LG S80QY Soundbar 480W 3.1.3 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο Μαύρο
Soundbar

LG S80QY Soundbar 480W 3.1.3 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο Μαύρο Κωδικός: 37426761

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Πρότυπα ήχου: DTS: X, Dolby Atmos
  • Bluetooth, HDMI, USB, Wi-Fi
  • Ισχύς (RMS): 480 W
Δες όλη την περιγραφή
439,00
ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 439,00 €

Περιγραφή

Το Sound Bar S80QY έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει απρόσκοπτα την απόδοση της τηλεόρασης καθώς είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να ταιριάζουν με τις τηλεοράσεις LG. Ο συνδυασμός αυτών των δύο, δημιουργούν την καλύτερη εμπειρία ήχου!

Η συνεργασία της LG με την Meridian, κατάφερε να δημιουργήσει ένα Sound Bar που διαθέτει up-firing ηχεία, τεχνολογίες ήχου Dolby Atmos IMAX enhanced και DTS:X. 

Επιπλέον, υποστηρίζει Dolby Vision & HDR10 Passthrough, 4K Passthrough (HDCP 2.3), αναπαραγωγή ήχου υψηλής πιστότητας (24bit/96kHz) και τεχνολογία AI Sound Pro, παρέχοντας τρισδιάστατο ήχο κινηματογραφικών προδιαγραφών χωρίς πολλά καλώδια, για την απόλαυση της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς, του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος ή του αγαπημένου σας video game.

Το WOW Orchestra δημιουργεί καθηλωτικό ήχο

Το LG Sound Bar προσφέρει τέλειο αρμονικό ήχο σε συνδυασμό με μια τηλεόραση LG. Χρησιμοποιεί ταυτόχρονα τον ήχο της τηλεόρασης LG και του Sound Bar, επιτυγχάνοντας την απόλυτη εμπειρία ακρόασης έτσι ώστε να νιώθετε κάθε λεπτομέρεια του ήχου.

*Συμβατές τηλεοράσεις: OLED Z3/M3/G3/C3/B3/A3/Z2/G2/C2/CS/B2/A2, QNED 99/95/90/85/80.

Εύκολος χειρισμός μέσω του περιβάλλοντος χρήσης WOW

Πλέον, η ευκολία βρίσκεται στο χέρι σας

Χειριστείτε το Sound Bar μέσω της τηλεόρασης LG με ένα τηλεχειριστήριο. Με ένα κλικ του τηλεχειριστηρίου, μπορείτε να δείτε το μενού και τις ρυθμίσεις του Sound Bar στην οθόνη της τηλεόρασης. Όπως ο έλεγχος της έντασης του ήχου, ο έλεγχος της κατάστασης σύνδεσης, ακόμη και η επιλογή μιας λειτουργίας ήχου.

Σχεδιάστηκε για να ταιριάζει

Τα LG Sound Bar ταιριάζουν άψογα με τις τηλεοράσεις της LG, ανεβάζοντας την ψυχαγωγία σας σε άλλο επίπεδο και αναβαθμίζοντας τον χώρο σας. Δεν έχετε παρά να σετάρετε τα LG Sound Bar με μια τηλεόραση LG για να δώσετε μοντέρνα εμφάνιση στον χώρο σας.

Αναβαθμισμένος ήχος με τον επεξεργαστή AI της τηλεόρασης LG

Το Sound Bar της LG είναι το τέλειο ταίρι για την LG τηλεόρασή σας, καθώς διαθέτει τη λειτουργία TV Sound Mode Share (κοινή χρήση λειτουργίας ήχου τηλεόρασης), η οποία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασης σας για να αναλύσει το αγαπημένο σας περιεχόμενο και να προσφέρει καθαρότερο, καλύτερο ήχο. 

Από την παρακολούθηση ειδήσεων έως την ενασχόλησή σας με παιχνίδια, θα αποκομίσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από την LG τηλεόρασή σας.

Πραγματικά καθηλωτικός κινηματογραφικός ήχος 3.1.3

Ήχος 3.1.3 καναλιών, ισχύς 480 W, τριπλά κανάλια up-firing και Subwoofer το LG Sound Bar S80QY είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο με καθαρό και καθηλωτικό ήχο, για μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround.

Τα πρώτα τριπλά κανάλια "Up-Firing" παγκοσμίως

Γνωρίστε τα πρώτα τριπλά κανάλια "Up-Firing" παγκοσμίως. Αυτό σημαίνει ότι το LG Sound Bar S80QY προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία με καθαρότητα φωνής και ένα ευρύτερο σκηνικό ήχου. 

Απολαύστε την πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου στο σπίτι.

Το Triple Level Spatial Sound δημιουργεί έναν εικονικό ηχητικό θόλο

Το Sound Bar της LG σας προσφέρει τον χωρικό ήχο τριπλού επιπέδου - μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου ακριβείας. 

Χρησιμοποιώντας μια μηχανή 3D που σχετίζεται με τη λειτουργία HRTF (Head Related Transfer Function), το Sound Bar δημιουργεί ένα εικονικό ενδιάμεσο στρώμα. Αυτό σημαίνει ότι τα στρώματα ήχου υλοποιούν έναν εξελιγμένο ήχο surround που θα μπορούσατε να ακούσετε μόνο στον κινηματογράφο.

Πολυκαναλική εμπειρία ήχου που ξεπερνά κάθε προσδοκία

Χάρη στο LG Sound Bar S80QY, το περιεχόμενό σας ακούγεται καλύτερα από ποτέ. Διαχωρίζει τον ήχο δύο καναλιών σε ήχο πολλαπλών καναλιών, βελτιστοποιώντας αυτό που ακούτε.

Βαθύτερη εμπειρία, δυνατότερο μπάσο

Με νέο ασύρματο Subwoofer και μεγαλύτερο ενσωματωμένο γούφερ, μπορείτε να νιώσετε το μπάσο στην αγαπημένη σας μουσικής, τις εκπομπές και τις ταινίες όπως ποτέ άλλοτε. 

Τεχνολογία Meridian Audio

Συνεργασία για την αναβάθμιση του ήχου

Η συνεργασία της LG με την Meridian Audio, ηγέτη στον τομέα του ήχου υψηλής ανάλυσης, είναι συνώνυμη με λύσεις που έχουν αναβαθμίσει την απόλαυση μουσικής και ταινιών στο επόμενο επίπεδο. Απολαύστε την απόλυτη απόδοση ήχου με τα Sound Bar της LG.

Ταινίες

4K Passthrough για ανάλυση χωρίς απώλειες

Το LG Sound Bar S80QY αποδίδει περιεχόμενο 4K, περιλαμβάνοντας HDR και Dolby Vision, με ελάχιστες απώλειες στην ποιότητα και την απόδοση, επιτυγχάνοντας μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία στην τηλεόραση.

Το VRR/ALLM βελτιώνει το παιχνίδι

Το LG Sound Bar είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού με το VRR/ALLM. Μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR) έως και 120 Hz. 

Ο σχεδόν στιγμιαίος χρόνος απόκρισης σάς δίνει ένα πλεονέκτημα για παιχνίδια και τη δημιουργία μιας ρεαλιστικής εμπειρίας θέασης. Η λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) επιτρέπει ομαλή προβολή και διαδραστικότητα χωρίς καθυστερήσεις.

Απολαύστε υπηρεσίες ροής μουσικής HD

Παίξτε μουσική στο Sound Bar σας. Είναι συμβατό με τα Spotify και Tidal Connect. Το LG Sound Bar υποστηρίζει το MQA (Master Quality Authenticated) που παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας μέσω σύνδεσης Wi-Fi.

Το αναβαθμισμένο AI Room Calibration Pro αποδίδει βέλτιστο ήχο

Το LG Sound Bar αξιολογεί και αναλύει τον ήχο στον χώρο που βρίσκεται. Χάρη στο αναβαθμισμένο AI Room Calibration, το Sound Bar αποδίδει βέλτιστο ήχο. Με την αντιστοίχιση των συχνοτήτων αναφοράς σε ένα εκτεταμένο εύρος 400 Hz, μπορεί να αναλύσει τον χώρο με ακρίβεια και να διορθώσει την παραμόρφωση του ήχου.

Ήχος σχεδιασμένος για ό,τι απολαμβάνετε

Με το AI Sound Pro, ο έξυπνος αλγόριθμος του LG Sound Bar αναλύει το περιεχόμενό σας για να παρέχει βέλτιστο ήχο, είτε παρακολουθείτε ταινίες είτε βλέποντας ειδήσεις είτε ακούτε μουσική.

Καλό για το περιβάλλον από την αρχή μέχρι το τέλος

Από την παραγωγή έως την αποστολή, η συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθεί η  LG είναι πιστοποιημένη.

Εσωτερικά εξαρτήματα από ανακυκλωμένο πλαστικό

Τα LG Sound Bar έχουν εξακριβωθεί από την UL ως προϊόντα ECV (Environmental Claims Validation), επειδή το άνω και το κάτω μέρος του σώματος του Sound Bar είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό. Αυτό αποτελεί απόδειξη της πιο οικολογικής προσέγγισης που υιοθέτησε η LG για την κατασκευή των sound bar.

Οικολογική συσκευασία

Τα LG Sound Bar είναι πιστοποιημένα από την SGS ως οικολογικά προϊόντα, επειδή η εσωτερική συσκευασία έχει αλλάξει από αφρώδες υλικό EPS (φελιζόλ) και πλαστικές σακούλες σε ανακυκλωμένο χαρτοπολτό διαμορφωμένο σε καλούπια. Πρόκειται για μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση συσκευασίας για την προστασία του προϊόντος.

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ισχύς (RMS)
480 W
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, HDMI, USB, Wi-Fi
Τύπος
Soundbar
Κανάλια
3.1.3
Πρότυπα Ήχου
DTS: X, Dolby Atmos
Ασύρματο Subwoofer
Ναι
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Διάστασεις Κύριας Μονάδας

Μήκος
100 mm
Ύψος
13,5 mm

Διαστάσεις Subwoofer

Μήκος
20 mm
Βάθος
41 mm
Ύψος
41 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Πολύ καλό μοντέλο της εταιρίας. Αρκετή ισχύς. Τίμιο Doldy Atmos με σύνδεση HDMI e-arc. Δημιουργεί μια αίσθηση surround και η τελική ένταση είναι παραπάνω από αρκετή σε ένα χώρο 40-50 τετραγωνικών. Πολύ καλή κατασκευή και design.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tavriotis
    2
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πήρε αναβάθμιση και έχασε περίπου το 25% της ισχύος της έγινε πιο αδύναμη σε ένταση δεν καταλαβαίνω τον λόγω αναβάθμισης της θα ψάξω να δω μήπως υπάρχει επιστροφή στο προηγούμενο λογισμικό τώρα αποδίδει σαν μια ηχομπαρα των 150 ευρώ

    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Ισχύς
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ath.v.giannopoulos
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγοράστηκε στα πλαίσια προσφοράς μαζί με τηλεόραση.
    Η σύνδεση ήταν παιχνιδάκι καθώς η τηλεόραση διαθέτει hdmi eArk και είναι της ίδιας εταιρίας, όποτε λογικό. Η αυξομείωση της έντασης γίνεται από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.

    Έκανα 2-3 sound Check με Dolby Atmos Demo από το YouTube και έφτασα την ένταση στο 20/40, είχε αρκετά μπάσα και το γνωστό βουητό του κινηματογράφου. Η αλήθεια είναι ότι πάνω από 20 volume δεν το δοκίμασα.

    Θα αλλάξω τη θέση του γουφερ να δω εάν βελτιώνεται κι άλλο. Τώρα βρίσκεται δίπλα στην ηχόμπαρα.Θα επανέλθω με πιο αναλυτικές πληροφορίες μετά από ένα διάστημα συνύπαρξης με την ηχομπαρα.

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξίζει πολύ καλή ποιότητα σε ταινίες κ μουσική !! Όμορφο στο design

    • Ισχύς
    • Ποιότητα ήχου
    • Πλούσιος ήχος
    • Εύκολη σύνδεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
venos1985

Ποια ειναι η σωστή θεση του γουφερ για καλυτερη απόδοση; Διπλα στην ηχομπαρα η απέναντι;

petrosmt

Το subwoofer δεν έχει κατευθυντικοτητα. Στησε το όπου σε βολεύει καλύτερα.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

LG S80QY Soundbar 480W 3.1.3 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG S80QY Soundbar 480W 3.1.3 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG S75Q Soundbar 380W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG S75Q Soundbar 380W 3.1.2 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG S65Q Soundbar 420W 3.1 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG S65Q Soundbar 420W 3.1 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG S95QR Soundbar 810W 9.1.5 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG S95QR Soundbar 810W 9.1.5 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG SC9S Soundbar 400W 3.1.3 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο ΜαύροLG SC9S Soundbar 400W 3.1.3 με Ασύρματο Subwoofer και Τηλεχειριστήριο Μαύρο
από 439,00 €από 329,47 €από 219,00 €από 979,41 €από 439,00 €
ΚατασκευαστήςLGLGLGLGLG
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω Skroutz
ΣυνδεσιμότηταBluetooth, HDMI, USB, Wi-FiBluetooth, HDMI, HDMI (ARC), Optical, USBBluetooth, HDMI, HDMI (ARC), USBBluetooth, Chromecast, HDMI, Wi-FiBluetooth, HDMI, Optical, USB, Wi-Fi
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες