Καμπίνες & Διαχωριστικά Μπάνιου

Orabella Serena Διαχωριστικό Ντουζιέρας 120x185cm Clean Glass Chrome Κωδικός: 36929150

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κρύσταλλο ασφαλείας 8 mm
  • Προφίλ αλουμινίου
  • Με μεγάλη τηλεσκοπική αντηρίδα

Διαχωριστικό προστατευτικό τζάμι ντουζιέρας κατασκευασμένο από διάφανο κρύσταλλο ασφαλείας 8 χιλιοστών.

Δες όλη την περιγραφή
216,00
ΠαράδοσηΤετ, 17 Ιουλ - Παρ, 19 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 216,00 €

Περιγραφή

Τοποθέτηση

Διαχωριστικό της εταιρείας Orabella, για τοποθέτηση σε ντουζιέρα. Το διαχωριστικό αποτελείται από ένα ενιαίο κομμάτι, το οποίο ουσιαστικά οριοθετεί τον χώρο της ντουζιέρα και καθιστά εύκολη την είσοδο και την έξοδο σας, αφού δεν υπάρχουν πόρτες. Αποτελεί μία πιο οικονομική λύση, σε σχέση με μία καμπίνα, και είναι ιδανικό για μπάνια που δεν έχουν περιορισμό χώρου.

Μπορεί να τοποθετηθεί είτε πάνω στη ντουζιέρα, είτε απευθείας στο πάτωμα του μπάνιου.

Προφίλ

Το προφίλ είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο κάτι που προσφέρει ανθεκτικότητα στην υγρασία και την διάβρωση, ενώ παράλληλα ο καθαρισμός του είναι πολύ εύκολος.

Κρύσταλλο ασφαλείας

Το διαχωριστικό διαθέτει κρύσταλλο ασφαλείας το οποίο αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή καθώς πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές υλικό με μεγάλη αντοχή παρέχοντας παράλληλα ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Ενώ έχει εξαιρετική αντοχή, στην περίπτωση που κατά λάθος προκληθεί η θραύση του θα γίνει θρύψαλα, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει τραυματισμός. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή χρήσης απλού κρυστάλλου, αν σπάσει θα υπάρχουν μεγάλα αιχμηρά κομμάτια, που είναι επικίνδυνα να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς.

Το πάχος του είναι 8 mm.

Το φινίρισμα του είναι διάφανο κάτι που προσφέρει ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα στο μπάνιο σας ενώ επιτρέπει τη φυσική φωτεινότητα να διαπερνά την καμπίνα. Είναι πολύ πιο εύκολο στον καθαρισμό του, διότι οι λείες επιφάνειές του κρατούν λιγότερα άλατα και στην πάροδο του χρόνου δεν θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες.

Nanoskin

Ειδική εφαρμογή στην εσωτερική πλευρά της καμπίνας για προστασία κατά των αλάτων. Μειώνει το χρόνο καθαρισμού έως και 90% αφού η επιφάνεια παραμένει καθαρή για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποτρέπει τη συσσώρευση μούχλας και βακτηρίων, εξασφαλίζοντας έτσι άριστες συνθήκες υγιεινής.

Καθαρισμός & συντήρηση

Σημαντικό του πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι δεν έχει κινούμενα μέρη, και έτσι δεν παρουσιάζει εύκολα φθορές, ενώ και ο καθαρισμός του επιτυγχάνεται πιο εύκολα σε σχέση με μία καμπίνα.

Για τον καθαρισμό των μεταλλικών μερών χρησιμοποιήστε μόνο νερό και μαλακό πανί.

Μέτρηση διαστάσεων για τοποθέτηση διαχωριστικού

Περιλαμβάνει μια μεγάλη τηλεσκοπική αντηρίδα (με διαστάσεις 70-120 cm) της οποίας η μία πλευρά τοποθετείται στον τοίχο και η άλλη πάνω στο διαχωριστικό.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει άνοιγμα στο πάνω μέρος ώστε να απομακρύνονται οι υδρατμοί. Το ιδανικό θα είναι να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 15 εκατοστών από το ταβάνι.

Κατασκευαστής

Orabella

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Διαχωριστικό
Τύπος
Ντουζιέρας
Τοποθέτηση
Ελεύθερη

Διαστάσεις

Ύψος
185 cm
Μήκος
120 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες