Optoma UHZ50 3D Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός
Projectors

Optoma UHZ50 3D Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός Κωδικός: 37738443

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τεχνολογία προβολής: DLP (DMD)
  • Φωτεινότητα: 3000 Lumens
  • Μέγιστη ανάλυση: 3840x2160
  • Αντίθεση: 2500000:1
  • Throw ratio: 1.59:1
  • Wi-Fi, HDMI, USB, Ethernet, RS-232
Δες όλη την περιγραφή
3.533,00
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Παρ, 06 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 3.533,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    3.533,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    3.590,00 €

Περιγραφή

Smart 4K UHD laser προβολέας οικιακής ψυχαγωγίας

Ετοιμαστείτε για μια εντελώς νέα κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας. Ο κομψός βιντεοπροβολέας laser UHZ50 αποδίδει ζωντανή ανάλυση 4K UHD για απίστευτα καθαρές εικόνες με εξαιρετική καθαρότητα και ζωντάνια για ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, παιχνίδια και αθλήματα. Με την ενσωματωμένη βελτιωμένη λειτουργία παιχνιδιών, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορη δράση με χρόνο απόκρισης 16,7 ms σε 4K στα 60 Hz και 4ms σε 1080P στα 240Hz. Διαθέτει συμβατότητα HDR και HLG, τρεις εισόδους HDMI 2.0, απρόσκοπτο φωνητικό έλεγχο, εφαρμογές streaming και ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Η τεχνολογία laser παρέχει μεγάλη διάρκεια ζωής και εξαιρετική ακρίβεια χρωμάτων με εκτεταμένη κάλυψη DCI-P3, ιδανική για την αναδημιουργία της εμπειρίας της μεγάλης οθόνης στο σπίτι.

Μεγάλη οθόνη ψυχαγωγίας

Δημιουργήστε και προβάλλετε εικόνες πολύ μεγαλύτερες από οποιαδήποτε τηλεόραση με έναν βιντεοπροβολέα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια τεράστια εικόνα έως 300". Ιδανικός για να αναδημιουργήσετε την καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία στην άνεση του σπιτιού σας.

Το μέγεθος της οθόνης εξαρτάται από τον διαθέσιμο χώρο (μέγεθος τοίχου και απόσταση) και τις συνθήκες φωτισμού περιβάλλοντος.

Φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα

Αυτός ο βιντεοπροβολέας οικιακής ψυχαγωγίας συνδυάζει υψηλή φωτεινότητα και ζωντανά χρώματα για ζωντανές, αληθινές εικόνες σε καλά φωτισμένα περιβάλλοντα, ιδανικός για να παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές, αθλητικά και ταινίες ή παιχνίδια με την οικογένεια ή τους φίλους σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

4K UHD

Η ανάλυση Ultra HD 4K προσφέρει πιο ευκρινείς, ζωντανές εικόνες και πιο πλούσια χρώματα, επιτρέποντάς σας να κάθεστε πιο κοντά στην οθόνη και να απολαμβάνετε μια πιο καθηλωτική εμπειρία.

Οι βιντεοπροβολείς DLP παρέχουν εγκεκριμένη από την CTA (Consumer Technology Association) ανάλυση True 4K UHD, ικανή να προβάλλει 8,3 εκατομμύρια pixel στην οθόνη. Αυτό είναι τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια από το Full HD και διπλάσια από την ανταγωνιστική τεχνολογία, η οποία αποδίδει μόνο 4,1 εκατομμύρια pixel.

Συμβατός με HDR και HLG

Δυνατότητα λήψης και εμφάνισης περιεχομένου HDR10 και Hybrid Log Gamma (HLG). Αυτός ο προβολέας Optoma σας επιτρέπει να βλέπετε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Τα αντικείμενα φαίνονται πιο ζωντανά και η επιπλέον λεπτομέρεια δημιουργεί μεγαλύτερη αίσθηση βάθους.

Καταπληκτικό χρώμα

Εκπληκτικά χρώματα σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Οι προβολείς Optoma παρέχουν αξιόπιστη απόδοση κατάλληλη για οποιοδήποτε περιεχόμενο και περιβάλλον. Είναι σε θέση να αναπαράγουν τη χρωματική γκάμα Rec.709, το διεθνές πρότυπο HDTV που εγγυάται την ακριβή αναπαραγωγή του κινηματογραφικού χρώματος ακριβώς όπως είχε σκοπό ο σκηνοθέτης. Ή περισσότερα κορεσμένα χρώματα για έντονη εικόνα, ιδανική για παιχνίδια και ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Πέρνα σε άλλη διάσταση!

Προβάλετε πραγματικό τρισδιάστατο περιεχόμενο από σχεδόν οποιαδήποτε τρισδιάστατη πηγή, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών αναπαραγωγής 3D Blu-ray, των τρισδιάστατων ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και των κονσολών παιχνιδιών τελευταίας γενιάς.

Διπλές είσοδοι HDMI

Παίξτε παιχνίδια, μεταδώστε βίντεο και μοιραστείτε φωτογραφίες στη μεγάλη οθόνη στην άνεση του σπιτιού σας. Με δύο εισόδους HDMI, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με την κονσόλα παιχνιδιών, τον αποκωδικοποιητή, τον φορητό υπολογιστή, τον υπολογιστή, τη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray ή τη ροή πολυμέσων με ένα μόνο καλώδιο. Μπορείτε ακόμη να τον μετατρέψετε σε έξυπνο προβολέα συνδέοντας ένα dongle HDMI όπως το Google Chromecast, το Amazon Fire TV, το Apple TV ή το Roku stick.

​Ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων

Παρακολουθήστε ταινίες απευθείας από τον βιντεοπροβολέα σας χωρίς να χρειάζεστε φορητό υπολογιστή ή PC, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Απλώς αντιγράψτε τα αρχεία σας σε ένα στικάκι USB και παρακολουθήστε τα στη μεγάλη οθόνη.

Σύστημα διαχείρισης χρωμάτων (CMS)

Εμφανίστε ακριβή και αληθοφανή χρώματα για να ταιριάζουν καλύτερα με το περιβάλλον προβολής σας. Αυτή η μοναδική λειτουργία σας παρέχει την ευελιξία να προσαρμόζετε λεπτομερώς τις χρωματικές ρυθμίσεις του βιντεοπροβολέα σας για βέλτιστη ακρίβεια.

Βελτιωμένη λειτουργία παιχνιδιού

Η βελτιωμένη λειτουργία gaming βελτιστοποιεί τον βιντεοπροβολέα σας για μέγιστη αντίθεση και ζωντανά χρώματα, ώστε να αποτυπώνεται κάθε λεπτομέρεια. Μειώνει επίσης την υστέρηση εισόδου για αστραπιαίους χρόνους απόκρισης.

Τεχνολογία Laser

Οι βιντεοπροβολείς Laser της Optoma χρησιμοποιούν λέιζερ υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία της προβαλλόμενης εικόνας. Σε πολλές περιπτώσεις, η αντιληπτή φωτεινότητα από τους προβολείς φωτισμού λέιζερ μπορεί να είναι διπλάσια από ένα αντίστοιχο μοντέλο με λάμπα. Παρέχουν επίσης αυξημένη απόδοση για τη διατήρηση σταθερής φωτεινότητας, ανώτερη απόδοση χρωμάτων, άμεση ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και εξαιρετική διάρκεια ζωής έως και 30.000 ώρες.

PureMotion

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία παρεμβολής καρέ, η προηγμένη επεξεργασία ελέγχου κίνησης εξαλείφει το θόλωμα της κίνησης ή το τρέμουλο της εικόνας, ακόμη και σε ακολουθίες δράσης υψηλής ταχύτητας.

Ομαλή κίνηση 240Hz

Απολαύστε εξαιρετικά ομαλή ρευστή κίνηση και μειωμένο ghosting. Ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης διευκολύνει την παρακολούθηση της δράσης, δίνοντάς σας περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε το στόχο σας νωρίτερα. Ιδανική για παιχνίδια γρήγορης δράσης.

Δείτε περισσότερα

Μπες κατευθείαν μέσα στη δράση με την πιο καθηλωτική εμπειρία - μια τεράστια οθόνη έως και 300 ιντσών. Πολύ μεγαλύτερη από τη μέση τηλεόραση, τα παιχνίδια πολλαπλών παικτών σε χωριστή οθόνη είναι πιο απολαυστικά στη μεγάλη οθόνη.

24p

Οι περισσότερες ταινίες γυρίζονται σε 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Για να διατηρηθεί η καθαρότητα της αρχικής εικόνας, οι βιντεοπροβολείς Optoma μπορούν να δέχονται πηγές υψηλής ευκρίνειας στα 24 fps για να προβάλλουν ταινίες ακριβώς όπως τις ήθελε ο σκηνοθέτης.

Ενσωματωμένο ηχείο

Ολοκληρώστε την εμπειρία της οικιακής σας ψυχαγωγίας με την ευκολία ενός ισχυρού ενσωματωμένου ηχείου για εξαιρετική ποιότητα ήχου και εύκολη εγκατάσταση χωρίς την ανάγκη δαπανηρών εξωτερικών ηχείων.

Ρύθμιση χρώματος τοίχου

Δεν έχετε λευκό τοίχο ή οθόνη προβολέα; Κανένα πρόβλημα! Με τη ρύθμιση "Χρώμα τοίχου", μπορείτε να τροποποιήσετε την προβαλλόμενη εικόνα με βάση το χρώμα του τοίχου σας. Με έξι επιλογές για να επιλέξετε, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε για τοίχους με μαυροπίνακα, ανοιχτό κίτρινο, ανοιχτό πράσινο, ανοιχτό μπλε, ροζ και γκρι, ώστε να έχετε την πιο ακριβή χρωματική γκάμα.

​Γεωμετρική διόρθωση

Προσαρμόστε μεμονωμένα σημεία για να αποκτήσει η εικόνα τέλειο τετράγωνο χρησιμοποιώντας το προηγμένο ενσωματωμένο εργαλείο γεωμετρικής διόρθωσης. Ιδανικό εάν δεν χρησιμοποιείτε οθόνη και έχετε έναν ανώμαλο τοίχο στον οποίο θέλετε να προβάλετε.

Creative Cast

Εμφανίστε και μοιραστείτε περιεχόμενο ασύρματα σε μια μεγάλη οθόνη χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Creative Cast ή το desktop software. Καθρεφτίστε εύκολα τη συσκευή σας Android, iOS, Windows, MacOS ή Chrome με το πάτημα ενός κουμπιού. Ή εκπέμψτε ασύρματα εικόνες και έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στην κινητή συσκευή σας. Η εφαρμογή λειτουργεί επίσης ως ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τον προβολέα σας.

Εφαρμογές

Αποκτήστε πρόσβαση σε συμβατές εφαρμογές, όπως το YouTube και το Spotify, χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο κατάστημα εφαρμογών - Marketplace. Ιδανικό για ροή ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και κλιπ.

Περιεχόμενα συσκευασίας:

  • Projector
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Τηλεχειριστήριο με μπαταρία
  • USB wireless adapter
  • Οδηγίες χρήσεως

Λεπτομέρειες:

  • Τεχνολογία οθόνης: DLP
  • Ανάλυση: UHD (3840x2160)
  • Φωτεινότητα: 3.000 Lumens
  • Αναλογία αντίθεσης: 2500000:1
  • Aspect ratio: 16:9, 4:3
  • Διόρθωση Keystone - κάθετη: +/-30°
  • Διόρθωση Keystone - οριζόντια: +/-30°
  • Μέγεθος οθόνης: 0.87-7.68m (34.1-302.4")
  • Ώρες ζωής Laser: 30000
  • Throw ratio: 1.21-1.59:1
  • Απόσταση προβολής: 1.2 - 8.1m
  • Zoom: 1.3
  • Τύπος Zoom: Χειροκίνητο
  • Είσοδοι: 2 x HDMI 2.0, 3 x USB-A, 1 x HDMI 2.0 (eARC)
  • Έξοδοι: 1 x Audio 3.5mm, 1 x S/PDIF
  • Control: 1 x RS232, 1 x RJ45, 1 x 12V trigger, 1 x 3D sync
  • Θόρυβος (τυπ./max): 27/29 db
  • Διαστάσεις: 337 x 265 x 119.3 χιλ.
  • Βάρος: 4,8 κιλά

Κατασκευαστής

Optoma

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Tεχνολογία Προβολής
DLP (DMD)
Τύπος Λάμπας
Laser
Φωτεινότητα
3000 Lumens
Αναπαραγωγή 3D
Ναι
Μέγεθος Εικόνας
34.1 - 302.4 "
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)
3840 x 2160
Μέγιστη Ανάλυση
3840 x 2160
Αντίθεση
2500000 :1
Διάρκεια Ζωής Λάμπας (Μέγιστη)
30000 hrs

Χαρακτηριστικά Προβολής

Throw Ratio
1,59 :1
Απόσταση Προβολής
1.2 - 8.1 m

Γενικά Χαρακτηριστικά

Wi-Fi (Built-In)
Ναι
Ενσωματωμένα Ηχεία
Ναι
Συνδεσιμότητα
Analog Audio, Ethernet, HDMI, RS-232, USB
Επιπλέον Λειτουργίες
HDR
Χρήση
Gaming, Home Cinema
Επίπεδο Θορύβου
27 dB
Βάρος
4,8 kg
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Ευκρίνεια εικόνας
    • Χρώματα εικόνας
    • Φωτεινότητα
    • Αθόρυβος
    • Αντοχή
    • Zoom
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
louman

Παρακαλώ ποιές είναι οι διαστάσεις του προβολέα;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Optoma UHZ50 3D Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςOptoma UHZ50 3D Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςSamsung The Premiere LSP7T Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςSamsung The Premiere LSP7T Projector 4K Ultra HD Λάμπας Laser με Wi-Fi και Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςEpson EH-TW7000 3D Projector 4K Ultra HD ΛευκόςEpson EH-TW7000 3D Projector 4K Ultra HD ΛευκόςSony 3D Projector 4k Ultra HD Λάμπας Laser ΜαύροςSony 3D Projector 4k Ultra HD Λάμπας Laser ΜαύροςOptoma UHD35x 3D Projector 4K Ultra HD με Ενσωματωμένα Ηχεία ΛευκόςOptoma UHD35x 3D Projector 4K Ultra HD με Ενσωματωμένα Ηχεία Λευκός
από 3.533,00 €από 2.991,49 €από 1.234,12 €από 41.500,00 €από 835,50 €
ΚατασκευαστήςOptomaSamsungEpsonSonyOptoma
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)3840 x 21603840 x 21603840 x 21604096 x 21603840 x 2160
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες