Σετ Μαχαιροπίρουνα

Ola Bamboo Σετ Μαχαιροπίρουνα Πολύχρωμα 5τμχΚωδικός: 37428018

Αποφασίσατε να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής με μηδενικά σκουπίδια, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να παρακάμψετε όλα τα σκεύη μιας χρήσης και τα καλαμάκια που μας πέφτουν αυτόματα με πολλά γεύματα σε...

Δες όλη την περιγραφή

Αποφασίσατε να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής με μηδενικά σκουπίδια, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να παρακάμψετε όλα τα σκεύη μιας χρήσης και τα καλαμάκια που μας πέφτουν αυτόματα με πολλά γεύματα σε εστιατόρια ή παντοπωλεία. Και τι γίνεται με κοκτέιλ, smoothies και παρέα που σερβίρονται με καλαμάκι; Χάρη στο OLA Bamboo Zero Waste Kit, μπορείτε πάντα να έχετε το...

Δες όλη την περιγραφή
-6% για αυτή την αγορά
Λήξη: 15/10/2024

10,16 €

9,55€

από ClinicStore

ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 9,48 €

Περιγραφή

Αποφασίσατε να υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής με μηδενικά σκουπίδια, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να παρακάμψετε όλα τα σκεύη μιας χρήσης και τα καλαμάκια που μας πέφτουν αυτόματα με πολλά γεύματα σε εστιατόρια ή παντοπωλεία. Και τι γίνεται με κοκτέιλ, smoothies και παρέα που σερβίρονται με καλαμάκι; Χάρη στο OLA Bamboo Zero Waste Kit, μπορείτε πάντα να έχετε το επαναχρησιμοποιήσιμο πιρούνι, το μαχαίρι, το κουτάλι και το καλαμάκι κοντά σας! Χωρίς να ξεχνάμε το μικρό πινέλο καθαρισμού για το καλαμάκι. Με την πρακτική θήκη ταξιδιού, μπορείτε να τα έχετε πάντα στην τσάντα σας, στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου ή στο κουτί του μεσημεριανού σας γεύματος! Ένα μοντέρνο και οικολογικό must που πρέπει να έχουν όλοι!

Κάθε συλλογή περιέχει: 1 καλαμάκι, 1 βούρτσα καθαρισμού, 1 πιρούνι, 1 μαχαίρι, 1 κουταλάκι του γλυκού και μια θήκη ταξιδιού. Όλα τα αντικείμενα μέσα είναι επαναχρησιμοποιήσιμα. Ιδανικό για lunch boxes, το γραφείο, τα ταξίδια, στο σπίτι ή ακόμα και σε εστιατόρια. Αντικαθιστά πλαστικά σκεύη και καλαμάκια.

Χαρακτηριστικά

Ανοξείδωτα 18/10
Όχι
Τεμάχια
5 τμχ
Χρώμα
Πολύχρωμο
με Βαλίτσα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη