Ad
Madmax Single Prong Belt Ζώνη Μέσης Άρσης Βαρών Δερμάτινη
Ζώνες Άρσης Βαρών

Madmax Single Prong Belt Ζώνη Μέσης Άρσης Βαρών ΔερμάτινηΚωδικός: 36394004

Το εξωτερικό της ζώνης είναι κατασκευασμένο από δέρμα αγελάδας και έχει πάχος 2 mm. Το εσωτερικό αποτελείται από ένα στρώμα πάχους 8 mm, επίσης από δέρμα αγελάδας. Η ζώνη έχει ένα μοναδικό κούμπωμα με...

Δες όλη την περιγραφή

Το εξωτερικό της ζώνης είναι κατασκευασμένο από δέρμα αγελάδας και έχει πάχος 2 mm. Το εσωτερικό αποτελείται από ένα στρώμα πάχους 8 mm, επίσης από δέρμα αγελάδας. Η ζώνη έχει ένα μοναδικό κούμπωμα με αγκράφα. Η μπρούτζινη αγκράφα και τα πριτσίνια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Επομένως, η ζώνη είναι ιδανική όχι μόνο για τους αθλητές του...

Δες όλη την περιγραφή

32,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 32,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    32,90 €

Περιγραφή

Το εξωτερικό της ζώνης είναι κατασκευασμένο από δέρμα αγελάδας και έχει πάχος 2 mm. Το εσωτερικό αποτελείται από ένα στρώμα πάχους 8 mm, επίσης από δέρμα αγελάδας. Η ζώνη έχει ένα μοναδικό κούμπωμα με αγκράφα. Η μπρούτζινη αγκράφα και τα πριτσίνια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ατσάλι. Επομένως, η ζώνη είναι ιδανική όχι μόνο για τους αθλητές του powerlifting αλλά και για τους λάτρεις του CrossFit. Η ζώνη έχει πλάτος 10 cm.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
MFB301
Είδος
Μέσης
Υλικό
Δέρμα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • GeorgeB.
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρκετά καλή κατασκευή για το αντίτιμό της ζώνης.
    Θα έλεγα μόνο ότι είναι πολύ σκληρή (άκαμπτη) και αφήνει κάποια κενά γύρω από τη μέση μου, κάτι που δεν έχω ξανασυναντήσει σε τέτοιου είδους ζώνη, αλλά δεν ξέρω αν έχω φταίξει εγώ μιας και την χρησιμοποίησα μετά από 6 μήνες μετά την αγορά της και καθόταν σε δωμάτιο με αισθητή υγρασία.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη