Μύλοι Αλατιού - Πιπεριού

Zwilling J.A. Henckels Σετ Ηλεκτρικοί Μύλοι Μπαχαρικών Μεταλλικοί 2τμχΚωδικός: 37742230

Σετ μύλοι μπαχαρικών της εταιρείας Zwilling J.A. Henckels οι οποίοι αποτελούν τα κατάλληλα αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αλάτι ή πιπέρι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλοι για κάθε είδος αλατιού και πιπεριού και προσφέρουν τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Πολύχρωμο
111,02
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 111,02 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 111,02 €

Περιγραφή

Σετ μύλοι μπαχαρικών της εταιρείας Zwilling J.A. Henckels οι οποίοι αποτελούν τα κατάλληλα αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αλάτι ή πιπέρι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλοι για κάθε είδος αλατιού και πιπεριού και προσφέρουν τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το μέγεθος κόκκου που εσείς επιθυμείτε. Το σετ αποτελείται από 2 τεμάχια και έτσι μπορείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σετ από μύλους και να τους χρησιμοποιείτε για το αλάτι και το πιπέρι σας.
Είναι πολύ εύκολοι στη λειτουργία τους, αφού πατώντας απλά το κουμπί που διαθέτουν θα πάρετε την επιθυμητή ποσότητα γρήγορα, απλά και με ακρίβεια.
Το υλικό κατασκευής είναι το μέταλλο, το οποίο είναι ανθεκτικό στις διάφορες συνθήκες του περιβάλλοντος και δεν απαιτεί μεγάλη συντήρηση, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
53103-702
Τύπος
Ηλεκτρικός
Υλικό
Μεταλλικός
2 Θέσεων
Όχι
Χρώμα
Πολύχρωμο
Τεμάχια
2 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • gaavfi
    1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πεταμένα λεφτα προσφατα αγορασαμε ενα σετ μιλου το οπιο δεν δουλεψε οιτε διο εβδομαδεζ το ανιξα και διαπιστοσα οτι τα πλαστικα γραναζια χαλασανε η διαφιμιση αναφερι οτι εχει μεταλικα γραναζια Πως μποριτε να το αντικαταστισετε

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη