Smartwatches

Samsung Galaxy Watch5 Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Blue) Κωδικός: 37557083

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής Super AMOLED
  • Αυτονομία έως 40 ώρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
270,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 270,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 270,00 €

  2. 436,04 €

Περιγραφή

Βασισμένο στον εμβληματικό σχεδιασμό του προκατόχου του, το Galaxy Watch5 διαθέτει κομψό σχεδιασμό με μεταλλική κάσα από ανθεκτικό, επεξεργασμένο αλουμίνιο. Είναι ο τέλειος συνδυασμός πολυτέλειας και λειτουργικότητας, και είναι ο τέλειος σύντροφος τόσο για τις προπονήσεις ή τις καθημερινές εργασίες σας, όσο και για τις εξόδους σας. 

Το Samsung Galaxy Watch5 απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν ένα premium smartwatch με προηγμένες δυνατότητες παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης και της υγείας τους, καθώς και πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και χαρακτηριστικά. 

Παρακολούθηση Ύπνου

Για να μη μετράτε προβατάκια

Μάθετε πληροφορίες για τον ύπνο σας με τη νέα και βελτιωμένη τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου. Προγραμματίστε την ώρα του ύπνου σας, ανιχνεύστε το ροχαλητό, κατανοήστε και παρακολουθήστε τα στάδια του ύπνου σας (αφύπνιση, ελαφρύς, βαθύς, (REM) ταχεία κίνηση των ματιών) μέσω 8 συμβόλων ύπνου με ζωάκια που αντιπροσωπεύουν τον τύπο ύπνου σας. Οι καλύτερες νύχτες οδηγούν σε καλύτερες ημέρες.

Αισθητήρας Bioactive

Παρακολουθήστε τη λειτουργία της καρδιάς σας

Ο ισχυρός αισθητήρας 3 σε 1 Samsung BioActive ελέγχει τρεις αισθητήρες φυσικής κατάστασης. Τον Αισθητήρα ανάλυσης βιοηλεκτρικής αντίστασης (ΒΙΑ), το ΗΚΓ (ECG) και τον οπτικό αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Αισθητήρας ανάλυσης βιοηλεκτρικής αντίστασης (ΒΙΑ)

Παρακολουθήστε από το ποσοστό σωματικού λίπους (BIA) έως το βάρος των σκελετικών μυών. Οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε την πρόοδό σας προς την ευεξία

Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ)

Η παρακολούθηση ΗΚΓ σε πραγματικό χρόνο σάς βοηθά να συγχρονιστείτε με την καρδιά σας, μετρώντας τον καρδιακό παλμό σας για τυχόν αρρυθμίες.

Οπτικός αισθητήρας καρδιακού παλμού

Παρακολουθήστε τον καρδιακό σας παλμό και την καρδιαγγειακή σας κατάσταση για να εντοπίζετε ασυνήθιστους καρδιακούς ρυθμούς και να ελέγχετε την αρτηριακή σας πίεση. 

Παρακολούθηση Fitness

Κάθε βήμα μετρά

Γυμνάζεστε; Το smartwatch σας μετράει τα βήματά σας, τις θερμίδες, ακόμα και τις ρουτίνες σας. Ακόμη, υποστηρίζει και πάνω από 90 ασκήσεις που μπορείτε να παρακολουθείτε από το smartwatch σας.

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Μπαταρία

Πίσω στον καρπό σας σε χρόνο μηδέν

Έως 45% φόρτιση σε 30 λεπτά. 

Χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για να μεταβείτε από το 0% στο 45% της φόρτισης. Ναι, καλά διαβάσατε. Με μεγαλύτερη μπαταρία από τους προκατόχους του και γρήγορη φόρτιση, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε σε χρόνο μηδέν.

Ανθεκτικότητα

Σας παρουσιάζουμε την οθόνη με κρύσταλλο Sapphire

Σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Watch μας που είναι ανθεκτικό, στο νερό, με σκληρή μπροστινή οθόνη από premium κρύσταλλο Sapphire που είναι 1,6 φορές ανθεκτικότερο στις γρατζουνιές. 

Λειτουργικό σύστημα Wear

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε

Πλοηγηθείτε στην επόμενη περιπέτειά σας με τους Χάρτες Google, δείτε βίντεο στο YouTube, στείλτε μηνύματα, λάβετε βοήθεια από το Bixby ή τον Βοηθό Google Assistant, πραγματοποιήστε κλήσεις ή περιηγηθείτε στο διαδίκτυο. Όλα αυτά τα κάνετε στο smartphone σας; Μπορείτε να τα κάνετε και στο Galaxy Watch5. Επιπλέον, με το Smart Switch, η διατήρηση δεδομένων από το προηγούμενο Galaxy Watch σας είναι παιχνιδάκι. Το είπαμε ότι λέει και την ώρα; 

Καντράν

Ντύστε τη μέρα με τον τρόπο σας

Από αναλογικά έως ψηφιακά, από vintage έως μοντέρνα, επιλέξτε ένα καντράν που θα σας βοηθήσει να ντύσετε τη μέρα όπως εσείς θέλετε. Επιλέξτε από το κλασικό σετ ή από τα διάφορα καντράν.


Λουράκια

Πάνε με όλα

Επιλέξτε ένα λουράκι που να ταιριάζει με όλα. Ή αγοράστε διάφορα για να τα συνδυάζετε με ό,τι ρούχο φοράτε. Η ευελιξία είναι το παν. 

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του Samsung Galaxy Watch5 και του Galaxy Watch4;

Οι κύριες διαφορές μεταξύ των δύο είναι τα διαφορετικά μεγέθη, η μπαταρία και η ανθεκτικότητα. Το Samsung Galaxy Watch5 και το Galaxy Watch4 διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη 40, 42 χιλ. και 40, 44 χιλ. αντίστοιχα.

Επιπλέον, το Galaxy Watch5 της Samsung διαθέτει 30 λεπτά φόρτιση από 0% έως 45%, ιδανική για όταν χρειάζεστε μια γρήγορη φόρτιση πριν βγείτε έξω. Επίσης, η διάρκεια μπαταρίας του είναι στις 2 ημέρες σε αντίθεση με το Galaxy Watch4 που μπορεί να διαρκέσει έως και 1.5 ημέρα.

Τέλος και τα δύο smartwatch είναι κατασκευασμένα με οθόνη Super AMOLED για αντοχή και ανθεκτικότητα. Ωστόσο, τα μοντέλα Galaxy Watch5 είναι πιο ισχυρά μέχρι στιγμής, καθώς έχουν σχεδιαστεί με Sapphire Crystal Glass που σας επιτρέπει να μην ανησυχείτε για τυχόν φθορές.

Εδώ μπορείτε να δείτε και όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους για να συγκρίνετε.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Samsung Galaxy Watch5
  • Μαγνητικό ταχυφορτιστή
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μπλε
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,36 "
Ανάλυση Οθόνης
450x450 pixels
Τύπος Οθόνης
Super AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
16 GB
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Αλουμίνιο
Μοντέλο
Samsung Galaxy Watch 5

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
410 mAh
Διάρκεια Λειτουργίας
2 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
44 mm
Βάρος
33,5 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+17Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

JohnKarak
4
29 στους 30 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Έχοντας το Samsung Galaxy Watch 5 44mm σχεδόν 4 εβδομάδες τώρα, νομίζω είναι ώρα να γράψω μερικά πρώτα σχόλια-εντυπώσεις.

Αυτονομία: Ένα από τα "καυτά" θέματα που ενδιαφέρει πολλούς. Προσωπικά μου βγάζει μιάμιση μέρα άνετα, με ειδοποιήσεις ανοιχτές, μετρήσεις ανοιχτές σε καρδιακούς παλμούς, βήματα, άγχος, καταγραφή ύπνου κλπ... Συνήθως το φορτίζω το πρωί μόλις ξυπνήσω και σε μια ώρα το πολύ είναι έτοιμο να το φορέσω και να ξεκινήσω τη μέρα μου.

Κλήσεις: Έχω μιλήσει κάποιες φορές από το ρολόι, ποιότητα κλήσης/ήχου ικανοποιητική. Άκουγα μια χαρά, με άκουγαν επίσης μια χαρά, χωρίς να καταλάβει ο συνομιλητής μου ότι μιλάω από το ρολόι και όχι από το κινητό. Επίσης, επειδή κάποιοι με ρώτησαν αν μπορείς να μιλήσεις σε κλήση μέσω viber/whatsapp κλπ. Μπορείς να απαντήσεις σε κλήση μέσω whatsapp και να μιλήσεις κανονικά, όχι όμως σε κλήση viber/messenger.

Μηνύματα: Έχεις εφαρμογή για τα "κανονικά" sms μηνύματα, όπου μπορείς να ξεκινήσεις νέα συνομιλία και να δεις όλες τις συνομιλίες σου. Λειτουργεί κανονικά η ηχογράφηση μηνύματος στα ελληνικά και η μετατροπή του σε κείμενο, μέσω της εφαρμογής gboard. Σε μηνύματα whatsapp/viber/messenger λαμβάνεις κανονικά, απαντάς κανονικά (και φωνητικά), δεν μπορείς όμως να ξεκινήσεις νέα συνομιλία.

Πληρωμές: Το Google Pay υποστηρίζεται κανονικά, κάνεις τις πληρωμές σου άνετα και γρήγορα.

Μετρήσεις: Συγκρίνοντας με τα προηγούμενα amazfit GTR3/GTS3, δε συγκρίνεται, είναι πολύ ανώτερο. Ειδικά σε καρδιακούς παλμούς, τα άλλα μου έδειχναν ακόμα και σε χαλαρό περπάτημα πχ 160 παλμούς, αυτό δείχνει πχ 100 ή μαξ 110 που είναι και η πραγματικότητα. Σε μέτρηση βημάτων επίσης το θεωρώ αξιόπιστο. Παρατήρησα να δω επίσης αν γράφει βήματα όταν οδηγώ, ευτυχώς δεν κάνει κάτι τέτοιο (έχω διαβάσει σε διάφορες αξιολογήσεις άλλα ρολόγια να γράφουν βήματα κατά την οδήγηση, τραγικό).

WatchFaces: Υπάρχουν πάρα πάρα πάρα πολλά watchfaces διαθέσιμα στο playstore. Το μόνο "κακό" είναι ότι τα περισσότερα είναι διαθέσιμα επί πληρωμή, ωστόσο υπάρχουν εφαρμογές που δίνουν καθημερινά κουπόνια για δωρεάν watchfaces ή μπορεί να πετύχεις ωραία watchfaces με καλές εκπτώσεις.

Βάρος/Αντοχή: Προσωπικά το βρίσκω πολύ ελαφρύ και άνετο, σχεδόν είτε δε νιώθω ότι το φοράω είτε ίσα που το νιώθω. Του έβαλα μεμβράνη στην οθόνη και πήρα και μια θήκη έξτρα την οποία του την φοράω σε ειδικές περιστάσεις, όπου παίζει να χτυπηθεί ή να γδαρθεί για να είναι προστατευμένο.

Ένα αρνητικό που εντοπίζω στο Samsung Galaxy Watch 5 είναι η δόνηση... Ακόμα και στη ρύθμιση "παρατεταμένη" και "ισχυρή" δεν έχει ιδιαίτερη ένταση. Σε κλήσεις ενώ κοιμόμουν δεν ξύπνησα. Αυτό το λέω συγκρίνοντας πχ τη δόνηση σε Amazfit GTR 2 / GTR 3 / GTS 3 που ήταν πιο έντονη.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Georgios_Koronios
2
6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

η μπαταρία του τραγική οριακά... μια μέρα κρατάει το πολύ με μέτρια χρήση... αν το δουλεύω πολύ κρατάει το πολύ 5 ώρες... οι μετρήσεις του ή ομορφιά του κσι όλα τα υπόλοιπα είναι πένα.

μετά από 5 μήνες χρήσης και πλέον πιο σωστά θα πω ότι: η μπαταρία παραμένει τραγική.. κάτω από ένα ποσοστό μπαταρίας οι μετρήσεις είναι εντελώς λάθος.. αυτό το ποσοστό είναι κάτω από 30%.. σε προπόνηση ποδηλασιας από 90% πάει στο 30% μέσα σε 5 ώρες το πολύ... ο μόνος λόγος που το πήρα ήταν γιατί φοβόμουν την Huawei μήπως δεν είχε καλή σύνδεση με το samsung τηλέφωνο μου.. ουσιαστικά ήθελα να είμαι σίγουρος πως θα εχω όλες τις λειτουργίες στο μέγιστο.. αν κάποιος γνωρίζει και ξέρει ότι τα Huawei θα συγχρονιστουν άριστα με τα galaxy τηλέφωνα, τότε να μας το πει να το ξέρουμε και εμείς να μην ξαναπαρουμε galaxy watch.. οριακά είναι πεταμένα λεφτά.. όχι γιατί δεν κάνει καλές μετρήσεις (που όταν είναι χαμηλή η μπαταρία δεν κανει) αλλά γιατί για ένα μέσο χρήστη δεν θα δώσει τίποτα περισσότερο από άλλα ρολόγια.. στα ίδια χρήματα άλλες εταιρίες που ανέφερα πιο πάνω κρατάει η μπαταρία τους 2 βδομάδες με φουλ χρήση.. το έχω μετανιώσει.. και το ξαναλέω.. δεν έχω παράπονο από τις μετρήσεις.. ότι λέει το κανει μια χαρά.. η μπαταρία όμως δεν κρατάει καθόλου και έτσι γίνεται μη λειτουργικό και αν η σύνδεση με ρολόγια άλλης εταιρίας είναι εξίσου εύκολη με τα galaxy τηλέφωνα και εύχρηστη, τότε σίγουρα δεν αξίζει το galaxy watch.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Αυτονομία μπαταρίας
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgebouras123

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Μπορείς να έχει πολλές δυνατότητες αλλά η μπαταρία του δεν δεν αφήνει. Μετά από 2 χρόνια με το ζόρι μιάμιση μέρα χωρίς πολύ χρήση.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Aggelos_Koutras

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    το ρολοι ειναι πολυ καλο γρηγορο και με πολλες λειτουργειες το μονο αρνητικο ειναι λιγο η μπαταριαγια την τιμη που το πηρα τα 190€ ειναι πολυ καλο

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Μαρία Αλμπάνη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    η μπαταρία του είναι ότι χειρότερο. δεν βολεύει γιατί με το ζόρι κρατάει μια μέρα.
    σε γενικές γραμμές όμορφο ρολόι

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • akismastro
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Το πήρα τα Χριστούγεννα για δώρο στον εαυτό μου. Συνδέθηκε απευθείας με το κινητό μου (Samsung A53), έχει καταπληκτική οθόνη και ωραία λέει την ώρα σωστά. Εντάξει, κάνει και 10 χιλιάδες περισσότερα πράγματα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stam Chatzis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Θετικά:
    -Πολύ καλή οθόνη
    -Καλή συνδεσιμοτητα ακόμα και με το Xiaomi Redmi Note 12 Pro που κατέχω
    -Αρκετά ακριβείς οι μετρήσεις του
    -Πολλές λειτουργίες μιας και φοράει WearOS.
    -Ανθεκτικό*

    Αρνητικό:
    -Όπως και όλοι που αναφέρουν η μπαταρία δεν κρατάει πολύ.

    Εγώ προσωπικά με κανονική χρήση μου παει περίπου 2 μέρες η μπαταρία. Αλλά το φορτίζω μαζί με το κινητό κάθε μέρα. Γενικά φορτίζει σε περίπου μια ώρα.

    Υπόψιν ειναι το πρώτο μου smartwatch οπότε δεν εχω άποψη περί διάρκειας μπαταρίας και γενικότερα.

    Φοράει λουράκι 20mm που μπορείς να το αλλάξεις.

    *Για καλό και κακό πήρα μια θήκη και ενα τζαμακι της Spigen γιατί εχω μια τάση να κοπανάω τα χέρια μου παντού ακόμα και στον ύπνο που το φοράω.

    Για τα 170 ευρώ που το πήρα πιστεύω ειναι vfm ρολογακι που φοράει wearOS και εχει NFC. Αμα δεν έχεις θέμα με την μπαταρία τότε ναι αξίζει να το πάρεις.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Elfi_Xa
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρόκειται για ένα πανέμορφο τηλέφωνο! Φοριέται άνετα κ από άντρες κ από γυναίκες! Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική..κόσμημα θα το έλεγα! Μετρήσεις, μια χαρά θα πω εγώ! Δόνηση, διακριτική σε όλα τα επίπεδά της! Ποιότητα συνομιλίας στην κλήση, άρτια, σαν να μιλάς ανοιχτή ακρόαση στο κινητό! Τρομερό καρδιογράφημα, την μέτρηση πίεσης αφήστε την στην άκρη (είναι μπελαλίδικη..καλύτερα με το πιεσόμετρο)! Αν κράταγε κ η μπαταρία του, θα μιλούσαμε για ένα από τα καλύτερα smartwatches της αγοράς, αλλά με το ζόρι βγάζει το 24 ωρο κ χωρίς φουλ κίνηση κλήσεων, μηνυμάτων, ειδοποιήσεων! Ένα αρνητικό, δεκάδες τα θετικά του! Σκεφτείτε το κ πράξτε!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • minas_22
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Ενα πάρα πολύ καλό ρολόι που έχει τα πάντα...Πανέμορφο κ πολύ βολικό στο χέρι σου...Δυστηχως η μπαταρία του είναι τραγική όμως...1 μέρα το πολύ 1μιση....αν δε σε πειράζει να το φορτίζεις κάθε μέρα το παίρνεις με κλειστά μάτια ...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • EV_C
    3
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Όμορφο unisex ρολόι που κάθεται πολύ καλά στο χέρι κ παναλαφρο ...οι λειτουργίες του είναι αρκετά καλές όμως υπάρχουν 2 αρνητικά σημεία ..
    1)αν θέλεις να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του θέλεις οπωσδήποτε φόρτιση μια φορά τη μέρα ..
    με όλα κλειστά (flight mode,φωτεινότητα στο minimum,καρδιακόυς παλμούς στο 10λεπτο ,η μπαταρία κρατάει 3 μέρες)
    2)το ηλεκτροκαρδιογράφημα και η μέτρηση πίεσης (που θέλει καλιμπραρισμα με κανονικό πιεσόμετρο κάθε 30 μέρες),λειτουργούν ΜΟΝΟ αν έχεις κινητό Samsung...λάθος για μένα ...
    Αν δε σας ενδιαφέρει η μπαταρία κ έχετε κινητό Samsung ,αρκετά καλό ...για όλους τους άλλους μάλλον θα κουράσει ..

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Μετά από 5 χρόνια με το Galaxy Watch ήρθε η αλλαγή για να δούμε!!!
    θετικά:Ποιότητα,συνδεσιμοτητα άψογη με Samsung A52s μετρήσεις και άφθονες εφαρμογές προερχόμενος από λειτουργικό Tizen το θεωρώ εξαιρετικό και πολύ βολικό.

    Αρνητικά:Ήθελα να κρατάει λίγο παραπάνω η μπαταρία αλλά οκ λειτουργικό Wear Os έχει δλδ σαν να είναι ένα Smartphone.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • yota_kokkinovasili

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ όμορφο ρολόι, ελαφρύ στο χέρι και προσωπικά εμένα με καλύπτουν οι λειτουργίες που έχει. Νομίζω δεν είναι πολύ ακριβές στη μέτρηση βημάτων. Δείχνει παραπάνω από όσα κάνω. Το μόνο κουραστικό είναι ότι θέλει κάθε μέρα φόρτιση. Η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitri_
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    4 αστέρια μόνο και μόνο επειδή δεν έχει μεγάλη αυτονομία. Αν θες να χρησιμοποιήσεις όλες τις λειτουργίες του πρέπει να το φορτίσεις μία φορά την ημέρα. Αλλιώς ένα τέλειο smart watch.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Valanttis
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει αυτά που υπόσχεται.
    Αρνητικά στοιχεία: 1. Οι δυαντότητες του Ηλεκτροκαρδιογραφήματος και της Μέτρησης Αρτηριακής Πίεσης είναι διαθέσιμα μόνο αν διαθέτεις κινητό Samsung. 2. Μικρή διάρκεια μπαταρίας, χρειάζεται οποσδήποτε φόρτιση ημερησίως με λελογισμένη χρήση.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitra_dimitroula
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    εμφανισιακά πολύ ωραίο ρολοι. τις δικές μου ανάγκες τις καλύπτει σε αυτά που έχει. η μπαταρία όμως είναι μεγάλο θέμα. την περισσότερη μέρα το έχω σε λειτουργία πτήσης και μόνο ένα 6 ωρο στην δουλειά το έχω συνδεδεμένο στο κινητό και το βράδυ κλειστό πάνω από μιάμιση μέρα δεν κρατάει η μπαταρία ακόμα και έτσι ( είχα και πριν samsung και με την ίδια χρήση μου έβγαζε 6 μέρες γεμάτες). το θετικό ότι μέχρι να κάνεις ένα μπάνιο έχει φορτίσει.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xara.33
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι αναβάθμιση για μένα από το τούβλο που είχα πριν (watch 42mm) παρότι είχε κάποια κολλήματα στο να συγχρονίζετε με το κινητό το ξεπεράσαμε κι αυτό. Από άποψη μπαταρίας που όλοι σχολιάζουν πάνω σε αυτό εγώ είμαι ευχαριστημένη και με το ποσό κρατάει αλλά κυρίως με το ποσό γρήγορα φορτίζει. Προσθεσα και το Google pay που πιστεύω θα ελευθερώσει πολύ τα χέρια μου !

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Georgios_Karataglidis
    5
    8 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή υλοποίηση από την Samsung. Είναι σαν να έχεις ένα κινητό στον καρπό σου. Πάσχει ελάχιστα στις μετρήσεις βημάτων και φυσικά στην μπαταρία όπως όλα τα ρολόγια αυτού του βεληνεκούς. Για χρήστες κινητών Samsung είναι μονόδρομος, ενώ γενικά δεν πρέπει να λείπει από τις επιλογές κανενός.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Charis_kwstaras
    4
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Δωρο για την γυναικα μαζι με S22Ultra , αρκετά καλό smartwatch, πολύ καλη ποιότητα κατασκευής, ακρίβεια στις μετρήσεις!!
    Πανεύκολη διαχείριση κλήσεων και μηνυμάτων, υποστηρίζει Google pay άρα πληρώνεις άμεσα με το ρολόι. Απαντηση σε κλήσεις μηνυμάτα χωρις κανενα προβλημα , ηχητικο μνμ στο messenger δεν ανοιγει ουτε φωτογραφια . Στο instagram ανοιγουν κανονικα !!
    Δεν εχει κανενα προβλημα με συμβατοτητα αποσυνδεσεις κτλπ ολα δουλευουν πενα !!
    Η μπαταρία κρατάει 2 μερες, σίγουρα θα μπορούσε καλύτερα αλλά δεν την ενοχλεί.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • avrohis
    3
    4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Εξαιρετική συσκευή με αξιόπιστους αισθητήρες και ωραία εμφάνιση. Όμως, υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα. Η μπαταρία του διαρκεί (στην καλύτερη περίπτωση) 1 ημέρα και στην χειρότερη (τα πάντα ανοιχτά), ούτε 20 ώρες. Η επαναφόρτισή του, απαιτεί, (από το 14% στο 100 %) 1 ώρα και 50 λεπτά. Επίσης, η συσκευή (με το λουράκι της) έχει αρκετό βάρος. Ζυγίζει 54,7 gr, που για κάποιον όπως εγώ που δεν φορούσε ρολόι εδώ και 30 χρόνια, δημιουργεί μια δυσκολία προσαρμογής στην ολοήμερη τοποθέτηση στο χέρι του. Αποσυνδέσεις με σαμσουνγκ κινητό μου, δεν έχω παρατηρήσει. Η ευκρίνεια της οθόνης του στις Ελληνικές συνθήκες, πολύ καλή.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Σωζων
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλό κάνει τα πάντα απλά η μπαταρία δεν κρατάει πανω από 2 ή 3 μέρες ανάλογα με την χρήση

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ntinntin
    2
    11 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Προσοχή, για να έχετε όλες τις περιγραφομενες λειτουργίες πρέπει να έχετε κινητό Samsung. Καρδιογράφημα, πίεση αίματος και ίσως και άλλες λειτουργίες είναι μόνο για ταίριασμα με Samsung. Για τις λειτουργίες αυτές δεν προσφέρεται ούτε με αγορά εφαρμογή. Είναι μόνο για Samsung .,

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • THeodoros_Patouchas
    4
    3 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλο το ρολόι γενικά, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει μετρηση για sup (stand up paddle)

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • annaatziami
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μόνο στην μπαταρία υστερεί κάθε 2 μέρες πρέπει να το φορτιζεις...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikos.platskovits
    3
    8 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το χρώμα sapphire σχεδόν όπως στη φωτογραφία, φαίνεται καλό σαν ποιότητα. Μόλις το δοκιμάσω θα μπω να συμπληρώσω την κριτική.
    Τα 3 αστέρια επειδή δεν δουλεύoυν κάποιες λειτουργίες αν δεν έχεις Samsung κινητό. Ευτυχώς υπάρχει λύση για να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε Android. Μπορείτε να δείτε πως στο παρακάτω link:
    https://youtu.be/xzM_tQmWuug

    25/7/2023 μετά από 2 μήνες χρήσης θα πω ότι δεν κόλλησε ποτέ και είναι ένα πολύ καλό ρολόι. Μου άρεσε που όταν περπατάς πάνω από 5 λεπτά ξεκινάει μέτρηση λες και γυμνάζεσαι. Επίσης μου άρεσε που έχει κουμπί sos αλλά και αισθητήρα πτώσης, όμως η μέτρηση της πίεσης βγάζει λάθος τιμές και λογικά και του άγχους. Τα αστέρια δεν θα τα αλλάξω διότι θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι πιο οικονομικό αλλά και να συνδέετε με όλες τις συσκευές και όχι μόνο με Samsung.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • axilleas immortal
    4
    4 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έχω 1 μήνα,
    Οι μετρήσεις, η εργονομία όλα οκ.
    Η μπαταρία σορρυ αλλά δεν....
    Κρατάει μόλις 2 μέρες και για είμαι σίγουρος το φορτίζω κάθε μέρα.
    Το θετικό είναι ότι φορτίζει σε 15 με 20 λεπτά.
    Το αρνητικό ότι έχει φορτιστή τύπου c
    Δεν μπορείς να το φορτίσεις σε μια πρίζα πάρα μόνο από κινητό η Tablet.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kslab
    4
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Συγχρονίζει τέλεια και αμεσα με το samsung κινητό μου. Ωραία οθόνη, καλές μετρήσεις. Η μπαταρία βγαζει 2 νυχτες, στα μισά της 3ης μέρας θελει φορτισμα. Θεωρώ ότι η σωστή τιμή είναι γύρω στα 130€.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstadino_Pure
    4
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Είναι όμορφο το μόνο μείον είναι ότι η οθόνη δεν προστατεύεται και έτσι είναι εύκολο να την χτυπήσεις. Όσο αφορά για πληκτρολόγιο μπορείτε να βάλετε το gboard της google και να γράφεται με την φωνής σας. Και μέσω sideload μπορείτε να βάλετε κανονικά το messenger και να λειτουργεί όπως στο κινητό σας!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hara_Kr9757
    4
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό για καθημερινή χρήση, δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύουν τα βήματα καθώς πχ. μέσα στο αμάξι συνεχίζει και μετράει. Επίσης θα ήθελα να κρατάει περισσότερο η μπαταρία

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • agipaok
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Προερχομενος απο 8 ρολογια της Apple εχω να δηλωσω οτι με βαση την τιμη αγορας δηλαδη στα 200 € περιπου που το αγορασα ειναι υπερ-τιμιο . Σιγουρα το Apple Watch φαινεται ενα κλικ πιο γρηγορο πιο σπιρτο , αλλα πουθενα δεν μπορω να δικαιολογησω (και σαν apple fan boy) τα 200-300 € που πληρωνεις για το apple watch . Το Galaxy Watch εχει και πολυ ωραια στρογγυλη οθονη , φωτεινη , αλλαζεις προσοψεις οτι θες κτλ . Το μονο προβλημα που εχουν ολα τα ρολογια αυτης της κατηγοριας ειναι η μπαταρια 1 μερα και κατι με ολα ανοιχτα βεβαια .... δεν δινεις τοσα λεφτα για να κλεισεις διακοπτες .
    Στο δια ταυτα για 200 € που το αγορασα ειναι υπερ τιμιο .

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

255 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Nick__Siaba

Μπορώ να συνδέσω κανονικά με Xiaomi ή βγάζει ελαττώματα; Αν μπορώ έχω όλες τις δυνατότητες ή επειδή έχω xiaomi δεν τις έχω όλες;;(θέλω να γνωριζω όσο το δυνατόν νωρίτερα)

Redvelvet

Δεν υποστηρίζει το ηλεκτροκαρδιογράφημα (και μέτρηση αρτηριακής πίεσης νομίζω) σε όλα τα υπόλοιπα είναι άρτιο. Το έχω και είναι εξαιρετικό. Να το πάρεις

Apostolos Karampetsos

Nαι βέβαια και μπορείς να προσθέσεις από το κινητό σου φωτογραφίες

Giannis_Salas

Πληρωμές κάνει με nfc η υπάρχει κάποιο θέμα με ελληνικές τράπεζες?

i.v.p.

Ναι, μέσω Google Wallet.. να σημειώσω ότι το smartwatch το χρησιμοποιώ με S22 Ultra.

Δες όλες τις ερωτήσεις (11)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Watch5 Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Blue)Samsung Galaxy Watch5 Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Blue)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Silver)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Silver)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch4 Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 40mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)Samsung Galaxy Watch6 Bluetooth Aluminium 44mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Graphite)
από 270,00 €από 180,26 €από 118,62 €από 170,98 €από 204,83 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες