάσταση κάθε τόσο. Έχει πολύ καλή οθόνη, ηχεία και διάρκεια μπαταρίας. Επίσης, η τιμή που το αγόρασα (999 ευρώ) ήταν περίπου 300 ευρώ χαμηλότερη από ένα αντίστοιχου βεληνεκούς laptop με τα όχι και τόσο καλά Windows11, οπότε προτίμησα να το ρισκάρω.

    3/3/2023:
    Πλέον, το συγκεκριμένο macbook το έχει στην κατοχή του κάποιος άλλος, που είναι πανευτυχής με αυτό και δεν πρόκειται να προβληματιστεί σχεδόν ποτέ για όσα προανέφερα, μιας και δεν κάνει βαριά χρήση του μηχανήματος, ειδικά σε εφαρμογές γραφείου. Τρέχω πλέον ένα Asus Zenbook UM3402Y, 50 ευρώ φθηνότερο με πολύ καλύτερη οθόνη, που κάνει την δουλειά του ταχύτατα, χωρίς ανόητες χρονοτριβές.

    • Οθόνη
    • Πληκτρολόγιο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Ταχύτητα
    • Touchpad
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • dros_cho
      5
      5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      WINDOWS USER ΕΔΩ. Σκεφτόμουν πολύ καιρό να πάρω mac . Φοβόμουν γιατί δεν ήξερα πως θα είναι η μετάβαση απο windows. Τώρα καταλαβαίνω αυτούς που γράφουν πως αν δεν χρησιμοποιήσεις apple products δεν θα καταλάβεις τι εστί. Πραγματικά το μηχάνιμα αυτό είναι ΡΟΥΚΈΤΑ. Με κέρδισε τόσο που σίγουρα σε λίγο καιρό που θα αντικαταστήσω κινητό θα πάρω iphone. Για το λαπτοπ δεν εχω να πω πολλα. ΜΠΑΤΑΡΙΑ , ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ , ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ , TOUCHPAD ολα 11/10 . Οσο για την μεταβαση απο windows σε mac σε 2 μερες ημουν πανετοιμος . Να σημειωθει οτι το προιον το πηρα απο τον γερμανο προσφορα 799, με απαλλαγη φορου 640ευρω. ΛΗΣΤΕΙΑ

      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Nick_0s
      5
      4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Ακόμα και μετά από τόσο καιρό στην αγορά, δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε αυτά που προσφέρει….Ποιοτικό σε όλα τα επίπεδα, με κορυφαίες επιδόσεις για την κατηγορία του, εκπληκτική οθόνη και μπαταρία από άλλο πλανήτη!

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Tryfwn23
      5
      10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Το αγορασα προσφατα (1 εβδομαδα) και χρησιμοποιειται για καθημερινες δουλειες , ταινιες και προγραμματισμο.Η οθονη του ειναι εξερετικη ,το λαπτοπ ειναι πολυ γρηγορο με πολυ δυνατο επεξεργαστη τα 8 gb ram μεχρι τωρα εχουν αποδειχθει επαρκη.Το πραγματικα εντυπωσιακο ομως ειναι η μπαταρια η οποια ειναι πολυ ανωτερη απο αυτην που περιμενα.Το θεωρω πολυ καλη αγορα ακομαι και σημερα 3 χρονια μετα την κυκλοφορια του αν και να ειμαι ειλικρινης αν γνωριζα την ανακοινωση για τους m3 ισως περιμενα καποιον καιρο.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Sofia_smile
      5
      9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: International English

      Δυνατό λαπτοπ. Το χρησιμοποιώ για προγραμματισμό και εκπαίδευση μοντέλων μηχανικής μάθησης οπότε πολύ βαριά πράγματα. Η μπαταρία κρατάει πολύ ώρα, πάνω απο 6-7 ώρες.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Θερμοκρασία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Alboukos
      5
      7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Το πιο value for money laptop αυτή τη στιγμή στην αγορά. Απίστευτος επεξεργαστής, πολύ καλή μπαταρία για την χρήση που κάνω, πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, απίστευτα ηχεία, απίστευτη κάμερα. Αξίζει 10/10 τα χρήματα του

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Nick_Mylon
      5
      6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Για χρήση επεξεργασίας φωτογραφιών είναι πολύ καλό, για τα υπόλοιπα δεν νομίζω να χρειάζονται περαιτέρω σχόλια.. οι θετικές αξιολογήσεις και θετικές εμπειρίες του κόσμου μιλάνε από μόνες τους.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • AIexPap
      5
      6 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Απίστευτο μηχάνημα και από εμφάνιση πολύ κομψό.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • dim_mpat
      5
      11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Το συγκεκριμένο λαπτοπ το έχω στην κατοχή μου σχεδόν ένα μισή χρόνο. Μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί εξαιρετικό.

      Η κατασκευή είναι πολύ “premium”, είναι όλο αλουμινιένο και πολύ ελαφρύ. Βολεύει πάρα πολυ και για χρήση σε γραφείο και για να το έχεις στα ποδια σου.

      Η οθόνη είναι εξαιρετική. Τα χρώματα ζωντανά και η φωτεινότητα πολύ ικανοποιητική. Τα ηχεία πολύ δυνατά. Πληκτρολόγιο και trackpad άψογα. Πολύ βολικό και το Touch ID.

      Η μπαταρία με κανονική χρήση διαρκεί άνετα 5 ημέρες. Φορτίζει πολύ γρήγορα [το μόνο αρνητικό είναι ότι το μήκος του φορτιστή είναι λίγο μικρό για λαπτοπ (2m) αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα αφού δεν χρειάζεται συνεχώς φόρτιση].

      Ο επεξεργαστής θηρίο. Ειδικά οι εφαρμογές της apple αλλά και οι υπόλοιπες δουλεύουν υπέροχα και πολύ γρήγορα. Μπορείς να δουλεύεις με 10 εφαρμογές ανοιχτές και να μην κρασαρει καθόλου. Το λειτουργικό πολύ εύχρηστο και συνεργάζεται άψογα με τις υπόλοιπες συσκευές της apple.

      ΤΟ ΣΥΝΗΣΤΩ ΑΝΕΠΥΦΥΛΑΚΤΑ!

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • giannis_iliopoulos
      5
      27 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Λυπάμαι που θα το πω αλλα στα χίλια ευρώ είναι χωρίς ανταγωνισμό. Ναι είναι το παλιο κλασικό σχεδιο αλλα όλα τα υπολοιπα χαρακτηριστικά είναι τουλαχιστον 2 χρονια μπροστα από τον ανταγωνισμό. Δεν εχει η αγορα αντιστοιχο μηχανημα σ αυτα τα χρηματα. Οι gamers φυσικά κοιτανε αλλου.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Βάρος
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • spyr
      5
      17 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Καπου στα 1000ε δεν υπήρχε ανταγωνιστής!
      Φοβερες ταχύτητες με τον m1 και διαρκεια μπαταρίας σε αλλο επίπεδο.
      Προγραμματισμος με πολλα και βαρια προγραμματα και βγάζω το 8ωρο ανετα.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • stratus.stratus
      5
      6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Προερχόμενος από MacBook Air 11" όλων των εποχών, και MacBook 12" όλων των ειδών, είπα να μπω στην γενιά της σιλικόνης, εκτός του βάρους, κοντά στα 1.300 γραμμάρια όλα τα υπόλοιπα είναι συν.
      Επιτέλους οι μπαταρίες και τα πληκτρολόγια, του 2015, και μετά, είναι παρελθόν, και κρατάνε, και δεν χαλάνε.
      H μπαταρία δεν ξεπερνά τους 25° θερμοκρασία,(coconutBattery) και ίσως για αυτό δεν παίρνει δρόμο, άσε που κρατάει απίστευτα πολύ, λόγο του επεξεργαστή.
      Πολύ καλή εντύπωση μου έκαναν τα ηχεία σε σχέση με τα προηγούμενα μηχανήματα που είχα στην κατοχή μου, από το 2007.
      Δοκιμάστε τα μαζί με το Βοοm 3D για Mac, και θα πάθετε πλάκα, χρόνια τώρα το χρησιμοποιώ, αλλά με αυτά τα ηχεία, τα απογείωσε, φαντάσου τα καινούργια που έβαλε στα μοντέλα του 2022.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Βάρος
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ιασωνας
      5
      10 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      It’s unbeatably fast and powerful. It's worth buying for next 5 years. It’s the breakthrough of Apple for this decade!

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • ioannatheof003
      5
      1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Με έχει βολέψει παρά πολύ για την σχολή (αρχιτεκτονική) μετά από δυο χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η διάρκεια της μπαταρία του, ο όγκος και το μικρό του βάρος του είναι πολύ θετικά χαρακτηριστικά όταν πρέπει να το έχω όλη μέρα μαζί μου.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Nikos_Kapsalis
      5
      10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Είναι το 4ο μου mac , το τελευταίο ήταν το macbook air 2020 i5 512gb το οποίο δεν με ενθουσίασε. Το m1 είναι η πρώτη συσκευή που κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται στην περιγραφή του, είναι ταχύτατο, δεν ανεβάζει θερμοκρασίες σχεδόν ποτέ και το καλύτερο έχει ατέλειωτη μπαταρία.
      Για εμένα είναι το καλύτερο macbook που έχω αγοράσει μέχρι τώρα!

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • aristeidis1234
      5
      19 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Πρώτη φορά Apple.

      Θετικά:
      +Απίστευτο design
      +Ελαφρύ
      +Πολύ καλή οθόνη
      +Το touchpad είναι άπιαστο (κάνεις τη δουλειά σου και χωρίς mouse)
      +Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (βγάζει 8ωρο άνετα)
      +Ζεσταίνεται δύσκολα γιατί το υλικό του είναι πολύ καλο.

      Αρνητικά:
      -μεγαλύτερο κόστος,
      -ακριβά αξεσουάρ αν θέλετε να είναι apple (δεν υπάρχει λόγος)

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Debora_Storelli
      5
      4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: International English

      Πρώτη φορά με το Mac και είμαι πολύ ικανοποιημένη ! η οθόνη είναι 13,3’’, έβαλα και μια θήκη για την προστασία, το πληκτρολόγιο και το touchpad λειτουργούν άψογα. Είμαι ευχαριστημένη !!

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • kantonop
      3
      18 στους 59 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      O M1 πολυ κατωτερος των περιστασεων. Εδωσα το προηγουμενο μοντελο για να παρω αυτο. Μεσα σε δυο μηνες αρχισε να κολλαει ο κερσορας, να αργει το ανοιγμα σελιδων, αν αλλαξεις δικτυο wifi κανει 2 λεπτα να αρχισει να φορτωνει νεες σελιδες. Γενικα εχω ξενερωσει τελειως, πληρωνεις τα διπλα απο ενα οποιοδηποτε αλλο λαπτοπ και περιμενεις να σκιζει και αυτο σερνεται

      • Οθόνη
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      • Ταχύτητα
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • jim4474
      5
      15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Το χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον ως επαγγελματικό μηχάνημα (photo editing, programming) το μηχάνημα προς το παρόν, εξαιρετικό! Έχω κ ένα macbook pro 13,3" του 2017 με intel, αλλά επειδή πλέον αργεί να ανταπεξέλθει στις εργασίες μου, αναγκάστικα να παρω το air με m1! Οθόνη, τα γνωστά! Εξαιρετική. Ήχος, υπέροχος που σε "αγκαλιάζει" ηχητικά. Ο επεξεργαστής, δείχνει οτι προς το παρόν βγάζει εις πέρας ότι του έχω ζητήσει (lightroom, photoshop, xcode κλπ)
      Ένα εξαιρετικό μηχανάκι, για επαγγελματική κ όχι μόνο, χρήση!

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Taxiarhisss
      5
      26 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Πραγματικα αξιζει τα 980 ευρω. Μεταβαση απο PC (δηλαδη μονο για το editing) με Ryzen 7 3700X και 3080 και πραγματικα σε Premiere pro ενω το Windows pc ειχε κολληματα ανα frame per second οταν το φορτωνες το Mac απο διπλα στην ιδια ακριβως εργασια δεν ειχε το παραμικρο κολλημα, Η διαφορα στο render ηταν 25 λεπτα στο mac και 31 λεπτα στον Ryzen. Η διαφορα ειναι ομως οτι οταν κανει render γινεται τελειως αρχιστο με την εννοια οτι γινεται υπερβολικα αργο σε σχεση με το pc, ισως το κανουν επιτηδες για να μην ανεβασει παραπανω θερμοκρασια ο επεξεργαστης η απλα επειδη ειναι ακομα καινουρια η αρχιτεκτονικη σε laptop η arm δεν εχουν εκμεταλευτει πληρως το multithread. Τελος εχω να πω απιστευτο touchpad με απειρα features δεν θα χρειαστειτε καν εξωτερικο ποντικη οπως στα υπολοιπα laptop. , H μπαταρια βγαζει 15-20 ωρες οποτε το φορτιζετε ανα 2-3 μερες αναλογα την χρηση. Τα ηχεια ειναι απιστευτα εχουν πολυ σταθερο stereo για laptop, design πολυ λεπτο γυρω στο 1 cm οποτε βολευει παντου αυτα.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • VaKs
      5
      20 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Πρώτη φορά σε MacBook μετά από 14 χρόνια acer και Lenovo, η εμπειρία απλά μοναδική, τέλειος συγχρονισμός με το iPhone 8 Plus και το smartwatch της Apple...
      Ότι ξεκινάς από το κινητό το συνεχίζεις στο λαπτοπ και το αντίστροφο, επίσης δεν ζεσταίνεται με την καμία, κοντα στις 10 ωρες η διάρκεια της μπαταρίας με χρήση οθόνης , κυρίως μουσική και ταινίες.

      Έχει αρκετά "κρυμμένα μυστικά " που ακόμα ψάχνω να ανακαλύψω, θα επανέλθω με νεα κριτική.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • dimitriskal33
      5
      7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: International English

      Απλά άψογο σε όλα. Ακριβό μεν, τα αξίζει δε.

      Πήρα το US keyboard αλλά δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά, πλην του ότι δεν υπάρχουν οι ελληνικοί χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο. Εάν δεν τους χρειάζεστε προχωράτε άφοβα.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Apostolos_Antoniou7440
      5
      16 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      απλά, τέλειο σε όλα του (και είχα 2 αλλά MacBook Air πριν απο αυτο)... ναι, ακριβό, αλλά τουλάχιστον δεν χαλά ποτέ, και σε 3-4 χρόνια το πουλάς στο 50%, και όχι στο 30% όπως αλλά...

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • dimos_likidis
      5
      21 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Μεταβαση απο windows 11 gaming pc σε αυτο το macbook για focus σε προγραμματισμο. Εκπληκτικο απο ολες τις αποψεις. Τρομερη οθονη 4κ 60hz, με εναν πανισχυρο επεξεργαστη που σε συνεργασια με ολο το hardware κανουν παπαδες. Η μπαταρια βγαζει περιπου 27-28 ωρες screen time με browsing, coding. Δεν κολλαει πουθενα ουτε σε απαιτητικο render! Το πληκτρολογιο πολυ βολικο και σταθερο χωρις να παιζουν τα keys και πολυ δυνατος φωτισμος οπως και η φωτεινότητα της οθονης. Το touchpad ειναι το καλυτερο που εχω ακουμπησει, μεγαλο και πολυ ολισθηρο. Η 13.3 οθονη ειναι υπεραρκετη και αν δεν σε καλυβει μπορεις καλιστα να βαλεις μια οθονη ειτε με usb type-c ειτε με hdmi αγοραζοντας ενα hub. Αν ψαχνετε λαπτοπ και ειστε προγραμματιστες, γραφιστες, editors αυτο ειναι το λαπτοπ για εσας.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Θερμοκρασία
      • Βάρος
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Kwtths3k
      5
      16 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Απίστευτο λαπτοπ πραγματικά είναι ότι πιο vfm υπάρχει αυτή τι στιγμή σε αυτή την κατηγορία φορητών υπολογιστων.Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω MacBook,εχω ακούσει τόσα καλά για αυτά τα λαπτοπ που δν τα πίστευα.Δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασίες σε συνθήκες βίντεο φωτογραφίας ή παραγωγή μουσικής που το χρησιμοποιω,είναι αθόρυβο και έχει πολύ αλλες αποδοσεις.Είναι ένα πολύ καλό λαπτοπ που μπορεί να αντικαταστήσει μέχρι και υπολογιστή πύργο,το συνιστώ ανεπιφύλακτα και οποίος/α επενδύσει πάνω σε αυτό το μηχάνημα θα μείνει πολύ ικανοποιημένος.Μπραβο Apple.

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Excellence
      5
      15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
      Η αξιολόγηση αφορά γλώσσα πληκτρολογίου: Ελληνικά

      Οτι και να πούμε είναι περιττό! Πανάλαφρο με διάρκεια μπαταρίας 10+ ώρες, επεξεργαστής που κοντράρει όλα τα high-end της χρονολογίας του! Δεν ακούγεται τίποτα! Οθόνη πάρα πολύ καλή και built quality top of the top! Για τα macOs δεν λέω κάτι, χρόνια τα ξέρουμε!

      • Οθόνη
      • Ταχύτητα
      • Πληκτρολόγιο
      • Touchpad
      • Διάρκεια μπαταρίας
      • Βάρος
      • Θερμοκρασία
      • Σχέση ποιότητας τιμής
      Σου φάνηκε χρήσιμη;

    Ερωτήσεις

    31 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Athanasios_Deliadis

    Ναι κανονικά αλλά θα πρότεινα αγορά πιο καινουριου μοντέλου iPhone, από 8 και πάνω.

    Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες