NZXT RGB & Fan Controller V2 LED Controller
Case Accessories

NZXT RGB & Fan Controller V2 LED ControllerΚωδικός: 37875777

Το RGB & Fan Controller συνδυάζει τον βέλτιστο έλεγχο των ανεμιστήρων, την προσαρμογή του φωτισμού RGB και τη βολική εγκατάσταση - όλα σε ένα διαισθητικό και εύχρηστο πακέτο. 

Δες όλη την περιγραφή

Το RGB & Fan Controller συνδυάζει τον βέλτιστο έλεγχο των ανεμιστήρων, την προσαρμογή του φωτισμού RGB και τη βολική εγκατάσταση - όλα σε ένα διαισθητικό και εύχρηστο πακέτο. 

Δες όλη την περιγραφή
35,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 35,00 €

Περιγραφή

Το RGB & Fan Controller συνδυάζει τον βέλτιστο έλεγχο των ανεμιστήρων, την προσαρμογή του φωτισμού RGB και τη βολική εγκατάσταση - όλα σε ένα διαισθητικό και εύχρηστο πακέτο. Ελέγξτε έως και εννέα ανεμιστήρες συνεχούς ρεύματος 3 ακίδων ή PWM 4 ακίδων, επιτρέποντας τη λειτουργία Zero RPM για τη βελτιστοποίηση των επιπέδων θορύβου.Έξι κανάλια φωτισμού NZXT RGB, έως και 40 LED με ξεχωριστή διευθυνσιοδότηση ανά κανάλι, 120 LED συνολικά.

Κατασκευαστής

NZXT

Χαρακτηριστικά

Είδος
LED Controller

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • asgourak
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υποστηρίζει τις παλιές LED ταινίες που υπάρχουν προεγκατεστημένες σε παλαιότερα κουτιά της NZXT. Δεν αναγράφεται πουθενά ούτε στο site της NZXT
    Το πήρα γιατί ο controller του H500i είχε μόνο μία γραμμή για led και δεν μπορούσαν να συνδεθούν και οι ανεμιστήρες που πήρα. Για κακή μου τύχη ενώ οι ανεμιστήρες δούλευαν κανονικά οι ledoταινιες απλώς άναβαν cold white αλλά δεν υπήρχε δυνατότητα για καμμία ρύθμιση.
    Τελικά μετά από ένα δίμηνο διαλόγου με το support της NZXT μου έστειλαν δωρεάν ταινίες V2 οι οποίες δουλεύουν όπως πρέπει και αντικατέστησα τις παλιές

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

38 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)