Nebo Galileo Air Φανάρι Επαναφορτιζόμενο 1000lm
Προϊόντα Φωτισμού Camping

Nebo Galileo Air Φανάρι Επαναφορτιζόμενο 1000lm Κωδικός: 36773700

ο Galileo Air 1000 είναι ένα πανίσχυρο φανάρι 1.000 lumen που διαθέτει πτυσσόμενο σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο για βολική φορητότητα. Το ζεστό λευκό φως φωτίζει αποτελεσματικά κάθε χώρο, ενώ η...

Δες όλη την περιγραφή

ο Galileo Air 1000 είναι ένα πανίσχυρο φανάρι 1.000 lumen που διαθέτει πτυσσόμενο σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο για βολική φορητότητα. Το ζεστό λευκό φως φωτίζει αποτελεσματικά κάθε χώρο, ενώ η επιλογή κόκκινου φωτός βοηθά στη διατήρηση της νυχτερινής όρασης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτό το επαναφορτιζόμενο φανάρι χρησιμεύει επίσης ως τράπεζα ενέργειας...

Δες όλη την περιγραφή
39,80
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 39,80 €

Περιγραφή

ο Galileo Air 1000 είναι ένα πανίσχυρο φανάρι 1.000 lumen που διαθέτει πτυσσόμενο σχεδιασμό που εξοικονομεί χώρο για βολική φορητότητα. Το ζεστό λευκό φως φωτίζει αποτελεσματικά κάθε χώρο, ενώ η επιλογή κόκκινου φωτός βοηθά στη διατήρηση της νυχτερινής όρασης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αυτό το επαναφορτιζόμενο φανάρι χρησιμεύει επίσης ως τράπεζα ενέργειας για τη φόρτιση των συσκευών σας που τροφοδοτούνται μέσω USB.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Φανάρι
Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενο
Αδιάβροχο
Όχι
Led
Όχι
με Φιάλη
Όχι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Lumen
1000 lm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Mobile_Settings
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εχω πάρει πολλά φθηνά φανάρια κινεζιές των 15-20 ευρω που αρχικά φωτίζουν 45 λεπτά - 1 ώρα και μετά πέφτει εντελώς η απόδοσή τους.. μετά από λίγες επαναφορτίσεις φτάνουν τελικά να διαρκούν 25-30 λεπτά σε δυνατή σκάλα. πολύ λίγο δηλαδή για όποιον το θέλει για κάμπινγκ..
    Το συγκεκριμένο nebo galileo air 1000 είναι σοβαρό προϊόν που κάνει ό,τι υπόσχεται. Το άφησα στη μεσαία σκάλα στα 500 lumens (υπεραρκετή φωτεινότητα για καμπινγκ) και όντως άρχισε να πέφτει η δύναμή του ακριβώς στις 5 ώρες.. μεχρι τις 5 ώρες λειτούργησε άψογα και ζωηρά.. Στην πραγματικότητα αρκεί και η χαμηλή του σκάλα στα 100 lumens που κρατάει 10 ώρες ως φαναράκι χαλαρό.. Η μεγάλη του σκάλα στα 1000 lumens (κρατάει 1 ωρα) είναι όντως πολύ δυνατή αλλά θα χρειαστεί μόνο σε φάση που κάνεις μια δουλειά δηλαδή για σύντομο χρόνο ..
    Φορτίζει με usb όπως ένα κινητό (άρα και από power bank) σε περίπου 4 ώρες..
    Καλύτερα κάτι πιο ακριβό που να κάνει τη δουλειά που το θες παρά να πετάς λεφτά σε φτηνότερα που τελικά δε σου κάνουν τη δουλειά ..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες