Νέα σχέδια για μικρούς και μεγάλους! Διάλεξε το δικό σου και δώσε χρώμα στην νέα χρονιά.
Ad
Κούπες

Koupakoupa World's Best Boss Κούπα Κεραμική Λευκή 330mlΚωδικός: 36407952

Ανακαλύψτε την κλασική κούπα με εξαιρετικής ποιότητας χαρακτηριστικά και ζωηρά χρώματα! Αυτή η κούπα έχει σχεδιαστεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καθημερινό σας καφέ ή τσάι. Κατασκευασμένη

Δες όλη την περιγραφή

Ανακαλύψτε την κλασική κούπα με εξαιρετικής ποιότητας χαρακτηριστικά και ζωηρά χρώματα! Αυτή η κούπα έχει σχεδιαστεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καθημερινό σας καφέ ή τσάι. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό, η κούπα μας είναι πλήρως συμβατή με πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας άνετο και γρήγορο καθαρισμό.

Δες όλη την περιγραφή
10,47
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 10,47 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 12,80 €

  2. 10,47 €

Περιγραφή

Ανακαλύψτε την κλασική κούπα με εξαιρετικής ποιότητας χαρακτηριστικά και ζωηρά χρώματα! Αυτή η κούπα έχει σχεδιαστεί να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καθημερινό σας καφέ ή τσάι. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό, η κούπα μας είναι πλήρως συμβατή με πλυντήριο πιάτων, εξασφαλίζοντας άνετο και γρήγορο καθαρισμό. Επίσης, είναι κατάλληλη για φούρνο μικροκυμάτων, γεγονός που σας δίνει την ευελιξία να ζεστάνετε τα ροφήματά σας. Με χωρητικότητα 330ml / 11oz , αυτή η κούπα είναι ιδανική για τόσο ζεστά όσο και κρύα ροφήματα, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Κατασκευαστής

Koupakoupa (Κούπες)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KP_343
Υλικό
Κεραμική
Χρώμα
Λευκό
Heat Change
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ
Με Καπάκι
Όχι
Χωρητικότητα
330 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

96 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη