Oppo Reno7 Lite 5G Dual SIM (8GB/128GB) Rainbow Spectrum
Κινητά Τηλέφωνα

Oppo Reno7 Lite 5G Dual SIM (8GB/128GB) Rainbow SpectrumΚωδικός: 36531014

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 6.43"/2400 x 1080
  • Υποστήριξη NFC
  • Τριπλή Πίσω Κάμερα 64MP
  • Μπαταρία 4500mAh/100% σε 63min
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 2 ημέρες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Oppo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Πορτρέτο Bokeh Flare

Το πανέμορφο πορτρέτο Bokeh Flare είναι στα χέρια σας - απλά κάντε κλικ για να θολώσετε την εικόνα. Οι ισχυροί αλγόριθμοι τεχνητής νοημοσύνης εκτελούν χιλιάδες υπολογισμούς το δευτερόλεπτο για να μετατρέψουν τα φώτα του φόντου σε εντυπωσιακές, γεμάτες χρώματα σφαίρες. Όλη η εικόνα μιας DSLR, με εστίαση στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γεια σου, Selfie HDR!

Μην αφήνετε το σκηνικό να σας κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας. Το Selfie HDR είναι ένας αλγόριθμος με αυτόματη ενεργοποίηση που μειώνει το φόντο που φέρει οπίσθιο φωτισμό και προστατεύει τον τόνο και τη λεπτομέρεια του προσώπου σας, εξισορροπώντας τέλεια τη φωτογραφία σας ακόμη και στη λειτουργία πορτρέτου, ώστε να παραμείνετε εσείς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Portrait Retouching

Το Portrait Retouching (ρετούς πορτρέτο) είναι ένας πρωτοποριακός αλγόριθμος τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος αμβλύνει τις ατέλειες, διατηρώντας παράλληλα τα φυσικά χαρακτηριστικά ομορφιάς σας. Επίσης, ρετουσάρει την εικόνα διαφορετικά για κάθε μοναδικό πρόσωπο, για απλά εντυπωσιακές ομαδικές selfies.

Έγχρωμο πορτρέτο με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Με το AI Color Portrait, ξεχωρίζετε με πανέμορφα χρώματα σε ένα δραματικό ασπρόμαυρο φόντο.

AI Palettes

Η λειτουργία AI Palettes2 σας επιτρέπει να αντιγράψετε οποιοδήποτε φίλτρο ή φωτισμό από οποιαδήποτε εικόνα και να το εφαρμόσετε στις δικές σας φωτογραφίες. Ή απλά επιλέξτε από αυτά που ετοιμάζουμε εμείς για εσάς. Διασημότητες του Insta, ερχόμαστε!

Βίντεο Dual-View

Το Dual-View βίντεο σας επιτρέπει να εγγράφετε με την μπροστινή και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα. Τώρα μπορείτε να είστε και ο ηθοποιός και ο σκηνοθέτης, για συν-δημιουργίες που θα σας έχουν στο επίκεντρο των κοινωνικών μέσων σας.

Η ζωή μέσα από ένα φακό

Όλες οι απίστευτες λειτουργίες εικόνας υποστηρίζονται από ένα ισχυρό σύστημα κάμερας. Επιλέξτε μεταξύ της κύριας κάμερας 64MP απόλυτης ευκρίνειας, της κάμερας βάθους για δημιουργικές λήψεις bokeh και της κάμερας μάκρο για τις λεπτομέρειες του μικρόκοσμου, από απόσταση μέχρι και 4 εκατοστών.

Εξαιρετικά καθαρή εικόνα 108MP

Δεν χάνετε ποτέ κανένα κόλπο, καθώς αποκαλύπτετε λεπτομέρειες που μπορεί να μην τις βλέπουν ούτε τα μάτια σας. Οι αλγόριθμοι ανακατασκευάζουν τις εικόνες σε επίπεδο υπο-πίξελ για τη δημιουργία εξαιρετικά καθαρής εικόνας 108MP.

Βελτίωση σκηνής με χρήση τεχνητής νοημοσύνης

Αποκτήστε εμφάνιση "επαγγελματικής φωτογράφισης" σε όλες τις λήψεις σας, καθώς το AI Scene Enhancement ενισχύει το χρώμα και την αντίθεση, χωρίς να απαιτείται επεξεργασία.

Φωτισμός Dual Orbit

Τραβήξτε τα βλέμματα όλων με τον εντυπωσιακό φωτισμό Dual Orbit, ο οποίος είναι το αποτέλεσμα εκατοντάδων ωρών μηχανικής μελέτης, για την τοποθέτηση αυτής της πολύπλοκης δομής κάτω από το κάλυμμα δακτυλίου του φακού της φωτογραφικής μηχανής.

Σχεδιασμός OPPO Glow

Ξεχωρίστε με ένα λαμπερό, ιριδίζον φινίρισμα σε Rainbow Spectrum ή Cosmic Black, το οποίο είναι κατασκευασμένο μέσω τριών στρωμάτων υφής και δύο στρωμάτων επίστρωσης ώστε να είναι λαμπερό, πολύχρωμο αλλά ταυτόχρονα ματ, χωρίς να λερώνεται από αποτυπώματα και μεταξένια απαλό. Τα φώτα Dual Orbit ταιριάζουν επίσης με το χρώμα του τηλεφώνου σας, για μια επιπλέον δήλωση στυλ.

Όλα τα συναισθήματα

Από την εκπληκτική συμμετρία και την τάξη της μονάδας της κάμερας μέχρι τον κομψό σχεδιασμό με τις ευθείες ρετρό άκρες, το Reno Lite 5G είναι πανέμορφο. Χάρις στο λεπτό προφίλ, 7,55mm για το Rainbow Spectrum, και με βάρος μόλις 173g, η χρήση ή η μεταφορά του τηλεφώνου θα είναι πανεύκολη.

Βαθμολογία αντίστασης στο νερό: IPX4

Σε όλους μας έχει τύχει να χαλάσει ένα τηλέφωνο λόγω νερού - με το Reno7 Lite 5G δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Η βαθμολογία αντίστασης στο νερό IPX4 σημαίνει ότι αυτό το τηλέφωνο δεν θα καταστραφεί από πιτσιλιές από οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ευτυχώς!

Γρήγορο από τη φύση του

Το Snapdragon 695 5G SoC της Qualcomm μπορεί να ακούγεται ακαταλαβίστικο, αλλά αυτό το ισχυρό chipset επιτρέπει σοβαρές επιδόσεις τηλεφώνου και γρήγορη ταχύτητα εκκίνησης εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη αστραπιαίου 5G.

Air Gestures

Κάντε scroll στα κοινωνικά σας δίκτυα, απαντήστε σε κλήσεις ή ακόμα και κάντε σίγαση σε όποιον σας ενοχλεί με ένα τίναγμα του χεριού σας. Με τις χειρονομίες Air Gestures μπορείτε να ελέγχετε το τηλέφωνό σας χωρίς καν να αγγίζετε την οθόνη, έτσι ώστε να μπορείτε να το απολαμβάνετε ακόμα κι όταν τα χέρια σας είναι απασχολημένα13.

Φόρτιση σε μια στιγμή

Η ζωή δεν σταματά και ούτε κι εσείς, το 33W SUPERVOOC σας επιστρέφει κατευθείαν πίσω στη δράση, παρέχοντας 31% φόρτιση σε 15 λεπτά και 100% φόρτιση σε μόλις 63 λεπτά.

Σοβαρή διάρκεια ισχύος

Η εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία 4500mAh μπορεί να διαρκέσει έως και 262 ώρες σε λειτουργία σβηστής οθόνης, ενώ η λειτουργία Super Nighttime Standby εξοικονομεί ενέργεια ενώ κοιμάστε και η λειτουργία Super Power Saving Mode κρατάει σε λειτουργία βασικά πράγματα όπως κλήσεις, μηνύματα και έως και 50 λεπτά πλοήγησης με μόλις 5% μπαταρία.

Μια θέση για τα πάντα

Η μνήμη ROM μεγέθους 128GB (επεκτάσιμη σε 1TB) σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να επιλέξετε τι θα διαγράψετε. H μνήμη RAM 8GB και το έξυπνο λογισμικό επέκτασης μνήμης RAM που μπορεί να δανειστεί έως και 5GB από αχρησιμοποίητη μνήμη ROM εξασφαλίζουν ομαλή απόδοση του τηλεφώνου καθώς μετακινείστε μεταξύ των αγαπημένων σας εφαρμογών.

Έξυπνα συστήματα

Δεν χρειάζεται να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις σας, καθώς το AI System Booster προσαρμόζεται αυτόματα για να διατηρεί την ομαλή λειτουργία του τηλεφώνου σας.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Oppo Reno7 Lite 5G
  • 33W SUPERVOOC Power Adapter
  • Type-A to C Cable
  • Εγχειρίδιο χρήσης
  • Προστατευτική θήκη

Κατασκευαστής

Oppo

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Χρώμα
Ασημί
Βάρος
173 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Θήκη Προστασίας, Καλώδιο Φόρτισης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 695
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2+6
RAM
8 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,43 "
Ανάλυση
2400 x 1080 pixels
Τύπος
AMOLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τριπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Macro 2MP, Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 64MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 30fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 16MP
Δυνατότητες
Bokeh Effect, Dual-tone Flash, HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
3.5mm Jack, Bluetooth, Wi-Fi, USB-C
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
4500 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
33 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
SuperVOOC

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IPX4
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
159,9 mm
Πλάτος
73,2 mm
Πάχος
7,5 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Vag_Loukas
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Για την μέτρια χρήση που του κάνω, κυρίως κλήσεις, μουσική και περιστασιακό browsing/πληροφόρηση, είναι εξαιρετικό, γρήγορο, διαρκεί η μπαταρία λίγο περισσότερο απ'ότι περίμενα, φορτίζει πολύ γρήγορα έως πάνω από το 50% σε 10-15 λεπτά !!!. Δεν έχω άποψη για φωτογραφίες ή βίντεο , δεν βγάζω,

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Καταγραφή Video
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • savaskahramano

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Για 240€ πολύ καλό κινητό. Προερχόμενος από Redmi note 8, πολύ καλή οθόνη , καλή διάρκεια μπαταρίας, δυνατός ήχος, Καλές φωτογραφίες.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_Anastasiou37
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Θα έβαζα 5 αστεράκια αλλά η κάμερα για shelfie είναι θαμπή. Το αγόρασα Ιούλιο '23 για 190 Ευρώ+ΦΠΑ. Για τα χρήματα αυτά είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ξεχνάς να το φορτίσεις. Δεν έχω social, η χρήση που του κάνω είναι η κλασική κλήσεις, μηνύματα, viber, Youtube, ενημέρωση, φωτό και βίντεο. O ταχυφορτιστής μια χαρά. Αν βγάλει πρόβλημα στο μέλλον θα επανέλθω.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikolas_Mousa
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ερχόμενος από Xiaomi mi a3 μπορώ να πω ότι είναι ένα εξαιρετικό κινητό στα 240 που το πήρα για καθημερινή χρήση . Λειτουργικό πολύ καλό , πολύ κοντά σε stock android χωρίς bloatware, widgets και άλλα τέτοια . Καλή οθόνη αν και θα ήθελα λίγη παραπάνω φωτεινότητα , γρήγορο , γενικά πολύ ικανοποιημένος .

    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • akisgeorg70
    5
    18 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Καλημέρα
    Έχω μια βδομάδα στα χέρια μου το συγκεκριμένο κινητό και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικότατες
    Με το που το ενεργοποίησα έκανε αναβάθμιση, αρχικά σε 12 και αμέσως σε Android 13 και ColorOs13
    Πολύ καλή οθόνη, βλέπεις καλά στον ήλιο, πολύ καλό ηχείο, η μπαταρία του βγάζει άνετα την ημέρα(λόγω της δουλειάς μου είμαι συνέχεια στο τηλέφωνο)
    Το λειτουργικό της Oppo, είναι εντυπωσιακό
    Αυτή τη στιγμή, θεωρώ ότι έκανα μια πολύ καλή αγορά στα 270 €
    Αν αλλάξει κάτι σε βάθος χρόνου, ενημερώνω
    Τέλη Αυγούστου 2023, έξι μήνες μετά
    Εξακολουθεί να είναι όπως ήταν την ημέρα που το αγόρασα
    Δεν έχει αλλάξει καθόλου η άποψή μου για το συγκεκριμένο κινητό
    Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xristoforos1969
    5
    10 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Εξαιρετικό τηλέφωνο για 300 ευρώ
    Το φως ειδοποίησης στην κάμερα είναι όλα τα λεφτά....
    να δείτε θα γίνει μόδα..!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VASILIS_KARMIRIS
    4
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Αρκετα καλη συσκευη για τα χρηματα του.ερχεται με andrioid 11 απο το κουτι του,και μετα αναβαθμιζεται σε 12 και μετα σε 13.γρηγορο χωρις κωλυματα.η οθονη αν και amoled δεν εχει και πολυ ζωηρα χρωματα.το ηχειο οριακα καλο.αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης.στο κουτι του υπαρχει θηκη συλικονης και γρηγορος φορτιστης.η μπαταρια εχει πολυ καλη αποδοση.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Καταγραφή Video
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dora_P
    5
    18 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το κινητό είναι άψογο! Αξίζει τα λεφτά του και με το πάρα πάνω. Το πήρα στην τιμή των 325 € και φαντάζομαι θα εκτοξευθεί γιατί είναι φοβερό! Η φωτογραφική φοβερή,το ηχείο είναι πολύ πολύ δυνατό. Γενικά φοβερό για τα χρήματα του. Άνετα συναγωνίζεται κινητά ναυαρχίδες! Δεν κολλάει ,στα παιχνίδια έχει φοβερά γραφικά,στα social πετάει.Κατι που δεν ισχύει είναι ότι το δάχτυλικο αποτυπωμα δεν είναι στο πλάι αλλά πάνω στην οθόνη. Γενικά δεν το περίμενα τόσο καλό έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου.επισης μοιάζει πολύ με iphone και σε θέματα λειτουργίας. Προτείνω με 1000!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Καταγραφή Video
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η κάμερα δεν λέει και πολλά, ούτε και το ηχείο. Περίμενα πολύ καλύτερα αποτελέσματα. αυτά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Καταγραφή Video
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    • Ανάλυση οθόνης
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία

Ερωτήσεις

62 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα