Neff Φούρνος άνω Πάγκου 71lt χωρίς Εστίες Π56.8εκ. Μαύρος
Κουζίνες & Φούρνοι

Neff Φούρνος άνω Πάγκου 71lt χωρίς Εστίες Π56.8εκ. ΜαύροςΚωδικός: 37135364

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα Φούρνου: 71 lt
  • Τύπος Φούρνου: Ηλεκτρικός
  • Χωρίς Εστίες
  • Τρόποι Ψησίματος: 13

Φούρνος άνω πάγκου της Neff με χωρητικότητα 71 λίτρα, η οποία θεωρείται ικανοποιητική για μια μέση οικογένεια.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.430,00 €

Περιγραφή

Πιο κοντινή επαφή με το φαγητό που μαγειρεύετε

Η πόρτα Slide&Hide εξαφανίζεται απαλά κάτω από τον φούρνο, χωρίς να μειώνει το μέγεθός του, για να μπορείτε να αλείψετε τα ψητά σας και να δοκιμάσετε εύκολα τα φαγητά σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε πιο εύκολα το λαχταριστό γεύμα που ετοιμάζετε. Η πόρτα ανασύρεται κάτω από τον φούρνο για εξοικονόμηση χώρου χωρίς κόπο. Απλώς τραβήξτε προς τα πάνω την άνετη, περιστρεφόμενη λαβή, χωρίς να αλλάξετε τη θέση του χεριού σας, για να κλείσετε την πόρτα, όταν τελειώσετε. Η δυνατότητα αυτή είναι ιδανική για μικρές κουζίνες και σεφ που ασχολούνται προσωπικά με τις δημιουργίες τους.

Για καλύτερο ψήσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και τέσσερα επίπεδα

Θέλετε να ψήσετε πολλά γεύματα σε διαφορετικά επίπεδα; Η λειτουργία CircoTherm® είναι η ιδανική λύση για αυτή την περίπτωση. Το έξυπνο σύστημα κυκλοφορίας του αέρα διαχέει ομοιόμορφα τη θερμότητα στο εσωτερικό του φούρνου, για να μπορείτε να τοποθετήσετε τα ταψιά σας σε οποιοδήποτε επίπεδο, από το ένα μέχρι το τέσσερα, και να έχετε ομοιόμορφα αποτελέσματα. Η λειτουργία CircoTherm® σας δίνει τη δυνατότητα να ψήσετε ταυτόχρονα τα γεύματά σας σε έως και τέσσερα διαφορετικά επίπεδα. Για τέλεια αποτελέσματα στο ψήσιμο, ανεξάρτητα από το επίπεδο που επιλέγετε.

Λειτουργία Sous-Vide

Όποια και αν είναι η γεύση που σας ξυπνά μνήμες πχ. πικάντικα ψάρια, ζουμερά λαχανικά, γλυκά φρούτα, τρυφερά κρέατα ή καυτερό κόκκινο τσίλι, η λειτουργία Sous-Vide φροντίζει για κάθε υλικό μαγειρεύοντάς το σε μια σταθερή και χαμηλή θερμοκρασία. Επιπλέον, κάθε συστατικό διατηρεί το άρωμα και την υφή του, όταν το πιάτο σας έχει μαγειρευτεί σε κενό αέρος.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις με απλό πάτημα και σάρωση

Φαντάζεστε να μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο σας τόσο εύκολα όπως το κινητό σας; Τώρα πλέον μπορείτε, με τον πλήρη έλεγχο μέσω αφής στην έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης, που σας δίνει τη δυνατότητα να πατήσετε και να σύρετε το δάκτυλό σας για να επιλέξετε ρυθμίσεις εύκολα και γρήγορα. Το μοντέλο εστιάζει στην ευκρίνεια, με μία πλήρως έγχρωμη και ιδιαίτερα μεγάλη οθόνη TFT και απλά γραφικά που σας καθοδηγούν για την επιλογή των ρυθμίσεων.

Eco Clean για το πίσω τοίχωμα σε συνδυασμό με Easy Clean: Το ζευγάρι για εύκολο καθαρισμό

Αναρωτιέστε αν θα φτιάξετε ή όχι ψητό κοτόπουλο; Με το Eco Clean, δεν χρειάζεται να αποφύγετε τον καθαρισμό του φούρνου μετά. Η ειδική αυτή επίστρωση παγιδεύει τους λεκέδες που δημιουργούνται κατά το ψήσιμο και τους διασπά σε κάθε επόμενο κύκλο μαγειρέματος. Όταν ο φούρνος φτάσει σε υψηλές θερμοκρασίες η πίσω επιφάνεια Eco Clean καθαρίζεται μόνη της. Για ολοκληρωμένο καθαρισμό των κάτω και πλαϊνών τοιχωμάτων του φούρνου συνδυάστε το με τη λειτουργία καθαρισμού Easy Clean.

NEFFLight: Φωτίστε τη μαγειρική σας

Φωτίστε το μαγείρεμα σας. Δείτε τις πιο απομακρυσμένες γωνίες του φούρνου σας με άνεση, χάρη στο NEFFLight. Ειδικά πρίσματα κατανέμουν ομοιόμορφα το φωτισμό LED και από τις δυο πλευρές της πόρτας. Όλα τα επίπεδα του φούρνου φωτίζονται από όλες τις γωνίες και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανοίξετε την πόρτα. Έτσι, ενώ ρίχνετε μια ματιά στα ψητά και τα νόστιμα επιδόρπια σας, δεν θα σας εμποδίζει τίποτα, ούτε καν η ίδια σας η σκιά. Για μια ξεκάθαρη και τέλεια οπτική του φαγητού σας.

Προτάσεις ρυθμίσεων σε συνδυασμό με Αυτόματα προγράμματα: Το ζευγάρι για τέλειο ψήσιμο με μία μόνο εντολή

Δεν είστε σίγουροι πόσο χρόνο χρειάζεται για να ψηθεί ένα αφράτο κέικ, το ψητό μοσχάρι ή τα λαζάνια; Η λύση βρίσκεται στις Προτάσεις ρυθμίσεων σε συνδυασμό με τα Αυτόματα προγράμματα. Συμβουλές για τον ιδανικό χρόνο ψησίματος, τη θερμοκρασία, και τον τρόπο ψησίματος για πάρα πολλά πιάτα προσφέρονται απλά στα χέρια σας. Εσείς επιλέξτε μόνο το πιάτο που επιθυμείτε. Επιβεβαιώστε με ένα άγγιγμα και θα ξεκινήσουν όλα άμεσα. Ο φούρνος σας αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. Μια ακόμη ευκολία που κάνει τα ψητά σας πιο νόστιμα.

Εξαιρετικά αποτελέσματα στο ψήσιμο, κάθε φορά

Όταν έχετε καλεσμένους, το τελευταίο που θέλετε να σας ανησυχεί είναι το φαγητό που έχετε στον φούρνο. Με το Θερμόμετρο ψησίματος πολλαπλών σημείων, μπορείτε να αφήσετε τον φούρνο να ψήσει το κρέας μέχρι το σημείο που θα είναι ζουμερό και τρυφερό . Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε το θερμόμετρο στο κρέας, τα πουλερικά ή το ψάρι. Η θερμοκρασία του φαγητού υπολογίζεται σε τρία σημεία μέτρησης και όταν αυτό φτάσει στην κατάλληλη εσωτερική θερμοκρασία, ο φούρνος σταματά να θερμαίνεται. Εξαιρετικά αποτελέσματα στα ψητά σας, με εύκολο τρόπο.

Τηλεσκοπικές ράγες Comfort Flex: Πιάστε άνετα το ταψί σας από τα πλαϊνά

Με το Comfort Flex, το να βγάλετε τη γαλοπούλα από το φούρνο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Με τις πλήρως επεκτεινόμενες ράγες, μπορείτε να τραβήξετε το ταψί τελείως έξω. Ο χειρισμός αυτού, και όποιου άλλου, πολύ μεγάλου ψητού γίνεται πλέον παιχνιδάκι. Μπορείτε να πιάσετε εύκολα το ταψί από το πλάι και με τα δύο χέρια. Είναι ακόμη πιο εύκολο γιατί είστε απομακρυσμένοι από τη ζέστη του φούρνου. Οι ράγες μπορούν να τοποθετηθούν ψηλά, στη μέση ή χαμηλά στο θάλαμο του φούρνου για μεγαλύτερη άνεση.

Τρόποι Ψησίματος

CircoTherm®, Θερμός Αέρας Eco, Πάνω & κάτω θέρμανση, Πάνω και κάτω θέρμανση ECO, Συνδυασμός θερμού αέρα με γκριλ, Γκριλ μεγάλης επιφάνειας, Γκριλ μικρής επιφάνειας, Βαθμίδα για πίτσα, Βαθμίδα ψησίματος ψωμιού, Κάτω θέρμανση, Ήπιο ψήσιμο, Προθέρμανση, Διατήρηση θερμότητας

Κατασκευαστής

Neff

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
B48FT68G1

Κύρια Χαρακτηριστικά

Είδος
Φούρνος άνω Πάγκου χωρίς Εστίες
Τύπος Φούρνου
Ηλεκτρικός
Τύπος Εστιών
Χωρίς Εστίες
Ενεργειακή Κλάση
A+
Εξαρτήματα
Σχάρα
Retro
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα Φούρνου
71 lt
Τρόποι Ψησίματος
13
Τύποι Ψησίματος
Fast Preheat, Grill, Grill με Αέρα, Pizza, Αέρας, Απαλό Ψήσιμο, Κάτω Θέρμανση, Πάνω-Κάτω Θέρμανση
Διακόπτες
Σταθεροί
Τηλεσκοπικός Μηχανισμός
Ναι
Σύστημα Καθαρισμού
Υδρόλυση
Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Μαγείρεμα με Ατμό
Ναι
Πτυσσόμενη Πόρτα
Ναι
WiFi
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
59,5 cm
Πλάτος
56,8 cm
Βάθος
55 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • 1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ο φούρνος σάπισε σε 6 χρόνια

    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη