Sony Smart Τηλεόραση 77" 4K UHD OLED XR-77A80K HDR (2022)
Τηλεοράσεις

Sony Smart Τηλεόραση 77" 4K UHD OLED XR-77A80K HDR (2022)Κωδικός: 36542894

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμός Ανανέωσης 100 Hz
  • OLED Panel
  • Τύπος HDR: Dolby Vision, HDR, HDR10
  • 2x HDMI 2.1/2x HDMI/2x USB
  • Λογισμικό: Android
  • Ενεργειακή Κλάση G
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.999,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    2.999,00 €

  2. 3.363,14 €

Περιγραφή

Η A80K είναι μια προηγμένη σειρά της Samsung που απευθύνεται σε απαιτητικούς καταναλωτές που επιθυμούν μια τηλεόραση υψηλής ποιότητας με προηγμένες δυνατότητες. 

Με την υποστήριξη της ανάλυσης 4K Ultra HD και της τεχνολογίας HDR, προσφέρεται εξαιρετική εικόνα με ζωντανά χρώματα και αντίθεση. Επιπλέον, η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει ακόμη πιο φωτεινά χρώματα και βελτιωμένη απόδοση χρωμάτων.

Η A80K διαθέτει επίσης τεχνολογία ήχου Dolby Atmos για εντυπωσιακό ήχο και υποστήριξη της τεχνολογίας Smart TV, που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους περιεχόμενα από διάφορες πηγές όπως Netflix, YouTube και Amazon Prime Video.

Επεξεργαστής Cognitive Processor XR

Ανεβάστε την εικόνα και τον ήχο στο επόμενο επίπεδο με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR. Ο επαναστατικός επεξεργαστής της Sony στις τηλεοράσεις BRAVIA XR αναπαράγει περιεχόμενο όπως το βλέπουν και το ακούν οι άνθρωποι, για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. 

Κατανοεί πώς εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασταυρώνοντας και αναλύοντας τις εικόνες για ρεαλιστικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα.

Εξαιρετικά ατόφια μαύρα, για ρεαλιστικό βάθος και υφή

Η τηλεόραση αυτή συνδυάζει την οθόνη OLED με XR OLED Contrast Pro, βελτιώνοντας έτσι το χρώμα και την αντίθεση στις φωτεινές περιοχές, για απαράμιλλα ατόφια μαύρα και έντονη φωτεινότητα. 

Σε συνδυασμό με τον Cognitive Processor XR™, βελτιώνει τις εικόνες με τον ίδιο τρόπο που εστιάζει το μάτι, για να μη χάνετε λεπτομέρειες στο έντονο φως ή στις βαθιές σκιές.

Ηχείο είναι η οθόνη, εικόνα και ήχος σε αρμονία

Το Acoustic Surface Audio+™ χρησιμοποιεί ειδικούς ενεργοποιητές για να μετατρέψει την οθόνη σε πολυκάναλο ηχείο. Θα ακούτε ήχο που αντιστοιχεί ακριβώς στην οθόνη, με εικόνα και ήχο σε απόλυτη αρμονία, για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Απλώς πείτε τι θέλετε να δείτε, με τη φωνητική αναζήτηση

Βρείτε νέα αγαπημένα, πιο γρήγορα, με φωνητική αναζήτηση. Βρείτε ένα πρόγραμμα απλώς εκφωνώντας το ή κάντε φωνητική αναζήτηση, λέγοντας π.χ. "ταινίες δράσης". Ξεκινήστε πατώντας το κουμπί λειτουργίας φωνής στο τηλεχειριστήριο.


Ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία σπίτι σας με τις ταινίες στην BRAVIA XR™

Σας περιμένει ένας τεράστιος αριθμός ταινιών. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream και το IMAX Enhanced, ό,τι κι αν δείτε αναπαράγεται με εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου. 

Με τη βαθμονομημένη λειτουργία του BRAVIA CORE, η ταινία προσαρμόζεται στις βέλτιστες ρυθμίσεις εικόνας για εξαιρετική εμπειρία ταινιών στο σπίτι.


Επιλέξτε έως και 10 ταινίες για εξαργύρωση από εκατοντάδες νέες κυκλοφορίες και κλασικές ταινίες blockbuster

Έως και δύο χρόνια απεριόριστο streaming ταινιών

Με το BRAVIA CORE αποκτάτε συνδρομή σε μια απίθανη συλλογή ταινιών διαθέσιμων για μετάδοση ανά πάσα στιγμή και όσες φορές θέλετε, με ποιότητα έως και 4K HDR

Το Pure Stream™ προσφέρει κορυφαία ποιότητα εικόνας streaming

Το BRAVIA CORE με Pure Stream™ προσφέρει streaming ταινιών HDR έως και 80 Mbps, εφάμιλλο του 4K UHD Blu-ray, σε μεγάλο εύρος περιεχομένου. Για μεγαλύτερη λεπτομέρεια, χρώμα και αντίθεση από το συμβατικό περιεχόμενο στα 15-25 Mbps.


Η μεγαλύτερη διαθέσιμη συλλογή ταινιών IMAX® Enhanced

Η BRAVIA XR TV με IMAX® Enhanced για IMAX και DTS® πληροί τα πρότυπα που απαιτούνται για την καλύτερη δυνατή εμπειρία ταινιών IMAX από τις ταινίες BRAVIA CORE . Η βαθμονομημένη λειτουργία του BRAVIA CORE βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις εικόνας κατά την παρακολούθηση ταινιών IMAX Enhanced.

Απελευθερώστε την ισχύ του IMAX® στο σπίτι με IMAX® Enhanced

Δείτε απίστευτα ρεαλιστική εικόνα 4K HDR με αποκλειστική τεχνολογία IMAX® remastering ψηφιακών μέσων και βελτιστοποίηση για BRAVIA XR. Οι επιλεγμένοι τίτλοι επίσης διαθέτουν διευρυμένη αναλογία εικόνας, για να μπορείτε να δείτε την πλήρη κλίμακα και ποιότητα της εικόνας, με αναβαθμισμένο επίπεδο καθηλωτικής προβολής. Σε συνδυασμό με την καθηλωτική τεχνολογία ήχου DTS, απολαμβάνετε αυθεντική εμπειρία κινηματογράφου με τις ταινίες IMAX® Enhanced από το BRAVIA CORE.

Δείτε το παρασκήνιο των αγαπημένων σας ταινιών με το Studio Access

Θέλετε να μάθετε τι συνέβη στα παρασκήνια των αγαπημένων σας ταινιών; Το BRAVIA CORE σάς προσφέρει πληθώρα επιπλέον πλάνων, συνεντεύξεων και πολλά άλλα.

Οι ηγέτες της ψυχαγωγίας μιλούν για την έμπνευση πίσω από το BRAVIA CORE

Μάθετε πώς οι τηλεοράσεις BRAVIA XR αναβαθμίζουν την εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας με το BRAVIA CORE.

Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR™ λειτουργούν άψογα με κονσόλες PlayStation®5. Μαζί, η BRAVIA XR και το PS5™ δημιουργούν μια απίστευτη εμπειρία καθηλωτικής εικόνας και ήχου που σας δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην καρδιά της δράσης.

Περισσότερη λεπτομέρεια σε σκηνές υψηλής αντίθεσης

Αυτόματη λειτουργία αντιστοίχισης τόνων HDR

Η αντιστοίχιση τόνων της αυτόματης λειτουργίας HDR βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις HDR της κονσόλας PS5™ κατά την αρχική διαμόρφωση. Το PS5™ αναγνωρίζει το μοντέλο τηλεόρασης BRAVIA XR και επιλέγει τη βέλτιστη ρύθμιση HDR. Έτσι, ακόμα και σε σκηνές υψηλής αντίθεσης, φαίνονται οι λεπτομέρειες και τα χρώματα στα πιο φωτεινά και πιο σκοτεινά σημεία.

Απολαύστε παιχνίδια και άλλα με την κονσόλα PS5

Αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας

Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR εντοπίζουν αν παίζετε παιχνίδι ή αν βλέπετε ταινίες και εκπομπές. Η αυτόματη λειτουργία τύπου εικόνας μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία παιχνιδιού όταν παίζετε, ελαχιστοποιώντας την καθυστέρηση εισόδου, για καλύτερη ανταπόκριση στη δράση, ή σε τυπική λειτουργία όταν βλέπετε ταινίες streaming ή σε Ultra HD Blu-ray™ στο PS5, για καλύτερη επεξεργασία και ποιότητα εικόνας

Η νίκη είναι δική σας με 4K/120 fps

Με 4K/120 fps όπως καθορίζονται σε HDMI 2.1, οι τηλεοράσεις μας προσφέρουν ομαλή κι ευκρινή κίνηση, για παιχνίδι υψηλής απόκρισης.

Ατόφια μαύρα, για ρεαλιστικό βάθος και υφή

Το XR OLED Contrast Pro ενισχύει το χρώμα και την αντίθεση στις φωτεινές περιοχές, για εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες με απόλυτα ατόφια μαύρα και κορυφαία φωτεινότητα. 

Με αισθητήρα θερμοκρασίας και πάνελ υψηλής φωτεινότητας, αυτή η τηλεόραση OLED χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™ για να ανιχνεύει τη θερμοκρασία της οθόνης και να ελέγχει με ακρίβεια το φως, ώστε τα pixel σε φωτεινές περιοχές να φωτίζονται ταυτόχρονα.

Ευρύ φάσμα χρωμάτων για ρεαλιστικές αποχρώσεις και τόνους

Χάρη στον Cognitive Processor XR™ και την τεχνολογία XR Triluminos Pro, η A80K αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα με κάθε λεπτή απόχρωση. 

Μαζί με την οθόνη ευρέως χρωματικού φάσματος και τον επεξεργαστή που μιμείται την ανθρώπινη αντίληψη, εντοπίζει το χρώμα από τον κορεσμό, τον τόνο και τη φωτεινότητα και αποδίδει φυσικές αποχρώσεις.

Αναπαράγει χαμένες υφές, το περιεχόμενο αναβαθμίζεται σε 4K

Με την αναβάθμιση XR 4K απολαμβάνετε ψυχαγωγία σε ποιότητα κοντά στην 4K, σε κάθε περιεχόμενο ή πηγή. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR™ αντλεί από έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και αναδημιουργεί τις χαμένες υφές για ρεαλιστικές εικόνες.


Έξυπνη επεξεργασία κίνησης για δράση με γρήγορη κίνηση

Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, το XR OLED Motion αντιμετωπίζει τη θόλωση, αναλύοντας κρίσιμα οπτικά στοιχεία σε διαδοχικά καρέ. Δημιουργεί και εισάγει επιπλέον καρέ μεταξύ των αυθεντικών, για να απολαμβάνετε ομαλή και καθαρή δράση, ακόμα και σε γρήγορη κίνηση.

Κατασκευαστής

Sony

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
77 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
100 Hz
Τύπος Panel
OLED
HDR Type
Dolby Vision, HDR, HDR10, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
3.2
Ισχύς
50 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Όχι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
Android
Smart Assistant
Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Google Home

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
2
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Ναι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2022
Βάρος
34,8 kg
VESA Mount
300 x 300 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1708 mm
Ύψος
966 mm
Πάχος
75 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1708 mm
Ύψος
1050 mm
Πάχος
250 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • ANASTASIOS_DIAMANTAKIS
    5
    8 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Έχουν περάσει από τα μάτια μου όλες οι επώνυμες τηλεοράσεις Philips,sumsung,lg...όμως εδώ πρόκειται για κάτι άλλο... οπτικά και ακουστικά.
    Τα λόγια είναι περιττά.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • virtus
    5
    14 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η μετάβαση από τις 65'' στις 77΄΄ ήταν κάτι που το περιμένεις όταν παίρνεις μια τέτοια απόφαση για αγορά τηλεόρασης. Η μετάβαση όμως και η χαοτική διαφορά από την LED τεχνολογία στην OLED είναι εντυπωσιακή. Ο ορισμός των χρωμάτων και το απόλυτο ΜΑΥΡΟ που ξεδιπλώνεται μπροστά σου είναι απλά απερίγραπτο. Με το Calibration παίρνεις πιο κινηματογραφικό ύφος, ο ήχος αρκετά καλός, ποιοτική κατασκευή, άριστη επιλογή αν συνδυαστεί και με τα πέντε χρόνια της εγγύησης SONY.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • milonasi
    5
    30 στους 34 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    The OLED TV category is taking televisions to a new level. It's no longer about size, but about quality. In this picture quality, there is no criticism.
    If you don't want to get stuck watching TV more than usual, never buy an OLED TV. I still haven't figured out why I watched an entire Transformers movie without Megan Fox.
    SONY has always had a tradition in picture quality and continues to have it.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    Απίστευτη εικόνα τέλειος ήχος.Αξιζει τα χρήματα της .

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    ο συνδυασμός OLED μαζί με android Είναι απίστευτος είναι ο λόγος που διάλεξα Sony

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    εικονα και ηχος εξαιρετικα!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 65 "

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Sony Smart Τηλεόραση 77" 4K UHD OLED XR-77A80K HDR (2022)Sony Smart Τηλεόραση 77" 4K UHD OLED XR-77A80K HDR (2022)Sony Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED XR-55A80L HDR (2023)Sony Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED XR-55A80L HDR (2023)Sony Smart Τηλεόραση 77" 4K UHD OLED XR-77A80L HDR (2023)Sony Smart Τηλεόραση 77" 4K UHD OLED XR-77A80L HDR (2023)Sony Smart Τηλεόραση 83" 4K UHD OLED XR-83A80L HDR (2023)Sony Smart Τηλεόραση 83" 4K UHD OLED XR-83A80L HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 75" 4K Crystal UHD LED UE75CU7172UXXH HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 75" 4K Crystal UHD LED UE75CU7172UXXH HDR (2023)
από 2.999,00 €από 1.499,00 €από 3.268,74 €από 3.998,00 €από 745,00 €
ΚατασκευαστήςSonySonySonySonySamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος77 "55 "77 "83 "75 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά