LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED OLED65B26LA HDR (2022)
Τηλεοράσεις

LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED OLED65B26LA HDR (2022) Κωδικός: 36915105

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμός Ανανέωσης 100 Hz
  • OLED Panel
  • Τύπος HDR: Dolby Vision, HDR, HDR10
  • 2x HDMI 2.1/2x HDMI/2x USB
  • Λογισμικό: WebOS
  • Ενεργειακή Κλάση G
Δες όλη την περιγραφή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.450,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.450,00 €

Περιγραφή

Η σειρά Β2 της LG αποτελείται από τηλεοράσεις υψηλής απόδοσης και ποιότητας εικόνας, καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία OLED, η οποία παρέχει αντίθεση απεριόριστης βαθύτητας και απόλυτα μαύρα επίπεδα. Επιπλέον, διαθέτει τεχνολογίες όπως η υποστήριξη HDR10 και HLG για βελτιωμένη αναπαραγωγή χρωμάτων και φωτεινότητας.

Απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ποιοτική τηλεόραση με προηγμένες δυνατότητες, όπως η αναπαραγωγή περιεχομένου 4K, HDR και Dolby Vision. Επιπλέον, είναι κατάλληλη για θέαση ταινιών και σειρών, αθλητικών γεγονότων και για παιχνίδια, καθώς διαθέτει χαμηλή επιτάχυνση εικόνας (low input lag) και υποστηρίζει τεχνολογίες όπως το VRR (Variable Refresh Rate) και το ALLM (Auto Low Latency Mode). 

SELF-LIT OLED

Το αληθινό σκοτάδι δημιουργεί το φως

Τα pixels της LG OLED ανάβουν αυτόνομα χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει τη λάμψη τους. Πλέον, οι σκοτεινές περιοχές είναι τελείως μαύρες, χωρίς διαρροή φωτός ή εφέ φωτοστέφανου. Οραματιστείτε μια καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος.


Επεξεργαστής α7 Gen 5 AI

Η ομορφιά συναντά την ευφυία

Η ευφυία που κρύβεται πίσω από την ομορφιά. Ακολουθώντας τις εξελίξεις βαθιάς μάθησης (deep learning), ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI της LG βελτιώνει τα αντικείμενα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, προσθέτοντας φυσικό βάθος και κάνοντας τα χρώματα εντυπωσιακά ζωντανά αλλά και ακριβή.

Απεριόριστη αντίθεση

Εκθαμβωτικές σκοτεινές και λαμπερές φωτεινές σκηνές

Χωρίς οπίσθιο φωτισμό που αμβλύνει την επίδρασή τους, τα αυτοφωτιζόμενα pixel επιτυγχάνουν το πιο βαθύ μαύρο για καθαρή αντίθεση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού. Η εικόνα είναι πιο καθορισμένη, ώστε να μπορείτε να διακρίνετε ανεπαίσθητες λεπτομέρειες που συνήθως δεν πιάνουν τα μάτια σας.

Δυναμική χαρτογράφηση αποχρώσεων

"Δυνατή" ποιότητα εικόνας

Το Dynamic Tone Mapping χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή α7 Gen 5 AI για να ανιχνεύσει τι υπάρχει στο κάδρο και να εφαρμόσει τη βέλτιστη καμπύλη απόχρωσης. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό HDR, βαθιά αντίθεση και περίπλοκες λεπτομέρειες.

Καθηλωτικός ήχος surround

Ο ήχος έρχεται καταπάνω σας

Ο επεξεργαστής α7 Gen 5 AI επιτυγχάνει μίξη ήχου 2 καναλιών σε εικονικό ήχο 5.1.2 καναλιών. Νιώστε τη δράση και το χάος γύρω σας, καθώς μπαίνετε ολοένα πιο βαθιά στον κόσμο του παιχνιδιού σας.

ThinQ AI & webOS

Τηλεόραση μόνο για εσάς

Χρειάζεστε έμπνευση για μια κινηματογραφική βραδιά; Το ThinQ παρέχει προτάσεις με βάση τα γούστα σας. Ρυθμίστε προφίλ για όλους στο σπίτι ώστε να ξαναμπαίνουν γρήγορα στην αγαπημένη τους τηλεοπτική σειρά και να λαμβάνουν ειδήσεις που τους αφορούν και αθλητικές ενημερώσεις.


Σχεδίαση

Κομψή και απρόσκοπτη

Δεν χρειάζεται πια να κρύβετε την τηλεόρασή σας. Χάρη στην απίστευτα λεπτή σχεδίαση, ταιριάζει ιδανικά στον χώρο σας. Η βάση Gallery σάς δίνει την ελευθερία τοποθέτησης οπουδήποτε, κρύβοντας επιμελώς τα αντιαισθητικά καλώδια.


Αληθινή κινηματογραφική εμπειρία

Και τώρα, είστε ο κεντρικός χαρακτήρας

Το Dolby Vision IQ συνδυάζεται με το Dolby Atmos για μια εντυπωσιακή, καθηλωτική εμπειρία. Μέσω του επεξεργαστή α7 Gen 5 AI της LG, το Dolby Vision IQ προσθέτει εξαιρετικό βάθος και αναδεικνύει λεπτές υφές.

Ψυχαγωγία

Όλα τα αγαπημένα σας, σε ένα μέρος

Έτοιμοι για την κινηματογραφική βραδιά. Τα πάντα έτοιμα για σνακ και φαγητό μπροστά στην τηλεόραση. Βρείτε σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να παρακολουθήσετε στις διαθέσιμες εφαρμογές streaming. Χάρη στις υπηρεσίες Netflix, Amazon Prime και Apple TV+, καθώς και στο, θα βρίσκετε πάντα κάτι συναρπαστικό να δείτε.

Απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού

Πανίσχυρη μηχανή που κερδίζει

Βελτιώστε το παιχνίδι σας με τις πρώτες τηλεοράσεις που υποστηρίζουν Dolby Vision Gaming 4K στα 100 Hz για πιο ρευστό και ρεαλιστικό παιχνίδι. Χάρη στον χρόνο απόκρισης 0.1 ms, τη συμβατότητα NVIDIA G-Sync, το AMD FreeSync Premium και την υποστήριξη VRR, ακόμα και η πιο φρενήρης δράση απεικονίζεται καθαρά και ομαλά.

Cloud Gaming

Η νέα κατηγορία στο gaming

Με την απρόσκοπτη προσθήκη του GeForce NOW, υπάρχει ένα ολόκληρο "σύννεφο" παιχνιδιών που σας περιμένει να παίξετε. Ανακαλύψτε ξανά παιχνίδια που αγαπάτε και βρείτε νέα αγαπημένα απευθείας μέσα από την τηλεόρασή σας.

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
65 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
100 Hz
Τύπος Panel
OLED
HDR Type
Dolby Vision, HDR, HDR10, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
20 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Όχι
Hotel Mode
Ναι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Όχι
VRR
Ναι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
WebOS
Smart Assistant
Alexa, Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Alexa, Google Home

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
4
Πλήθος HDMI 2.1
2
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2022
Βάρος
24 kg
VESA Mount
300 x 200 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
1449 mm
Ύψος
832 mm
Πάχος
46,9 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
1449 mm
Ύψος
869 mm
Πάχος
246 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Elias_Theodoridis
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Απιστευτη!! Εχω ευχαριστηθει ταινιες!! Δυο φορες με ψαρωσε οτι εχει πεταχτει κατι στο σπιτι απο την ταινια!! Χρησιμοποιω και PS5 εχει διαφορες λειτουργιες που κανουν την εμπειρια ξεχωριστη!! Αν το PS5 ειχε περισσοτερους τιτλους να τρεχουν με φουλ quality θα ειχα αλλη αποψη στο gaming, μεχρι στιγμης σουπερ!!! αξιζει τα λεφτσ της

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pant1967
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Απίστευτη τηλεοραση,εκπληκτικό μαύρο,ζωντανά χρώματα,με 4Κ πηγή η εικόνα απογειώνεται.....το μενου ειναι πολυ εύχρηστο...gaming και με PS5 και με XBOX x ειναι απολαυση.....γενικα ειναι η πρωτη μου oled και νοιώθω οτι αξίζει καθε της €.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michalis_X
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι φοβερό εργαλείο! Εικόνα φανταστική (θέλει να παίξεις με τις ρυθμίσεις αρκετά γιατί οι preset ρυθμίσεις είναι για να σπάνε νεύρα -ειδικά η ρύθμιση για sports- αλλά όταν τις φτιάξεις απολαμβάνεις πραγματικά τέλεια εικόνα. Ειδικά το μαύρο της είναι καταπληκτικό. Ο ήχος είναι τόσο απρόσμενα καλός που ενώ είχα αποφασίσει για μπάρα ήχου, τελικά δεν χρειάστηκε να αγοράσω.
    Το τηλεχειριστήριο είναι απόλαυση (στην προηγούμενη LG είχα αναγκαστεί να συνδέσω και ένα πληκτρολόγιο γιατί αλλιώς δεν γινόταν δουλειά, αλλά σε αυτή μόλις το συνηθίσεις είναι τέλειο). Η φωνητική αναζήτηση έχει τα θεματάκια της, αλλά γενικά είναι ΟΚ (και δεν τη χρησιμοποιώ και πολύ).
    Η χρήση που της κάνω είναι κατά 70% ταινίες 4K μέσω iptv (φανταστική απόδοση) και 30% sports (δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλά 4K ακόμα).

    Το μόνο αρνητικό είναι το βάρος! 2 άτομα για να τη βάλουμε στη βάση τοίχου που ήταν η παλιά μου LG μας βγήκε η πλάτη.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Rafas24
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    αναβάθμιση από LG led UHD smart έπειτα από σπασμένο πάνελ στην οποία η εικόνα ήταν πολύ ποιοτική καθώς είχε καινούρια 900 το 2018.... όποιος δεν έχει δει OLED panel δεν ξέρει τη χάνει . καμία σχέση με απλή led .. η τηλεόραση είναι top με ωραίο premium σχεδιασμο . Πολυ καλή εικόνα ( θέλει λίγο να ασχοληθείς με της ρυθμίσεις για τα βρεις αυτό που σου ταιριάζει) η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια της digeia είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με απλή led αλλά εκεί που θα δείτε τεράστια διαφορά είναι στης streaming υπηρεσίες ( Netflix Disney plus) χαίρεσαι να βλέπεις ταινίες. το magic remote όλα τα λεφτά , η γωνία θέασης είναι πάρα πολύ καλή , τα μαύρα τέλεια , ο ήχος παρόλο που είναι 2.0 έχει ωραίο surround εφέ και αρκετά καλό μπάσο.. ο χρόνος θα δείξει για την αντοχή της ως προς το OLED καθώς τα πάνελ είναι ευαίσθητα ( εγώ έκανα και επέκταση εγγύησης για 5 χρόνια για να είμαι καλυμμένος)

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • amalia_doufexi
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Άψογη εικόνα κ ήχος, πολύ εύχρηστο μενού κ απίθανο τηλεκοντρόλ! Η τηλεόραση είναι σαν κόσμημα στον χώρο!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gatonakos
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    τα oled panel είναι πραγματικα απιστευτα όσον αναφορά την ποιότητα των χρωματων και της εικόνας πραγματικά ότι και να βλέπεις το κάνει ομορφότερο , ωστόσο αν χρήση της είναι για προβολή καναλιών καλύτερα να μην σπαταλήσετε ένα τέτοιο ποσό μια που η ποιότητα αυτών των καναλιών ούτως ή άλλως είναι μέτρια σε όλες τις τηλεοράσεις , η τηλεόραση προορίζεται για κάποιον που θα την χρησιμοποιήσει σαν οθόνη περισσότερο για gaming και για ταινίες . Ο ήχος είναι φανταστικός , από μόνη της η τηλεόραση παραγει πολύ ποιοτικό ήχο , οπότε και η αγορά επιπρόσθετων αξεσουάρ όπως μπαρες , ηχεία κτλ δεν είναι απαραίτητες. Το μενού είναι πολύ καλό ,εύχρηστο , ειδικά οι φωνητικες εντολές στα ελληνικά είναι το κάτι άλλο .

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sakis.mtg
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική ποιότητα θέασης από κάθε άποψη! Αυτόματη προσαρμογή εικόνας και ήχου με τη χρήση AI!
    Εκπληκτικό το γεγονός των φωνητικών εντολών και στα ελληνικά! Απόλυτα ευχαριστημένος!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Sakellariou56
    5
    20 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Την τηλεοραση την παρελαβα σε αντικατασταση της 55'' LG OLED TV - B7 του 2017 κατασκευης με το συνηθισμένο για τις OLED LG BURN IN (αποτυπωση στατικης εικονας ). Σε σχέση με το κατα 5 χρονια παλαιοτερο μοντέλο Β7 δεν διακρινω ιδιαιτερες αναβαθμισεις περαν του ήχου που αν και λιγοτερα 20w εντασης ακουγετε καλυτερα. Δεν έχει δυνατοτητα PVR οπως και οι περισσοτερες και θεωρώ ότι και η ποιοτητα κατασκευης ειναι λιγότερο ποιοτικη. Σε θεματα εικονας το μαυρο ειναι κορυφαιο, οι γωνίες θεασης εξαιρετικες και η παρακολουθηση των επιγειων καναλιων σε HD ειναι πολυ ευχαριστη. Την θεωρώ ακριβη για αυτα που προσφερει σε συνδυασμο με το ποσο επιφοβες ειναι οι OLED με το φαινομενο burn in. Απαραιτητη η επεκταση εγγύησης σε πενταετια για να έχουμε το κεφαλι μας ήσυχο αν και η αποψη μου ειναι πως αφου η LG και καθε εταιρεια δεν μπορει να ρυθμίσει το συγκεκριμένο προβλημα θα πρεπει να αναλαμβανει και το κόστος επισκευης ανεξαρτήτως εγγύησης.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η τέλεια 65'' τηλεόραση!!!
    Ελπίζω να κρατήσει και να μην χαλάσει γρήγορα μόνο.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ ωραία τηλεόραση δεν βρίσκω κάτι αρνητικό ακόμα όλα καλα το μαύρο και η εικόνα σκοτώνει

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Η πιο τέλεια εικόνα και ήχος!!!

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    Θα περιμένω ένα μήνα για να μοιραστώ τις εμπειρίες μου.

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
  • Η αξιολόγηση αφορά διαγώνιος: 55 "

    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Εικόνα
    • Ήχος
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Simos_Gkioulmeintanoglou

Ξέρετε αν διαθέτει screen mirroring ? δλδ να συνδέσεις ότι βλέπει το κινητό σου στη τηλεόραση

Alexstt

Ναι, μέσω της εφαρμογής lg thinq

gramma05

Ισχύει ότι οι OLED οθόνες έχουν tampered glass οπότε είναι πιο ανθεκτικές από QLED? Έχω έναν μπόμπιρα 3 ετών βέβαια, άρα τίποτα δεν με σώζει :)

Michalis_X
tomgats

Η τηλεόραση αυτή είναι που εφάπτεται σαν κάδρο στο τοίχο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (4)

Παρόμοια προϊόντα

LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED OLED65B26LA HDR (2022)LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED OLED65B26LA HDR (2022)LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED OLED65B36LA HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED OLED65B36LA HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED QE65S90CATXXH HDR (2023)Samsung Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED QE65S90CATXXH HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED Evo OLED65C36LC HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED Evo OLED65C36LC HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED OLED65C31LA HDR (2023)LG Smart Τηλεόραση 65" 4K UHD OLED OLED65C31LA HDR (2023)
από 1.450,00 €από 1.348,00 €από 1.476,00 €από 1.554,00 €από 1.499,00 €
ΚατασκευαστήςLGLGSamsungLGLG
-Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος65 "65 "65 "65 "65 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες