SCK Cyclo 1 SCK-C1-BU/BK Πλαστικό Kayak Ψαρέματος 1 Ατόμου Μπλε/Μαύρο
Κανό & Kayak

SCK Cyclo 1 SCK-C1-BU/BK Πλαστικό Kayak Ψαρέματος 1 Ατόμου Μπλε/ΜαύροΚωδικός: 36576637

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος: Sit on Top
  • Μέγιστο φορτίο: 250 κιλά
  • Βάρος: 35 κιλά
  • Μήκος: 350 εκ.
  • Πλάτος: 82 εκ.
  • Ύψος: 44 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 1.990,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.990,00 €

  2. 1.990,00 €

Περιγραφή

Το SCK Cyclo 1 είναι ένα μονοθέσιο ποδηλατικό καγιάκ που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για ψάρεμα και εξερεύνηση σε θάλασσες και λίμνες. Η κατασκευή του είναι στιβαρή και παρέχει άριστη ποιότητα πλεύσης, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια του χρήστη.

Ποδηλατικός μηχανισμός

Διαθέτει έναν ποδηλατικό μηχανισμό που προσφέρει ολοκληρωμένη και εξαιρετική λειτουργία. Με μία ταχύτητα που πάει τόσο προς τα μπροστά όσο και προς τα πίσω, ο μηχανισμός απλοποιεί τη χρήση και εξασφαλίζει αξιοπιστία. Το πάτημα στα πετάλια είναι εξαιρετικά εύκολο και άνετο, ελαχιστοποιώντας την κόπωση κατά τη διάρκεια της κωπηλασίας. Μια πλήρης περιστροφή στα πετάλια αντιστοιχεί σε 10 περιστροφές της προπέλας.

Επιπλέον, ο μηχανισμός σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση του χρήστη. Είναι εύκολο να σηκώνεται από τη θέση του, διευκολύνοντας την είσοδο και έξοδο από το καγιάκ. Η κατασκευή από αλουμίνιο καθιστά το καγιάκ εξαιρετικά ανθεκτικό και ελαφρύ, προσφέροντας ευκολία στη μεταφορά και τη χρήση του. Τέλος, τα πετάλια με δέστρα παρέχουν σταθερό κράτημα και εξασφαλίζουν άνετη κίνηση κατά τη διάρκεια της χρήσης, βελτιώνοντας την απόδοση και τον έλεγχο του καγιάκ.

Αποθηκευτικοί χώροι

Στην πλώρη του καγιάκ, υπάρχει ένας ευρύχωρος αποθηκευτικός χώρος με αποστράγγιση και μονωμένο καπάκι, ο οποίος σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε μεγαλύτερα αντικείμενα και βρεγμένα είδη. Η αποστράγγιση εξασφαλίζει την απομάκρυνση του νερού που μπορεί να εισέλθει κατά τη διάρκεια της κωπηλασίας, ενώ το μονωμένο καπάκι προστατεύει τα αντικείμενα από την υγρασία.

Μπροστά από το κάθισμα, υπάρχει ένας στεγανός αποθηκευτικός χώρος με κουμπωτό καπάκι, ιδανικός για να αποθηκεύσετε μικρότερα αντικείμενα όπως κλειδιά, κινητά τηλέφωνα ή φακούς. Αυτός ο χώρος παρέχει εύκολη πρόσβαση σε σημαντικά πράγματα που θέλετε να έχετε κοντά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Πίσω από το κάθισμα, υπάρχει ένας ακόμα στεγανός αποθηκευτικός χώρος με βιδωτό καπάκι, προσφέροντας επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για εξοπλισμό, προμήθειες ή άλλα αντικείμενα που θέλετε να πάρετε μαζί σας. Επιπλέον, υπάρχει ένα μεγάλος αποθηκευτικός χώρος στην πρύμνη με λάστιχο για να κρατάτε ασφαλή τα αντικείμενα που θα έχετε μαζί σας κατά τη διάρκεια της εξόρμησης.

Εύκολη μεταφορά

Οι 2 λαβές μεταφοράς του στην πλώρη και στην πρύμνη είναι από το καλούπι και εξασφαλίζουν ιδανικό κράτημα μεταφοράς και ανθεκτικότητα.

Επιπλέον έχει δύο συμπαγής πλαϊνές, όπου πάνω τους υπάρχει λάστιχο για την συγκράτηση του κουπιού όταν δεν το χρησιμοποιείτε.

Ρυθμιζόμενο καθίσμα αλουμινίου

Το κάθισμα αλουμινίου εξασφαλίζει ξεκούραστη χρήση για ολοήμερη εκδρομή. Με τη δυνατότητα ρύθμισης, μπορείτε να το προσαρμόσετε, για να βρείτε την ιδανική θέση για εσάς.

Ενσωματωμένη τιμονιέρα με χειριστήριο

Είναι εξοπλισμένο με μια ενσωματωμένη τιμονιέρα στην πρύμνη που προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευκολία στον χειρισμό του. Ο χειριστής μπορεί εύκολα να κατευθύνει το καγιάκ στο νερό, προσφέροντας του απόλυτο έλεγχο και σταθερότητα.

Επιπλέον εξοπλισμός

Επίσης θα βρείτε 3 εσωτερικές καλαμοθήκες, 1 εξωτερική, περιστρεφόμενη και ρυθμιζόμενη καλαμοθήκη που μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις ράγες, 10 τρύπες αποστράγγισης των νερών με τάπες, ποτηροθήκες και 10 D-rings.

Κατασκευαστής

SCK

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Ψαρέματος
Τύπος
Sit on Top
Χρώμα
Μπλε

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα
1 Ατόμου
Υλικό
Πλαστικά Kayak
Βάρος
35 kg
Μέγιστο Φορτίο
250 kg

Διαστάσεις

Μήκος
350 cm
Πλάτος
82 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Giorgos_Kallilas
    4
    6 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πολύχρωμο

    πολύ καλό προϊόν αλλά το χάλια που έχει είναι ότι χωράει μόνο ένα άτομο και αυτό δεν με έχει βολέψει καθόλου επίσης είναι και πολύ ακριβό

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη