Αθλητικά Παπούτσια

Hoka Clifton 8 Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running Μπλε Κωδικός: 37456460

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τεχνολογία Meta-Rocker
  • Κανονική εφαρμογή
  • Ενδιάμεση σόλα EVA
  • Εξωτερική σόλα από καουτσούκ
  • Drop: 5 mm
Δες όλη την περιγραφή
99,70
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 99,70 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    135,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    99,70 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    99,99 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    100,00 €

  5. 149,90 €

  6. Hoka Glide Clifton 8 GBMS

    Διαθέσιμα μεγέθη: 41⅓

    100,75 €

  7. 136,90 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής

    Hoka Glide Clifton 8 1119393-GBMS

    Διαθέσιμα μεγέθη: 41⅓

    100,75 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής

    Hoka One One M Clifton 8 1119393GBMS Γκρί

    Διαθέσιμα μεγέθη: 44⅔

    100,50 €

Περιγραφή

Το Clifton 8 προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις είναι κατασκευασμένο με μια ελαφρύτερη ενδιάμεση σόλα και τα ίδια riding χαρακτηριστικά όπως τα προηγούμενα μοντέλα. Το Clifton 8 αποτελείται από βελτιωμένο σχεδιασμό και ανανεωμένο άνω μέρος κατασκευασμένο από premium πλέγμα. Η νέα σύνθεση της ενδιάμεσης σόλας προσφέρει έναν από τους ελαφρύτερους, πιο ενεργητικούς αφρούς μέχρι και σήμερα.

Κατασκευαστής

Hoka

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1119393-GBMS
Τύπος
Running
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Μπλε
Δημοφιλής Σειρά
Hoka Clifton

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+13Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Georgios_Dimitriadis12
4
140 στους 145 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Με την πρώτη ματιά λες τι βάρκες είναι αυτές. Μεγάλα και ογκώδη. Όταν τα πιάσεις στα χέρια σου λες ότι είναι ψεύτικα αφού ειναι πολύ ελαφριά ( 275 γραμμάρια σε νούμερο 44 κ 2/3), ενώ μόλις τα φορέσεις καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πολλή μελέτη και σχεδιασμός πίσω από το παπούτσι.
Προορίζεται για δρομείς μεγάλων αποστάσεων που θέλουν απορρόφηση κραδασμών, συνδυάζοντας χαρακτηριστικά stability παπουτσιών. Αναλυτικότερα:
Απορροφητικότητα κραδασμών: 10/10 . Δεν συγκρίνονται με κανένα παπούτσι που έχω φορέσει στο παρελθόν (Nike vomero 9 , Nike Vomero 14, Adidas Ultraboost Solarglide, Asics Gel Kinsei). Απλά ανώτερα.
Σταθερότητα: 9/10. Εχουν αρκετά πλατύ πέλμα γεγονός που προσφέρει σίγουρο πάτημα χωρίς όμως να κουράζει. Το drop του ειναι στα 5mm σε αντίθεση με τα περισσότερα παπούτσια που είναι γύρω στα 10mm αλλά πραγματικά το παπούτσι στο τρέξιμο δεν το κουβαλάς και ο βηματισμός γίνεται χωρίς έξτρα κόπο. Δεν πηγαίνει μόνο του όπως μερικά άλλα πχ Saucony Endorphin Speed, αλλά δεν απαιτεί προσπάθεια για τον διασκελισμό. Το εντυπωσιακό είναι πως αποδίδει καλά σε αργούς και γρήγορους ρυθμούς δίνοντας πάντα την αίσθηση οτι απορροφά τους κραδασμούς εκεί που τους χρειάζεσαι, ανεξάρτητα από το πως πατάς το πόδι σου κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. Θα ήθελα λίγο περισσότερο rebound.
Εφαρμογή : 7/10. Έχοντας πολύ στενό πόδι δεν μπόρεσα να φέρω το παπούτσι εκεί που ήθελα στο μπροστινό μέρος. Στη μέση και στη φτέρνα όλα καλά, αλλά μπροστά το πλεχτό δεν είναι ελαστικό και το πόδι κολυμπάει. Αυτό από την άλλη δίνει μεγαλύτερη αντοχή στο πλεχτό αφού δεν έρχεται σε επαφή με το πόδι, αλλά θα προτιμούσα πιο στενή εφαρμογή.
Ποιότητα υλικών: 9/10 Αναμφίβολα τα υλικά είναι πολύ καλά και πείθουν για την ποιότητα τους. Από τα αφρώδη μέρη σε γλώσσα και φτέρνα μέχρι τα κορδόνια. Αυτο που με προβλημάτισε ιδιαίτερα είναι η φθορά της σόλας. Μετά από 60 χλμ τρεξίματος σε στίβο, άσφαλτο και χαλικόδρομο υπάρχει αρκετή φθορά στο σημείο επαφής του παπουτσιού με το έδαφος όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Δεν ξέρω πώς θα είναι μετά από 400χλμ παρά το reviews που διάβασα που δίνουν μεγάλη διάρκεια ζωής στη σόλα.
Μέγεθος. Πάρτε μισό νούμερο μεγαλύτερο σε σχέση με Nike, Adidas
Χρήση: Κατάλληλα για μεγάλες αποστάσεις, καλύτερα σε άσφαλτο και όχι σε χώμα αφού γλιστράνε λίγο και δεν πείθει τουλάχιστον για την ώρα η αντοχή της σόλας
Διαπνοή: 10/10 . Εξαιρετικό στη διαπνοή.
Σε γενικές γραμμές πολύ καλό παπούτσι. Θα επανέλθω όταν θα έχουν περισσότερα χιλιόμετρα
Edit: 18/09/2021
Τα παπούτσια έχουν πλέον 240 χιλιόμετρα τρεξίματος και η απορροφητικότητα των κραδασμών είναι στο ίδιο επίπεδο όπως και η σταθερότητα. Το πάνω μέρος δεν έχει την παραμικρή φθορά αλλά η φθορά στη σόλα είναι εμφανής. Οι 3 πρώτες φωτογραφίες είναι στα 60 χλμ και οι επόμενες στα 240 χλμ. Η πλειοψηφία των χιλιομέτρων είναι σε άσφαλτο με υψηλές θερμοκρασίες λόγω καλοκαιριού. Σε χωμάτινο μονοπάτι με ανηφοροκατηφόρες γλιστράνε πολύ και είναι ακατάλληλα.
Η άποψη μου στους υπόλοιπους τομείς παραμένει σταθερή. Εξαιρετική επιλογή για αυτόν που αναζητά απορροφητικότητα κραδασμών με σταθερότητα. Οι γρήγοροι δρομείς σίγουρα θα βρουν και καλύτερες επιλογές.
Εdit: 24.11.2021
Μετά από 500 περίπου χιλιόμετρα προπόνησης μπορώ να πω ότι η σόλα έχει φθορά - έχει εξαφανιστεί σε ορισμένα σημεία το μπλε λάστιχο - αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει αλλοιωθεί το σχήμα της. Η απορροφητικότητα των κραδασμών έχω την εντύπωση πως έχει μειωθεί αλλά εξακολουθεί να είναι παραπάνω από επαρκής όπως και η σταθερότητα που προσφέρει. Το πάνω μέρος δεν έχει καμία φθορά ενώ εντυπωσιακό είναι πως και μετά από πολύωρα τρεξίματα δεν μυρίζουν γεγονός που καταδεικνύει την καλή τους διαπνοή.
Edit 07.04.2022
Μετά από 700 περίπου προπονητικά και αγωνιστικά χιλιόμετρα και έχοντας πια τα hoka ως δεύτερο παπούτσι ( πρώτο πια το Saucony Τriumph 19) μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένα πολύ καλό παπούτσι, αλλά όχι τόσο καλό για γρήγορους ρυθμούς και σίγουρα όχι για χώμα. Πρώτη φορά δεν αντιμετώπισα πόνους στη μέση που δείχνει ότι σε επίπεδο κραδασμών μου έδωσε αυτό που χρειαζόμουν. Η εφαρμογή του για όσους έχουν στενό πόδι δεν θα ικανοποιήσει και μπορώ να πω ότι η φαρδιά τους γραμμή βοηθάει στην σταθερότητα αλλά όχι στην αίσθηση του παπουτσιού πάνω στο πόδι. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορείς να βρεις παπούτσια σε διαφορετικά φάρδη, οπότε αν σας αρέσει η σφιχτή εφαρμογή και έχετε στενό πόδι δεν θα σας ταιριάξει. Τα υλικά του είναι κορυφαία, η αντοχή της σόλας μέτρια και μετά από μερικά χιλιόμετρα αρχίζει και γλιστράει (συγκριτικά με τα saucony στα ίδια χιλιόμετρα), η διαπνοή του πολύ καλή, το responsiveness έτσι και έτσι, το βάρος τους εξαιρετικό και η απορροφητικότητα από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει ποτέ. Η τιμή του στα 145 ευρώ είναι τσιμπημένη αλλά λίγο πιο πάνω από τα 100 θεωρώ ότι είναι τίμια σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν εστιάσω στο γεγονός ότι δεν έχω πλέον πόνους στη μέση αξία ανεκτίμητη. Καλά και υγιή χιλιόμετρα σε όλους!

  • Άνεση
  • Βάρος
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στο μέγεθός τους
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Vagelis_Tzouros
2
6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

είμαι 42 και αρκετά παραπανω κιλά. έψαχνα καιρό να βρώ καλά παπουτσια για τρέξιμο διάβασα πολλες απο τις κριτικές και τα βρηκα στα Clifton 8. η αίσθηση πρωτόγνωρη λες και περπατας πανω σε μαξιλάρια που όμως δεν σε κρατάνε στο έδαφος αλλά σου δίνουν ώθηση. πραγματικά αν αντέξουν αρκετό καιρό για την χρήση που τα θέλω δηλαδή τρέξιμο μέχρι 7-8 χιλιόμετρα 3-4 φορές την εβδομάδα δεν θα ξαναπάρω από άλλη εταιρεία. update 26/08/2023 δυστυχώς μετά από λίγο τρέξιμο 5-6 φορές από 5-6 χιλιόμετρα άρχισαν να με χτυπάνε στην καμαρα (πελμα) του ποδιου δυστυχώς θυμήθηκα το σχόλιο κάποιου που έγραψε που είναι η αίσθηση να περπατας πάνω σε μπαλάκι

  • Βάρος
  • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Χτυπούν στο πόδι
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Klrs
    3
    0 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος για περίπου ένα χρόνο, πρέπει να έχω τρέξει/περπατήσει κοντά στο 4ψηφιο νούμερο χιλιόμετρα. Η σόλες είναι άψογες και απορροφούν όλους τους κραδασμούς, είναι πολύ άνετα και στο τρέξιμο αλλά και το περπάτημα. Το μόνο μείον τους είναι η ποιότητα κατασκευής τους για τα χρήματα που κοστίζουν. Η φτέρνα έχει πλέον ξεφτίσει τελείως και τα παπούτσια είναι για πέταμα. Θα τα ξαναγόραζα ευχαρίστως.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kkapn60
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά τα Bondi τα Clifton είναι η καλύτερη επιλογή από πολλά άλλα αθλητικά παπούτσια.
    Είμαι κολυμβητής , αλλά για το περπάτημα που κάνω θεωρώ ότι τα Clifton και τα Bondi είναι άψογα .

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • enavlemma
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Εξαιρετικό για περπάτημα και ορθοστασία σε δουλειά. Πετάς.
    Εχω εμπειρία από ακριβά μοντέλα Asics.
    Από αντοχή θα δούμε.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • s.kantzios
    4
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    Πρώτη φορά Hoka και έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος! Το νούμερο μου 43,3 και 250 γραμμάρια. Ευχάριστο daily trainer για ξεκούραστα χλμ ,με ωραία απορρόφηση κραδασμών για easy - moderate runs. Γενικά είναι για "αργά τρεξίματα" αν και μέχρι 4'10/χλμ ρυθμό που το δοκίμασα, δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Αν βγάλει και 1000 χλμ που για εμένα είναι η βάση στα δρομικά μου παπούτσια, τότε μιλάμε για value for money ξεκάθαρα! Edit 23/8/23 : Ανεβάζω φωτογραφίες από τα 1.000χλμ και το παπούτσι είναι μία χαρά! Παραμένει καλή η απορρόφηση και το ύφασμά του είναι άθικτο χωρίς κανένα σκίσιμο! Edit 20/12/23: τα απέσυρα στα 1600 χλμ και πλέον τα φοράω μόνο για βόλτα. Εμφανισιακά είναι μια χαρά εκτός από την σόλα που είναι λίγο φθαρμένη αλλά το ύφασμα χωρίς κανένα σκίσιμο!

    • Άνεση
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Βάρος
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ngd1805
    2
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Εντυπωσιακό, όμορφο, πανέμορφο, ελαφρύ, δεν ένοιωσα τον παραμικρό πόνο στα γόνατα, 10 χλμ αλλά σε σκίζει στην καμάρα και λίγο στο πέλμα ιδανικό μόνο για λεπτό πέλμα και ψηλή καμάρα

    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Boobys
    3
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Δυστυχώς η ποιότητα κατασκευής δεν είναι η αναμενόμενη για την τιμή τους.
    μετά από 5 μήνες ελαφριάς χρήστης όπως φαίνεται υπάρχει θέμα στην εσωτερική επένδυση της φτέρνα!

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anton-b
    4
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

    είναι πολύ άνετα, σταθερά στο τρεξιμο, όμως θα έλεγα μόνο για χειμώνα, πολύ ζεστά για άνοιξη και καλοκαίρι..
    πολύ καλή ποιότητα υλικών. αρκετά μαλακά (σε σχέση με asics novablast 3 καμία σχέση)

    • Άνεση
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitrios Kapouranis
    5
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Καλό παπούτσι. Είχα και τα 7!
    Κανονικά φοράω 43.
    Τα προηγούμενα σε 44 δε με χτύπησαν ποτέ. Αυτα είπα να δοκιμάσω 43.5, αρχικά με χτύπησαν λίγο. Βέβαια μετά από μερικές προπονησεις είναι οκ, και στέκουν πιο καλά στο πόδι.
    Προτιμήστε ένα νούμερο μεγαλύτερο απο το κανονικό σας.
    Πάντως είναι ασύγκριτη η άνεση τους.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στο μέγεθός τους
    • Χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vlafi
    5
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Δεν γνώριζα για την ύπαρξη της συγκεκριμένης μάρκας.Τα είδα σε προσφορά (85) κ είπα να τα δοκιμάσω.Να σημειώσω ότι τα πήρα σε μέγεθος των υπολοίπων αθλητικών που έχω Asics nike κ είναι ακριβώς το ίδιο,παρόλο που αρκετοί γράφουν στα σχόλια ότι ήθελαν παραπάνω μέγεθος.Τα χρησιμοποιώ για τρέξιμο 10χλμ κ περπατημα κ είναι πραγματικά εξαιρετικά.Ελφρια,άνετα,κ πολύ μαλακά στο πάτημα.Επισης είναι κ πανέμορφα.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • A__Panagop
    4
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Τιρκουάζ

    Θελω να αρχισω λεγοντας οτι ειναι πολυ ανετα παπουτσια και οτι τα συνιστω με καποιες προυποθεσεις.

    Εχω τρεξει γυρω στα 50χλμ (στο πλαισιο προπονησης για ημιμαραθωνιο) σε αυτα τα παπουτσια και αρχισα να παρατηρω οτι με ποναει ελαφρως το γονατο. Μετα απο αρκετο ψαξιμο, ανακαληψα οτι τα παπουτσια τυπου Rocker, ενω μειωνουν τις δυναμεις που ασκουνται στο πελμα, μπορει να αυξησουν τις δυναμεις που ασκουνται στα γονατα.

    Ετσι, θα προτεινα για οσους τα αγορασουν να εχουν στο νου τους οτι δεν ειναι παπουτσι το οποιο το βαζεις πρωτη φορα και τρεχεις. Θελεις χρονο να το συνηθησεις για να αποφυγεις τυχων τραυματισμους.

    Δε θα τα ξανα αγοραζα (90 ε) και θα πηγαινα σε κατι πιο κλασικο εστω και πιο ακριβο. (πχ Pegagus, Kayano / Οχι rocker για καθημερινη προπονηση)

    Edit: Μετα απο λιγες εβδομαδες χρησης μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο ανετα παπουτσια που εχω δοκιμασει. Παντα υπαρχει η παραπανω επιφυλαξη ομως.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • syn
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Οτι πιο σταθερό και βολικό έχω φορέσει στα πόδια μου ever.
    Από εδώ και στο εξής αμφιβάλλω αν μπορώ να φορέσω κάτι υποδεέστερο από αυτά...

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kchaliasos2212
    3
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Στην αρχή αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα στην καμάρα. Με ενοχλούσαν πολύ.
    Έπειτα από 100 περίπου χλμ χρήσης έχουν στρώσει κάπως, βέβαια η φθορά τους είναι εμφανής.
    Μάλλον δεν θα ξαναπροτιμήσω την συγκεκριμένη μάρκα...
    Βέβαια πάντα πιστεύω ότι τα κάθε παπούτσι δεν μπορεί να ταιριάζει το ίδιο δε διαφορετικά πόδια, οπότε είναι και θέμα πως θα σου κάτσει.

    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση
    • Δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στο μέγεθός τους
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giannhstrunningshoes
    3
    9 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Αγορα στα 80,40ευρω.Παπουτσι για μεσαιες αποστασεις,υφασμα καλο με αναπνοη αλλα ενα μεγαλο μειον ειναι πολυ σκληρο συν οι τρυπεσ στα κορδονια κανουν γωνιες και τριβονται πανω στο ποδι και το θεμα ειναι οσα παπουτσια της εταιριας εχω εχουν το ιδιο θεμα,απαραδεχτο.Τωρα η γλωσσα εχει λαστιχο και ειναι σφιχτη και με στεναχωρει στο βαδισμα,η φτερνα εχει προστασια και δεν χτυπαει.Σολα πολυ καλη και μαλακη που αντεχει σε σκληρη προπονηση και τρεξιμο.Ειναι πολυ καλο σε ολα τα εδαφη.

    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dalkoulas
    5
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα running παπούτσια τα χρησιμοποιώ στη δουλειά για ορθοστασία 8-10 ώρες. και για καθημερινή χρήση. Δεν τα χρησιμοποιώ για τρέξιμο και η παρακάτω κριτική θα γίνει για αυτές τις χρήσεις.

    Από το Bondi 7 βρήκα το Clifton 8 σε καλή προσφορά και είπα να το δοκιμάσω. μοιάζουν πολύ σαν παπούτσια. απλά το Bondi έχει λίγο περισσότερο χώρο στα δάχτυλα μπροστά και είναι πιο μαλακό στο πάτημα, όχι όμως ότι το Clifton υστερεί σε απόσβεση κραδασμού. ίσα ίσα είναι πάρα πολύ καλό. Το Bondi χρειάστηκε και γύρω στις 10 μέρες για να στρώσει ενώ αυτό εδώ, ίσως επειδή είναι πιο ελαφρύ και μαλακό στα υλικά του, από την 1η στιγμή το φόρεσα και ένιωσα τέλεια.

    Δεν έχω άποψη για την αντοχή τους... η σόλα όμως μπορώ να πω ότι έχει πολύ καλό grip σε στεγνές επιφάνειες.

    Όποιος ψάχνει παπούτσι για δουλειά κ ορθοστασία αγοράζοντας το Clifton (ή και το Bondi) σίγουρα δεν θα πέσει έξω.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Mizo
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Τις πρώτες 3 προπονήσεις μέχρι να συνηθίσει το πόδι μου το σκληρό πλαστικό στην περιοχή της καμάρας πονούσα πολύ τόσο που σκεφτόμουν να τα αποσύρω. Τους έδωσα κι άλλη ευκαιρία και δεν το μετάνιωσα.Εξαιρετικη απόσβεση κραδασμών,βελούδινο πάτημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • KOSTAS_SARANTIS
    1
    8 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα δοκίμασα στο κατάστημα και κατευθείαν με ενόχλησαν στην κάμαρα είναι σαν μαχαίρι,ποτέ δεν έχω αισθανθεί σε άλλο παπούτσι έτσι...άρα πιστεύω είναι κατασκευαστικό πρόβλημα.(κανονική κάμαρα)

    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ν.άσος.
    4
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Έχω γράψει περίπου 550χλμ και πλέον έχουν αρχίσει να κουράζουν κάπως.
    Είναι ένα καλό δρομικό παπούτσι στο οποίο θα κάνει με ευχαρίστηση τα τρεξίματα που θα του ζητήσεις αλλά δεν μιλάμε για γρήγορο τέμπο. Σε σταθερό ρυθμό είναι αρκετά σταθερά και ξεκούραστα αλλά έχω την εντύπωση ότι η προϊσταμένη γενιά Clifton 7 ήταν καλύτερη και αυτό πάντα είναι προσωπική μου γνώμη. Κάθε πόδι το νιώθει και διαφορετικά και αυτό είναι πάντα υποκειμενικό. Πάντως σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό παπούτσι όχι για μεγάλες απαιτήσεις (τουλάχιστον σαν την προηγούμενη σειρά) που θα το αγαπήσεις να σε συνοδεύει στα όμορφα τρεξίματα σου.
    Θα εδεινα πάντως και μια ευκαιρία στη νέα γενιά Clifton 9 για να δω όντως την αλλαγή που η hoka λέει

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilios_Varsamopoulos
    5
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα πήρα καθαρά για την εργασία μου. Έχω αρκετές ώρες ορθοστασία και πραγματικά ήταν πολύ ξεκούραστα τα πόδια μου... Αξίζουν τα λεφτά τους.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • billerdas
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Δεν ειναι τοσο μαλακα οσο τα clifton 6 που ειχα αλλα οκ. Ας ελπισουμε να ειναι το ιδιο ανθεκτικα τουλαχιστον.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Andreas_Panagakis
    5
    3 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    είναι το 6 ζευγάρι στη σειρά μακράν τα καλύτερα για τρέξιμο και μεγάλες διαδρομές. όπως επίσης για για άτομα με βάρος είμαι 100 κιλά και δεν έχω πει ποτέ ότι με ενοχλεί γόνατο πόδια ή μέση

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Χτυπούν λίγο στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Katsafados
    4
    2 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Μετά από 2 μήνες προπόνησης πιστεύω ότι είναι το κατάλληλο παπούτσι για κάποιον που έχει προβλήματα στα πέλματα

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikolakisdim3
    3
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Ήθελα να δοκιμάσω επιτέλους ένα Hoka και πήρα το Clifton 8.
    1 τρέξιμο 6km σε στεγνή άσφαλτο. Ελαφριά με πολύ μεγάλη απορρόφηση κραδασμών αλλά με ενόχληση στην καμάρα του ποδιού, ιδιαίτερα στο δεξιό πέλμα του ποδιού. Μετά από λίγο το συνηθίζεις αλλά δεν είναι και ευχάριστο.
    2 τρέξιμο 9km σε υγρή άσφαλτο, μετά από βροχή, σαν πρωινή υγρασία..
    Η συμπεριφορά τους πολύ κακή, γλιστρούσαν. Πρόσφυση άσχημη, χάνεις "ρυθμο"..
    Από 5,5 στα 6,5! Δεν συνιστάται για βρεγμένο έδαφος..

    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Χτυπούν λίγο στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kiriakosv
    4
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Όπως πολύ σωστά έχει γραφτεί εδώ, το παπούτσι ΔΕΝ προορίζεται για άτομα που έχουν πλατυποδία. Αντίθετα για άτομα που έχουν ουδέτερο πόδι ή ψηλή καμάρα είναι μια χαρά. Δυστυχώς την πάτησα καθώς κάποια sites αναφέρουν πως το παπούτσι είναι κατάλληλο για άτομα με πλατυποδία. ΟΚ, δεν είναι ότι δεν αντέχεται αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερα παπούτσια για άτομα με την συγκεκριμένη μορφολογία ποδιού.

    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    • Δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στο μέγεθός τους
    • Χτυπούν λίγο στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Tzouvaras
    5
    4 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πρόκειται για ένα πολύ καλό δρομικό παπούτσι.
    Αφορά την κατηγορία high arch δλδ με ιδιαίτερη υποστήριξη στην Καμάρα για ανθρώπους με υψηλή καμάρα.
    ΔΕΝ ενδείκνυται για ανθρώπους με πλατυποδία.
    Ποιότητα κατασκευής γνωστή Hoka, καλό grip κ προσωπικά θεωρώ πολύ όμορφο.
    Ιδανικό για προπόνηση και για δρομείς με σχετικά μεγάλο βάρος.
    Προτείνεται!

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aggelosmarkou
    5
    5 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τις ακριβές Κατηγορίες running
    Μετά απο Adidas «ενόχληση στο κουντουπιε «
    Μετά απο Asics στενή γραμμή κούραση σχεδόν σε όλο το σώμα
    Nike air winflow 6 και
    Nike air Pegasus 37 άψογα τέλεια ξεκούραστο το σώμα ΟΛΗ την ημέρα σε κίνηση και ορθοστασία πάνω απο 14 ώρες την ημέρα ?!!!!!!!
    Αυτήν την εβδομάδα δοκιμάζω τα HOKA Clide Clifton 8 …
    Πρώτη εμπειρία ΚΑΛΗ λίγο ποιο υπερήψομενα αλλά σταθερό πάτημα απο την δεύτερη Τρίτη μέρα απορρόφηση κραδασμών ομοιόμορφη πίεση ανάλογα αλλαγής κέντρου βάρους ισορροπίας του σώματος …κλπ
    Για αρχή οι πρώτες εντυπώσεις ! ( ΘΕΤΙΚΕΣ )!!!

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mirtoalexiou
    1
    7 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Τα πήρα νομίζοντας πως κάνω επένδυση σε ένα καλό αθλητικό παπούτσι….ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ……Πέταξα 150€!!!!Μου δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στη φτέρνα….

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexandros_aaaannn
    1
    20 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παπούτσι αυτό υποστηρίζει τύπο ποδιού με ποδική υψηλή καμάρα (high arch). Στο ύψος της καμάρας έχει μια κοκάλινη προπέτεια που πιέζει ασφυκτικά το πέλμα. Απορώ πως τρέχουν μαραθώνιους με τέτοιο παπούτσι άνθρωποι που έχουν κανονική καμάρα. Τι να τα κάνω τα 24mm σόλας στο μετατάρσιο, όταν η καμάρα μου πατάει πάνω σε ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ! Μετά από πρόχειρη αναζήτηση, υπάρχει κι άλλος κόσμος με το ίδιο πρόβλημα, ακόμη και κριτικοί παπουτσιών τρεξίματος το αναφέρουν.
    Μετά από μόλις 15 χλμ τα αποσύρω υπό τον φόβο του να με τραυματίσουν. Κρίμα τα 100 ευρώ, αλλά πάνω απ'όλα η υγεία!

    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ioannou.georgios
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Το παπούτσι τα σπάει. Η αξιολόγηση μου είναι υποκειμενική καθώς το παπούτσι αγοράστηκε για χρήση με τρέξιμο σε διάδρομο γυμναστικής και βόλτα. Είναι άνετο, ανάλαφρο με φοβερό πάτημα και τόσο ξεκούραστο που αισθάνεσαι κατά τη βάδιση λες και σου κάνει μασάζ στο πέλμα. Στο νούμερο του εκεί που φοράω 42 αυτό που αγοράστηκε με βάση κριτικές άλλον και έκατσε τέλεια είναι το 43 1/3.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xrhstostsip
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από MybrandShoes

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Τρέχω περίπου 10χλμ τη φορά σε άσφαλτο, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, θεωρώ γενικά ότι είναι φοβερό παπούτσι, το καλύτερο που έχω δοκιμάσει, ειδικά στα 80 ευρώ που ήταν σε προσφορά.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • EYAGGELOS_VIGGOS
    5
    16 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από 25 χρόνια τρέξιμο έχω να πω τα παρακάτω: Έχω φορέσει πάρα πολλά και καλά παπούτσια τόσα χρόνια που ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το τρέξιμο. Η γνώμη του καθενός είναι προσωπική ανάλογα με τη χρήση και τη συνέπεια που έχει σ αυτό που κάνει. Για μένα λοιπόν ΔΕΝ υπάρχει πιο Τίμιο προπονητικό παπούτσι σαν το Hoka Glifton. Έχει όλο το πακέτο που μπορεί να ζητήσω, δηλαδή είναι ελαφρύ, μαλακό , αντικραδασμικό και πολύ ανθεκτικό. Ειδικά με το Glifton 8 έχω κάνει πάνω από 1.500 χιλιόμετρα και ακόμα τα αισθάνομαι τέλεια. Στα 100 - 110 ευρώ που συνήθως τα παίρνω , δεν υπάρχει πιο τίμιο παπούτσι. Επειδή συμμετέχω κατά καιρούς και σε αγώνες, έχω παρατηρήσει ότι πλέον η Hoka είναι Νο 1 εταιρεία σε μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις. Έμαθαν πλέον τα Hoka και τα φοράει πάνω από το 60% των δρομέων.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Δεν ανταποκρίνονται ακριβώς στο μέγεθός τους
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

101 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες