Παιδικά Sneakers

Fila Παιδικά Sneakers Memory Spectrolite για Κορίτσι ΑσημίΚωδικός: 37932906

Παιδικά sneakers της εταιρείας Fila, τα οποία αποτελούν την πιο κλασική επιλογή για καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα, ενώ διαθέτουν εσωτερική υφασμάτινη ενίσχυση....

Δες όλη την περιγραφή

Παιδικά sneakers της εταιρείας Fila, τα οποία αποτελούν την πιο κλασική επιλογή για καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα, ενώ διαθέτουν εσωτερική υφασμάτινη ενίσχυση. Επιπλέον, διαθέτουν  χαμηλό κόψιμο για ελευθερία κινήσεων, κανονική εφαρμογή, εσωτερική σόλα από EVA για απορρόφηση των κραδασμών καθώς...

Δες όλη την περιγραφή
29,80
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 28,67 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    28,67 €

  2. 39,89 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    29,90 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    29,90 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    40,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    49,99 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    29,80 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    39,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    42,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    35,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    35,00 €

Περιγραφή

Παιδικά sneakers της εταιρείας Fila, τα οποία αποτελούν την πιο κλασική επιλογή για καθημερινή χρήση. Είναι κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα, ενώ διαθέτουν εσωτερική υφασμάτινη ενίσχυση. Επιπλέον, διαθέτουν  χαμηλό κόψιμο για ελευθερία κινήσεων, κανονική εφαρμογή, εσωτερική σόλα από EVA για απορρόφηση των κραδασμών καθώς και άνετο εσωτερικό πάτο Memory Foam. Τέλος, διαθέτουν αυτοκόλλητo σκρατς και κορδόνια για πιο εύκολη και σταθερή εφαρμογή στο πόδι.

Κατασκευαστής

Fila

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
3AF23032-331
Φύλο
Κορίτσι
Τύπος
Low
Χρώμα
Ασημί
Δέσιμο
με Κορδόνια & Σκρατς
με Φωτάκια
Όχι
με Ροδάκια
Όχι
Υλικό
Συνθετικό Δέρμα
Ανατομικά
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • vasanem

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Navy Μπλε

    Σαν παπούτσι είναι πολύ ωραίο και άνετο, τα έχω ξαναπάρει και στο παρελθόν στα παλιότερα μοντέλα για τα άλλα μου τα παιδιά και έμεινα ευχαριστημένη και από τα μοντέρνα σχέδια (μας αρέσουν τα μινιμαλ,χωρίς πολλά πολλά φρου φρου) και από την εφαρμογή στο πόδι και την άνεση. Είναι από τα πιο ξεκούραστά παπούτσια που έχουν φορέσει και γενικά έχουμε περάσει όλες τις μαρκες τόσα χρόνια. Από αντοχή μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές περίπου 1 χρόνο τον έβγαλαν. Γενικά τα παπούτσια ειδικά στα αγόρια που κάνουνε βαριά χρήση στο σχολείο γιατί παίζουνε ποδόσφαιρο κλπ, είναι θαύμα αν θα επιβιώσουν μέχρι τότε. Το μόνο που θέλω να σημειώσω γιατί δεν αναφέρθηκε πουθενά, είναι ότι τα παπούτσια αυτά έχουν RGB led lights. Τα χρώματα είναι αρκετά μοντέρνα και εναλλάσσονται πολύ ωραία, θυμίζουν πολύ τα χορευτικά παπούτσια που φοράνε οι dancers στο YouTube. Στο παιδί όμως παρά το γεγονός ότι του άρεσαν τα παπούτσια, τα φωτάκια δεν τα ήθελε για στο σχολείο γιατί είναι μεγαλύτερη τάξη δημοτικού, κι αν το ήξερα ότι έχουν RGB lights θα διαλέγα κάτι άλλο. Τώρα επειδή δεν προλαβαίνω να τα επιστρέψω γιατί θα με πιάσει η Μεγαλη Εβδομάδα, και θα τραβήξει πολύ το πράγμα,θα τα πάω σε κάποιο κατάστημα επιδιόρθωσης υποδημάτων για να αφαιρέσουν τα lights. Κατά τα άλλα είναι ένα πολύ ωραίο παπούτσι. Αν δεν σας ενοχλούν τα φωτάκια πάρτε τα, είναι πολύ όμορφα. αν δεν τα θέλετε επειδή και η τιμή του είναι πολύ λογική, μπορείτε με πολύ μικρό κόστος να τα πάτε μετά σε ένα τσαγκάρη και να αφαιρέσει τα φωτάκια ή να κόψει το καλώδιο ή να βγάλει την μπαταρία, μικρό το κακο, δεν έγινε και τίποτα.

    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Ευκολοφόρετα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Άρεσε το σχέδιο στο παιδί
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη