Garmin Forerunner 955 Solar 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)
Smartwatches

Garmin Forerunner 955 Solar 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο) Κωδικός: 36396289

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής MIP
  • Αυτονομία έως 20 μέρες
  • GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
599,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 599,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    599,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    599,00 €

  3. 599,00 €

  4. 701,69 €

Περιγραφή

Με το Garmin Forerunner 955 Solar χρησιμοποιήστε την δύναμη του ήλιου για να έχετε αυτονομία μπαταρίας μέχρι 49 ώρες σε λειτουργία GPS μόνο με ηλιακή φόρτιση. Τρέξτε με σιγουριά κάθε διαδρομή χρησιμοποιώντας τους έγχρωμους ενσωματωμένους χάρτες και το multi-band GPS.

Το Forerunner 955 απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και σε ατούς που αναζητούν ένα προηγμένο ρολόι παρακολούθησης ενός ή πολλαπλών αθλημάτων. Είναι ιδανικό για διάφορα αθλήματα όπως το τρέξιμο, το ποδήλατο, το κολύμπι, το σκι, η αναρρίχηση, κ.α.


​Οθόνη αφής 1.3 ιντσών

Κλασικά κουμπιά σε συνδυασμό με μία οθόνη αφής υψηλής απόκρισης για γρήγορη πρόσβαση σε καθημερινές λειτουργίες υγείας και πιο εύκολη διαχείριση του χάρτη. Η οθόνη αφής μπορεί να απενεργοποιηθεί από το χρήστη ή να ρυθμίσετε να κλειδώνει αυτόματα κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων.

Ετοιμότητα προπόνησης

Η λειτουργία ετοιμότητας προπόνησης σας δίνει πληροφορίες για το κατά πόσο θα επωφεληθεί το σώμα σας από την προπόνηση, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πόσο σκληρά να πιέσετε.

Πρωινή αναφορά

Η νέα πρωινή αναφορά σας καλημερίζει με το ημερήσιο δελτίο καιρού και συνοψίζει πληροφορίες με τον ύπνο της προηγούμενης νύχτας, τον χρόνο αποκατάστασης, την κατάσταση προπόνησης, την κατάσταση HRV και την ημερήσια πρόταση προπόνησης.

Κατάσταση HRV

Η κατάσταση HRV καταγράφει την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών όσο κοιμάστε δίνοντας σας τη γενικότερη εικόνα για την ευεξία, την αποκατάσταση και την προπονητική απόδοσή σας.


​Widget αγώνα

Δείτε τις πληροφορίες για την προετοιμασία του αγώνα σας όλες μαζεμένες στο νέο widget αγώνα, προσφέροντας σας μία πρόβλεψη απόδοσης ανάλογα με τη διαδρομή, δελτίο καιρού την ημέρα του αγώνα, αντίστροφη μέτρηση και πολλά άλλα.

Garmin Coach

Δωρεάν προσαρμόσιμα προγράμματα προπόνησης για 5 χιλιόμετρα, 10 χιλιόμετρα και ημιμαραθώνιο που διαθέτουν καθοδήγηση από κορυφαίους προπονητές και προσαρμόζονται σε εσάς και τους στόχους σας.

VO2 MAX

Προπονηθείτε εξυπνότερα με την μέγιστη κατανάλωση οξυγόνου VO2 Max, έναν δείκτη του πώς αναμένεται να αποδώσετε. Αυτή η μέτρηση λαμβάνει υπόψιν της ακόμα και τις αλλαγές στην απόδοση που μπορεί να συμβούν από τη ζέστη ή το υψόμετρο.

Ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές

Αναβαθμίστε τις προπονήσεις σας με προφίλ δραστηριοτήτων για ποδηλασία, τρίαθλο, κολύμβηση σε πισίνα και ανοιχτή θάλασσα, τρέξιμο σε στίβο και πολλά άλλα. Για αγώνες και μικτές προπονήσεις μπορείτε να αλλάζετε τα αθλήματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Εικονική πρόβλεψη αγώνα

Με βάση το ιστορικό σας στο τρέξιμο και την συνολική φυσική σας κατάσταση, λαμβάνετε μια εκτίμηση για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρυθμός σας στα 5 χιλιόμετρα, στα 10 χιλιόμετρα ή ακόμα και στον μαραθώνιο. Επιπλέον, ένα γράφημα δεδομένων σας δείχνει την επίδραση της προπόνησης σας με την πάροδο του χρόνου.

Δορυφόροι multi-band GNSS

Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά παγκόσμια δορυφορικά συστήματα πλοήγησης και σε πολλαπλές συχνότητες από τους δορυφόρους πλοήγησης για βελτιωμένη ακρίβεια σε περιοχές όπου τα σήματα GNSS αντανακλώνται, είναι αδύναμα ή δεν διαπερνάνε, δίνοντας σας κορυφαία ακρίβεια για το πόσο μακριά και πόσο γρήγορα τρέξατε, ακόμα και σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

Έγχρωμη χαρτογράφηση

Είτε τρέχετε στους δρόμους της πόλης ή ποδηλατείτε σε μονοπάτια με πυκνή κάλυψη το Forerunner 955 σας παρέχει ενσωματωμένους έγχρωμους χάρτες για να μένετε στον δρόμο σας.

Λειτουργία ClimbPro

Χρησιμοποιείστε τον σχεδιασμό ανάβασης ClimbPro σε διαδρομές που έχετε κατεβάσει για να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την τρέχουσα και τις μελλοντικές ανηφόρες, που περιλαμβάνουν κλίση, απόσταση και υψομετρική διαφορά καθώς και τις κατηφόρες και τα επίπεδα τμήματα.

Λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού

Εάν αισθάνεστε ανασφαλείς ή αν το ρολόι σας αισθανθεί ότι έχει παρουσιαστεί ένα συμβάν, οι λειτουργίες Βοήθειας και Ανίχνευσης συμβάτος στέλνουν την τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης. Η ανίχνευση συμβάντος είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή σε επιλεγμένα προφίλ δραστηριοτήτων μόνο.

Καρδιακοί παλμοί από τον καρπό

Το ρολόι συνεχώς μετράει τους καρδιακούς σας παλμούς με τον αισθητήρα μας τελευταίας τεχνολογίας και θα σας ειδοποιήσει εάν είναι πολύ υψηλοί ή χαμηλοί ενώ είστε σε ανάπαυση. Σας βοηθάει επίσης να δείτε πόσο έντονα δουλεύετε κατά την διάρκεια των δραστηριοτήτων, ακόμα και στην κολύμβηση.

Βαθμολογία ύπνου

Λάβετε μια βαθμολογία για την ποιότητα του ύπνου σας και συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιωθείτε. Δείτε τα διαφορετικά στάδια του ύπνου, τους καρδιακούς παλμούς, το στρες, το οξυγόνο και την αναπνοή σας.

Μουσική στον καρπό σας

Κατεβάστε μέχρι και 500 τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής από λογαριασμούς σε Spotify, Deezer ή Amazon Music (απαιτείται συνδρομή).

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Garmin Forerunner 955 Solar
  • Καλώδιο τροφοδοσίας/δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης στα ελληνικά


Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,3 "
Ανάλυση Οθόνης
260x260 pixels
Τύπος Οθόνης
MIP
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Πλαστικό
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών, Ηλιακή Φόρτιση
Χρήση
Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση στη Θάλασσα

Μπαταρία

Διάρκεια Λειτουργίας
20 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
46 mm
Βάρος
53 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • giannis_pin
    3
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η έκδοση solar είναι ανεπιφύλακτα μια κακή επιλογή. Η ηλιακή φόρτιση είναι πάρα πολύ αργή, και δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα. Χρειάζεται πάρα πολλές ώρες (περίπου 8 ώρες σε δυνατό ήλιο) για να ανέβει η μπαταρία 2-3%. Καλύτερα να αγοράσετε την κανονική έκδοση η οποία είναι φτηνότερη και έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

    Η συνδέση και οι προσφερόμενες λειτουργίες σε iPhone ήταν περισσότερες από οτι περίμενα και δουλευουν αρκετά καλα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris911
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Το έχω από Νοέμβριο 2022 είναι καταπληκτικό ρολόι και το συστήνω ανεπιφύλακτα. Αφήνω μόνο ένα σχόλιο για να βοηθήσω όσους αμφιταλαντεύονται μεταξύ της solar έκδοσης και της απλής που είναι και 100 ευρώ φθηνότερη.

    Αν θέλετε το ρολόι για απλή καθημερινή χρήση με αθλητικές δραστηριότητες στην πόλη, προτιμήστε καλύτερα την απλή έκδοση.

    Το φωτοβολταϊκό στο ρολόι δεν θα σας δώσει την ισχύ που ίσως περιμένετε, εγώ το βγάζω και το αφήνω στον ήλιο με τη σωστή κλίση και σε περίπου μια ώρα έχει κερδίσει 1%. Στο χέρι πάνω δεν έχει δώσει ποτέ παραπάνω μπαταρία, ίσως μειώνει την απώλεια.

    Φαντάζομαι ότι αξίζει περισσότερο για άτομα που κάνουν δραστηριότητες εκτός πόλης που δεν έχουν πρόσβαση σε ρεύμα. Δεν ξέρω βέβαια και σε αυτήν την περίπτωση τι νόημα έχει.

    Αφαιρώ λοιπόν ένα αστεράκι από τη solar έκδοση γιστι δεν θεωρώ ότι αξίζει τα 100 ευρώ παραπάνω αλλά ξαναλέω είναι ένα φανταστικό ρολόι για αθλητές ειδικά για δρομικά αθλήματα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AstronautDown
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πρόκειται ουσιαστικά για τη ναυαρχίδα της Garmin (αν εξαιρέσεις τη σειρά Fenix που είναι ρολόγια με αντοχή σε "κακουχίες"). Το ρολόι είναι πολύ καλό μεν, με αρκετή ακρίβεια, αλλά όταν τρέχεις γρήγορα πρέπει να είναι σφιχτά στον καρπό αλλιώς "χάνει" παλμούς. Πέραν αυτών, αν έχεις κάνει χρήση προηγούμενων μοντέλων καταλαβαίνεις ότι τα περισσότερα λεφτά τα δίνεις ουσιαστικά για να "ξεκλειδώσεις" software. Το software αυτό αξίζει, πλήν όμως είναι λίγο απογοητευτικό το γεγονός ότι χρεώνεται τόσο ακριβά. Επίσης το ηλιακό πάνελ είναι καθαρά μάρκετιγκ. Δε θα δει κάποιος ουσιαστική (ούτε καν πρακτική) βελτίωση του χρόνου μπαταρίας—αν αγόραζα πάλι θα το αγγνοούσα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Garmin Forerunner 955 Solar 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Garmin Forerunner 955 Solar 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Garmin Forerunner 955 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Garmin Forerunner 955 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Fenix 7X Solar Stainless Steel 51mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Grey with Black Band)Garmin Forerunner 255 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Gray)Garmin Forerunner 255 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Gray)Garmin Forerunner 955 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Whitestone)Garmin Forerunner 955 46mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Whitestone)
από 599,00 €από 494,04 €από 514,89 €από 349,00 €από 459,00 €
ΚατασκευαστήςGarminGarminGarminGarminGarmin
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες