Το Ποικιλοπώλειο Αποβουτυρωμένο Γάλα 1% Άπαχο σε Σκόνη 1000gr
Γάλατα & Φυτικά Ροφήματα

Το Ποικιλοπώλειο Αποβουτυρωμένο Γάλα 1% Άπαχο σε Σκόνη 1000grΚωδικός: 36427946

Το άπαχο γάλα σε σκόνη παράγεται από αποβουτυρωμένο, παστεριωμένο γάλα, με τη διαδικασία της αφυδάτωσης. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και μόλις 1% λιπαρά! Ιδανικό για τη μαγειρική και τη

Δες όλη την περιγραφή

Το άπαχο γάλα σε σκόνη παράγεται από αποβουτυρωμένο, παστεριωμένο γάλα, με τη διαδικασία της αφυδάτωσης. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και μόλις 1% λιπαρά! Ιδανικό για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, ενώ καταναλώνεται και σε ροφήματα! Δε χρειάζεται συντήρηση στο ψυγείο, κάτι που το καθιστά ιδανικό για μεταφορά, χωρίς να αλλοιώνεται.

Δες όλη την περιγραφή
8,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 8,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 8,00 €

Περιγραφή

Το άπαχο γάλα σε σκόνη παράγεται από αποβουτυρωμένο, παστεριωμένο γάλα, με τη διαδικασία της αφυδάτωσης. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και μόλις 1% λιπαρά! Ιδανικό για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, ενώ καταναλώνεται και σε ροφήματα! Δε χρειάζεται συντήρηση στο ψυγείο, κάτι που το καθιστά ιδανικό για μεταφορά, χωρίς να αλλοιώνεται. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Παρασκευή ροφήματος

  • ΥΛΙΚΑ: 200ml νερό 
  • ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και απολαύστε ένα υπέροχο ρόφημα με χαμηλά λιπαρά!
  • Διατροφική αξία ανά 100 γρ. προϊόντος: - θερμίδες (kcal): 355 - πρωτεΐνες (γρ.): 32 - υδατάνθρακες (γρ.): 54, εκ των οποίων σάκχαρα (γρ.): 54 - λιπαρά (γρ.): 1, εκ των οποίων κορεσμένα (γρ.): 0,8 - εδώδιμες ίνες (γρ.): 0 - αλάτι (γρ.): 1,0, εκ των οποίων νάτριο (γρ.): 0,4

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αποβουτυρωμένο
Σκόνη
Ναι
Barista
Όχι
Τεμάχια
1 τμχ

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Εμπλουτισμένο με Ασβέστιο
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
1000 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 4
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • k s

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    το χρησιμοποιώ για παρασκευή ψωμιού σε αρτοπαρασκευαστή αλλά ίσως φταίει που είναι χαμηλά λιπαρά κ δεν είναι σούπερ.
    πάντως δεν μυρίζει έντονα ή άσχημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KONSTANTIA_TASIOULA
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ευχαριστημένη με τη γεύση του, καλή αραίωση.. προσωπικά χρησιμοποιώ ένα κουτάλι σε ποτήρι των 330 ml. Η φωτογραφία της συσκευασίας το αδικεί, το έχω παραλάβει σε σκληρή πλαστική συσκευασία, η οποία κλείνει με ζιπ. Το συνιστώ!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tzim_Tzan
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Προμηθεύομαι πάνω από ένα χρόνο τη συγκεκριμένη σκόνη καθώς την έχω ως εναλλακτική στο εντελώς άνοστο γάλα 0% που πουλάνε τα σούπερ μάρκετ. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς 3-4 ακόμα σκόνες οι οποίες σου έδιναν την αίσθηση ότι είναι φάρμακο και όχι γάλα. Το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή γεύση, φυσικά όχι σα κανονικό γάλα πλήρες, αλλά είναι πολύ κοντά και αν ψάχνεις κάποιο τρόπο εναλλακτικό νομίζω ειναι καλύτερη επιλογή. Θα το χαρακτήριζα κάτι ανάμεσα σε εβαπορέ και κανονικό γάλα. Την αναλογία μπορείς να τη βρεις ανάλογα με τα γούστα σου, αν προτιμάς πιο αραιό η πιο πηχτό. Με τη δική μου αναλογία, που δε το θέλω ούτε πολύ αραιό ούτε πολύ πηχτό, το 1kg βγάζει περίπου 25 λίτρα. Εγώ το Προμηθεύομαι συγκεκριμένα από κατάστημα στο Αιγάλεω. Πιθανόν από κάποιο άλλο κατάστημα να είναι διαφορετικό οπότε θέλει προσοχή. Χώρα προέλευσης είναι το Βέλγιο και από διάρκεια ζωής αντέχει πανω απο ένα χρόνο στο ράφι ως σκόνη, και ως υγρό με τις δοκιμές που έχω κάνει, περίπου μια εβδομάδα. Επίσης ένα tip είναι ότι αν το διαλύσεις σε κρύο νερό και το πιεις αμέσως δε θα έχει τόσο καλή γεύση, για αυτό καλύτερα διάλυσε το σε ζεστό νερό ή με κρύο άστο 10-15 λεπτά να "ωριμάσει".

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό, γευστικό και φθηνό. πηρα 3 κιλα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

80 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη