Oatly Βιολογικό Φυτικό Γάλα Βρώμης Barista 1000ml
Γάλατα & Φυτικά Ροφήματα

Oatly Βιολογικό Φυτικό Γάλα Βρώμης Barista 1000mlΚωδικός: 36427903

Φυτικό ρόφημα βρώμης της εταιρείας Oatly, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε το αγελαδινό γάλα. Η βρώμη περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση πρωτεϊνών σε σχέση με...

Δες όλη την περιγραφή

Φυτικό ρόφημα βρώμης της εταιρείας Oatly, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε το αγελαδινό γάλα. Η βρώμη περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση πρωτεϊνών σε σχέση με άλλα σιτηρά έτσι και είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, αλλά και βιταμίνης Α. Ωστόσο, δεν περιέχει χοληστερίνη ούτε λακτόζη, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο ρόφημα...

Δες όλη την περιγραφή
3,80
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,80 €

  2. 66,41 €

  3. 6,60 €

Περιγραφή

Φυτικό ρόφημα βρώμης της εταιρείας Oatly, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιούμε το αγελαδινό γάλα. Η βρώμη περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση πρωτεϊνών σε σχέση με άλλα σιτηρά έτσι και είναι καλή πηγή πρωτεϊνών, αλλά και βιταμίνης Α. Ωστόσο, δεν περιέχει χοληστερίνη ούτε λακτόζη, γεγονός που καθιστά το συγκεκριμένο ρόφημα κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία ή αλλεργία στο γάλα. Είναι αρκετά πλούσιο σε υδατάνθρακες, γι’ αυτό δεν αποτελεί την καλύτερη επιλογή για εκείνους που προσέχουν το βάρος τους ή τις τιμές του σακχάρου.

Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, όπου δεν έχει γίνει η χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους. Είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες και να χρησιμοποιηθεί για αφρόγαλα, milkshake και smoothies.

Συστατικά

Νερό, OATS 10%, κραμβέλαιο, ρυθμιστής οξύτητας (φωσφορικό κάλιο), ανθρακικό ασβέστιο, αλάτι, βιταμίνες (D2, ριβοφλαβίνη και Β12), ιωδιούχο κάλιο.


Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ρόφημα Βρώμης
Σκόνη
Όχι
Barista
Ναι
Τεμάχια
1 τμχ

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Εμπλουτισμένο με Ασβέστιο
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
1000 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • SMARTYN89
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρέπει να έχω δοκιμάσει τα περισσότερα, αν όχι όλα τα φυτικά γάλατα *barista* στο Skroutz τον τελευταίο χρόνο, για σπιτικά cappuccino & flat whites. Αρκετά προϊόντα ήταν αξιοπρεπή (πχ Ecomil) αλλά τα δύο που ξεχώρισαν για μένα ήταν το Sproud barista (προσοχή, τα μη-barista αρκετά χειρότερα στον καφέ) και το Oatly Barista. Απο αυτά, το Oatly είναι το καλύτερο, γιατί δε σε κουράζει η γεύση του/μυρωδιά και κάθε μέρα να πίνεις (ο αρακάς του sproud μου αρέσει πολύ, αλλά το βαριέσαι μετά απο λίγο καιρό). Σταθερά καλό αφρόγαλα, πυχτό, ουδέτερο αρωμα/γεύση ωστε να μη καλύπτει τον καφέ, με μια ελαφριά φυτική γλυκάδα αν το ζεστάνεις στην σωστή θερμοκρασία (57-60°). Προσπαθήστε ποτέ να μην υπερβαίνετε τους 65° στα φυτικά γάλατα (ιδανικά ~60°).
    p.s. το φέρνει συχνά και γνωστή αλυσίδα Supermarket με καλή τιμή (~3,15€ τελευταία φορά που αγόρασα).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mr_Anon
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το μόνο που μου κάνει τέλειο αφρόγαλα είτε ζεστό είτε κρύο. Έχω δοκιμάσει πολλά, το συγκεκριμένο ΠΑΝΤΑ δίνει επαγγελματικό αποτέλεσμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kimkontos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι καλητερο για ζεστά ροφήματα όπως καφές (κάνει και καλό αφρό) και τσάι! Δεν μπορώ να πιο με γάλα από ζώα πια :)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο γάλα βρώμης που κυκλοφορεί για το καφέ!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

116 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν