Wilkinson Sword Hydro 5 Skin Protection Advanced Ανταλλακτικές Κεφαλές με 5 Λεπίδες & Λιπαντική Ταινία 5τμχ
Ξυραφάκια

Wilkinson Sword Hydro 5 Skin Protection Advanced Ανταλλακτικές Κεφαλές με 5 Λεπίδες & Λιπαντική Ταινία 5τμχΚωδικός: 36779465

Ανταλλακτικές κεφαλές για ξυραφάκια της εταιρίας Wilkinson Sword. Διαθέτουν 5 λεπίδες και λιπαντική ταινία που λειαίνει την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.

12,84
ΠαράδοσηΤετ, 30 Οκτ - Τρί, 19 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 12,84 €

Περιγραφή

Ανταλλακτικές κεφαλές για ξυραφάκια της εταιρίας Wilkinson Sword. Διαθέτουν 5 λεπίδες και λιπαντική ταινία που λειαίνει την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ανταλλακτικές Κεφαλές
Χρήση
Προσώπου
Αριθμός Λεπίδων
5
με Λιπαντική Ταινία
Ναι
Τεμάχια
5 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Μιλάμε για άλλο επίπεδο άνεσης που συγκρίνεται μόνο με το ξυραφάκι της Gillette Sensitive με τη διαφορά ότι με το Wilkinson θα ξυριστείτε πολύ πιο γρήγορα γιατί χρειάζεται λιγότερα περάσματα.
    Τα ανταλλακτικά αυτά προορίζονται για τις μηχανές της σειράς Wilkinson Hydro 5 όπου στο μοντέλο Avdanced στο οποίο αντιστοιχούν (αν και είναι συμβατά με όλα τα Hydro 5), έχει προστεθεί και μια δεύτερη άρθρωση λίγο πιο χαμηλά από την πρώτη. Αυτό δεν επηρεάζει καθώς φαίνεται το βάθος ξυρίσματος αλλά αυξάνει πολύ την άνεση, η οποία θεωρώ ότι πλέον ξεπερνάει και το Gillette Fusion Proglide. Αν έπρεπε να έχω μια μόνο ξυριστική μηχανή, θα διάλεγα αυτή.

    • Βάθος ξυρίσματος
    • Καθαρισμός
    • Ταχύτητα ξυρίσματος
    • Δεν ερεθίζει το δέρμα
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη