Smartwatches

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black) Κωδικός: 37557786

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής Super AMOLED
  • Αυτονομία έως 3 μέρες
  • NFC, Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
199,90
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 199,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 325,80 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

  3. 859,90 €

  4. 199,85 €

  5. 286,75 €

  6. 234,00 €

  7. 494,50 €

  8. 219,93 €

  9. 220,99 €

  10. 220,99 €

  11. 290,30 €

  12. 329,90 €

  13. 207,10 €

  14. 325,38 €

  15. 261,08 €

  16. 352,54 €

  17. 230,00 €

  18. 329,49 €

  19. 243,04 €

  20. 221,60 €

  21. 309,90 €

  22. 221,76 €

  23. 239,16 €

  24. 211,25 €

  25. 368,76 €

  26. 214,00 €

  27. 304,00 €

  28. 261,09 €

  29. 314,00 €

  30. 375,00 €

  31. 221,00 €

  32. 269,00 €

  33. 213,90 €

  34. 299,90 €

  35. 351,41 €

  36. 199,90 €

  37. 222,13 €

  38. 281,00 €

  39. 222,13 €

  40. 226,64 €

  41. 226,46 €

Περιγραφή

Με κομψό κυκλικό σχεδιασμό και σώμα από τιτάνιο, το Galaxy Watch 5 Pro σας δίνει τη δυνατότητα να μετρήσετε τη φυσική σας κατάσταση χάρη στον ισχυρό BioActive αισθητήρα Samsung.

Επιπλέον, μπορείτε να βελτιώσετε τις συνήθειες ύπνου σας με εξατομικευμένες συμβουλές και να παρακολουθήσετε τις προπονήσεις σας από τον καρπό σας. Έλεγξε το smartphone σας και παραμείνετε συνδεδεμένοι με τις αγαπημένες σας υπηρεσίες google.

Το Samsung Galaxy Watch5 Pro απευθύνεται σε αθλητές, φανατικούς του fitness, επαγγελματίες και οποιονδήποτε εκτιμά ένα προηγμένο και ευέλικτο smartwatch που θα τους προσφέρει την δυνατότητα παρακολούθησης της φυσική τους κατάστασης, της υγείας τους αλλά και πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε τις θερμίδες που καίτε σε κάθε γύρο

Η ολοκαίνουργια λειτουργία Route Workout σάς επιτρέπει να εισάγετε διαδρομές προπόνησης σε μορφή GPX από το smartphone σας στο smartwatch σας, συγχρονίζοντας τη λίστα διαδρομών σας. 

Διανύστε την απόσταση και στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Track Back για να επιστρέψετε ακριβώς εκεί απ' όπου ξεκινήσατε

Η παρακολούθηση της διαδρομής είναι εύκολη χάρη στην καθοδηγούμενη με φωνή ή δόνηση, πλοήγηση turn-by-turn για ποδηλάτες και πεζοπόρους.

Μπαταρία

Πηγαίνετε στην προπόνησή σας με γεμάτες τις μπαταρίες

Δώστε τα όλα γνωρίζοντας ότι το smartwatch σας μπορεί να σας ακολουθήσει, με τη μεγαλύτερη μπαταρία στα Samsung Galaxy wearables μας μέχρι σήμερα

Ακόμα να θέσετε τους στόχους σας;

Μην χάνετε ούτε χτύπο

Ο ισχυρός αισθητήρας 3 σε 1 Samsung BioActive ελέγχει τρεις αισθητήρες φυσικής κατάστασης. Τον Αισθητήρα ανάλυσης βιοηλεκτρικής αντίστασης (ΒΙΑ), το ΗΚΓ (ECG) και τον οπτικό αισθητήρα καρδιακών παλμών.

Παρακολουθήστε τον καρδιακό σας παλμό και την καρδιαγγειακή σας κατάσταση για να εντοπίζετε ασυνήθιστους καρδιακούς ρυθμούς.

Ο αισθητήρας BioActive μπορεί να καταγράφει την αρτηριακή σας πίεση, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε την υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση
Παρακολουθήστε τον καρδιακό σας παλμό και την καρδιαγγειακή σας κατάσταση για να εντοπίζετε ασυνήθιστους καρδιακούς ρυθμούς.

Ο αισθητήρας BioActive μπορεί να καταγράφει την αρτηριακή σας πίεση, βοηθώντας σας να διαχειριστείτε την υψηλή ή χαμηλή αρτηριακή πίεση

Ας δούμε από τι είστε φτιαγμένοι

Μάθετε πληροφορίες για το σώμα σας, από το ποσοστό σωματικού λίπους (BIA) έως το βάρος των σκελετικών μυών. Όλη η προσωπική ανατροφοδότηση που χρειάζεστε για να παραμείνετε σε καλό δρόμο

Δείτε την πρόοδό σας

Μετρήστε βήματα, θερμίδες και πολλά άλλα. Το smartwatch σας θα ανιχνεύει τη σωματική δραστηριότητα για να παρακολουθεί τις ρουτίνες γυμναστικής σας — υποστηρίζοντας πάνω από 90 ασκήσεις. Στη συνέχεια, μπορείτε από εκεί να ελέγξτε την πρόοδό σας.

Παρακολούθηση ύπνου από το A έως το Zzz

Η βελτιωμένη τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου μας παρακολουθεί τα στάδια του ύπνου σας για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνήθειες ύπνου σας και να αναγνωρίσετε τον τύπο ύπνου σας μέσω 8 συμβόλων ύπνου με ζωάκια. Θα λαμβάνετε επίσης αναφορές νυχτερινού ύπνου, ώστε να μπορείτε να ξεκουράζεστε ήσυχα. 

Φτιαγμένο για να αποδίδει

Δυνατό, σαν τις προπονήσεις σας

  • Κρύσταλλο Sapphire
  • Titanium Πλαίσιο
  • Ανθεκτικό στο νερό

Αξιοποιήστε τη δύναμη της Google

Όλα όσα χρειάζεστε στην παλάμη του χεριού σας — βασικά, στον καρπό σας. Το αυτόνομο λειτουργικό σύστημα Wear καθιστά εύκολη την εγκατάσταση εφαρμογών όπως οι χάρτες Google ή η μουσική Youtube.

Αντιμετωπίστε κάθε πρόκληση

Από αναλογικά έως ψηφιακά, από vintage έως μοντέρνα, επιλέξτε ένα καντράν που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την ημέρα σας με άλλο αέρα. Επιλέξτε από το κλασικό σετ ή από τα διάφορα καντράν.


Ένα smartwatch για όλες τις περιστάσεις

Κατασκευασμένο με σώμα από premium Titanium και εκπληκτικό κρύσταλλο Sapphire. Το Galaxy Watch5 Pro εντυπωσιάζει με τα κλασικά χρώματα και το διαχρονικό στιλ του. 

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Samsung Galaxy Watch5 Pro
  • Μαγνητικό ταχυφορτιστή
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,36 "
Ανάλυση Οθόνης
450x450 pixels
Τύπος Οθόνης
Super AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android
Οθόνη Αφής
Ναι
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης
16 GB
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, NFC, Wi-Fi
Λουράκι
Σιλικόνης
Υλικό Κάσας
Τιτάνιο
Μοντέλο
Samsung Galaxy Watch 5

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση, Ηχείο, Μικρόφωνο
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Διάφορα Αθλήματα/Γυμναστήριο, Κολύμβηση, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Χωρητικότητα Μπαταρίας
590 mAh

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
45 mm
Βάρος
46,5 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+38Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Kostas_THeodoridis7345
5
41 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Με 2 λόγια γιατί βλέπω μη αντικειμενικές αξιολογήσεις, θα πω πως το ρολόι είναι για αυτούς που θέλουν να έχουν ένα μικρό κινητό στο χέρι τους για να μην χρησιμοποιούν ιδιαίτερα το πραγματικό κινητό τους. Έχει καλούς αισθητήρες! Γενικά είναι υπερτουμπανο! Αυτοι που λένε για αυτονομία κτλ δεν γνωρίζουν ότι δεν γίνετε να έχουν και τις λειτουργίες ενός κινητού στο χέρι σου και μπαταρία επαρκή για να αντέξει βδομάδες. Άμα θέλεις αυτονομία και καλούς αισθητήρες πηγαίνεις Huawei ή Garmin αλλά ξεχνάς τον χαρακτηρισμό "κινητό στο καρπό σου ".

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
  • Ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Αντοχή
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Κωνσταντίνος Τράγκας
2
17 στους 39 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ένας από τους βασικούς λόγους που το αγόρασα είναι η μέτρηση της πίεσης, καθώς πίστεψα ότι η έγκριση από FDA θα σήμαινε κάτι (λες και δεν μάθαμε τίποτα από την πανδημία) . Περίμενα φυσικά πως η μέτρηση θα είναι κατά προσέγγιση και απλά θα παίρνω μια ένδειξη ότι ανέβηκε ή κατέβηκε, όπως με διάφορα πάμφθηνα κινέζικα που έχω πάρει κατά καιρούς. Όμως, το συγκεκριμένο δεν μου δίνει ούτε αυτήν την ένδειξη! Απλώς δείχνει μια τιμή λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τις τιμές που εισάγονται με την βαθμονόμηση, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ (ή κατέβει) Η ΠΙΕΣΗ! Μιλάω για μεγάλες διαφορές 40mmHg που μέτρησα εγώ και υποψιάζομαι ότι κι αν ανέβαινε κι άλλο δεν θα άλλαζε κάτι. Δεν ξέρω αν ο παλμός μου έχει κάτι διαφορετικό, αλλά η μέτρηση είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΥΦΑ!

Το ΗΚΓ είναι αξιόπιστο σαν λήψη, αλλά η μόνη ερμηνεία που κάνει είναι για κολπική μαρμαρυγή. Κανένα άλλο είδος αρρυθμίας δεν ανιχνεύεται.

Κατά τα άλλα, ωραία οθόνη, πολλές χρήσιμες λειτουργίες, καλούτσικη μπαταρία 2-3 μέρες με συνεχή παρακολούθηση παλμού και ύπνου αν δεν το πολυπειράζεις, λουράκι που με τίποτα δεν μπόρεσα να πετύχω ακριβώς το σφίξιμο που ήθελα και δεν κεντράρεται με αποτέλεσμα να περισσεύει λίγο από το πλάϊ στο κάτω μέρος του χεριού.

Ο φορτιστής είναι μόνο USB-C, χωρίς ούτε έναν μετατροπέα στο κουτί (άλλο φάουλ, δεν ξέρω για άλλους αλλά ο υπολογιστής μου έχει μόνο μια δυσπρόσιτη τέτοια θύρα).

Μεγάλη εξάρτηση από το τηλέφωνο για τις περισσότερες λειτουργίες, ενώ για ΗΚΓ και πίεση απαιτεί ειδικά Samsung χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο.

Κατά τη γνώμη μου, σοβαρά υπερτιμημένο για αυτά που ήθελα.

  • Εύκολος συγχρονισμός
  • Ποιότητα κατασκευής
  • Οθόνη
  • Αντοχή
  • Αυτονομία μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Άνεση
  • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
  • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Perdikommatis

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν είχε μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας θα ήταν απλά τέλειο. Βάζω 5 αστέρια και ας έχει μικρότερη σε σχέση άλλα SmartWatch διάρκεια μπαταρίας γιατί όλα τα υπόλοιπα τα κάνει όπως ακριβώς πρέπει.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xanadu
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος του 1ου και του 4ου μοντέλου προχώρησα λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας στο 5 pro. Άνετα 3 μέρες με αρκετή χρήση (πολλαπλές ειδοποιήσεις μέσα στην ημέρα). Το μεγαλύτερο προσόν των ρολογιών της samsung είναι η δυνατότητα παρόλο που δεν είναι 4G (δεν δέχεται eSIM) να το αφήνεις σπίτι και αν συνδεθείς σε δίκτυο WiFi να το έχεις όλες τις ειδοποιήσεις καθώς και να δέχεσαι/κάνεις κλήσεις σα να είχες το τηλέφωνο μαζί σου.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • prince1corehead
    1
    1 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για κάποιο λόγο πλεον ενώ ήταν ακριβές στην μέτρηση του ύπνου τωρα πλέον μετράει ότι να ναι. Η μπαταρία του ότι χειρότερο έχω δει ποτέ. 2 μέρες Μαξ και αυτές με όλες τις λειτουργίες κλεισμένες.Γενικα δεν αξίζει καθόλου.Ειχα το amazfit stratos 3 και είχε αρχίσει πλέον η μπαταρία του να μην κρατάει και εντέλει κρατάει περισσότερο από αυτό.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Περιορισμένο πλήθος λειτουργιών
    • Ανακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris.armenis
    4
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν θα κουράσω παιδιά το ρολόι ότι λέει το κάνει ‼️‼️
    2 αρνητικά μόνο (για μένα πάντα) η μπαταρία και το λουράκι και για αυτό τα 4 αστέρια με το θέμα μπαταρίας έχει κουράσει η samsung πως μπορεί δηλαδή η Huawei να έχει τόσο καλή αυτονομία μπαταρίας με τα ίδια χαρακτηριστικά και η samsung δεν μπορεί δεν το καταλαβαίνω πραγματικά . Πάντως για 250 ευρώ το ρολόι είναι καταπληκτικό

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • BOBMARIN
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    (Προερχόμενος από Samsung galaxy sport και από καινούργιο Amazfit t-rex pro στο οποίο η μπαταριά κρατούσε 2 εβδομάδες, αλλά ξαναμπήκε στο κουτί του ,γιατί δυστυχώς δεν είχε επαφές και δυνατότητα κλήσεων , κάτι που χρειάζομαι οπωσδήποτε).
    Πρώτη εντύπωση, τo Watch 5 γκρι χρώμα , πανέμορφο ρολόι, (οι φωτογραφίες το αδικούν) , απίστευτη οθόνη και αίσθηση premium συσκευής στο χέρι , απεριόριστες λειτουργίες και ευκολία χρήσης.
    Στην αρχή απογοητεύτηκα , γιατί δεν άκουγα τον ήχο στις κλήσεις από τα ακουστικά , όπως αναφέρουν κάποιοι φίλοι ποιο κάτω , αλλά όλα Οκ. Είναι θέμα ρύθμισης στο τηλέφωνο και όχι στο ρολόι.
    Για να βοηθήσω , δεν κάνεις pairing το ρολόι με τα ακουστικά , αλλά στις ρυθμίσεις Bluetooth του τηλεφώνου, συνδέουμε το ακουστικό για κλήσεις και ήχο και το Watch Pro μόνο για κλήσεις.
    Σε σχέση με αυτά που προσφέρει, δεν με προβληματίζουν καθόλου οι 3 μέρες που κρατάει η μπαταρία. Φανταστικό ρολόι , πάρτε το με κλειστά μάτια.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eneas_Buciavaras
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Φοβερό ρολόι, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου, ακρίβεια στις μετρήσεις, η μπαταρία με κρατάει 3 μερες

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Than0s
    4
    3 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό φαίνεται για όσο το έχω. 2 πράγματα μόνο.
    Θα ήθελα ένα ποιοτικότερο λουράκι. Δεν είναι κακό αυτό που έχει αλλά θα ήθελα κάτι καλύτερο.
    Επίσης δεν μεταφέρει την κλήση από το ρολόι στα ακουστικά παρά μόνο προς το τηλέφωνο.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • lampakhs
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Οτι και να πω για αυτο το ρολοι ειναι λιγο. Φανατικος απεναντι στα smartwatches μεχρι που μου το εφεραν δωρο και το φορεσα. Δεν το ξαναεβγαλα απο το χερι μου. 3 μερες αυτονομια μπαταριας με ολα ανοιχτα. Ευκολια στις πληρωμες και αψογος συγχρονισμος τουλαχιστον με samsung smartphone(A52s). Εκει που επαθα πλακα ηταν με την ομιλια. Κανω δουλειες και μιλαω σε κληση μεσω του τηλεφωνου και ενω απομακρυνω τα χερια μου απο το στομα μου δεν γινεται αντιληπτο στον συνομιλητη μου. Για τις λειτουργιες με το samsung health ή την μετρηση της πιεσης και τα λοιπα δουλευουν πραγματικα απροβληματιστα και ειναι σωστα τα αποτελεσματα σε live συγκριση με πιεσομετρο.Πραγματικα δεν μπορω να βρω ψεγαδι. Αξιζει τα λεφτα του μεχρι το τελευταιο ευρω. Η διευκολυνση που σου προσφερει στην καθημερινοτητα σου ειναι πραγματικα ανεκτιμητη γιατι ολα δουλευουν οπως πρεπει χωρις προβληματα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katergiannakis Stelios

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Τρομερό ρολόι δυνατό στα πάντα του. Ότι του ζητάς το κάνει όπως ακριβώς θες. Πολύ όμορφο κατά τη γνώμη μου και στιβαρότητο. Όσο πάει πλέον και με ενημερώσεις μόνο καλύτερο γίνεται. Το μόνο ψιλοαρνητικό είναι η μπαταρία του. Για μένα είναι αρκετά ικανοποιητικό. Κρατάει 2,5 με 3 μέρες και αν είναι και οι λειτουργίες κλειστές (wifi, nfc, always on display κ.α.) ίσως και παραπάνω.

    Το καλύτερο smart watch που έχω χρησιμοποιήσει με διαφορά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vladimirakis
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή κατασκευή, Έχει αρκετές μετρήσεις. Στα αρνητικά ότι δεν κάνει ο φορτιστής του Watch 2, έχει άλλον δικό του, ο οποίος είναι μάλιστα USB type C και θέλει ξεχωριστό μετασχηματιστή για την πρίζα ή μετατροπέα usb type c σε usb που βεβαίως πωλείται ξεχωριστά.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • maddad
    4
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Ωραίο wearable αλλά αν δεν έχεις κινητό Samsung χάνεις ότι λειτουργεί μέσω Samsung health. Η Samsung Ελλάδας, μετά από σχετικό μήνυμά μου για την ασυμβατότητα με ενημερώσε ότι, στη σελίδα τους αναφέρεται ρητά το γεγονός αυτό. Τρέχα γύρευε! Πιστεύω πως φθηνότερα smartwatches κάνουν την ίδια ακριβώς δουλειά. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω ίσως επέλεγα άλλη μάρκα αλλά σίγουρα LTE για να μη χρειάζεται να κουβαλάω συνέχεια το κινητό μαζί μου.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • John_Drev
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    ότι και να πω είναι λίγο αξίζει τα λεφτά του 100%.3 μέρες και ακόμα η μπαταρία είναι στο 39%.έχει τα πάντα κάνει τα πάντα είναι ότι καλύτερο έχει η samsung αυτήν την στιγμή.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ElecS
    5
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Απίθανο κάνει την δουλειά του οοως πρέπει !!!το προτείνω

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Levantis
    4
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αν ανήκεις στην Samsung οικογένεια είναι worth.
    Η μπαταρία αντέχει 1.5 μέρα με 2 , με όλα ανοιχτά.
    Η φωνητικές κλήσεις πολύ ικανοποιητικές, να απαντήσεις στα μηνύματα είναι οκ όχι ιδιαίτερα βολικό βέβαια.
    Μπορείς να διαβάσεις ένα mail,αλλά δεν μπορείς να δεις κάποιο αρχείο,φωτογραφία κτλ κάτι το αρνητικό για μένα.
    Στα συν επίσης ότι μπορείς να ρίξεις το gps μια διαδρομής από το κινητό στο ρολόι.
    Σε ανθεκτικότητα είναι τίμο και στα σημάδια.
    Το καντράν ναι είναι τιτάνιο μια χαρά , το λουράκι ομως δεν δικαιολογεί την τιμή και ίσως να μπορεί να δεχτεί σημάδια..

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stratis301
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προέρχομαι απο το Huawei watch 3 pro τι να πει κανείς για το Samsung εχω μεινει αναυδος. Αυτο ναι ειναι Smartwatch πληρώνεις ανεπαφα απαντας μηνύματα στο messenger μιλας και γράφει, δείχνει εικονες, μπαίνει στο Internet. Πραγματικά μετανιωνω που δεν πηγα νωρίτερα σ αυτη την ρολογαρα. Η συνεργασία με το Honor Magic5 Pro ειναι αψογη και απροβληματιστη. Αυτονομία με Always on βγαζει 2,5 μερες και χωρις πολλα πολλα απο περιττές μετρήσεις.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gsakellios
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αυτονομία μπαταρίας 2,5 μέρες με τα παντα ανοιχτά. Παίζει εξαιρετικά με samsung note 10+ χωρίς να κάνεις σχεδον τιποτα από ρυθμίσεις. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Charis_kwstaras
    4
    6 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Αρκετά καλό smartwatch, πολύ καλη ποιότητα κατασκευής, ακρίβεια στις μετρήσεις!!
    Πανεύκολη διαχείριση κλήσεων και μηνυμάτων, υποστηρίζει Google pay άρα πληρώνεις άμεσα με το ρολόι.
    Απαντηση σε κλήσεις μηνυμάτα χωρις κανενα προβλημα. Δεν εχει κανενα προβλημα με συμβατοτητα αποσυνδεσεις κτλπ ολα δουλευουν πενα με S23Ulltra.
    -1 αστερι γτ θα το ηθελα 48αρι !!!!

    Η μπαταρία κρατάει 3 μερες, σίγουρα θα μπορούσε λίγο καλύτερα αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Doykas_Panas
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τέλειο ρολόι! Αγόρασα μαζί και προστατευτικό κάλυμα!
    Κατεβάζει εφαρμογές και οι μετρήσεις του είναι άψογες!!! Το συνιστώ!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • makrozonaris
    3
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάτοχος του πρώτου Galaxy watch μετά από δυόμιση μήνες χρήση έχω να πω τα εξής . Η μπαταρία κρατάει μία μέρα δεν υπάρχει αυτόματη ρύθμιση εύρεση άσκησης ποδηλάτου όπως είχε το προηγούμενο και μου χρησιμεύει πολύ, η μέτρηση αρτηριακής πίεσης είναι ότι να ναι. Το NFC λειτουργεί κανονικά και η οθόνη έχει πολύ καλή ευκρίνεια Γενικά σε σχέση με το πρώτο μοντέλο περίμενα ένα πολύ καλύτερο ρολόι αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonis_Rigopoulos6484
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Καλύτερη αυτονομία μπαταρίας από τις προσδοκίες μου, χωρίς wi-fi και gps ανοιχτά (όταν δεν χρειάζονται) με ανοιχτή την εξοικονόμηση ενέργειας βγάζει 4+ ημέρες αυτονομίας. Το μυστικό είναι να απενεργοποιήσει κανείς χαρακτηριστικά που δεν του χρειάζονται (συνεχείς μετρήσεις παλμών και κορεσμού οξυγόνου, συνεχή αναζήτηση έναρξης άσκησης, ανοιχτή οθόνη συνεχώς). Τα καταγραφικά του είναι πολύ σωστά, ακόμα και η μέτρηση αρτηριακής πίεσης (χρειάζεται βαθμονόμηση). Η συνεργασία του με Samsung S20FE κινητό απροβλημάτιστη.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stella_pav
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Έιχα διαβάσει πολλές αξιολογησεις για αυτό το smartwatch και πριν το αποκτήσω εκανα μεγαλη ερευνα αγορας. Έχει αρκετά μεγάλη μπαταρια για ένα smartwatch αλλά θα πω ότι παιζει μεγαλο ρόλο στη διάρκεια μπαταρίας το πως το δουλευεις και ποιες λειτουργίες εχεις ενεργοποιησει. Δηλαδή αν μιλάς συνεχώς από το ρολόι, στελνεις μηνυματα, έχεις τα πάντα ενεροποιμενα NFC, GPS, WIFI, BLUETOOTH κλπ εννοείται ότι δεν θα διαρκεί πάνω από 2 μέρες η μπαταρία, ισως και μια. Με τη χρήση που το κάνω εγώ μου κρατάει 4 24ωρα χωρίς την εξοικονόμηση ενέργειας. Θεωρώ οτι είναι ικανοποιητικό διότι είναι σαν να έχεις στον καρπό σου μίνι κινητό. Έχει πολλές λειτουργίες και κανει πολυ καλό συγχρονισμο με κινητό samsung. Άψογο για εμενα!!! κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thomasrap
    3
    3 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    είναι ένα ωραίο ρολόι αλλά μέχρι εκεί. κάθε 2 μέρες θέλει φόρτιση και κάνει περίπου 2 ώρες να φορτίσει. Επίσης είχα ένα Xiaomi και ορισμένες λειτουργίες δεν ήταν εφικτές καθότι ήθελε και το κινητό να είναι samsung. Επίσης ένα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ είναι οτι δεν δουλεύει με Iphone. Και τώρα που άλλαξα τηλέφωνο το ρολόι πάει για πέταμα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stergios_Dimos
    5
    5 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Η μπαταρία δεν έχει τόσο μικρή διάρκεια όσο λένε στις αξιολογήσεις. Κρατάει 4 24ωρα με απενεργοποιημενο το GPS. Φορτίζει πάρα πολύ γρήγορα με ένα φορτιστή 15W που αγόρασα (30- 45 min). Ενεργοποιώ το GPS μόνο όταν τρέχω ή περπατάω (1 φορά τη μέρα για 1 με 1,5 ώρα). Πολύ καλή ευκρίνεια της οθόνης. Έχω samsung κινητό και έχω όλες τις λειτουργίες και ενδείξεις που μπορώ να πάρω από το ρολοι. Είναι πραγματικό smartwatch.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ανδρέας Κλεάνθους

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    2 μέρες αυτονομία χωρίς πολλές ώρες ανοικτό bluetooth και σχεδόν καθόλου WiFi.
    GPS καλό αλλά αργεί λίγο να συγχρονίσει.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • PrasinosKolokythis
    2
    5 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Το πήρα για χρήση στο τρέξιμο και το γυμναστήριο, γνωρίζω ότι υπάρχουν καλύτερες επιλογές για αυτή τη δουλειά αλλά το να μην κανει τα βασικά όπως πρέπει είναι άκυρο τελείως! Τρέχοντας λοιπόν με το gps τον παλμογράφο και μουσικούλα από το spotify ξεκινά μετά από λίγο και κάνει διακοπές στην μουσική. Κατά τα λοιπά οι μετρήσεις του σε παλμούς και απόσταση είναι οκ, η μπαταρία είναι για τα πανυγήρια ως συνηθως στα samsung και συνολικά δεν αξίζει τα χρήματα του!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stelios_Tsek
    5
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καταπληκτικό smartwatch, άριστη ποιότητα κατασκευής, ακρίβεια στις μετρήσεις (ειδικά στο τρέξιμο έχει μεγάλη ποικιλία από μετρήσεις!)
    Πανεύκολη διαχείριση κλήσεων και μηνυμάτων (κατεβάζοντας το gboard στο ρολόι εσύ μιλάς κι αυτό γράφει!!)
    Υποστηρίζει Google pay άρα πληρώνεις άμεσα με το ρολόι.
    Η μπαταρία κρατάει 3 μερες, σίγουρα θα μπορούσε λίγο καλύτερα αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos855
    4
    2 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    4 αστέρια λόγω μπαταρίας μόνο! ποιοτικό, ακρίβεια μετρήσεων, φοβερή οθόνη, άνετη εφαρμογή, πολυ βολικός το λουράκι με μαγνήτη, πολλες λειτουργίες και εφαρμογές που μπορείς να βάλεις. Τα 350 και 280 που είχε δεν τα αξίζει μην τρελαθούμε όμως.....πιο κάτω, ναι.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

649 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
panos855

ναι μετράει απλά θέλει καλιμπραρισμα με εξωτερικό πιεσόμετρο για να ειναι με ακρίβεια οι μετρήσεις. αναφέρει ότι θέλει καλιμπραρισμα κάθε 1 μήνα για διατήρηση της ακρίβειας των μετρήσεων

Pantits

Διάβασα όλα τα σχόλια και οι απόψεις διίστανται. Τελικά το ρολόι είναι η δεν είναι αδιάβροχο είτε σε πισίνα είτε σε θάλασσα;

pellytsa1998
Tzanetos_Tzanis9461

Καλησπέρα, έχω κάνει την συνδεσει τ pro 5 μ το κινητό Α 54,κ δεν με έχει κατεβάσει όλες της εφαρμογές όπως viber message μηνύματα τι πρέπει ν κάνω;

Δες όλες τις ερωτήσεις (34)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Silver)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 47mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Silver)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Huawei Watch GT 4 Stainless Steel 46mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Black Fluoroelastomer Strap)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 43mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)Samsung Galaxy Watch6 Classic Bluetooth Stainless Steel 43mm Αδιάβροχο με Παλμογράφο (Μαύρο)
από 199,90 €από 243,80 €από 247,56 €από 205,00 €από 199,90 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungHuaweiSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, ΠυξίδαGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'ΥπνουΒαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'ΥπνουGPS, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Δείκτη Σύστασης Σώματος, Επιταχυνσιόμετρο, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες