Royal Queen Seeds Starter Kit Σπόροι
Σπόροι & Βολβοί

Royal Queen Seeds Starter Kit Σπόροι Κωδικός: 36953775

   

   

39,95
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 39,95 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 49,90 €

  2. 39,95 €

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Σπόρος
Βιολογικός
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • pantokrateira

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι μικρό αλλά πολύ βολικό και εύχρηστο, το χρειαζόμουν για σπόρους κάπαρης και άγριας ρόκας που είναι πολλοί ευαίσθητοι και θέλουν προσοχή στην σπορά, φυσικά οι σπόροι που ήρθαν μαζί με ενδιαφέρουν μόνο για συλλεκτικούς λόγους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Νικος Φς

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ειναι μικρο σπορειο περιπου 10x9 εκ. με 20 θεσεις για σπορους. το εχω διπλα μου στο γραφειο και μπορω να παρακολουθω τις αλλαγες στα φυτα. δεν με ενδιαφερουν οι σποροι που ηρθαν μαζι αλλα ακομα και αυτοι πανε καλα. 2 απο τους 3 ειναι ηδη εξω (1 την τριτη ημερα και 1 την πεμπτη ημερα). οι υπολοιπες θεσεις εχουν σπορια απο λουλουδια που αρεσουν στην γυναικα μου και πανε ολα καλα.τα περισσοτερα βγηκαν και καθε φορα που αλλο ενα βγαινει κανουμε παρτι γιατι ειναι δυσκολα λουλουδια που εφερε απο το εξωτερικο. σαν σπορειο ειναι απλο αλλα καλο.σιγουρα βοηθαει τα φυτα να σκασουν ποιο γρηγορα. ιδιοι σποροι σε νερο εκαναν εως και 3 εβδομαδες να βγουν και αν ομως τωρα το πολυ σε 1 εβδομαδα ειναι ολα σχεδον εξω.το φως το αναβω μολις βραδιασει για να μεγαλωσω την ''ημερα'' και τα φυτα φαινονται να μεγαλωνουν ποιο γρηγορα απο αυτα που εχω σε νερο και αλλες γλαστρες.μεχρι τωρα εχω πανω απο 80% επιτυχια σε οτι εβαλα και συντομα θα χρειαστω γλαστρες για μεταφυτευση. VFM σιγουρα.
    update: επιτυχια 100%. βγηκαν και οι 20 σποροι. και ηδη βρισκωνται σε μεγαλυτερες γλαστρες. μεσα σε 10 ημερες και γινοταν χαμος απο τις ριζες. βρηκα μεχρι και 15 εκατοστα ριζα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες