JBL Live Pro 2 TWS In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Μπλε
Bluetooth Handsfree

JBL Live Pro 2 TWS In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Μπλε Κωδικός: 37854961

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 10 ώρες
  • Active Noise Cancellation
  • Γρήγορη Φόρτιση
  • Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
  • 6 μικρόφωνα
  • Αντοχή στον Ιδρώτα με IPX5
Δες όλη την περιγραφή
119,00
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

4 τεμάχια στο Skroutz hub

από 118,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    118,90 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  10. 169,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  13. 169,43 €

  14. 139,00 €

  15. 169,00 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    169,00 €

  17. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  18. 119,00 €

  19. 119,00 €

  20. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  21. 188,78 €

  22. 169,00 €

  23. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  24. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  25. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

Περιγραφή

Τα JBL Live Pro 2 είναι ακουστικά True Wireless Stereo (TWS) που απευθύνονται σε αρκετές κατηγορίες χρηστών, κυρίως σε αυτούς που αναζητούν ακουστικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης για μουσική, ταινίες και κλήσεις.

Ο σχεδιασμός τους τα καθιστά κατάλληλα για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η τεχνολογία επεξεργασίας ήχου της JBL προσφέρει καλή ποιότητα ήχου και αναπαραγωγή μπάσων. Επιπλέον, διαθέτουν ακύρωση θορύβου, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να απολαύσει την αγαπημένη του μουσική χωρίς τον ενοχλητικό θόρυβο γύρο του.

Απόλαυσε τη μουσική που αγαπάς και μίλα ελεύθερα χωρίς καλώδια και περιορισμούς με τα ακουστικά JBL Live Pro 2 TWS. Διαθέτουν 40 ώρες αυτονομίας μπαταρίας, φορτίζονται ασύρματα, ενώ θα σε συναρπάσουν με την τεχνολογία Adaptive Noise Cancelling που διαθέτουν αλλά και με τη λειτουργία Smart Ambient για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των ήχων τριγύρω σου.

Καμιά ενόχληση με το Smart Ambient

Κανένας δεν θα σε αποσπάσει από την ακρόαση του αγαπημένου σου κομματιού, μιας και τα earbuds διαθέτουν ενεργοποίηση ακύρωσης θορύβου, ενώ παράλληλα οι λειτουργίες TalkThru και Smart Ambient θα απομονώσουν τους ήχους, καθώς θα μιλάς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Άκου περισσότερο

Με 40 ώρες αυτονομία μπαταρίας δεν θα θες σταματήσεις να ακούς μουσική και να επικοινωνείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Το καλύτερο; Η φόρτιση των JBL Tune μπορεί να γίνει ασύρματα, αφού είναι συμβατά με Qi.

Περισσότερη άνεση και αδιάβροχο IPX5

Καλύτερο σχήμα, καλύτερος ήχος. Τα earbuds έχουν σχεδιαστεί με Oval Tubes και οβάλ άκρες σιλικόνης για τέλεια εφαρμογή. Έτσι, έχει καλύτερη ακύρωση του θορύβου και βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Είτε πηγαίνεις στο γυμναστήριο, είτε σε πιάνει βροχή, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς. Η πιστοποίηση IPX5 σημαίνει ότι τα ακουστικά JBL Live Pro 2 TWS είναι ανθεκτικά στο νερό.

Άμεση σύνδεση, προσαρμοσμένη χρήση

Τα JBL Live Pro 2 TWS συνδέονται άμεσα με τη συσκευή σου μόλις ανοίξεις τη θήκη τους και χάρη στην τεχνολογία Dual Connect + Sync. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιείς είτε το ένα μόνο ή και τα δύο μαζί.

Προσάρμοσέ τα στις ανάγκες σου

Βελτιστοποίησε τον ήχο με την επιλογή Smart Audio & Video, θέσε αυτόματα σε παύση τα ακουστικά όταν τα βγάζεις, επίλεξε την λειτουργία SilentNow για αυτόματη απενεργοποίηση μετά από χρονική περίοδο της επιλογής σου, όλα μέσω της εφαρμογής My JBL Headphones.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • 1 x ακουστικά JBL Live Pro 2
  • 1 x 3 μεγέθη ακουστικών
  • 1 x καλώδιο φόρτισης USB τύπου C
  • 1 x θήκη φόρτισης
  • 1 x Εγγύηση/προειδοποίηση (W/!)
  • 1 x Φύλλο ποιότητας/ασφάλειας προϊόντος (S/i)

Κατασκευαστής

JBL

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
In-ear
Χρόνος Λειτουργίας
10 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Μπλε

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Ναι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Ναι
Active Noise Cancellation
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Ναι
Φωνητικός Έλεγχος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+14Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

Constantinos.F
5
23 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Update 17/10 στο προηγούμενο review 21/9:
1. Μπαταρία και διάρκεια:
Είναι καλύτερα από τα BEATS, τα JBL μου κρατούν 2 ώρες παραπάνω τουλάχιστον! Για τη φόρτισή τους και την κασετίνα θα έλεγα ότι διαρκούν το ίδιο με τα BEATS. Και οι 2 κασετίνες έκαναν 4-5 φορτίσεις, με ίδια διάρκεια φόρτισης.

2. Ομιλία: Το ΑNC στα JBL είναι 10 φορές καλύτερο, απλά διαπίστωσα ότι κάποιοι "περίεργοι" θόρυβοι περνούν από τα μικρόφωνα κι ενοχλούν τον συνομιλητή. Για παράδειγμα όταν είμαι έξω στο δρόμο ή κάπου με αέρα, ο θόρυβος ΔΕΝ περνάει (που είναι καλό), αλλά αν έχω μια νάυλον σακούλα στα χέρια μου και κάνω κάτι, ακούγεται πάρα πολύ έντονα... Τι να πω.

3. Μουσική και μπάσο: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καν μέτρο σύγκρισης με τα beats.... H JBL τα σπάει, απίστευτος ήχος και μπάσο !!!

4. Εφαρμογή: Τα beats εκεί ήταν πιο καλά, αλλά τα JBL είναι πιο άνετα. Επειδή τα φοράω παντού, σε γυμναστήριο, στο δρόμο, ίσως πρέπει κάποια στιγμή να "πατήσω" καλύτερα στα αυτιά μου, αλλά δεν πονάω όπως πονούσα με την εφαρμογή των beats!

Ο νικητής (για μένα): JBL με 1000, πολύ μεγάλη διαφορά σε όλα!!!

Review 21/9:
είναι το 1ο review που γράφω, έρχομαι από BEATS FIT PRO (αγορά 210€ από Amsterdam σε Black Friday, κανονικά είχαν 260€). Τα BEATS μου τα έκλεψαν (χωρίς τη θήκη) κι έτσι κατέληξα στα JBL. Η σύγκριση παρακάτω λοιπόν θα γίνει με βάσει τα BEATS που έχω εμπειρία.

1. Μπαταρία και διάρκεια: δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τα JBL μόλις τα παρέλαβα και τα συνέδεσα. Στα BEATS η θήκη μου έκανε 3-4 φορτίσεις (πάρα πολύ γρήγορα, από 10% τα ακουστικά πήγαιναν 60%+ σε 10', έπεφταν όμως και γρήγορα, με 4-5 ώρες χρήσης και μουσικής ήθελαν πάλι φόρτιση). Για τα JBL θα χρειαστεί να επανέρθω.

2. Ομιλία: Το ΑNC στα JBL είναι 10 φορές καλύτερο, έχω πάθει ζημιά !!! Επίσης έκανα κλήσεις σε πολύ θορυβώδη δρόμο, ο συνομιλητής μου με άκουγε σα να ήμουν δίπλα του, χωρίς τους εξωτερικούς θορύβους!
Στην ομιλία τα BEATS δεν είχαν τέτοια ποιότητα επ'ουδενί και ο συνομιλητής μου άκουγε κανονικά τους εξωτερικούς θορύβους (όχι πάρα πολύ αλλά η φασαρία περνούσε από τα μικρόφωνα). Το επαναλαμβάνω για τους δύσπιστους, το ANC στα JBL είναι απλά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ! Κλάσεις ανώτερο από τα Beats!!!

Μουσική: Στο δρόμο, στο περπάτημα, στη γυμναστική (παντού) θέλω μουσική. Η ποιότητα στο μπάσο και η ένταση είναι πολύ καλύτερα από τα BEATS! Για να πιάσει το BEATS την ίδια απόδοση στο μπάσο, θα έπρεπε να χρησιμοποιώ επιπρόσθετη εφαρμογή equalizer, ενώ στα JBL το μπάσο και η ένταση είναι ανώτερα απευθείας και χωρίς χρήση κάποιας εφαρμογής. Το μπάσο τα σπάει!!!

Eφαρμογή στα αυτιά: Tα BEATS τα είχα πάρει επειδή εφάρμοζαν στο αυτί με αυτό το πρόσθετο κομμάτι σιλικόνης που είχαν. Tα JBL δε μου γέμιζαν πολύ το μάτι σε αυτό το θέμα, αλλά σαν εφαρμογή κάθονται μια χαρά, δεν το περίμενα! Είναι επίσης πολύ πιο άνετα, γιατί τα BEATS μετά από καμιά ώρα χρήσης, πονούσαν τα αυτιά μου, στα JBL δεν υπάρχει καθόλου πόνος!

Δεδομένου ότι τα JBL είναι ακριβώς στη μισή τιμή (135€) από τα BEATS (250-270€) αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ένα πράγμα:
ΜΠΡΑΒΟ JBL !!!

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Άνεση
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Εφαρμογή
  • Διάρκεια μπαταρίας
Σου φάνηκε χρήσιμη;

predatorkill
2
21 στους 28 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Εξαιρετικος ήχος και ευκολο mutipoint, καλο noise cancelling. Παλαιοτερα ειχα τα JBL Live Pro+ τα οποια ειχαν ακριβως τα ιδια προβληματα αλλα σε πολυ πολυ μικροτερη συχνοτητα οπως:

(αναβαθμισμενα στην εκδοση 3.7.0)
1. Αποσυνδεσεις και των 2 ακουστικων για 1 δευτερολεπτο
2. αποσυνδεση μονο του ενος για 1-2 δευτερολεπτα
3. ενω παιζουν μουσικη ξαφνικα η μουσικη αρχιζει να παιζει για 1-2 δευτερολεπτα σε 2x ταχυτητα, χανουν τη συνδεση και μετα απο λιγο επανερχονται
4. Χανονται ξαφνικως τα μπασα εντελως και ακουγονται μονο τα μεσαια/πριμα, για να επανελθουν τα βγαζω απο τα αυτια μου και τα ξαναβαζω
5. Πολυ κακο range, στο διπλα δωματιο με ανοιχτες πορτες και χανουν τη συνδεση (με το mac), τα JBL Live Pro+ δεν ειχαν κανενα θεμα.
6. Οταν τα συνδεσεις σε tv τοτε εχουν σοβαρο προβλημα με το lip sync (η κινηση των χειλιών δεν συμβαδιζουν με τον ηχο), ειναι παντα πισω παροτι ειναι ρυθμισμενα απο την εφαρμογη τους στο κινητο σε video mode. Το ιδιο και οταν βλεπεις βιντεο στο pc/mac.
7. Μερικες φορες σε αποτομη κινηση του κεφαλιου συμβαινει το #1 απο πανω (δεν τα εχω δοκιμασει σε τρεξιμο).

ΔΕΝ ειναι προβληματικα τα δικα μου ακουστικα, επικσκφθειτε το subreddit r/jbl και θα δειτε οτι παρα πολλοι αλλοι εχουν ακριβως τα ιδια προβληματα. Κανει ακριβως τα ιδια σε: iPhone 13, Samsung S22, Macbook pro 2019, LG CX65 OLED tv, iPad.

UPDATE (06/04/2023): Τελικα τα επεστρεψα στο καταστημα και μου εκοψαν πιστωτικο. Η ανταποκριση της αντιπροσωπειας ηταν αμεση, ευγε.

  • Ποιότητα ήχου
  • Μικρόφωνο
  • Ευκολία σύνδεσης
  • Άνεση
  • Αντοχή
  • Εφαρμογή
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • batariashop
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Εκπρόσωπος καταστήματος

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Ήχος για μουσική πολύ καλός με καλό μπάσο, για κλήσεις καλό, παθαίνει κάποιες αποσυνδέσεις αλλά πολύ λίγες.
    Αξίζει μέχρι τώρα εδώ και έναν χρόνο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • OzzyMandyas
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα απέκτησα από "σπόντα" αλλά ήξερα τι έπαιρνα.
    Πολύ καλή εφαρμογή στα αυτιά, και πολύ καλά στην συνομιλία. Ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά.
    Έχουν multipoint pairing που σημαίνει οτι συνδέονται σε 2 συσκευές ταυτόχρονα, πράγμα πάρα πολύ χρήσιμο. Πολύ καλό ANC και πολλές παραμετροποιήσεις από την εφαρμογή.
    Θεωρώ ότι αξίζουν 100% τα χρήματα τους, ειδικά εκεί στα περίπου 120 ευρώ.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Γιάννης Παναγάκος
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα εχω εναν μηνα και τα χρησημοποιω ολη την ωρα. Εξαιρετικά ακουστικά αξίζουν τα λεφτά τους, επίσης εφαρμόζονται πολύ καλά στα αυτιά και το μπάσο είναι απλα καταπληκτικό. Το noise cancelling επίσης λειτουργει μια χαρα. Το έχω πει και θα το ξανα πω ότι τα JBL έχουν τα καλύτερα προϊόντα για ήχο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • D_D34
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Για απλή- καθημερινη χρηση (κυρίως μουσική). Καλή ποιότητα ήχου, άνετα και μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ. Όσον αφορά τις κλήσεις χρειάζεται κανονική ένταση φωνής αλλιώς δε σε ακούνε. Αξίζουν τα λεφτά τους

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Renos_k_
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα ακουστικά είναι παρά πολύ καλά. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από πιο ακριβά μοντέλα. Ότι πιο Value for money έχω αγοράσει

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Efthimis_Vis
    3
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πραγματικά στεναχωριέμαι γι’ αυτή την αξιολόγηση, αλλά είναι πραγματικότητα. Επίσης, ότι λέω είναι δίκη μου εμπειρία.

    Αγόρασα τα συγκεκριμένα ακουστικά μετά από μελέτη και προερχόμενος από AirPods Pro 1ης γενιάς. Ο ήχος φανταστικός! Η άνεση επίσης (τουλάχιστον σε εμένα).
    Όμως… Σαν σύνδεση κι επικοινωνία με το κινητό δυστυχώς δεν κάνουν. Με iPhone 15 Pro Max η μουσική έκανε συνεχώς διακοπές (μπορεί και 4 φορές μέσα σε ένα τραγούδι). Έψαξα σε πολλά forums αλλά δυστυχώς καμία από τις λύσεις που διάβασα δε δούλεψε για εμένα… Τα επιστρέφω με λύπη γιατί ο ήχος τους και η άνεση μου άρεσαν πολύ!

    Ελπίζω για όσους τα έχουν, να μην έχουν θέμα ή αν έχουν, να λυθεί σύντομα!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ευκολία σύνδεσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris_flamouris
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πήρα τα ακουστικά βασιζόμενος στις καλές κριτικές άλλων αγοραστών. ήταν τα πρώτα μου ασύρματα ακουστικά (ξέρω έχω μείνει πίσω). Εντυπωσιάστηκα με το Active Noice Cancellation. Τώρα πήρα ένα άλλο ζευγάρι και τα JBL είχαν σαφώς ανώτερη λειτουργία.
    Γενικά ήμουν ευχαριστημένος, αλλά είχα το θέμα ότι μετά από λίγο σταματούσε το βίντεο που έπαιζε στο κινητό μου και έπρεπε να το επανεκκινήσω, σαν να χανόταν η σύνδεση ανάμεσα σε ακουστικά και κινητό. Ήταν πολύ εκνευριστικό αυτό. Δεν ξέρω αν ήταν θέμα ακουστικών, γιατί δεν ειμαι τόσο ειδικός, αλλά ήταν ενοχλητικό. Τα νέα ακουστικά που αγόρασα το κάνουν και αυτά μετά από κάποια ώρα, αλλά είναι μισή τιμή, οπότε με ενοχλεί λιγότερο...
    Ίσως να μην είναι θέμα ακουστικών, επαναλαμβάνω και να γίνομαι άδικος.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikos_Chariso
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Στα υπέρ: Πολύ καλός ήχος. Το noise cancellation εξαιρετικό. Αρκετά καλός χρόνος η μπαταρία.
    Δεν κάνει αποσυνδέσεις ποτέ σε ios.
    Στα κατά: το κουτί φόρτισης γλιστράει σαν διάολος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου πέφτει από τα χέρια 2,3 φορές τη μέρα. Όταν πέσει πετάγονται τα ακουστικά και ψάχνεις να τα βρεις. Σε ενα τέτοιο πέσιμο σε χαλί άνοιξε στα 2 το 1 ακουστικό.
    Η μπαταρία μετά από 6 μήνες έχει πέσει στο μισό.
    Το 1 από τα 2 ακουστικά έχει χειρότερο ήχο (όχι αυτό που άνοιξε!)
    Αν δεν φοράς και τα 2 δεν σε ακούν καθόλου καλά σε κλήση. Αν τα φοράς πολύ μέτρια.
    Δεν αξίζουν τα χρήματά τους.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michael_Efthimiadis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Stax Group

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Το μόνο αρνητικό που έχω βρει, είναι η εφαρμογή τους, αρκετές φορές νιώθω ότι το ακουστικό είναι έτοιμο να πέσει από το αυτί μου. Κατά τα άλλα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, συνδέονται κατευθείαν με το κινητό, πολλά μπράβο για την εφαρμογή της JBL, και τέλος ο ήχος ακούγεται κρύσταλλο.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Venia92♡
    2
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Καθόλου καλά. Το προηγούμενο μοντέλο ήταν καλύτερο. Εφάρμοζε τέλεια στο αυτί και είχαν μεγαλύτερη εμβέλεια.Αυτα δεν εφαρμόζουν κόβεται όλη την ώρα το σήμα και έχουν μικρή εμβέλεια.Η μπαταρία είναι η ίδια.

    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giorgos_Moysiadis
    3
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Εξαιρετική ποιοτητα ηχου, το active noice cancelling απομονωνει αρκετα καλα φασαρια σε γυμναστηριο ή τη φασαρια στο δρομο.

    Η εφαρμογη ειναι πολυ ευχρηστη και σε iPhone και σε Android συσκευη, και με επιλογες για διαφορετικο ή και δικο σου custom equalizer.

    ΩΣΤΟΣΟ!!!
    Τα ακουστικα που ειχα στην κατοχη μου, κατα τη διαρκεια χρησης τους γινοταν ξαφνικη αποσυνδεση και επανασυνδεση των ακουστικων διαρκειας 1 δευτερολεπτου. Η αποσυνδεση αυτη παρατηρηθηκε να συμβαινει και σε Android συσκευη, OnePle 8T, και σε iOS συσκευη, iPhone 13. Σε προσπαθεια παρακολουθησης βιντεο 10 λεπτων η αποσυνδεση εγινε 3 φορες με διαρκεια 1 δευτερολεπτου καθε φορα.
    Δυστυχως αναγκαστηκα να κανω αιτημα επιστροφης και ο ελεγχος εξακριβωσε αυτο το προβλημα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hope.nikolaidi
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Προερχόμενη απο ακουστικά lg, η μεταβαση στα jbl με εχει ενθουσιασει.
    Καταρχην ειναι σταθερα στα αυτια κατι που δεν ειζα με τα lg.
    Ο ηχος ειναι σε αλλο επίπεδο δεν το συζητάω. Αν δεν το ακουγα δεν θα το πίστευα.
    Η μπαταρια κραταει φουλ.
    Αξίζουν και με το παραπάνω.
    Όσο για το χρώμα τι να πω. Ειναι απίστευτο.
    Εγω τα ειχα στα αγαπημένα μου πανω απο 5 μηνες μέχρι ν βγουν σε μεγαλη έκπτωση απο τα 160 στα 100 ωστε να τα αγοράσω

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GIORGOS_KARAMANLIS8

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Gamescom

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Πολύ καλά ακουστικά για ένα τηλέφωνο. Δεν το συνιστώ για multi pairing( δύο συσκευές ταυτόχρονα λόγω) συχνών διακοπών στο έτερο τηλέφωνο.

    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis Michopoulos
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Κλαίω τα λεφτά που είχα δώσει για beets fit pro ,όταν με τα μισά χρήματα τα jbl είναι μακράν καλύτερα στη ποιότητα ήχου (για όσους θέλουν μπάσο καθαρό ότι καλύτερο έχω ακούσει ) κ η απομόνωση ήχου μακράν καλύτερη από beets η apple που έχω,Τελικά ο καθένας επαγγελματίας στο είδος του …….. δεν είναι τυχαίο που είναι από τις κορυφαίες εταιρείας στο θέμα ήχου,Ανεπιφύλακτα τα συνιστω

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bellosthomas
    2
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Η μπαταρία με το ζόρι έβγαζε 4.5 ώρες. Το έστειλα πίσω και μου στείλανε άλλο. Τα ίδια. Απαράδεκτη διάρκεια. Το επέστρεψα για επιστροφή χρημάτων. 5 αστέρια στην εξυπηρέτηση του Skroutz
    Αγόρασα τα EarFun air pro 3 με τα μισά χρήματα και είναι πολύ καλύτερα από όλες τις κόψεις.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris_vrizas
    3
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Καλος ήχος και πολύ καλή δουλειά το anc εκτός από την διαχείριση του ανεμου καθώς περνάει αρκετά στο αυτί σε σημείο ενοχλητικό!
    Επίσης θα ήθελα να μπορώ να ελέγχω το anc και κατά την διάρκεια της κλήσης
    Επίσης στην κλήση περνάνε οι ήχοι από γύρω μου πράγμα απαράδεκτο!
    Το qcy ht05 έκανε πολύ καλύτερη αποσβεση του θορύβου όταν μιλούσα και έκανε μόνο 30€
    Ελπίζω σε update

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christos_skarlatakis
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Γενικά εξαιρετικά, σύνδεση σε pc για teams και ταυτόχρονα σε κινητό. Διαπιστώνω κάποια skip σε αναπαραγωγή mp3/4, ίσως λόγω sampling rate, αλλα συνολικά τέλεια ακουστικα.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • albis76
    3
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Τα θετικά γνωστά. Τα έχουν πει κ άλλοι, μη τα γράφω. Όμως τον ενθουσιασμό ακολούθησε η απογοήτευση στις κλήσεις. Εκεί το noise cancelling δεν ισχύει κ ο συνομιλητής μου τρελαίνεται. Απλά απαράδεκτο από τέτοια εταιρία. Ελπίζω σε update. - 2 αστέρια φυσικά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • christina_Kefalianou
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Εξαιρετικα ακουστικά. Πολύ καλός ήχος και anc.
    Είναι ελαφριά και στέκονται στα αυτιά, ακόμα και κατά την διάρκεια έντονης προπόνησης (λ.χ. Τρέξιμο).
    Επισυνάπτω φωτογραφια δίπλα σε απλά ακουστικά με καλώδιο, για να μπορεί να γίνει σύγκριση σχετικά με το μέγεθός τους.
    Τα χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και τα φορτίζω περίπου κάθε 4 με 5 μέρες.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kanellopoulosg
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα ακουστικά είναι πολύ καλά, ο ήχος ποιοτικός με απίστευτα μπάσα. Έχω πάθει πλάκα με το noise cancelling, πραγματικά όταν το έχω ενεργοποιημένο δεν ακούγεται καθόλου ο περιβαλλοντικός ήχος.
    Η διάρκεια της μπαταρίας είναι πολύ καλή, εγώ προσωπικά με την χρήση που το κάνω τα φορτίζω κάθε 5-6 μέρες περίπου.
    Δεν έχω άποψη για το multipoint pairing, καθότι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Τα χρησιμοποιώ με το Galaxy S23 και δεν έχουν αποσυνδεθεί ούτε μία φορά. Ούτε στο laptop μου (lenovo Yoga) έχει γίνει κάποια αποσύνδεση, αλλά κάποιες φορές κάνει στιγμιαίες διακοπές-σαν να κολλάει ο ήχος για ούτε 1 δευτερόλεπτο- όταν ακούω μουσική.
    Σαν αρνητικά θα έβαζα την τσουχτερή τιμή τους και το ότι μετά από συνεχόμενη χρήση 40 λεπτών περίπου (π.χ. όταν ακούω μουσική) ζεσταίνονται τα ακουστικά (το οποίο δεν το αντιμετώπισα ποτέ με τα Samsung Galaxy Buds), με αποτέλεσμα να το νιώθω αυτό στα αυτιά μου και να με ενοχλεί ως ένα βαθμό, γι' αυτό και βάζω 4 αστέρια.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stbijoap@gmail.com
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    ειναι του γιου μου οποτε το σχολιο ειναι κατα την δικη του αποψη. Απολυτα ικανοποιημενος, αξιζουν καθε σεντς που πληρωσε.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alex Petrou
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πολύ ικανοποιημένος αν και δεν είχα πρόσφατα ακουστικά τέτοιου επιπέδου για να τα συγκρίνω. Πολύ καλό noise canceling, οταν είμαι στο γραφείο νιώθω ότι είμαι μόνος μου. Πολύ ωραία μπάσα, διάρκεια μπαταρίας που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη. All in all, αν έχετε τα χρήματα, αξίζει να τα διαθέσετε.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • RHTVAN_KINTS
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Τα έχω Περίπου ένα μήνα είμαι υπέρ ευχαριστημένος και στο κινητό συνδέεται άμεσα και στο υπολογιστή και τι ομιλία πολύ καλά και μουσική πολύ καλά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pap_g
    3
    5 στους 22 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Έχοντας δει όλες τις κριτικές και review αποφάσισα να τα πάρω. Τα επέστρεψα την δεύτερη μέρα. Η κριτική μου αγορά την ομιλία καθώς είναι ο λόγος που τα πήρα. Το μικρόφωνο είναι κάκιστο, δεν ακυρώνει θορυβους από το περιβάλλον και παραμορφώνει την φωνή σου. Τα σύγκρινα με με AirPods gen 2 και χάνουν.
    Σύνδεση με το κινητό απίστευτα γρήγορη, Ακαριαία σύνδεση με το iPhone πολύ πιο γρήγορα από τα AirPods gen 2 +3.
    Ήχος γι τα δικά μου δεδομένα τέλειος.
    ANC δεν έχω δοκιμάσει αλλα μου φάνηκε πραγματικά καλό. Σε καφετέρια με φουλ φασαρία νόμιζα ότι είμαι μόνος μου.
    Μπαταρία δεν τα κράτησα πολύ να διαπιστώσω την απόδοση της.

    • Ποιότητα ήχου
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Μικρόφωνο
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alexalaf
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικά ακουστικά, πολύ καλός ήχος, multi-pairing, όμορφο design, noise cancelling (τρομερά χρήσιμο σε θορυβώδες περιβάλλον) - φανταστική επιλογή!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Alexandros_Vr86
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ασημί

    Έχουν πολυ καλο ήχο και για μουσική ή ταινία αλλα και για τις κλήσεις που κανω. Ο συνομιλητές μου με ακούνε άψογα. Το Noise Cancelling δουλεύει άψογα. Η φορτιστή μόλις τα βάλεις στο κουτάκι τους είναι πολυ γρήγορη. Στην αρχή μου έφυγαν απο τα αυτιά αλλα μόλις άλλαξα το μέγεθος στις σιλικόνες κάθισαν απίστευτα. Τα είχα αγοράσει πριν 1.5 μήνα σε προσφορά και είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούσα να κάνω.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

150 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Alex_CORFU42

Τα συγκεκριμένα ακουστικά, το Skroutz τα προτείνει ως την premium επιλογή για μουσική. Θα ήθελα να δω εάν γνωρίζει κάποιος, εάν και στο θέμα των κλήσεων αξίζουν το ίδιο... Ευχαριστώ

Sotiris_M_50

Εμένα μου σταματάνε να Λειτουργούνε για ένα με 2 δευτερόλεπτα και συνεχίζουν το κάνει σε άλλους αυτό;;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Παρόμοια προϊόντα

JBL Live Pro 2 TWS In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΜπλεJBL Live Pro 2 TWS In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΜπλεJBL Tune Beam In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΜαύραJBL Tune Beam In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΜαύραJBL Wave Flex Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΜαύραJBL Wave Flex Earbud Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΜαύραJBL Tour Pro 2 In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΜαύραJBL Tour Pro 2 In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΜαύραJBL Tune Beam In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Μπλε ΣκούροJBL Tune Beam In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Μπλε Σκούρο
από 118,90 €από 74,90 €από 54,90 €από 228,99 €από 73,75 €
ΚατασκευαστήςJBLJBLJBLJBLJBL
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΕίδοςIn-earIn-earEarbudIn-earIn-ear
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες