Google Pixel 6a 5G (6GB/128GB) Chalk White
Κινητά Τηλέφωνα

Google Pixel 6a 5G (6GB/128GB) Chalk WhiteΚωδικός: 37513663

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη OLED 6.1"/2400 x 1080
  • Υποστήριξη NFC
  • Επεξεργαστής Google Tensor
  • Διπλή Πίσω Κάμερα 12MP/4K 60fps
  • Μπαταρία 4410 mAh Fast Charge 18W
Δες όλη την περιγραφή
364,89
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Google

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 364,89 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 364,87 €

  2. 364,89 €

Περιγραφή

Προς το παρόν, δεν είναι διαθέσιμο το 5G στην Ελλάδα για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Οθόνη OLED 6.1 ιντσών

Η οθόνη OLED 6.1 ιντσών με ανάλυση 2400x1080 pixel σας επιτρέπει να κυλάτε με ταχύτητα και ομαλότητα και να παίζετε παιχνίδια με άνεση.

Επεξεργαστής Google Tensor

Η Google εξοπλίζει το Pixel 6a με τον Google Tensor, τον πρώτο της επεξεργαστή ο οποίος είναι ειδικά σχεδιασμένος για Pixel και δίνει κορυφαίες επιδόσεις, διάρκεια μπαταρίας αλλά και ασφάλεια.

Χρησιμοποιεί το chip ασφάλειας Titan M2 που εξασφαλίζει υψηλή ασφάλεια σε επιθέσεις και προστατεύει τα δεδομένα και τα αρχεία του τηλεφώνου.

Διπλή κάμερα

Το Google Pixel 6a εξοπλίζεται με ευρυγώνιο φακό 12.2MP και υπερευρυγώνιο φακό 12MP. Επιπλέον διαθέτει πλήθος λειτουργιών που χρησιμεύουν σε κάθε διαφορετική κατάσταση.

  • Κάντε τα πρόσωπα να φαίνονται πιο ευκρινή με το Face Unblur, ώστε να μπορείτε να απαθανατίζετε κάθε στιγμή, ακόμη και σε κίνηση.
  • Το Magic Eraser αφαιρεί ανεπιθύμητα αντικείμενα. Και μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα και τη φωτεινότητα ενός αντικειμένου, ώστε να συνδυάζεται άμεσα.
  • Με το Night Sight τραβήξτε τα φώτα της πόλης, τον ουρανό, ακόμη και πορτρέτα σε χαμηλό φωτισμό.
  • Δείτε τις αποχρώσεις όλων των τόνων δέρματος όμορφα και όπως είναι πραγματικά.


Ανθεκτικό σε σκόνη και σταγόνες νερού

Με προστασία IP67, το Pixel 6a είναι ανθεκτικό σε πιτσίλισμα ή μικρή ποσότητα νερού και σκόνη. Έτσι, μπορείτε να πάρετε το τηλέφωνό σας όπου κι αν πάτε.

Μετάφραση σε πραγματικό χρόνο

Με τη λειτουργία Live Translate, μπορείτε να συνομιλείτε σε 11 γλώσσες, να ερμηνεύετε συνομιλίες πρόσωπο με πρόσωπο και να μεταφράζετε πινακίδες χρησιμοποιώντας την κάμερα χωρίς να απαιτείται διαδίκτυο.

Περιεχόμενα συσκευασίας

Η συσκευασία δεν περιλαμβάνει ακουστικά και φορτιστή, αλλά μόνο ένα καλώδιο USB-C σε USB-C και έναν αντάπτορα USB-C σε USB-A για τη φόρτιση του Google Pixel 6a σας. Αυτό μικραίνει το κουτί, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες συσκευές ανά φορτίο και μείωση της ενέργειας που δαπανάται για τη μεταφορά τους.

Κατασκευαστής

Google

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
SIM + eSIM
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Χρώμα
Λευκό
Βάρος
178 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Καλώδιο Φόρτισης

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Google Tensor
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2,8 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2+2+4
RAM
6 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Όχι

Οθόνη

Μέγεθος
6,1 "
Ανάλυση
2400 x 1080 pixels
Ρυθμός Ανανέωσης
60 Hz
Τύπος
OLED
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 12.2MP, Υπερευρυγώνιος 12MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 240fps Slow Motion, 1080p 60fps, 4K 60fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 8MP
Δυνατότητες
HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
4410 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
18 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι
Τεχνολογία Γρήγορης Φόρτισης
Power Delivery 3.0

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP67
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Κάτω από την Οθόνη

Διαστάσεις

Μήκος
152,2 mm
Πλάτος
71,8 mm
Πάχος
8,9 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+24Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

sdalietos
5
40 στους 45 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Update: Μετά από περίπου 2 μήνες το κινητό έχει μάθει τις καθημερινές μου εργασίες, κάποιες στιγμιαίες υψηλές θερμοκρασίες στην αρχή έχουν φύγει εντελώς και με κάποιες μικρό ρυθμίσεις έχει φτάσει η διάρκεια της μπαταρίας στις 1.5 με 2 ημέρες με μέτρια χρήση. Γενικότερα το κινητό σε αυτήν την τιμή αποτελεί μονόδρομο.

Το Pixel 6a είναι το πρώτο Pixel το οποίο αγοράζω μετά τα θρυλικά Nexus 5 και 5X. Η συγκίνηση ακριβώς η ίδια. Το κινητό είναι ταχύτατο, πάντα καθαρό Android με πολλές εφαρμογές οι οποίες βγαίνουν μόνο τα για τα Pixel. Μόλις πήρε και την έκδοση 13. Η ποιότητα των φωτογραφιών είναι καταπληκτική, επίσης οι φωνητικές εντολές μέσω Google Assistant ακόμα και όταν είναι κλειδωμένο το κινητό είναι κάτι το οποίο προσφέρει μεγάλη βοήθεια στην δημιουργία σημειώσεων, ειδοποιήσεων, κλήσεων κτλ.

  • Ποιότητα κλήσης
  • Φωτογραφίες
  • Καταγραφή Video
  • Μουσική
  • Ταχύτητα
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Ανάλυση οθόνης
  • Μπαταρία
Σου φάνηκε χρήσιμη;

fstavros
2
95 στους 108 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το πήρα 320€ σε λευκό χρώμα.

UPDATE 28/4/2023
Λοιπόν μετά από 5 μήνες χρήση είμαι απόλυτα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ από το κινητό. Παρά τα θετικά στοιχεία που έχω αναφέρει (κάμερα, μπαταρία, AI
features) έχουν ανακύψει κάποια bugs που μου σπάνε τα νεύρα. Θα αναφέρω εν συντομία κάποια.
--ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ δακτυλικό αποτύπωμα. Πιάνει 3 στις 10 φορές. Είναι παντελώς άχρηστο. Δε θα το χρησιμοποιούσα καθόλου, αλλά δυστυχώς είναι προ-απαιτουμενο όταν θέλεις G-Pay.
--Προβληματα συγχρονισμού των email. Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Pixel. Τα emails δεν έρχονται ΟΥΤΕ μπορείς να κάνεις refresh στην εφαρμογή. Οπότε μπαίνεις από τον browser. Είμαι τώρα 5 μέρες έτσι, ποιος ξέρει μέχρι πόσο και είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει. Μιλώντας με την κοινότητα είναι κάτι που αντιμετωπίζουν κι άλλοι χρήστες.
-- ΧΑΛΙΑ σήμα και συχνά μπερδέματα ειδικά αν χρησιμοποιείτε και 2η sim (e-sim).
-- Τραβάει κολλήματα που δε τα είχα ούτε με το LG V40, ούτε καν με το RealMe που είχε υποδεέστερο επεξεργαστή. Παγώνουν εφαρμογές, τρώει κόλλημα η οθόνη και δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε πατήματα για κάποιες στιγμές. Σε καλούν πχ και δε μπορείς να απαντήσεις.
--Τελος σπάει νεύρα στη σύνδεση με BT, η οποία σε καμία περίπτωση δεν είναι γρήγορη

Σε γενικές γραμμές λοιπόν το κινητό είναι ΟΧΙ από εμένα. Έχει τρομερή κάμερα ναι. Έχει όμορφο interface, αλλά όχι και κάτι τρομερό, ενώ δεν έχει την παραμετροποίηση που έχουν ακόμη και τα Samsung πλέον.

(Αρχική κριτική)
Αρχικά θα πω ότι ανοίγοντας το κουτί πιάνεις ένα κινητό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ για το οποίο έχεις πληρώσει ΠΟΛΥ ΛΊΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Στο θέμα λοιπόν απτής ποιότητας μου αρέσει περισσότερο από το S21FE της γυναίκας μου. Το πίσω κάλυμμα δε πρόκειται να καταλάβεις ότι είναι πλαστικό, καθώς σου δίνει την εντύπωση γυαλιού, ενώ η συσκευή γενικά σου δίνει την αίσθηση μιας ΣΤΙΒΑΡΉΣ και ΣΟΒΑΡΗΣ κατασκευής, πολύ ανώτερης του Α53 που βρίσκεται πάνω κάτω στις ίδιες τιμές. Επίσης να πω ότι η συσκευή κάθεται εξαιρετικά στο χέρι, το μέγεθός της είναι "τόσο-οσο", ενώ τα bezels δε χτυπάνε τόσο άσχημα όσο φαίνονται από τα βίντεο ή τις φωτογραφίες των reviews.

Πάμε τώρα στα επιμέρους στοιχεία με όσα έχω κρίνει μέχρι στιγμής. Δε ξέρω πώς να το τονίσω για να το καταλάβουν οι αμύητοι. CLEAN ANDROID. Παιδιά δεν υπάρχει πιο smooth κατάσταση από αυτή που βιώνεις με ένα pixel. Το διάβαζα, το έλεγαν πολλοί, αλλά δε μπορούσα να φανταστώ ΤΙ εννοούσαν. Πριν είχα ένα RealMe GT Master, το οποίο είχε ένα λειτουργικό αρκετά καθαρό. Αλλά και πάλι ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. Αυτό που βιώνεις με το Pixel είναι μοναδικό. Όλα κυλούν πολύ γρήγορα και πολύ ομαλά, χωρίς πολλές φανφάρες. Μη περιμένετε δηλαδή αλλαγές εικονιδίων κλπ (ωστόσο έχουν μια beta εκδοχή ώστε τα εικονίδια να προσαρμόζουν το θέμα τους στα χρώματα ταπετσαρίας ή επιλογής σου). Θα μπορούσα να πω όμως ότι μου αρέσει η προσαρμογή όλων των χρωμάτων στην παλέτα του φόντου που έχεις βάλει, καθώς αλλάζουν σε όλη την έκταση, από το notification panel μέχρι το πληκτρολόγιο. Γενικά έχει πολλές επιλογές για να το φέρεις στα μέτρα σου. Πάμε παρακάτω.

ΟΘΟΝΗ. 60Hz?
Αρχίζοντας να δουλεύεις το pixel βλέπεις μια οθόνη εξαιρετική σε χρώματα, με πολύ ΔΥΝΑΤΗ φωτεινότητα και πολύ ΓΡΗΓΟΡΗ απόκριση σε πατήματα. Θεωρώ ότι έχει βασικό ρόλο στην smooth κατάσταση που απορρέει από το λειτουργικό γενικά. 60Hz? Δε ξέρω πού θα τα δείτε, ή καλύτερα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε θα νιώσετε "ρηγμένοι" με την οθόνη που έχετε στα χέρια σας. Σε browsing που τα έβαλα δίπλα δίπλα με το RM στα 120Hz ο Edge που χρησιμοποιώ έτρεχε πιο ομαλά στο Pixel. Γενικά τέλος πάντων εγώ με τη χρήση που κάνω browsing- λίγο social κλπ δεν έχω δει κάποια διαφορά.

ΚΆΜΕΡΑ.
Εδώ το κινητό ΡΙΧΝΕΙ σαγονια. Λες ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τραβάει έτσι το κινητό των 320€. Δε το συζητάμε ότι λέει "συγγνώμη κάντε άκρη" σε xiaomi των 400-500 με 200-300ΜP κάμερας. Τα έβαλα δίπλα-διπλα με το S21FE σε νυχτερινές ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ. Σε πορτραίτα τη φυσικότητα που δίνει στο πρόσωπο δε την έχω ξαναδεί με κανένα κινητό. Θεωρώ λοιπόν ότι στην περιοχή μέχρι 400-500€ και αν εξαιρέσουμε τα Huawei που πλέον δεν αγοράζονται εύκολα, πολύ δύσκολα θα βρεθεί καλύτερο σε κάμερα. Θα μου πείτε τώρα, είστε στους "ψαγμενους" και βρίσκατε τη Google Camera για το κινητό σας; Ναι κι εγώ το έκανα. Και όντως βελτίωσης μια κατάσταση. Αν πιάσετε όμως Pixel στα χέρια σας θα καταλάβετε πραγματικά τι εστί GOOGLE CAMERA. Δε χρειάζεται να πω άλλα. Απλά αν έχετε σαν 2η-3η προτεραιότητα την ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ, μη κοιτάξετε αλλού, αφήστε τα 48-64mp των άλλων στην άκρη και πάρτε το.

ΚΛΗΣΕΙΣ. ΔΙΚΤΥΟ. eSIM
Στις κλήσεις είναι ΑΨΟΓΟ. Πολύ δυνατό και ποιοτικό ακουστικό. Όσον αφορά το δίκτυο, μη το αναφέρουμε ξανά. Ξεχάστε 5g, VoLTE, VoWifi κλπ. Ελπίζουμε να τα δώσουν κάποια στιγμή. Από την άλλη να έχετε υπόψη σας ότι η esim παίζει κανονικά με πολύ εργονομικές επιλογές και πληθώρα παραμετροποίησης για επιλογή κλήσεων/δεδομένων κλπ. Πρόβλημα με κλήσεις δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Να πω ακόμη ότι ο ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ είναι ΑΨΟΓΟΣ. Επίσης η οθόνη δε πατιεται ακούσια μέσα στην τσέπη, όπως συνέβαινε με το RealMe και με τα Xiaomi. Δηλαδή αν δεχομουν κλήση και είχα BT η οθόνη "άναβε" ενώ το κινητό ήταν μέσα στην τσέπη και αν ήταν στη μεριά του ποδιού δεχόταν inputs και πολλές φορές μου τερμάτιζε την κλήση. Αυτό τώρα ΑΣΦΑΛΩΣ και δε συμβαίνει.

ΗΧΕΙΟ.
Stereo ηχεία με πολύ όμορφο ήχο. Προσωπικά με καλύπτουν απόλυτα στη χρήση που κάνω, δηλαδή προβολή βίντεο και μουσική από Spotify. Μου αρέσει πολύ το μπάσο που δίνουν και η καθαρότητα της φωνής χωρίς τριξιματα.

ALWAYS ON DISPLAY.
Μια όμορφη εκδοχή AOD που παρέχει πολλές πληροφορίες και είναι απόλυτα διαδραστική, ενώ ασφαλώς αντιλαμβάνεται πότε είναι σε τσέπη ώστε να σβήνει εντελώς.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΌΤΗΤΑ
Με τα galaxy buds 2 pro που έχω η σύνδεση είναι άμεση και απρόσκοπτη. Ενώ εμφανίζει ποσοστό μπαταρίας σε ένα native widget που έχει.

ΜΠΑΤΑΡΙΑ και ΑΡΓΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
Εδώ είναι ένα κομμάτι που πονάει για εμένα. Έχοντας συνηθίσει την φόρτιση με 65w όπου το κινητό φόρτιζε σε 30', τώρα θα πρέπει να περάσω στην κατάσταση όπου το κινητό χρειάζεται 1,5 ώρα με φορτιστή 18W. Μεγάλο αρνητικό αυτό λοιπόν για εμένα. Από την άλλη, μέχρι στιγμής (2η μέρα) δε βλέπω και θαύματα από την μπαταρία. Θα περιμένω όμως να δω αυτό που αναφέρουν πολλοί, ότι η κατάσταση βελτιώνεται από την εκμάθηση πάνω στη βδομάδα. Ωστόσο έχω αρκετές καταναλώσεις όπως και έξυπνες λειτουργίες που έχει (πχ να παρακολουθεί αν κοιτάς την οθόνη, ενεργό double tap στην πλάτη, 2 sim σε περιοχή με μια γραμμή σήμα και ΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΑ εκτός NFC).

ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ.
Όπως ίσως έχετε δει κάποιοι η Google με τον Tensor περνάει σε ένα άλλο επίπεδο smart τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι πλέον έχεις κάποιες μοναδικές δυνατότητες όπως η live μετάφραση μιας κλήσης που δέχεσαι. Η δυνατότητα του πληκτρολογίου να ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και στην ΟΘΟΝΗ να ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ. This is a great and unique feature (έγραψα αυτή είναι μια εξαιρετική και μοναδική δυνατότητα και βγήκε όπως έπρεπε). Το ίδιο μπορεί να γίνει για ένα τραγούδι που ακούς ή ένα βίντεο που βλέπεις. ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΤΕΛΕΙΟ. Αυτός είναι ο Tensor παιδιά. Δεν με νοιάζει για τους Snapdragon για τους οποίους φαγωνονται οι gamers. Όταν το κινητό είναι εργαλείο το θέλεις για πράγματα όπως το παραπάνω και όχι για χαζολογηματα. Επίσης εξαιρετική η λειτουργία του Magic Eraser που πάει το Photoshop σε άλλο επίπεδο.

  • Ποιότητα κλήσης
  • Φωτογραφίες
  • Καταγραφή Video
  • Μουσική
  • Μπαταρία
  • Ταχύτητα
  • Ανάλυση οθόνης
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athanasios_Matsoukas
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετα από πολλά χρόνια χρήσης android, επιτέλους μια πραγματικη value for money συσκευή. Η φωτός της επικες, βίντεο stabilization εξίσου καλό, μπαταρία καλή, ταχύτατο, και rootαρισμενο πραγματικά ξεδιπλώνει όλες τις δυνατότητες του. Αστεράκι!!!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gus K
    3
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Καλό και γρήγορο OS, καλή κάμερα, όμορφο κινητό. Η μπαταριά δυστυχώς είναι μέτρια, καθώς και η φόρτιση αργή. Επίσης η απόκριση της οθόνης σε ορισμένα σημέια, είναι αργή. 3.5/5.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos_Nasopoulos
    4
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό γρήγορο κινητό, χωρίς περιττές εφαρμογές.
    Πολύ καλές φωτογραφίες, θέλει λίγο ψαξιμο.
    Ένα θέμα με το ,ούτως ή άλλως κακό εκτός Αττικής, σήμα το έχει.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VASILIS_k10
    5
    10 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    το έβαλε η γυναίκα μου καταλάθος στο πλυντήριο 1 ώρα πρόγραμμα και δεν έπαθε τίποτα , πολύ καλό βίντεο και φωτογραφίες το πήρα στα 350€ νομίζω δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Agapi_Mpampili
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Το κινητό ΠΕΤΑΕΙ.. Το έχω 4 μήνες σχεδόν κ είναι απίστευτα γρήγορο. Η κάμερα του ανταγωνίζεται άνετα iPhone.. οι φωτογραφιες π βγάζει με τον ήλιο απέναντι, αποδεικνύει πόσο καλή κάμερα κ ανάλυση έχει.. η μπαταρία οκ,δεν είναι ατελείωτη ή εγώ το χρησιμοποιώ πολύ.. Γενικά δεν έχει κολλήσει ποτέ. Ούτε καν αργήσει λίγο..
    Θέμα με τις κλήσεις δεν έχω κανένα που έχουν αναφέρει κάποιοι.
    Είναι υπερβολικά καλό για τα λεφτά του.. Συστήνω!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • geanast
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μοναδικό μειονέκτημα για εμένα είναι το ηχείο που όταν είναι τέρμα παραμορφώνει λίγο. Η αργή φόρτιση δεν είναι και τόσο κακή, εκτός κι αν είσαι συνέχεια στο δρόμο και δεν έχεις πρόσβαση σε φορτιστή. Πολύ ποιοτικό από πλευράς κατασκευης, δε νομίζω να ξαναγυρίσω σε άλλον κατασκευαστή εφόσον διατηρήσει η Google τα τηλέφωνα της σε τέτοια επίπεδα.

    Update:
    Στην αρχή μπορεί να αδειάζει η μπαταρια γρήγορα αλλά μετά από λίγο καιρο, η μπαταρια βγάζει μέρα άνετα.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • samroussis
    5
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Το έχω τώρα περίπου ένα μήνα, και είμαι βαρύς χρήστης του κινητού, δηλαδή το χρησιμοποιώ να ανοίγω Excel sheet και ταυτόχρονα βίντεο κλήση και η μπαταρία του έχει ικανοποιητική διάρκεια από τα υπόλοιπα η κάμερα του είναι άψογη η σελφι θέλει βελτίωση.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Sotiropoulos_Athanasios
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Πολύ καλό κινητό, μόνο πρόβλημα η αστάθεια του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Αξίζει τα λεφτά του, πολύ καλό software support.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • katerina_2802
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Εγώ ήθελα ένα κινητό το οποίο να έχει πολύ καλή κάμερα να μην κολλάει και να μην δώσω πάρα πολλά λεφτά. Είμαι υπέρ ευχαριστημένη με την κάμερα και σε φωτογραφίες και σε βίντεο. Επίσης είναι γρήγορο και δεν κολλάει και ο ήχος είναι δυνατός και καθαρός. Ιδανικά ίσως να ήθελα λίγο παραπάνω φωτεινότητα στην οθόνη αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω ακόμα αν φταίει και σε συνδιασμό με το τζαμακι που έβαλα. Εις γνώση μου αγόρασα το κινητό ξέροντας ότι 1. Φορτίζει αργά και η διάρκεια μπαταρίας είναι μία με μιάμιση μέρα 2. Δεν υποστηρίζει 5g 3. Δεν έχει υποδοχή για ενσύρματα ακουστικά , οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Επίσης η συνδεσιμότητα σε ασύρματα ακουστικά είναι γρήγορη και δεν έχω θέμα ούτε με κλήσεις ούτε με το internet. Για την χρήση που το θέλω με έχει καλύψει πλήρως!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pastouris
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρώντας τη διάρκεια ζωής μπαταρίας που κρατάει 3-6 ώρες screen-on-time (1-2 μέρες αναλόγως τη χρήση) και το ηχείο που δεν είναι ιδιαίτερα δυνατό για μουσική και βίντεο, είναι μια πολύ ελκυστική συσκευή.
    Οι φωτογραφίες που βγάζει (ιδιαίτερα τη νύχτα) είναι φανταστικές.
    Η ταχύτητα και απόκριση της συσκευής είναι ικανοποιητικότατη.
    Το multitasking γίνεται χωρίς πρόβλημα.
    Για casual tasks όπως browsing & μουσική, κανένα παράπονο (αν και με ενοχλεί λίγο η απουσία headphone jack).
    Με gaming δεν ασχολούμαι στο κινητό, οπότε δεν έχω άποψη.

    • Φωτογραφίες
    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μουσική
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1georgesta1
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα. Μικρά αρνητικά: δεν έχει κάποιο σημειωματάριο καλό φτιαγμένο και έτσι κάθομαι και κατεβάζω ότι βρω και δεν είναι ωραία αυτά από το play store. Δεύτερο είναι ότι μια στις 10 δεν θα με ακούνε αν βάλω ανοικτή ακρόαση αλλά δεν είναι μεγάλο θέμα γιατί απλώς το βάζεις στο αυτί και ακούγεσαι μια χαρά. Για την ώρα αυτά. Μέχρι τώρα πολύ ικανοποιημένος ειδικότερα με κάμερα, χρόνο μπαταρίας και για παιχνίδια.

    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Vogas5556
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Καταπληκτικό λογισμικό καθαρό Android, η καλύτερη κάμερα στην κατηγορία του συγκριτικά με άλλα μοντέλα, είναι γενικά ενα πολύ καλό value for money κινητό. Τα μόνο ίσως αρνητικό είναι η διάρκεια της μπαταρίας που και πάλι είναι αξιοπρεπής.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μουσική
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitriskiriakou82
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Στα λεφτά του δεν υπάρχει κάτι καλύτερο! Ικανοποιητικό μέγεθος, γρήγορος επεξεργαστής, καθαρό λειτουργικό και ενημέρωσή τού με την εγγύηση της Google, φοβερές φωτογραφίες. Γενικά οποίος ενδιαφέρεται να πάρει flagship κινητό χωρίς να είναι flagship δεν υπάρχει καλύτερο σε αυτήν την τιμή.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fzoom
    3
    10 στους 56 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για τα λεφτα και το marketing του το portrait mode ειναι απαράδεκτο. Το AI όχι μονο δεν καταφέρνει παντα να μην θολώνει και μερος των προσώπων αλλά βάζει πάντα και θόρυβο χαλώντας τις φωτογραφίες...

    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kxtsao
    5
    12 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πρόσφατα αγορασμένο στα 385€, πολύ καλή τιμή για τέτοιο κινητό όσον αφορά τις δυνατότητες. πολύ έξυπνο, ποιοτικές φωτογραφίες, πολύ καλή μπαταρία βγάζει άνετα μία ημέρα, γρήγορο, βολικό στο χέρι.
    το μόνο αρνητικό ότι δεν υποστηρίζει 5G

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • manossof97
    4
    3 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Πράσινο

    Υπέροχο κινητό σε όλα, πλην της μπαταρίας που είναι αφενός μικρής χωρητικότητας, συν ότι δεν έχει fast charge. Εύκολα μένεις χωρίς κινητό αν είσαι πολυάσχολος και όλη μέρα στο δρόμο.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

297 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
xristinastergiou2

Γνωρίζει κανείς αν η συσκευή υποστηρίζει VoLTE? αντιμετωπίζω πρόβλημα με το pixel 4a τώρα που η Vodafone κατήργησε το 3g δίκτυο της και το μοντέλο που έχω δεν υποστηρίζει κλήσεις μέσω VoLTE 4G. ευχαριστώ πολύ!

al tr

Όταν πρωτοκυκλοφόρησε διάβαζα ότι η αναγνώριση του δακτυλικού αποτυπωματος δεν ήταν πολύ γρήγορη. Ισχύει ακόμα αυτό, μιας και υποθέτω ότι έχουν γίνει αρκετές αναβαθμίσεις;

ge0kas

Εφόσον η μνήμη RAM είναι άνω των 4GB το hardware (ο επεξεργαστής) είναι σαφώς 64bit.
Για το λειτουργικό δεν γνωρίζω ακριβώς πιθανότατα είναι λίγο-απ'όλα προς το παρόν

Anastasios_Mitropoulos

Το αγόρασα πέρσυ και έχω το εξής πρόβλημα: Στο εξωτερικό δε λειτουργεί το roaming σε όλες τις χώρες. πχ λειτουργεί στη Γερμανία ενώ δε λειτουργεί στη Νορβηγία και την Ελβετία. Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις και σε όλα τα forums αλλά δεν έχω βρει άκρη. Που μπορεί να οφείλεται αυτό;

Δες όλες τις ερωτήσεις (16)

Παρόμοια προϊόντα

Google Pixel 6a 5G (6GB/128GB) Chalk WhiteGoogle Pixel 6a 5G (6GB/128GB) Chalk WhiteGoogle Pixel 6 Pro 5G (12GB/128GB) Stormy BlackGoogle Pixel 6 Pro 5G (12GB/128GB) Stormy BlackGoogle Pixel 7a 5G (8GB/128GB) CharcoalGoogle Pixel 7a 5G (8GB/128GB) CharcoalGoogle Pixel 6a 5G (6GB/128GB) CharcoalGoogle Pixel 6a 5G (6GB/128GB) CharcoalGoogle Pixel 7a 5G (8GB/128GB) SeaGoogle Pixel 7a 5G (8GB/128GB) Sea
από 364,89 €από 349,00 €από 384,89 €από 401,48 €από 478,97 €
ΚατασκευαστήςGoogleGoogleGoogleGoogleGoogle
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz-Διαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM6 GB12 GB8 GB6 GB8 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά