Dell OptiPlex 3000 MT Desktop PC (i3-12100/8GB DDR4/256GB SSD/W10 Pro)
Desktop PC

Dell OptiPlex 3000 MT Desktop PC (i3-12100/8GB DDR4/256GB SSD/W10 Pro)Κωδικός: 37062059

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Intel Core i3 12100 3.30GHz
  • Μνήμη RAM 8 GB, DDR4-3200Mhz
  • Δίσκος M.2 2230 256GB PCIe NVMe
  • Γραφικά Intel UHD Graphics 730
  • Οπτικό μέσο DVD-RW
Δες όλη την περιγραφή
569,18
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+14,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 13 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 569,18 €

Περιγραφή

Ο Desktop υπολογιστής Dell Optiplex 3000 MT με επεξεργαστή i5-12500, 8GB DDR4 μνήμη και 256GB SSD απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και απόδοτικό υπολογιστή για γραφειακή χρήση.

Αυτός ο υπολογιστής διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Windows 10 Pro, που παρέχει επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας και διαχείρισης για τις ανάγκες μιας επιχείρησης.

Είναι μια καλή επιλογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες χρήστες που αναζητούν έναν αξιόπιστο και απόδοτικό υπολογιστή για γραφειακή χρήση και καθημερινές εργασίες.

Τα φρέσκα σχέδια επιτρέπουν στους επιτραπέζιους υπολογιστές OptiPlex 3000 Tower να ταιριάζουν σε κάθε μοντέρνο χώρο εργασίας. Περιέχει έως και 60% ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση για ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Ο σχεδιασμός του εσωτερικού πλαισίου και της στεφάνης παρέχει καλύτερη ροή αέρα για μέγιστη απόδοση ψύξης.

Σχεδίαση με γνώμονα εσάς

Η κατάλληλη εμφάνιση: Τα νέα σχέδια επιτρέπουν στους επιτραπέζιους υπολογιστές OptiPlex 3000 tower και μικρού συντελεστή μορφής και στα συνοδευτικά περιφερειακά τους να ταιριάζουν άψογα με οποιαδήποτε ρύθμιση μοντέρνου χώρου εργασίας.

Σχεδίαση με γνώμονα τη διαθεσιμότητα: Περιέχει έως 60% υλικά ανακυκλωμένα μετά την κατανάλωση για ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Αποτελεσματική ψύξη: Η σχεδίαση του εσωτερικού chassis και της πρόσοψης παρέχει καλύτερη ροή αέρα για μέγιστη αποδοτικότητα ψύξης.

Εργαστείτε με τον δικό σας τρόπο

Διευρύνετε την παραγωγικότητά σας: Η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών υποστηρίζει έως και τέσσερις οθόνες εγγενώς, διευκολύνοντάς σας να κάνετε πολλές εργασίες ή απλώς να επικεντρώνεστε στη γενικότερη εικόνα.

Πρόσβαση υψηλής ταχύτητας: Το νέο Wi-Fi 6E προσφέρει μεγαλύτερο εύρος ζώνης και καλύτερη απόδοση, ενώ παράλληλα προστατεύει τις επενδύσεις σας σε λύσεις IT παρέχοντας συμβατότητα με μελλοντικές τεχνολογίες.

Κορυφή στη βιωσιμότητα

Ο OptiPlex ήταν το πρώτο μας προϊόν που κατασκευάστηκε με ανακυκλωμένο πλαστικό το 2007 και το πρώτο για το οποίο χρησιμοποιήθηκαν υλικά από μια αλυσίδα τροφοδοσίας κλειστού βρόχου το 2014. Σήμερα ο OptiPlex περιέχει έως 60% ανακυκλωμένο υλικό,3 έχει πάνω από 60 προϊόντα με πιστοποίηση EPEAT, πάνω από 50 πιστοποιημένες διαμορφώσεις με TCO 8 και Energy Star 8.0.

Unified Workspace

Υποστηρίξτε την επένδυσή σας σε τεχνολογία πληροφορικής με το Dell Technologies Unified Workspace για την πιο ολοκληρωμένη λύση υλοποίησης, ασφάλειας, διαχείρισης και υποστήριξης ουσιαστικά όλων των συσκευών από το νέφος. Αυτή η επαναστατική λύση έχει σχεδιαστεί με ευφυΐα και αυτοματοποίηση παρέχοντας ορατότητα σε ολόκληρο το περιβάλλον τελικού σημείου. Αυτή η ολοκληρωμένη λύση της Dell Technologies βοηθά τους πελάτες να εξοικονομήσουν χρόνο, να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών, να βελτιστοποιήσουν τους πόρους και να ενισχύσουν την ασφάλεια.

Επεξεργαστής

Διαθέτη Intel i3-12100 επεξεργαστή της Intel της σειράς 12ης γενιάς, ο οποίος κυκλοφόρησε στην αγορά το 2021. Είναι ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής με ταχύτητα ρολογιού στα 3,4 GHz και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4,1 GHz σε λειτουργία Turbo Boost. Διαθέτει 12 MB μνήμης cache L3 και υποστηρίζει μνήμη DDR4 με συχνότητα μέχρι και 3200 MHz.

Επιπλέον, ο επεξεργαστής i3-12100 διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel UHD Graphics 630, η οποία υποστηρίζει έως και ανάλυση 4K σε 60Hz και προσφέρει επιτάχυνση γραφικών για καθημερινές εργασίες και παιχνίδια.

Μνήμη RAM

Η μεγάλη χωρητικότητα μνήμης RAM 8GB είναι αρκετή για τις περισσότερες καθημερινές εργασίες, όπως η περιήγηση στο διαδίκτυο, η επεξεργασία κειμένων και η αναπαραγωγή πολυμέσων. Επιπλέον, η ταχύτητα της μνήμης RAM 3200MHz είναι αρκετά γρήγορη για να βελτιώσει την απόδοση του συστήματος σε πιο απαιτητικές εργασίες, όπως η επεξεργασία βίντεο και η εργασία με πολυεπεξεργαστικά προγράμματα.

Αποθηκευτικός χώρος

Διαθέτει έναν σκληρό δίσκο SSD M.2 2230 PCIe NVMe χωρητικότητας 256GB. Αυτό του επιτρέπει να έχει πολύ γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής δεδομένων, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματος σε διάφορες εργασίες, όπως η εκκίνηση του υπολογιστή, η φόρτωση εφαρμογών και η αντιγραφή αρχείων.

Το NVMe (Non-Volatile Memory Express) είναι ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας μεταξύ ενός υπολογιστή και μιας μονάδας SSD.

Οι NVMe αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας flash για την αποθήκευση δεδομένων, όπως η αντοχή και η αξιοπιστία, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητές που απαιτείται για διάφορες εφαρμογές, όπως παιχνίδια και επεξεργασία πολυμέσων.

Windows 10 Pro

Η κύρια διαφορά μεταξύ των Windows 10 Home και των Windows 10 Pro είναι η ασφάλεια του λειτουργικού συστήματος. Τα Windows 10 Pro είναι μια ασφαλέστερη επιλογή όσον αφορά την προστασία του υπολογιστή σας και την προστασία των πληροφοριών σας. Επιπλέον, τα Windows 10 Pro προσφέρουν χρήσιμες λειτουργίες όπως η απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας. Με αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να συνδεθείτε εξ αποστάσεως σε άλλον υπολογιστή στο γραφείο.

Θύρες και υποδοχές

Μπροστά:
1. Κουμπί λειτουργίας

2. Μονάδα οπτικού δίσκου (προαιρετική)
3. USB 2.0 (2)

4. Υποδοχή ήχου καθολικής χρήσης

5. USB 3.2 1ης γενιάς Type-A (2)

Πίσω:
6. HDMI 2.0b

7. DisplayPort 1.4

8. USB 3.2 1ης γενιάς Type-A (2)

9. USB 2.0 (2)

10. Επέκταση LP PCIe (2)

11. Υποδοχή τροφοδοσίας

12. Διαγνωστική λυχνία τροφοδοτικού

13. Προαιρετική θύρα: VGA/DP 1.4/HDMI 2.0b/USB Type-C

14. Προαιρετική θύρα: Serial/PS2

15. Κλειδαριά συρματόσχοινου

16. Υποδοχές knock-out για κεραία ασύρματης σύνδεσης

17. Θύρα Ethernet RJ-45

Κατασκευαστής

Dell

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i3
Μοντέλο
12100
Συχνότητα
3,3 GHz
Γενιά
Alder Lake (12th Gen)

Μνήμη RAM

Μέγεθος
8 GB
Τύπος
DDR4

Σκληρός Δίσκος

Τύπος
SSD
Χωρητικότητα
256 GB

Κάρτα Γραφικών

Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics 730

Γενικά

Προτεινόμενη Χρήση
Basic

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 10 Pro

Μέγεθος Θήκης

SFF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη