Sony Ηχείο Bluetooth με Διάρκεια Μπαταρίας έως 25 ώρες Μαύρο
Φορητά Ηχεία Bluetooth

Sony Ηχείο Bluetooth με Διάρκεια Μπαταρίας έως 25 ώρες ΜαύροΚωδικός: 36505701

Το ηχείο XG300 είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να έχεις παντού μαζί σου έναν ήχο υψηλής ποιότητας. Είτε κάνεις πάρτι στον κήπο είτε πας στην παραλία, απλώς φόρτισε, πιάσε τη βολική λαβή και πάρε αυτό το...

Δες όλη την περιγραφή

Το ηχείο XG300 είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να έχεις παντού μαζί σου έναν ήχο υψηλής ποιότητας. Είτε κάνεις πάρτι στον κήπο είτε πας στην παραλία, απλώς φόρτισε, πιάσε τη βολική λαβή και πάρε αυτό το ανθεκτικό, φορητό ηχείο με εκπληκτικό ήχο μαζί σου.

Ο ισχυρός ήχος δημιουργείται από τα woofer, τα μπροστινά tweeter και τους παθητικούς πομπούς που παρέχουν...

Δες όλη την περιγραφή
159,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 158,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    159,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    169,00 €

  3. 232,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    159,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    158,90 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    199,00 €

  7. 458,00 €

  8. 499,86 €

  9. 235,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    198,00 €

  11. 306,73 €

  12. 249,00 €

  13. 276,90 €

  14. 271,19 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    179,00 €

  16. 319,00 €

  17. 158,90 €

Περιγραφή

Το ηχείο XG300 είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε να έχεις παντού μαζί σου έναν ήχο υψηλής ποιότητας. Είτε κάνεις πάρτι στον κήπο είτε πας στην παραλία, απλώς φόρτισε, πιάσε τη βολική λαβή και πάρε αυτό το ανθεκτικό, φορητό ηχείο με εκπληκτικό ήχο μαζί σου.

Ο ισχυρός ήχος δημιουργείται από τα woofer, τα μπροστινά tweeter και τους παθητικούς πομπούς που παρέχουν δυνατά μπάσα και ευκρινή φωνητικά.

Η νέα μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit στο XG300 περιλαμβάνει μη κυκλικό διάφραγμα που ασκεί μεγαλύτερη πίεση ήχου για ήχο υψηλής ποιότητας. Με τη λειτουργία LIVE SOUND μπορείς να αναπαράγεις τον ήχο της ζωντανής μουσικής, ενώ το MEGA BASS σου επιτρέπει να αυξήσεις πραγματικά τα μπάσα.

Με το "Ambient Illumination", ο φωτισμός του συγχρονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής και ταιριάζει σε κάθε στιλ, τόσο για χρήση σε πάρτι όσο και στην καθημερινότητα.

Το XG300 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό (βαθμός IP67), για να μπορείς να το πάρεις στην παραλία, το πάρκο ή όπου αλλού θέλεις. Το XG300 σου προσφέρει 25 ώρες αναπαραγωγής με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, συνεπώς μία φόρτιση καλύπτει κάθε πάρτι. Αν τύχει να βιάζεσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση σου παρέχει 70 λεπτά αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει δυνατό ήχο και έχει καθαρό ήχο.

Δυνατός ήχος για πάρτι

Απόλαυσε ισχυρό ήχο για πάρτι, ο οποίος δημιουργείται από τα woofer, τα μπροστινά tweeter και τους παθητικούς πομπούς που παρέχουν δυνατά μπάσα και ευκρινή φωνητικά, όπου κι αν βρίσκεσαι.

X-Balanced Speaker Unit

Σε αντίθεση με το κυκλικό διάφραγμα στις συμβατικές μονάδες ηχείων, η νέα μονάδα ηχείου X-Balanced Speaker Unit στο XG300 περιλαμβάνει μη κυκλικό διάφραγμα που ασκεί μεγαλύτερη πίεση ήχου για ήχο υψηλής ποιότητας. Το μη κυκλικό σχήμα της μονάδας μεγιστοποιεί την περιοχή του διαφράγματος, αυξάνοντας την πίεση ήχου για πιο δυνατό μπάσο, ενώ μειώνει τη διαδρομή της μονάδας οδήγησης, διατηρώντας την ίδια πίεση ήχου, με αποτέλεσμα να μειώνεται και η παραμόρφωση.

Live εμπειρία ακρόασης

Ο ήχος της ζωντανής μουσικής έχει κάτι το μοναδικό. Με τη λειτουργία LIVE SOUND2 μπορεις να αναπαράγεις αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα και να ζήσεις τις αγαπημένες σου μουσικές εμπειρίες ξανά και ξανά. Το MEGA BASS σου επιτρέπει να αυξήσεις πραγματικά τα μπάσα. Έτσι, αν ακούς κάτι μπιτάτο, θα απολαμβάνεις βαθύ και δυνατό ήχο μπάσων.

Ambient Illumination

Κομψότητα με το "Ambient Illumination". Ο φωτισμός του συγχρονίζεται με τον ρυθμό της μουσικής και ταιριάζει σε κάθε στιλ, τόσο για χρήση σε πάρτι όσο και στην καθημερινότητα. Το μοτίβο φωτισμού ρυθμίζεται από την εφαρμογή Sony | Music Center, μπορείς να φωτίσεις το πάρτι ή το δωμάτιό σου ώστε να ταιριάζει απόλυτα στο στιλ σου.

Διάρκεια μπαταρίας 25 ώρες

Με 25 ώρες διάρκειας ζωής μπαταρίας όταν είναι πλήρως φορτισμένο, το ηχείο XG300 θα συνεχίζει ακάθεκτο την αναπαραγωγή, για να συνεχίσεις κι εσύ το πάρτι χωρίς να ανησυχείς μην τυχόν και σταματήσει απότομα η μουσική. Αν τύχει να βιάζεσαι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Η γρήγορη φόρτιση σου παρέχει 70 λεπτά αναπαραγωγής με μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Επιπλέον Η λειτουργία φροντίδας μπαταρίας σε βοηθά να αποφύγεις την υπερφόρτιση και διατηρεί την μπαταρία σου στη βέλτιστη κατάσταση για μεγαλύτερο διάστημα.

Υψηλή αντοχή

Το XG300 είναι κατασκευασμένο να πηγαίνει παντού μαζί σου και να είναι το ίδιο ανθεκτικό με εσένα. Το XG300 είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό (βαθμός IP67), για να μπορείς να το πάρεις στην παραλία, το πάρκο ή όπου αλλού θέλεις, και θα συνεχίζει να παίζει, όσο και αν έχει σκονιστεί η επιφάνειά του.

Απόλαυσε βελτιωμένη ποιότητα κλήσεων με Echo Cancelling

Καλύτερες συνεδριάσεις και κλήσεις με Echo Cancelling. Επιτρέπει σε δύο άτομα να μιλούν ταυτόχρονα χωρίς κανένα από τα δύο να διακόπτεται. Η Σύνδεση πολλαπλών σημείων επιτρέπει σε δύο συσκευές βρίσκονται σε ζεύξη ταυτόχρονα.

Ανέβασε τον ρυθμό με τα Party Connect και Stereo Pair

Το Party Connect συνδυάζει έως 100 συμβατά ασύρματα ηχεία με BLUETOOTH® και συγχρονίζει τη μουσική για να χορεύεις στον ίδιο ρυθμό. Ενώ το Stereo Pair συνδυάζει ασύρματα δύο ηχεία για ευρύτερο στερεοφωνικό ήχο. Και οι δύο λειτουργίες ενεργοποιούνται μέσω της εφαρμογής Sony | Music Center.

Πτυσσόμενη λαβή

Μπορείς να πάρεις το πάρτι παντού μαζί σου με την πτυσσόμενη λαβή, προσεκτικά σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη μεταφορά του XG300.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SRS-XG300B

Γενικά

Κανάλια
2.1
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ώρες Λειτουργίας (max)
25 ώρες
Φόρτιση μέσω USB
Ναι
Hands Free
Ναι
Ραδιόφωνο
Όχι
Φωτισμός LED
Όχι
Πιστοποίηση Προστασίας
Δε Διαθέτει

Συνδεσιμότητα

Ενσύρματη Σύνδεση
AUX / 3.5mm
Ασύρματη Σύνδεση
Bluetooth

Διαστάσεις

Ύψος
13,8 cm
Πλάτος
31,8 cm
Βάθος
13,6 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Giorgos Gunner
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πήρα αυτό γιατί δεν έβρισκα το Hydra Boom ή το Hydra Shock της Altec Lansing που είναι και τα δύο τέρατα.
    Το μόνο κακό είναι ότι έχει πολύ μεγάλο όγκο και είναι βαρύ (κάπου 3-4 κιλά), ενώ σε αντίθετη με τα Hydra ηχεία που έχουν ασύρματη φόρτιση για το κινητό, αυτό έχει μόνο με καλώδιο και χωρίς fast charge. Λεπτομέρεια βασικά γιατί δεν πρόκειται να φορτίσω κινητό από εκεί.
    Από θέμα ήχου είναι τέρας! Παιδιά το έβαλα τέρμα ένταση με 1-2 βαρβάτα κομμάτια των Rammstein και δε μπορούσαμε να ακούσουμε ούτε τη σκέψη μας! Τα μπάσα στο πλάι πάλλονται απίστευτα δυνατά λες και πάνε να βγουν έξω! Για τέτοια ένταση μιλάμε. Δε φτάνει σε ισχύ ένα ηχοσύστημα βέβαια, αλλά αν θες να κάνεις πάρτι με μουσική και κόσμο, είναι ό,τι καλύτερο. Η αυτονομία είναι μεγάλη αν το έχεις σε νορμάλ ένταση και χωρίς το φωτισμό, ενώ θα μειωθεί αν την ανεβάσεις. Φορτίζει γύρω στο 5ωρο με ένα type c και φορτιστή που περιλαμβάνει η συσκευασία, ενώ μπορεί να συνδεθεί και σε μόνιτορ ή τηλεόραση με καλώδιο που έχει και στις δύο πλευρές βύσμα 3,5mm. Στο PS5 δυστυχώς δε συνδέεται παρόλο που είναι Sony και τα δύο, προφανώς λόγω τεχνολογίας Bluetooth, αλλά μικρό το κακό. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dlaskaridis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το αντίστοιχο JBL μοντέλο, ουσιαστικά με κέρδισε η έξοδος jack που είχε και τον δικο του φορτιστή. Από την πρώτη στιγμή που ανοίγεις τη συσκευασία καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια. Έχει πολύ ωραίο ήχο και πολύ δυνατό, γεμίζει τον χώρο με μουσική χωρίς να τον μπουκώνει. Ωραία λεπτομέρεια είναι και το φως που έχει που το ρυθμίζεις με διαφορά πρόγραμμα και σου φτιάχνει ωραία ατμόσφαιρα. Όσο για την μπαταρία με
    Καθημερινή χρήση και μεσαία ένταση κρατάει σχεδόν μια εβδομάδα, θα το σύστημα κι ας μην έχω αλλά προϊόντα Sony.

    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tripokaridos/Head-fi
    5
    27 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Στα 300 - 350 ευρο κατηγορια Cunsumer Friendly ηχο αντιπαλο εχει το JBL Xtreme 3 , πλεον ομως στα 170-200 ευρο απλα δεν εχει κανενα αντιπαλο σε καμια απολυτος κατηγορια.

    Αν βγαλουμε το κοστος απο την μεση , τοτε ειναι λιγο ποιο αδυναμο απο το Xtreme 3 Και αρκετα ποιο δυνατο απο το Charge 5 , Εκει ομως που ξεφευγει ειναι στο BT προτοκολο που ειναι 5.2 , ειναι LDAC hi res και πανω απο ολα ειναι Low latency , Πλεον μπορειτε να δείτε και ταινιες βιντεο μεσο BT χωρίς καθυστεριση στον ηχο και την εικονα πραγμα πολυ σημαντικο που κανενα ηχειο κατω απο 400 ευρο δεν εχει .
    Εχει εξοδο 3.5 jack αναλογικη , Εχει φορτιση απο Usb Σε συσκευες, εχει κατι Led Lights Που προσωπικα δεν μου αρεσουν και τα εσβησα ( αλλα σε καποιους αρεσουν) ειναι αδιαβροχο κλασικα οπως και τα περισσοτερα στην κατηγορια του.
    Ειναι απιστευτη ποιοτητα κατασκευης το Fabric Ειναι ποιοτητα DALI και το πανεξυπνο χερουλι που το κουβαλας ειναι ΦΟΒΕΡΟ και Elegant γιατι μπαινει μεσα και δεν φαινεται τιποτα, ουτε κρικους ουτε τσαντες ουτε λουρια .
    Σε θεμα ηχου τωρα , οταν το αγορασει καποιος εχει το Default Firmware Που ειναι ποιο ζεστο Flat profile , Που θυμιζει ακριβα Ηχεια Bowers n Wilkins , Dali κτλ ... Ομως λογο του οτι στον περισσοτερο κοσμο δεν αρεσει ο ( σωστος ) ηχος αλλα το Excitement V shaped αυτο εκαναν απο την SONY εβγαλαν νεο Firmware Με νουμερο 3100 ( το οποιο και δοκιμασα) κανει τον ηχο V shape με πολυ μπασο και highs Σαν τα JBL δλδ στους περισσοτερους ειναι αυτος ο ηχος που αρεσει μπασο και καθαροτητα σε ψηλες , Εξαφανιζοντας τα Mids , Vocals κτλ κτλ , Εγω το εφτιαξα στα γουστα μου ευτυχως μεσα απο το android app και το εκανα ποιο ρεαλιστικο ( μουντο ) για να το καταλαβουν οι περισσοτεροι .
    Οποτε ναι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος , απο το συγκεκριμενο ... τα προηγουμενα Sony να πω την αληθεια μου δεν μου αρεσαν , αυτο ομως ειναι αλλη κλαση φαινεται ακομα και απο το βαρος , τα πλαστικα το υφασμα ακομα και απο το πατημα στα κουμπια .
    Αν δεν ειχε το ονομα Sony , θα πιστευα οτι ειναι Dali , B&W .

    Ps. το Dac Amp Ειναι Stereo , Και οχι Mono οπως τα περισσοτερα κατω απο 200 ευρο. Δεν κανει DownMix .

    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mike11111
    4
    9 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Περίμενα περισσότερα από τη Sony, σε ηχο και ενταση, ειδικά μετά από τόσα χρόνια, αλλά το ηχείο δεν ακουγόταν καλα. Λασπωμενος και πνιγμενος ηχος. Μετα την αναβάθμιση λογισμικού με το νέο firmware 3100 τον Αύγουστο του 2023 το ηχείο έχει μεταμορφωθεί και από 2 αστέρια στην πρώτη κριτική έβαλα τώρα 4. Στο Equalizer της εφαρμογής όλες τις γραμμές πάνω και είναι τούμπανο!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Συνδεσιμότητα
    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ένταση ήχου
    • Ποιότητα ήχου
    • Μπάσο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδεσιμότητα
    • Βάρος

Ερωτήσεις

55 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
mantzoufas

η sony δεν ανακοινωνει σε καμια της συσκευη, (για μενα σωστα) γιατι δεν ειναι αξιοπιστος τροπος μετρησης, παντως συγκρινεται με αντιστοιχα ηχεια των 80 -120 watt

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Sony Ηχείο Bluetooth με Διάρκεια Μπαταρίας έως 25 ώρες ΜαύροSony Ηχείο Bluetooth με Διάρκεια Μπαταρίας έως 25 ώρες ΜαύροJBL Charge 5 Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 40W με Διάρκεια Μπαταρίας έως 20 ώρες ΜαύροJBL Charge 5 Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 40W με Διάρκεια Μπαταρίας έως 20 ώρες ΜαύροSony Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 45W με Διάρκεια Μπαταρίας έως 30 ώρες ΜαύροSony Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 45W με Διάρκεια Μπαταρίας έως 30 ώρες ΜαύροJBL Xtreme 3 Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 50W με Διάρκεια Μπαταρίας έως 15 ώρες ΜαύροJBL Xtreme 3 Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 50W με Διάρκεια Μπαταρίας έως 15 ώρες ΜαύροSony Ηχείο Bluetooth ΜαύροSony Ηχείο Bluetooth Μαύρο
από 158,90 €από 123,05 €από 349,00 €από 208,54 €από 98,00 €
ΚατασκευαστήςSonyJBLSonyJBLSony
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Ισχύς (RMS)N/A W40 W45 W50 WN/A W
Περισσότερα χαρακτηριστικά