Αθλητικά Παπούτσια

Altra Vanish Tempo Ανδρικά Αθλητικά Παπούτσια Running ΛευκάΚωδικός: 37948836

Σας παρουσιάζουμε το Vanish Tempo, τη νεότερη έκδοση της οικογένειας Vanish. Όπως και το Vanish C, αυτό το παπούτσι είναι σχεδιασμένο για ταχύτητα, αλλά την ορίζει με τον δικό του τρόπο. Αυτό το...

Δες όλη την περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε το Vanish Tempo, τη νεότερη έκδοση της οικογένειας Vanish. Όπως και το Vanish C, αυτό το παπούτσι είναι σχεδιασμένο για ταχύτητα, αλλά την ορίζει με τον δικό του τρόπο. Αυτό το παπούτσι Vanish είναι εξοπλισμένο με τη γεωμετρία μας σε σχήμα rocker για να βοηθάει στην προώθηση κάθε βήματος προς τα εμπρός, μαζί με τον αφρό ενδιάμεσης σόλας...

Δες όλη την περιγραφή
95,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 95,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 133,00 €

  2. 95,00 €

Περιγραφή

Σας παρουσιάζουμε το Vanish Tempo, τη νεότερη έκδοση της οικογένειας Vanish. Όπως και το Vanish C, αυτό το παπούτσι είναι σχεδιασμένο για ταχύτητα, αλλά την ορίζει με τον δικό του τρόπο. Αυτό το παπούτσι Vanish είναι εξοπλισμένο με τη γεωμετρία μας σε σχήμα rocker για να βοηθάει στην προώθηση κάθε βήματος προς τα εμπρός, μαζί με τον αφρό ενδιάμεσης σόλας Altra EGO™ PRO για να μαλακώνει κάθε βήμα για χιλιόμετρα μετά από χιλιόμετρα. Δημιουργημένο με το Slim FootShape™ Fit μας, το Vanish T προσφέρει μια πιο άνετη και άνετη εφαρμογή για αγώνες και προπόνηση.

Κατασκευαστής

Altra

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
AL0A7R6G161
Τύπος
Running
Φύλο
Άνδρας
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • giannhstrunningshoes
    3
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Αγορα στα 116ευρω.Νουμερο 43 και βαρος 251γρ.Ειναι παπα για χιλιομετρα(10χλμ)και μονο για την δικη μου αποψη.Ειδα αυτα τα παπα να τα φοραει μια κοπελα και να τρεχει μαραθωνιο και μου κινησανε την περιεργεια μου.Εντελει δεν βγηκε καλη η περιεργεια μου.Σαν υφασματακι καλο και με πολυ διαπνοη,δεν εχει ελαστικοτητα και ετσι δεν παιρνει το καλουπι του ποδιου και δεν το συγκρατει καλα,χανει παλι στην συγκρατηση και λογο οτι και η γλωσσα ειναι ελευθερη.Πατος αρκετα μαλακος και ελευεθερος.Η φιλοσοφια της εταιριας υπαρχει σε αυτα τα παπα,δλδ στα δαχτυλα τα παπα εχουν φαρδος και ετσι βοηθαει στη φυσικη λειτουργεια του ποδιου,σαν Drop(διαφορα υψoυς μυτη-πελμα),η εταιρια θελει να ειναι η μικροτερη.σε αυτα τα παπα δεν ειναι μικρη αλλα και δεν ειναι μεγαλη(4mm)!Tωρα σαν Drop για εμενα ειναι καλο,αλλα σαν σολα δεν αξιζουν!Σολα σαν υλικο καλο αλλα λιγη η ποσοτητα του για να μπορεσει να ανταπεξελθει σε αποστασεις μαραθωνιου.Απορροφηση μετρια οπως και ανταποδοση,δεν με ικανοποιησαν καθολου,σαν αποδοσεις σε αυξομειωσεις ειναι το ιδιο,εχει σταθεροτητα στο πατημα και μεσαια σκληροτητα στο πατημα.Πιστευω οτι σε ποιο αδυνατα σωματα ταιριαζουν καλυτερα και για αυτο μαλλον ικανοποιει την κοπελα που ειδα να τα φοραει.Eγω ειμαι 1,80 με βαρος 88kg.

    • Άνεση
    • Βάρος
    • Έχουν το αναμενόμενο μέγεθος
    • Αντοχή
    • Δε χτυπούν στο πόδι
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη