Ψωμιέρες

Sidirela Ψωμιέρα με Καπάκι Inox σε Λευκό ΧρώμαΚωδικός: 37512800

Η ψωμιέρα της εταιρείας Sidirela, θα σας βοηθήσει να αποθηκεύετε το ψωμί σας και να το διατηρείτε φρέσκο για περισσότερο καιρό. Διαθέτει καπάκι ώστε να κλείνει και να εμποδίζει την άμεση επαφή του...

Δες όλη την περιγραφή

Η ψωμιέρα της εταιρείας Sidirela, θα σας βοηθήσει να αποθηκεύετε το ψωμί σας και να το διατηρείτε φρέσκο για περισσότερο καιρό. Διαθέτει καπάκι ώστε να κλείνει και να εμποδίζει την άμεση επαφή του ψωμιού με τον αέρα, επιμηκύνοντας έτσι τη ζωή του, αφού το ψωμί όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα έχει την τάση να χαλάει πιο γρήγορα. Επίσης θα το προστατέψει από...

Δες όλη την περιγραφή
25,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 25,00 €

Περιγραφή

Η ψωμιέρα της εταιρείας Sidirela, θα σας βοηθήσει να αποθηκεύετε το ψωμί σας και να το διατηρείτε φρέσκο για περισσότερο καιρό. Διαθέτει καπάκι ώστε να κλείνει και να εμποδίζει την άμεση επαφή του ψωμιού με τον αέρα, επιμηκύνοντας έτσι τη ζωή του, αφού το ψωμί όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα έχει την τάση να χαλάει πιο γρήγορα. Επίσης θα το προστατέψει από έντομα και άλλους εξωγενείς παράγοντες, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στο να παραμείνει η κουζίνα σας καθαρή και απαλλαγμένη από ψίχουλα.

Κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τη σκουριά, με bamboo καπάκι. Προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση και τον χρόνο, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα.

Έρχεται σε σετ ψωμιέρα με 3 δοχεία μεταλλικά για καφέ, ζάχαρη και τσάι. Το σετ περιλαμβάνει: 1 ψωμιέρα 32x17x13εκ. και 3 δοχεία 9,5x9,5x15εκ.

Κατασκευαστής

Sidirela

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Inox
Χρώμα
Λευκό
Με Καπάκι
Ναι
Καλάθι Ψωμιού
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • 3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ειναι μικρη με το ζορι χωραει ενα ψωμι. Κατα άλλα είναι ομορφη. Η αξιολογηση αφορα το μαυρο χρωμα.

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Χωρητικότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αντοχή
    • Χωρητικότητα

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη