Ad
Inventor Εσωτερική Μονάδα Τοίχου για Multi Κλιματιστικά 24000 BTU
Multi Κλιματιστικά

Inventor Εσωτερική Μονάδα Τοίχου για Multi Κλιματιστικά 24000 BTU Κωδικός: 37433987

Εσωτερική μονάδα AR5VI-24WFI της εταιρείας Inventor, για multi κλιματιστικά. Τα πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού έχουν τη δυνατότητα να συνδέουν μία εξωτερική μονάδα με περισσότερες από μία εσωτερικές μονάδες. Πρόκειται για την πιο οικονομική λύση, για διαφορετικά δωμάτια και για να εξοικονομήσουμε χώρο στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας. Όμως θα πρέπει να...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μήκος: 1080mm
  • Ύψος: 335mm
  • Βάθος: 226mm
270,00
ΠαράδοσηΔευ, 22 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+35,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 270,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 270,00 €

Περιγραφή

Εσωτερική μονάδα AR5VI-24WFI της εταιρείας Inventor, για multi κλιματιστικά. Τα πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού έχουν τη δυνατότητα να συνδέουν μία εξωτερική μονάδα με περισσότερες από μία εσωτερικές μονάδες. Πρόκειται για την πιο οικονομική λύση, για διαφορετικά δωμάτια και για να εξοικονομήσουμε χώρο στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας. Όμως θα πρέπει να προσέξουμε η εξωτερική μονάδα να είναι επαρκής από πλευράς ισχύος, έτσι ώστε να καλύψει τις ανάγκες των συνδεδεμένων εσωτερικών μονάδων για την ταυτόχρονη λειτουργία τους. Επιπλέον, η εξωτερική μονάδα θα πρέπει να τοποθετηθεί σε τέτοιο σημείο έτσι ώστε το μήκος των σωληνώσεων σύνδεσης με τις εσωτερικές μονάδες να μην ξεπερνά το μήκος που έχει οριστεί από τον κατασκευαστή.
Η τοποθέτηση της μονάδας γίνεται στον τοίχο και αποτελεί την πιο διαδεδομένη λύση οικιακού κλιματισμού. Ιδανικά θα πρέπει να εγκαθίσταται σε ύψος περίπου 2 μέτρων, ώστε ο αέρας στον χώρο να διαχέεται ομοιόμορφα, αλλά επίσης να τοποθετείται πάντοτε σε τέτοια θέση ώστε ο κλιματιζόμενος αέρας να μην πέφτει απευθείας πάνω σας. Η ισχύς της μονάδας είναι 24000 BTU και είναι κατάλληλη για χώρους από 50m² έως 55m².

  • Μήκος: 1080mm
  • Ύψος: 335mm
  • Βάθος: 226mm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AR5VI-24WFI

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Τοίχου
Ισχύς
24000 BTU
Χρώμα
Λευκό

Φυσικές Διαστάσεις

Μήκος
1080 mm
Ύψος
335 mm
Βάθος
226 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες αξιολογήσεις
  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • nikos_loyridas
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά ισχύς: 12000 BTU

    εχω 1 12άρι και 1 9άρι πάνω σε 18άρι εξωτερικό(multi U6RSL(2)-18),σε σχέση με 1 9άρι(on/off) carrier alegro που είχα πρίν,νομίζω είναι πιό δυνατό(αυτή την αίσθηση έχω),είναι πολύ αθόρυβο(μόνο ο αέρας ακούγεται αν είναι ρυθμισμένο στο high),επίσης έχει κλίση στα πτερύγια(και οριζόντια κίνηση και κάθετη)στη οριζόντια κρατάμε πατημένο το κουμπί swing για 3 δευτερόλεπτα στο τηλεκοντρόλ.για σύνδεση με εφαρμογή κινητού μεσω(playstore)η εφαρμογή της inventor σε εμένα δεν δούλεψε(δεν κατάφερα να κάνω pair(ζεύγος)τις μονάδες με την εφαρμογή,την λύση έδωσε άλλη εφαρμογή απο το playstore (midea air)όπου και κατάφερα να κάνω pair(ζεύγος) και τις 2 μονάδες(9 και 12) και δουλεύει κανονικά(κάποιες φορές πρέπει να την κλείσω και να την ξανανοίξω για να δεί και τις 2 μονάδες)νομίζω ότι η midea είναι το εργοστάσιο που βγάζει τα inventor.τα έχω μόλις 2 μέρες και δεν έχω φυσικά άποψη για κατανάλωση σε ρεύμα,η αξιοπιστία κ.τ.λ. έχει ενδείξεις στο σώμα με display η οποία αν θέλουμε σβήνει απο το πλήκτρο led στο χειριστήριο. Υ.Γ.1 θα έβαζα 4 αστέρια μα λόγω της εφαρμογής της inventor το αφαίρεσα. Υ.Γ.2 μου έκανε εντύπωση το πόσο αθόρυβη είναι η εξωτερική μονάδα αν και 18000btu σχεδόν αθόρυβη εντελώς όμως! Υ.Γ.3 έχει αυτοκαθαρισμό(δεν το εχω δουλέψει ακόμα μιάς και είναι εντελώς καινούριο. Υ.Γ.4 η σύνδεση με wifi γίνετε ΝΟΝΟ στα 2,4(δεν διατίθετε για 5gigahertz).AYTA!!!

    • Αθόρυβο
    • Απόδοση στην ψύξη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες