PowMr Ρυθμιστής Φόρτισης MPPT 48V 60A
Ρυθμιστές Φόρτισης

PowMr Ρυθμιστής Φόρτισης MPPT 48V 60AΚωδικός: 37539417

Ρυμιστής φόρτισης της εταιρίας PowMr κατάλληλος για εγκαταστάσεις μέχρι 60A στα 48V. Πρόκειται για τύπο MPPT. Οι Ρυθμιστές φόρτισης MPPT καθορίζουν τα κατάλληλα επίπεδα φόρτισης των μπαταριών παρέχοντας μικρές απώλειες στις πραγματικές τους αποδόσεις. Σε σχέση με τους PWM που διανέμουν την παραγόμενη ενέργεια του φωτοβολταϊκού Panel προς τις μπαταρίες...
Δες όλη την περιγραφή

  • Τύπος: MPPT
  • Μέγιστη Τάση: 48V
  • Μέγιστη Ένταση: 60A
139,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 139,00 €

Περιγραφή

Ρυμιστής φόρτισης της εταιρίας PowMr κατάλληλος για εγκαταστάσεις μέχρι 60A στα 48V. Πρόκειται για τύπο MPPT. Οι Ρυθμιστές φόρτισης MPPT καθορίζουν τα κατάλληλα επίπεδα φόρτισης των μπαταριών παρέχοντας μικρές απώλειες στις πραγματικές τους αποδόσεις. Σε σχέση με τους PWM που διανέμουν την παραγόμενη ενέργεια του φωτοβολταϊκού Panel προς τις μπαταρίες περίπου κατά το 80%, η υπολειπόμενη ενέργεια της τάξεως του 20% περίπου χάνεται επειδή οι απλοί ρυθμιστές φόρτισης PWM δεν κάνουν ανίχνευση του μέγιστου σημείου ισχύος του φωτοβολταϊκού πλαισίου. Επίσης, οι έξυπνες λειτουργίες ενός MPPT ρυθμιστή όσον αφορά στη φόρτιση και την εξισορρόπηση (equalization) των μπαταριών, εγγυώνται αρτιότερη φόρτιση και συντήρησή τους, με αποτέλεσμα την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής τους. Με βάση τα παραπάνω, οι MPPT ρυθμιστές φόρτισης είναι ιδανικοί για μεγαλύτερα συστήματα όπου αξίζει τον κόπο η πρόσθετη συλλογή ενέργειας 20% ή περισσότερο και για περιπτώσεις που η τάση της ηλιακής συστοιχίας είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την τάση της μπαταρίας, π.χ. χρησιμοποιώντας πάνελ σπιτιού.

  • Τύπος: MPPT
  • Μέγιστη Τάση: 48V
  • Μέγιστη Ένταση: 60A

Χαρακτηριστικά

Τύπος
MPPT
Μέγιστη Τάση
48 V
Μέγιστη Ένταση
60 A

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 4
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Reinhard Wald

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Ideahellas

    Man kann nur abraten. Die Technologie funktioniert nicht wirklich. Die Batterien werden nicht voll geladen.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Έχω δύο, κάνουν υπερφόρτιση(29.1ν) και το καλοκαίρι αναγκάζομαι να αφαιρώ πανελ για να δίνουν λιγότερη ένταση στις μπαταρίες gel 900 amper 12 στοιχεία.Δεν τούς προτείνω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το δουλεύω 3.5 χρονια με πολύ καλή απόδοση 2 πάνελ 24v σε σειρά. Το πρόβλημα είναι με το ανεμιστήρα που ακούγεται αρκετά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μια χαρά ο φορτιστής για νορμάλ χρήση κάνει αυτό που πρέπει. Με σωστές ρυθμίσεις παίζει με όλους τους τύπους μπαταριών. Έχω 2 που δουλεύουν σχεδόν στα 2 χρόνια αλλά με περίπου στο 70% της ονομαστικής του ισχύς και δεν υπάρχει πρόβλημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πεταμένα χρήματα, καλύτερα δώστε άλλα τόσα και πάρτε ένα της victron. Αν είσαστε τυχεροί όπως εγώ, θα σας φορτίζει τις μπαταρίες μέχρι την μέση περίπου στο 50 με 60% και θα σταματάει, αν είσαστε άτυχοι θα φορτίσει τις μπαταρίες πάνω από το κανονικό και θα χαλάσουν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lefos pat-pat
    1
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μην κανετε το λαθος και το αγορασετε.στην βδομαδα επανω αρχισε να μην λειτουργει πληρως.τα πανελ μου εδειναν 78v και αυτο κατεβαζε τα 15.5v,σταματησε να δίνει και watt.Καθαρο ψεμα λυπαμαι!!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη