Thermiki ATS Υδραυλική 33 Χαλύβδινη Ξυλόσομπα Καλοριφέρ 33kW Μπορντό
Ξυλόσομπες

Thermiki ATS Υδραυλική 33 Χαλύβδινη Ξυλόσομπα Καλοριφέρ 33kW ΜπορντόΚωδικός: 3695038

Η θερμάστρα ξύλου από ατσάλι με μπόιλερ ATS Υδραυλική 33 λειτουργεί ως ένας λέβητας και μέσω του ζεστού νερού που παράγει μπορούμε να ζεστάνουμε ομοιόμορφα όλο το σπίτι μας μέσω των σωμάτων

Δες όλη την περιγραφή

Η θερμάστρα ξύλου από ατσάλι με μπόιλερ ATS Υδραυλική 33 λειτουργεί ως ένας λέβητας και μέσω του ζεστού νερού που παράγει μπορούμε να ζεστάνουμε ομοιόμορφα όλο το σπίτι μας μέσω των σωμάτων καλοριφέρ.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 800,00 €

Περιγραφή

Η θερμάστρα ξύλου από ατσάλι με μπόιλερ ATS Υδραυλική 33 λειτουργεί ως ένας λέβητας και μέσω του ζεστού νερού που παράγει μπορούμε να ζεστάνουμε ομοιόμορφα όλο το σπίτι μας μέσω των σωμάτων καλοριφέρ.

Διαθέτει μεγάλο πυρίμαχο κεραμικό κρύσταλλο που αντέχει σε θερμοκρασίες έως και 750°C. 

Έχει δοχείο (συρτάρι) στο κάτω μέρος της όπου συλλέγεται η τέφρα, κάνοντας έτσι πιο εύκολη την απομάκρυνσή της.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί θερμαίνει ικανοποιητικά το χώρο και έχει άνετο χώρο καύσης.

Κατασκευαστής

Thermiki (Ξυλόσομπες)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ATS Hydro 33

Γενικά

Αερόθερμη
Όχι
Καλοριφέρ
Ναι
Κουζίνα (με Φούρνο)
Όχι
Διάμετρος Καμινάδας
150 mm
Υλικο Κατασκευής
Χαλύβδινη
Χρώμα
Μπορντό
Τζακόσομπα
Όχι

Απόδοση

Ενεργειακή κλάση
A
Συνολική Ισχύς
33 kW
Ισχύς στον Αέρα
6 kW
Ισχύς στο Νερό
27 kW
Βαθμός Απόδοσης
79,18 %
Κατανάλωση Ξύλου
13,892 kg/h

Διαστάσεις & Βάρος

Ύψος
1000 mm
Πλάτος
660 mm
Βάθος
615 mm
Βάρος
150 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • spetsola
    5
    13 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η σόμπα δεν ΠΑΊΖΕΤΕ !!!!! Ότι καλύτερο σε θερμάστρα ξύλου , ζεσταίνει σπίτι (μεζονέτα 175 τ.μ με 10 σώματα καλοριφέρ) 15ετίας σε ορεινή περιοχή και το κάνει φούρνο !!! Έχω δύο (2) αυτονομίες συν τον ηλιακό, όπου μετά από 40 λεπτά περίπου, από το άναμμα , έχω μέσα στο σπίτι 23 βαθμούς με 8 κιλά ξύλα περίπου . Αφού πιάσει στο μετρητή νερού 60 βαθμούς θέλει μόνο συντήρηση , δηλ. 5 κιλά ξύλα ανά ώρα . Προσοχή στα ξύλα , πάντα ξερά , διετίας και πάνω .
    Υ.Γ . Μην περιμένετε π.χ με σόμπα 7 kw να θερμάνετε σπίτι 130 τ.μ και με 2 κιλά ξύλα !!!!

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Ελκυσμός
    • Μέγεθος χώρου καύσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Κατανάλωση σε ξύλα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kontominasg
    4
    23 στους 23 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω ένα προϊόν κι θα μπω κατ ευθείαν στην ουσία τονίζοντας ότι δεν είχα εμπειρία από άλλες σόμπες τέτοιου τύπου στο παρελθόν. Σκοπός μου ήταν να ζεστάνω ένα σπίτι 35ετίας, στα ΒΔ προάστια της Αττικής, περί τα 110 τμ., μονοκατοικία με ελάχιστη μόνωση, επίσης "ακάλυπτο" και από τις 4 πλευρές και πάνω έχει πλάκα. Κοινώς, όταν έξω είχε 0 βαθμούς , μέσα είχα κάτω από 9 , ενώ στους 10 έξω, είχα περίπου 13-14 βαθμούς μέσα. Από όσο έχω δει 10 συνεχόμενες μέρες που λειτουργεί από το μεσημέρι ως αργά τη νύχτα, η σόμπα κάνει στο 80-90% τη δουλειά που έκανε το καλοριφέρ. Έχει αρκετά μεγάλη εστία, το οποίο σημαίνει ότι κατά το άναμμα απαιτούνται αρκετά ξύλα (ο κατασκευαστής δίνει 8,5 κιλά/ώρα) για να πιάσει το νερό μια θερμοκρασία 60-65 βαθμούς (σ.σ. έχω πιάσει και 80 για δοκιμή και δε μπορούσα καν να ακουμπήσω τα σώματα), ενώ στη συντήρηση σαφώς ελαττώνεται η ποσότητα του ξύλου. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος που από τους 13-14 βαθμούς έχω πλέον 18-19 (σε σύγκριση πάντα με το καλοριφέρ το οποίο πραγματικά είχε μια "δυσκολία" από 10-11 να πιάσει τους 19-20). Ο μόνος λόγος που ,από άγνοια ίσως, της βάζω 4 αντί για 5 αστέρια είναι η κατανάλωση ξύλου λόγω πολύ μεγάλης εστίας.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Ελκυσμός
    • Μέγεθος χώρου καύσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Απόδοση θέρμανσης
    • Ελκυσμός
    • Μέγεθος χώρου καύσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Κατανάλωση σε ξύλα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση θέρμανσης
    • Μέγεθος χώρου καύσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Κατανάλωση σε ξύλα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ελκυσμός

Ερωτήσεις

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
SOTIRIS_GEORGOMANOS

Η δική μου βγάζει αρκετό καπνό κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα της για να προσθέσω ξύλα στη φωτιά της. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα;

v.psomiadou

Στο σπίτι έχω καλοριφέρ που λειτουργεί με αέριο. Αν συνδέσω τη σόμπα με τα σώματα, θα μπορώ να χρησιμοποιώ εναλλακτικά και τα αέριο και το ξύλο ή καταργώ το αέριο;

iliostelis
fotis_karasto

Για σας ξέρεις κανεις αμα η συγκεκριμένη σόμπα θα μας κάνει δουλειά για 230 τμ?????

GiannisSo

Δεν παίζουν ρόλο τα τ.μ αλλά οι θερμίδες των σωμάτων. Αυτή σηκώνει γύρω στα 10-12 σώματα των 2000 θερμιδων μέσο όρο και πάλι εξαρτάται από πολλά πράγματα, ίσως χρειαστεί και δοχείο buffer για καλύτερη λειτουργία. Φέρε ένα μηχανολόγο να σου κάνει μια μελέτη ,ειδάλλως ότι λέμε είναι στο περίπου.

Eythymios_Karamaligas6395

καλησπέρα σας. θα ήθελα να ρωτήσω αν η σόμπα καίει 100 κιλά ξύλα το 24ωρο για ένα μήνα τότε μιλάμε για τρεις τόνους ξύλα. με 150€ ο τόνος είναι 450€. ένα σπίτι 120 τ.μ. χρειάζεται 300 λίτρα πετρέλαιο το μήνα σταθερά στους 19 βαθμούς. δηλαδή περίπου τα ίδια λεφτά με τους τρεις τόνους ξύλων. γιατί λοιπόν κάποιος να προτιμήσει να βάλει σόμπα και να κουβαλάει τόσα ξύλα ενώ μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά με το πετρέλαιο χωρίς καθόλου κουβάλημα;;; παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος!!

Δες όλες τις ερωτήσεις (6)