Δείτε εδώ

Αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ: 105349/05-11-2021. Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Να μην γίνεται υπέρβαση της συγκεκριμένηςσυνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα Συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Opella Ε.Π.Ε. Λεωφ. Συγγρού 348, Κτίριο Α’, 176 74 Καλλιθέα, Τηλ.: 210 90 01 600, Fax: 210 92 49 129, www.sanofi.gr

Ad
Weider Fresh Up Concentrate με Γεύση Μπανάνα Κεράσι 1000ml
Ηλεκτρολύτες & Ισοτονικά

Weider Fresh Up Concentrate με Γεύση Μπανάνα Κεράσι 1000mlΚωδικός: 37158448

Συμπυκνωμένο ρόφημα με βιταμίνες και μέταλλα, με μόνο 1-2g υδατανθράκων ανά ρόφημα. Διατηρείτε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του αγώνα ενώ έχετε και ένα δροσιστικό...

Δες όλη την περιγραφή

Συμπυκνωμένο ρόφημα με βιταμίνες και μέταλλα, με μόνο 1-2g υδατανθράκων ανά ρόφημα. Διατηρείτε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του αγώνα ενώ έχετε και ένα δροσιστικό ρόφημα.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 24,50 €

Περιγραφή

Συμπυκνωμένο ρόφημα με βιταμίνες και μέταλλα, με μόνο 1-2g υδατανθράκων ανά ρόφημα. Διατηρείτε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του αγώνα ενώ έχετε και ένα δροσιστικό ρόφημα.

Ιδιότητες

Βιταμίνη E: Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό, καταπολεμάει την αρτηριοσκλήρυνση, τις φλεγμονές, επιβραδύνει την διαδικασία γήρανσης κ.α.

Bιταμίνη C: Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, τους συνδετικός ιστούς, τα τοιχώματα των αγγείων, το δέρμα, την όραση και τη θετική διάθεση κ.α.

Θειαμίνη: Προωθεί την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, τη ψυχική δύναμη, την όρεξη, την καρδιακή λειτουργία, την πέψη, την επούλωση των πληγών, τον μεταβολισμό των υδατανθράκων, την κυτταρική λειτουργία κ.α.

Ριβοφλαβίνη και Νιασίνη: Ενισχύουν το μεταβολισμό, τη λειτουργία των κυττάρων, τους συνδετικούς ιστούς, την καρδιακή λειτουργία κ.α.

Βιταμίνη B6: Προωθεί την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, των ερυθρών αιμοσφαιρίων, το νευρικό σύστημα, την καρδιακή λειτουργία, τη μυϊκή δύναμη και το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των υδατανθράκων και των λιπαρών, καταπολεμάει την τριχόπτωση κ.α.

Φολικό Οξύ: Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό, το πεπτικό σύστημα, καταπολεμάει την τριχόπτωση κ.α.

Βιταμίνη B12: Καταπολεμάει το στρες προσφέροντας μια θετική διάθεση και ζωντάνια, προωθεί την καλή λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος, καθώς και την ανάπτυξη των ερυθρών αιμοσφαιρίων και του σχηματισμού των οστών κ.α.

Βιοτίνη: Προστατεύει το δέρμα και τα νύχια, καταπολεμάει την τριχόπτωση, ενισχύει την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, βοηθάει στον μεταβολισμό των υδατανθράκων και των λιπαρών κ.α.

Παντοθενικό Οξύ: Προωθεί την παραγωγή ενέργειας και την καλή λειτουργία του οργανισμού, καταπολεμάει το στρες, ενισχύει τη ζωτικότητα και τη διαύγεια και βοηθάει στη μείωση του σωματικού λίπους.

Δοσολογία

Ανακατέψτε 15-20ml σε 1 λίτρο νερό. Πίνετε 1 ρόφημα ημερησίως, πριν και κατά τη διάρκεια της προπόνησης σας.

Κατασκευαστής

Weider

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Υγρή Μορφή
Γεύση
Μπανάνα Κεράσι

Ποσότητα

Όγκος
1000 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά γεύση: Raspberry

    • Έχει ωραία γεύση
    • Είναι εύπεπτο
    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά γεύση: Ice Tea Peach

    • Αποτελεσματικότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Έχει ωραία γεύση
    • Είναι εύπεπτο

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη