Κέλυφος Κλειδιού Αυτοκινήτου με Λάμα HU83 & 2 Κουμπιά για Peugeot 307
Κελύφη Κλειδιών Αυτοκινήτου

Κέλυφος Κλειδιού Αυτοκινήτου με Λάμα HU83 & 2 Κουμπιά για Peugeot 307Κωδικός: 36547250

Στο ανταλλακτικό δεν περιλαμβάνονται ο εσωτερικός μηχανισμός με το immobilizer και τον τηλεχειρισμό καθώς τοποθετείται ο παλιός.

7,83
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 7,83 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
L319-A
Αριθμός Κουμπιών
2
Car make
Peugeot
Είδος
Κέλυφος με Λάμα
Αναδιπλούμενο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 2
Αξιολόγησε το προϊόν
  • vitalogy
    1
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μεγάλη προσοχή γιατί είναι ελατωματικο. Τώρα αν έτυχε το κοματι το δικό μου , δεν ξέρω. Όταν προσπάθησα να το συναρμολογησω είδα ότι η βίδα δεν μπορούσε να βιδώσει, παρόλο που η λάμα έδειχνε ότι έχει εφαρμόσει καλά. Επειδή όμως είχαν μαγκώσει καλά τα δυο πλαστικά τμήματα το άφησα έτσι. Όταν την άλλη μέρα πήγα να βάλω μπροστά το αυτοκίνητο (και ενώ το κλειδι μπήκε καλά στην μίζα) δεν έπαιρνε μπροστά. Έκανε τον θόρυβο πως πάει να πάρει αλλά δεν...Ειλικρινά εκείνη την στιγμή το μυαλό μου δεν πήγε στο κλειδί. Επειδή έπρεπε να φύγω για την δουλειά μου το άφησα έτσι με σκοπό μετά από κάποιες ώρες να φωνάξω οδική. Κατα την διάρκεια της εργασίας μου όμως μου πέρασε ευτυχώς από το μυαλό μήπως και φταίει το κλειδί. Έτσι μόλις επέστρεψα σπίτι δοκίμασα το δεύτερο κλειδί το οποίο έβαλε μπροστά το αμάξι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Low quality and No Peugeot logo - just an empty black area

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

58 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
kimemmx

Επειδή έχει χαλάσει η βίδα απ το βιδωμα ξεβίδωμα, η συσκευασία του κελύφους του κλειδιού για το πεζώ 307 περιέχει τη βιδούλα ; Τι κατσαβίδι χρειάζεται για να τη βιδώσω Απ το παλιό κέλυφος εκτο΄ς της πλακέτας τι άλλο κρατάω

vitalogy

Αν πάρεις συσκευασία που έχει και τα δυο κοματια του κελύφους τότε ναι, έχει και την βίδα. Ένα απλό μικρό κατσαβίδι χρειάζεται. Βασικά κοιτά σε μαγαζί με χρώματα , ίσως βρεις βιδουλα.

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)