Πιάτα Σερβιρίσματος

G.Benedikt Excellency Πιάτο Ζυμαρικών από Πορσελάνη Λευκό με Διάμετρο 27cm 3τμχΚωδικός: 36962349

Πιάτο ζυμαρικών της εταιρείας G.Benedikt, το οποίο αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το φαγητό σας, καθώς έχει το κατάλληλο σχήμα και βάθος ώστε τα ζυμαρικά σας να είναι σωστά τοποθετημένα και να μπορείτε να τα καταναλώνετε εύκολα. Επίσης συμβάλει στο να σερβίρονται σε σχήμα πύργου, δίνοντας στο πιάτο μία υψηλή αισθητική. Διατίθεται σε σετ 3...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Λευκό
32,41
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 32,41 €

Περιγραφή

Πιάτο ζυμαρικών της εταιρείας G.Benedikt, το οποίο αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το φαγητό σας, καθώς έχει το κατάλληλο σχήμα και βάθος ώστε τα ζυμαρικά σας να είναι σωστά τοποθετημένα και να μπορείτε να τα καταναλώνετε εύκολα. Επίσης συμβάλει στο να σερβίρονται σε σχήμα πύργου, δίνοντας στο πιάτο μία υψηλή αισθητική. Διατίθεται σε σετ 3 τεμαχίων.
Το υλικό κατασκευής είναι η πορσελάνη, η οποία είναι ένα υλικό υψηλής υγιεινής, διότι είναι ελάχιστα πορώδης και δεν επιτρέπει στα μικρόβια να εισχωρήσουν. Επίσης έχει υψηλή αντοχή στο χρόνο και τις φθορές και έτσι το πιάτο είναι κατάλληλο για χρήση σε πλυντήριο πιάτων ή για τοποθέτηση σε φούρνο μικροκυμάτων.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
EXL1927

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πορσελάνης
Σχήμα
Στρογγυλό
Χρώμα
Λευκό
Είδος
Ζυμαρικών
Τεμάχια
3 τμχ
με Πιατέλα
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
27 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη